Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.6.2008 22:06:48
|
|
|
|
Inigo
|
punce, jst mam tk vsega poln kufr... jst bi šla rodiiiiiit
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.6.2008 22:24:24
|
|
|
|
ksenci
|
Oh lex, sm misla da je sam pri nas tak! tud midva sva začasno pri meni na podstrešju, pa me ja tak strah kako bo to! moj še zdaj lahko skoći domov kakšen dan na oddih živcev, kaj pa bo pol, ko bo sine tu najraje bi šla drugam, sam trenutno si ne moreva privoščit- jz končujem diplomo- moj ma slabo plačo, kok si dans mladi naj kaj ustvarimo? kredit si bova lahko vzela šele ko bom jaz dobila redno zaposlitev, pol pa vprašanje, kdaj bova spravla bajto skup? me je tako strah kako bo do takrat pri nas doma pa je vedno neki za delat in ati ne zastopi da ma moj nočne in odgovrno službo in da mora čez dan tud počivat ne pa sam delat zdaj ko se je preselil k nam pa to še ne pomen, da mu mora skoz pomagat. moj ati ne hodi v službo-kmetija in res ne zastop, da ne hod tja spat!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.6.2008 22:26:27
|
|
|
|
ksenci
|
ja inigo kaj pa je? mene je strah da bom šla prehitr- še nimam vse prrajt
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.6.2008 22:29:44
|
|
|
|
Inigo
|
ja, nekaj podobnega je tudi pri nas, ksenci... sicer ma moj kar dobro plačo, jst pokojnino po očetu (ampak to samo dokler bom imela status), pa sva zdaj tudi pri moji mami v Velenju. res, da imamo veliko stanovanje - 3 sobno, 85m2... midva in brin imamo svojo sobo in bodoča babi ima svojo, plus dnevna kuhinja, predsoba in kopalnica. imamo tudi velik in mali balkon... tako da bo dovolj prostora. ampak vseeno si že zdaj želiva na svoje. čisto svoje. da bova lahko sama s svojimi otroci. pa tut čist drug filing je biti v svojem stanovanju, hiši... ampak ksenci, to nas še vse čaka! a ne...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.6.2008 22:31:38
|
|
|
|
Inigo
|
eh, ksenci... nič kaj posebnega ni, samo tak sem naveličana tega trebuha, vroče mi je skos, špika me, otrdeva trebuh, obute se ne morm, oblečt se ne morm normalno, spat ne morm... a sm kj spustila ?!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.6.2008 22:47:38
|
|
|
|
Blacky30
|
Inigo, ah, čakaj, da rodiš, potem pa boš jamrala: Jaz bi bila rada nazaj noseča!?!? Da bi se naspala, da te ne bi več roke bolele od nošenja, da te ne bi glava bolela od neprestanega joka, da se ne bi sekirala, če je zdrav in če je vse ok in zakaj zdaj joka itd. Zdaj so majhne težave, potem bodo večje. Vse ob svojem času, saj bo...... Meni pa se sploh ne mudi it rodit, bom kar lepo počakala na 15.7., sem se odločila, da si letos kar rodim darilo za rd.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.6.2008 22:48:13
|
|
|
|
Blacky30
|
Nočko, babike moje.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 2.6.2008 22:55:39
|
|
|
|
Inigo
|
pa saj ma te prav... samo jst bi vseeno že rodila počas... no, hitr! lahko noč Blacky30 in ostale! tut jst grem v Mežano....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 3.6.2008 6:32:49
|
|
|
|
Tinky
|
Dobro jutro Spet ne morem spat!!!! Svojo dozo čokolinota sem že popapcala, RR sem na hitro preletela, zdej grem pa s psičko na sprehod. Ufff Inigo, komu praviš...jaz sem tega trebuha tudi že naveličana. Ne morem več, komaj diham, ne spim nič, mali brca kot nor..... Hočem it rodit!!!!! Tiste, ki gradite.....me zanima, če se je katera odločila za električno talno ogrevanje kopalnice? Namreč midva bova imela pasivno montažno hiško (ogrevanje preko toplotne črpalke z rekuperacijo zraka) in drug način ogrevanja ne pride v upoštev. Sva dobila ponudbo in se mi zdi toooo much drago!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 7:07:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 3.6.2008 8:30:35
|
|
|
|
Tinky
|
V album sem dodala slikco 36.t Zdej sem pa res nosečka
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 3.6.2008 8:35:32
|
|
|
|
neboglasnica
|
No, danes ponoči se je pa dalo spati, kajne? Vsaj jaz sem se celo naspala, saj sem spala od 23.00 do 03.40 in potem od 04.10 pa vse do 05.50. Vau, napredujem... In celo zlikala sem že, kako sem jaz pridna... blacky30: ne, nista bili veliki 62, ampak oblačilca sta imeli te velikosti. Veliki sta bili pa 53 in 54 cm. Kaj ni zadosti?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 3.6.2008 8:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro predn grem na pregled hvala za odgovore glede posteljice. bom res k s kisom poskusla, upam da se kmalu "razkadi" vonj druga stvar, včeraj sem skoraj brez problemov, danes pa od večera do jutra, samo na wc sem vmes hodla! očitno je recept, da pojamraš na RR, da ni spanca in potem fajn spiš tinky to je trebušček zdej ja sam zdej te pa moti haha. inigo, mal še počaki, te pa totaln razumem, vsakdanje stvari so onemogočene, vse kar zahteva sklanjanje oziroma je pod trebuhom je težko izvedljivo... jaz zase še kaka dva tedna bi počakala, potem pa bi res šla kr rodit. samo zakaj mam filing, da bom rodila 14 dni čez rok. imam sicer občasno kak popadek ali zvijanje kot pred menzo, pa otrdevanje, ampak nič resnega. po mojem bom kr lepo čičala in čakala in se tule razburjala ko bo že nekaj dni čez rok tko zdej pa grem na pregled
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 3.6.2008 8:50:32
|
|
|
|
Tinky
|
lunči, pa čim prej javi kako je blo na pregledu!!!
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 3.6.2008 9:09:02
|
|
|
|
TODI
|
Drage moje so Meni se pa je po vsej verjetnosti včeraj zvečer odluščil čep , pa še celo noč me je po presledkih špikalo, kot bi šlo za začetek popadkov, jaz pa še čisto nič pripravljeno. Sem samo molila, da bi oba otroka spravila v vrtec pa tudi če potem grem, ker je babica ravno v toplicah in se vrača šele jutri popoldne. No proti jutru se je stanje umirilo, a je mož vseeno prinesel stvari s kleti, tako da danes pripravljam( beri perem, likam,....). Nazadnje se mi je čep odluščil dva dni pred porodom, pa lih ta teden je moja gin. na dopustu, da bi vprašala koliko prej se ponavadi odlušči, a je že lahko 5 tednov. A slučajno katera kaj ve ?? Sicer bom pa še malo prečekirala RR glede te teme. Drugače pa lex naslednji pregled imam 17.6.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 3.6.2008 9:20:15
|
|
|
|
Tinky
|
TODI, kako pa izlega, ko se ti odlušči čep?
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 9:21:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 3.6.2008 9:25:13
|
|
|
|
TODI
|
Opisujejo različno od prozorne sluzi s krvavkastim izcedkom, do rjavkaste sluzi.,... Jaz sem včeraj po tuširanju v bani opazila tak sluzasto kompakten kot smrkel svetlo rumene barve zadevo. Sem pa na MON-u ravnokar prebrala Pušenjaka, da se čep lahko odlušči od nekaj ur do nekaj tednov pred porodom, tako da....
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 3.6.2008 9:27:02
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower tinky zdaj imaš pa že pravi nosečniški trebuh. Pa kako vidno ti je zrastel zdaj v 2 tednih, meni raste dosti počasneje. Kakšen imaš kaj obseg zdaj? Obseg je trenutno celih 90 cm
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 9:28:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 9:29:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 9:31:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 3.6.2008 9:33:43
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa hehe Todi, zgleda smo isto brale Ja verjetno, sem včeraj kar malo panike zagnala kako in kaj, tako da sem danes že šla v akcijo in preklicala vse" sodelujoče" za dobavo stvari. Mogoče bom še v Dravlje poklicala in povedala situacijo pa bomo videli kako pa kaj!!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 9:36:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 3.6.2008 9:42:20
|
|
|
|
zabica26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 sem se odločila, da si letos kar rodim darilo za rd. sem se fajn nasmejala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?