Nyah*
|
Juno, , samo da je bolje in da si doma ! Zdaj pa pazi nase in na svojega ! Kar se tice vida: jaz sem bila pred dvema tednoma na pregledu, sem pred porodom imela -3,75 dipptrijo, sedaj bi me pa skoraj kap, imam za 1 celo slabse , nova ocala, in glede na to, da bom sedaj spet rodila, se lahko se poslabsa . Porod je napor, med njim bi morale mizat,..., ocesni pritisk se spreminja, kaj jaz vem, kaj vse mi je nalozil, huh. HD: meni se zdi, da imas cunjic dovolj, za kar nekaj casa. Mogoce se kaj z dolgimi rokavi, cisto majckeno, body na prekloip ali majcko, ker dostikrat majhen polije, pa moras veckrat preobleci. Tetra plenic imam tudi jaz 20, pa jih je bilo dovolj, smo siroko povijali, pa se za zraven smo jih upoabljali, za pod glavo, za pokriti vozicek, pa na ramo, ko smo podirali kupcek,... Sedaj bom kupila le se kakih 5 kom vzorcastih, za sminkirat . Flower, jaz bi na tvojem mestu kupila se kaksno. Povijalnih plenic je treba, v primeru sirokega povijanja, kakih 5, da se ne pere ravno vsak dan, vec jih ne rabimo. Aja, kar se tice vrocine v lupinici, imajo v BC letne prevleke, iz frotirja, da je manj vroce in se manj poti, okoli 25 eurov stane. Pa ne vem, a je to smiselno kupovat ali ne? Samo za tisti mesec ali dva?
|