|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
3.6.2008 14:26:52   
emi*
Vreme vpliva na razpoloženje,če pa je nekam leno,sploh ni to kar bi moralo bit. Saj ne bo dolgo tako,še malo pa bo spet vrooooočeeee!user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 851
3.6.2008 14:29:53   
emi*
Grem se jaz malo pretegnit,da se mi ne bo hrbtenica prelomila.user posted image Treba bo najt en položaj za spanje,če ne se počutim kot,da mam 60 let.user posted image Kaj bo šele ko bo trebuh še večji,bom hodla po vseh štirih.user posted image To je mogoče le pri nas suhicah,ko nismo navajene na težo.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 852
3.6.2008 14:32:17   
lana luna
emi* jest sem se zdj kr nekak navadla na boku ležat. in me je na začetku ful motilo, k mi ko sem bla na boku trebuh kr dol visel (čeprav je mjčkn). in zdj sm tko navajena da ga podpiram z rokouser posted image ga mal gor držim da revček dol ne visiuser posted image user posted image user posted image
probej še ti, mogoče ti bo pomagal.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
3.6.2008 14:33:14   
lana luna
vreme pa meni zaenkrat ustreza. sm kr pridna, sam morm hitr potrkat na en lesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 854
3.6.2008 14:51:09   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Točno tako, EPF. A jo poznaš al ka?

ma, po faci sodeč, ja user posted image ....za ime bi mogla malo po spominu pobrskat.... jaz sem bila na MA, katera smer pa ona?

mislim da splošna ekonomijauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 855
3.6.2008 14:52:47   
arabela*
oila
Jaz sem tu,se nisem skrila.
Danes sem nastopila 28.teden,vauuuuuuuuuuser posted image
Drugače pa lenarimo že dva dni,pa počivamo.Smo bolj na izzyuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 856
3.6.2008 14:52:48   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Vreme vpliva na razpoloženje,če pa je nekam leno,sploh ni to kar bi moralo bit. Saj ne bo dolgo tako,še malo pa bo spet vrooooočeeee!user posted image

Ja, tut js sm pravi vremenar, že dva dni sem brez energije zaradi te sopare ... user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 857
3.6.2008 15:11:48   
Lara Croft
Jaz grem pa danes v šolo za starše... ma ne bom še mojga s sabo vlekla... user posted image

Počitek ja... cel dopoldne muving... ko pridem domov pa spet muving.... Jooj, danes nam kita prostore.... ke kažin sta naredila.....user posted image

Vse sta nabasala po sredini prostorov.... moj je res majster.... mi je omarico v kateri imam modrčke in gate čist založil... mislim, kaj čem zdej imem ene gate cel teden? user posted image ....

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 858
3.6.2008 15:22:50   
arabela*
hhe,Lara croft,si facauser posted image
Boš pa vsak večer prala,pa sušila čez nočuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 859
3.6.2008 15:31:31   
emi*
Lana luna veš, če bi moja roka celo noč stala pod trebuhom bi bla vesela.user posted image Saj ,ko gledam tv si ga tudi jaz podpiram z roko,če ne se cela pretegnem.Moram najt rešitev za ponoči pa mi ne uspeva tako dobro.user posted image Potem pa me mine volja za spat.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 860
3.6.2008 15:35:52   
Lara Croft
Neč ne bom prala.... kr zvleku mi bo ven tisto omarico.... user posted image

Danes sem tku slabo spala.... nikakor se nisem mogla naštimat....

Pa tk imam nizek pritisk.... kave pa nimam kje skuhat.... Dobro, da me je moj peljal ven na kosilo.... njamsi, je blo fino.... rezanci s pršutom in omako iz terana.... user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 861
3.6.2008 15:37:23   
arabela*
pa v čem je sploh poenta šole za starše,ko greš drugič rodit??
Kaj pa če ne greš niti po potrdila?kaj je pol s partnerjem,je lahko zravn al kako??user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
3.6.2008 15:39:02   
arabela*
Lara croft,verjamem,da si uživala ob kosilu,njamiuser posted image
Mi pa smo imeli danes samo sendviče,ker se nam ni lublo kuhat,pa niti it kaj iskat.Kake lenobe smo,ne???user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 863
3.6.2008 15:54:24   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa v čem je sploh poenta šole za starše,ko greš drugič rodit??
Kaj pa če ne greš niti po potrdila?kaj je pol s partnerjem,je lahko zravn al kako??user posted image

Ja lahko je.... pri nas ne dajajo potrdil... plača in to je to... hehe.... Ma sej na tisti drugi del bo pa šel... ko bo govora o novorojenčku... ma zdej je res brez veze.... Ku je še videl, da pride psihologinja predavat je pa komentiral, da bi blo bolš, če pride on kej povedat namesto nje....user posted image
Ma jaz pa grem.... itak se nimam kam dat...

Kuhat pa jst sploh več ne znam.... zase še kaj na hitrco spackam.. moži pa itak hodi vsak dan ven na kosilo... smo leni tudi mi....

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 3.6.2008 15:55:59 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 864
3.6.2008 15:57:52   
arabela*
torej plača,pa je to to.
No fajnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 865
3.6.2008 15:59:14   
Tejchy
Lara croft - paaaaaaaaaaaaackaaaaaaaaaa .......... kaj mi delaš lušte s hrano ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  js komaj čakam, da pridem domov pa da bo kosilo... danes menda dunajski in krompirjeva solata... ne glih moje najljubše, a sam da ne bom lačna..

šola za starše - pr nas v SG sploh ne komplicirajo... ni treba nič, tudi kakega posebnega potrdila ne dobiš.. za prvorodke še nekak zastopim smisel šole.. da ti vsaj pokažejo kako otročka držat, pa take osnovne stvari - čeprav si itak pol ustvariš nek svoj sistem.. za tiste, ki že imajo otroke pa res ne vem v čem je poanta user posted image  .. itak že vse veš in znaš .. res mal tupo tole...

Neposredna povezava do sporočila: 866
3.6.2008 16:03:23   
Lara Croft

torej plača,pa je to to.
No fajnuser posted image

Kdu ti bo dal še kej zastojn? hahaha

Lušte ja.... sm tak sita.... ne maram hodit ven jest... je vse preveč nasitno zame... pa mi pol še do 11ih zvečer leži v želodcu.... Sam ni kej.... tista omaka je bla pa res dobra.... prvič sem to naročila....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 867
3.6.2008 16:05:12   
Lara Croft
****ti, se mi da na WC zdej.... jst pa sama szi tem malarjem doma...... pa brez vrat.... kaj pa zdej? user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 868
3.6.2008 16:05:54   
arabela*
Tejchy,si probala moj recept??

Neposredna povezava do sporočila: 869
3.6.2008 16:06:33   
arabela*
Tejchy,si probala moj recept?

Neposredna povezava do sporočila: 870
3.6.2008 16:07:20   
arabela*
HHHHa,pa boš morala k sosedom na wcuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 871
3.6.2008 16:10:42   
Lara Croft

HHHHa,pa boš morala k sosedom na wcuser posted image user posted image

Buoga mati! Kaj pa, če bi šla v knjižnico? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 872
3.6.2008 16:27:52   
arabela*
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
3.6.2008 16:33:16   
Tejchy
****ti, se mi da na WC zdej.... jst pa sama szi tem malarjem doma...... pa brez vrat.... kaj pa zdej?

user posted image  user posted image  user posted image  ... js bi se kr norca vsekala in mu povedala, da grem lulat, pa da nj ne špega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

jesti zunaj... ja, si lahko kr podama roke... js pridem vedno tko sita domov, da pol nič več ne morem... pa men na sploh ful ne paše preveč hrane mešat... predjed, pa juhca, pa glavna jed, pa tri vrste solate... user posted image  user posted image  user posted image  ... strup za moj želodec... itak pa me je zdj odkar sem user posted image  še vedno ko sem zunaj jedla začelo pol tko šraufat, da je joj... user posted image  ... tak da prisegam na domače user posted image  user posted image  user posted image  

Saraya - nisem še... smo zadnjič pol kr juhco skuhali.... pa palačinke.. bom pa poskusila, pa ti javim... mam shranjen recept... sam js kuho bolj med vikendom prakticiram, ker med tednom delam do 17h... pa me ponavadi kosilo že čaka...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 874
3.6.2008 18:38:39   
petra1978
Ojla.

Evo mene iz 3D pregleda. Bilo je super, samo imam v ponedeljek še enkrat, ker se obrazek ni lepo videl, je skoz rokice in nogice pred njim držal.
Rada bi vam pripela eno slikico, pa ne znam. Kako se to naredi?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.