|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
3.6.2008 15:33:39   
neboglasnica
Moje dete je baje že ves čas nizko. Prejšnji G mi je pri prejšnjih dveh vedno govoril, da naj nosim hlače, d ne bosta padli ven.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.6.2008 15:49:23   
lex
Glede tetra plenic - jaz jih imam 20, ker sem jih toliko dobila v paketu. Pa še sreča, da so bile, ker oja prva dva sta imela kakanje ko sem ju odvila. In potem smo kakali. Aleks celo po celi ordinaciji 1x ko smo imeli posvetovalnico. Kak sem mu rit obrisala tak je sračkaluser posted image .

Inigo tud mene lahko pokličeš, če se izgubiš. Ampak nimaš kje falit.

Juno ti kar lepo zdrži še vsaj malo in super za lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mam tud vse tako nizko, da ko hodiva na sprehodu imam filing, da me skoz lulat tišči. Eh malo še. Sem dobila pogoj, da moremo ploščo vlit, da se bo sušila pol pa lahko grem rodituser posted image . Če bo vse po sreči 1x drugi teden bo. Moglo bi že bit, ampak se je nekaj zaštrikalouser posted image user posted image .

Nič grem malčke in atija nafotrat, da ne bojo umrli od lakote

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 15:56:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
3.6.2008 15:58:38   
Nyah*
Juno, user posted image user posted image user posted image , samo da je bolje in  da si domauser posted image user posted image ! Zdaj pa pazi nase in na svojega user posted image !

Kar se tice vida: jaz sem bila pred dvema tednoma na pregledu, sem pred porodom imela -3,75 dipptrijo, sedaj bi me pa skoraj kap, imam za 1 celo slabseuser posted image , nova ocala, in glede na to, da bom sedaj spet rodila, se lahko se poslabsauser posted image . Porod je napor, med njim bi morale mizat,..., ocesni pritisk se spreminja, kaj jaz vem, kaj vse mi je nalozil, huh.

HD: meni se zdi, da imas cunjic dovolj, za kar nekaj casa. Mogoce se kaj z dolgimi rokavi, cisto majckeno, body na prekloip ali majcko, ker dostikrat majhen user posted image  polije, pa moras veckrat preobleci.

Tetra plenic imam tudi jaz 20, pa jih je bilo dovolj, smo siroko povijali, pa se za zraven smo jih upoabljali, za pod glavo, za pokriti vozicek, pa na ramo, ko smo podirali kupcek,...
Sedaj bom kupila le se kakih 5 kom vzorcastih, za sminkiratuser posted image user posted image .
Flower, jaz bi na tvojem mestu kupila se kaksno.

Povijalnih plenic je treba, v primeru sirokega povijanja, kakih 5, da se ne pere ravno vsak dan, vec jih ne rabimo.

Aja, kar se tice vrocine v lupinici, imajo v BC letne prevleke, iz frotirja, da je user posted image  manj vroce in se manj poti, okoli 25 eurov stane. Pa ne vem, a je to smiselno kupovat ali ne? Samo za tisti mesec ali dva?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 16:01:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
3.6.2008 16:05:25   
Tinky
Juno, sem vesela, da si sta ok, pošteno si nas prestrašila. Zdej je treba sam še malo potrpet...sej bo kmalu vsega konec.

Kar se tetra plenic tiče, sem jih dobila točno 57 komadov, sam razmišljam, da jih niti ne bi vseh oprala in zlikala (to je 15 stojev robe user posted image ), ker je res too much. Po moje jih je 20 dovolj.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
3.6.2008 16:19:58   
Inigo
ti šment... jst jih mam 10. jih bom še dokupla. ampak najbrž po porodu, ko bom vidla kolk jih bom resnično rabla. al ni to dobra ideja? povejte tiste, ki ste že mamice, nam nevednicam user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
3.6.2008 16:34:05   
lex
Inigo kupiš jih lahko še vedno, valda.

jaz vas zapuščam, ker pri nas grmi in pride iz Kop ful grda nevihta. Kaj bo prinesla bomo pa videli. No jaz že malo lažje diham, če ne kaj drugegauser posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 17:17:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1159
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 17:37:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1160
3.6.2008 18:00:52   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Opisujejo različno od prozorne sluzi s krvavkastim izcedkom, do rjavkaste sluzi.,...

Jaz sem včeraj po tuširanju v bani opazila tak sluzasto kompakten kot smrkel svetlo rumene barve zadevo.
Sem pa na MON-u ravnokar prebrala Pušenjaka, da se čep lahko odlušči od nekaj ur do nekaj tednov pred porodom, tako da....user posted image

če je ta rumena zadeva tudi čep, se je meni tudi že zdavnaj odluščiluser posted image Jaz sem mislila, da je lahko samo rjav ali rdečkast.
Dobro Todi, da je ok, jaz grem tudi jutri na pregled in bomo videli.
Juno, držim pesti, da bo sedaj ok, meni se je enako zgodilo v 1user posted image , potem sem pa bila še celo 1 teden čez rok.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
3.6.2008 18:03:57   
neboglasnica
No, nosečke, vesela novica. Baje so tlaki skoraj suhi, jutri pride delat premaze ali kaj že, v ponedeljek pa položit keramiflex. Klicala monterja in ima za naslednja dva meseca vse full, ampak ker sem user posted image , bo 17.06. našel luknjo zame. Ta datum je bil tudi PDP za prvo hčero. Zelo, zelo, zelo sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mimogrede, Sara je zadnjič odbila zob in smo danes šle k zobozdravnici, dobila plombo. Še Ano je pregledala, tako da smo bili danes vsi 4 pri zobozdravniku.

Neposredna povezava do sporočila: 1162
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 18:49:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1163
3.6.2008 19:10:27   
neboglasnica
Kdo ugane kaj jemo?? Bravo, jagode.. Celih 6 kg jih imamo in naš cilj je, dajih pojemo v naslednjih treh dneh. Zdaj pa hitim, da mi vse ne pohrustajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1164
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 19:26:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1165
3.6.2008 19:38:51   
Anonimen
jebela sem napisala cel roman, pa je poteklo, a ne bi moderatorji neki nardil glede tega madona user posted image user posted image user posted image user posted image   na hitro zdej poročilo s pregleda, Luka 2700 gramov, glava prehiteva za en teden, je že zelo nizko spuščen in obrnjen na glavo, maternični vrat je skrajšan, amoak zaprt, posteljica je že zrela... srečala sem ksenci in je nisem spoznala, hvala bogu me je ona pozdravla pa sva mal počvekali .. ksenci sori sm čist glupa zadnje čase, pa tolk nosečk sm spoznala v zadnjem času, da že mešam obraze user posted image user posted image user posted image  inigo: tudi jaz mam izcedke in to tako da sem čist premočena spodaj, pa ni plodovnica... oči: ja tudi jaz imam očala in vidim daj slabše in megleno, upam da je začasno in se ne bo dioptrija trajno poslabšala flower: še mal bolj morš jamrat, pa bo mogoče spala user posted image  sam dans je spet taka močna sopara, da vprašanje kaj bo... karamela6, tudi jaz mam slabosti, samo jaz občasno tudi bruham... očitno res dete na želodec pritiska neboglasnica: ja tudi meni se je trebuh zelo spustil in se počutim bolje  tko zdej sem vsak stavek začela s tudi jaz user posted image  zdej pa grem tudi jaz v posteljo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1166
3.6.2008 19:42:45   
tims
Zdele se mi bo pa glih strgal. Že tretjič pišem in mi vsakič, ko potrdim, zabriše ven.

No, v glavnem, upam da uživate v malo hladnejšem vremenu. Jaz sem kot ena rožica, tud noge nimam tooooook natečene.

Sem imela pa danes pregled. Se je naša princeska končno obrnila tako kot je treba, se pravi z glavico navzdol.user posted image  Še vedno je punčka user posted image . Mi je naredila slikico obrazčka. Sem se skoraj zjokala, ko sem gledala tista lička..... No, vse je ok, razen tega, da je za te tedne prevelika. Težka je kar 2930 g, kar bi bilo primerno za 36 tednov in pol, ne pa za 34 tednov, tako da moram jutri it delat test z glukozo, če imam slučajno sladkorno user posted image . Zdej grem pa lubenico jest. Njami.

Lex, naslednji pregled imam 13.06. + ctg

Neposredna povezava do sporočila: 1167
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 19:45:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1168
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 19:54:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1169
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 19:56:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1170
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 20:01:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1171
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 20:10:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.6.2008 20:13:50   
bastian111
Jaz sem vse tudi zlikala.Danes sem spet bila v bolnišnici ,bolelo me je zelo spodnji del trebuha.Naredili so mi CTG in nato zdravnica rekla,da me ne sme več pogledati vagialno zaradi placente praevije.Vprašala sem jo zakaj me tako to boli ,pa mi je odgovorila kako naj vrjamem da vas tako boli? Ko boste začeli krvaveti takrat se bo začel porod. Pa spet vprašam ali je možno ,da bom rodila naravno pa pravi to bomo takrat videli. In inorija"dedno ko sem prišla v bolnišnico naletim na isto zdravnico" Res več ne vem kako si naj pomagam saj bolečine so neznosne.gibanje občutim vredu in vse ostalo je ok, samo spodnji del trebuha me zelo res zelo boli.Pomagajte kam se naj obrnem.Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1173
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 20:19:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1174
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 20:25:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?