nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Nana pa kakšen karakter si ti da se lahko upreš hrani Svaka ti čast Verjemi da je včasih kar težko,ampak cilj je zastavljen in treba ga je doseči.Ponavadi izpeljem najhujše naloge v življenju brez problema (prenehanje kajenja,odpovedovanje hrani,opravljanje izpitov...), mogoče se pa včasih res zatakne pri majhnih nalogah ki si jih zadanem,to pa verjetno zato,ker se mi ne zdijo tako pomembne in odločilne v življenju. Hrana je moja velika strast,priznam,zelo rada jem in jem vse po spisku,ampak v načrtu imam izgubiti kaki 2 kg več,da se bom potem parkrat vredu nažrla vsega kar zdaj najbolj pogrešam.Tudi domačice. Drugače pa jem čisto narmalne obroke,normalno skuhano hrano,samo zvečer se pa hrani res popolnoma odpovem.Gre počasi,a gre pa le. mala pikica,tale tvoj Gašper je pa res postal zraven tvojega slikanja pravi model,vedno bolj profesionalno se nastavlja in obnaša pred kamero. Imaš pa res lep avatar,sem tudi jaz opazila,da je nov. sani,tudi jaz mislim nate in na tvojo operacijo,držala bom pesti in želim,da boš vse lepo prestala in se vrnila domov k svoji mali princeski in tvojemu Kekecu . martinca,očitno so se izvidi tudi izgubili,kot se je osebna izkaznica. Za izvide pokliči,kaj pa je z osebno??? Ja mariborčanke pa vemo kje je ta zlatarna. Reklama gor ali dol. Anita vse najboljše!! Joj Triš,kaj berem!!Samo da je vse vredu z Žanom in da ni nič hudega.Res si morala doživljat grozo,jaz sem jo tudi 1x pa nočem o tem niti pisat,kaj se mi je zgodilo,ampak res te razumem,pa še kako!!Jaz sem si ponavljala vso grozo takrat in tudi razmišljala,kaj bi lahko bilo,pa k sreči ni bilo nič Bila pa sem v šoku še kakšen dober teden.Polupčkaj malega škrica,upam,da se je že potolažil.. za oba in še za atija,ki je nemočno gledal zraven. IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Jaz sem tudi v skrbeh. Neja je od 21.5. shujšala cca 100g. Ne vem kaj naj naredim. sunny m.in si jo sama vagala ali pri P?Mogoče pa ni,če si jo sama vagala,pa je kaka napaka.Pa mislim,da tudi ni tako hudega.Vprašaj pediatra,on bo najbolje vedel,če je to res tako narobe.Mislim pa da se ti nimaš kaj sekirat,če ti lepo je,mogoče je kriva ta vročina,pa je manj jedla,pa nisi niti opazila. Sem zdaj prebrala da si sama vagala Nejo... klepetka, tudi za vse vas,pocartajte se čimprej. Ah Klemen ni hud,če so samo objemčki za zdravje od Matica,če ni kaj več. vaney,Klemen se tudi obrne v posteljici,nima smisla da ga kaj zalagam,razen če želim da spi na boku,ker vidim,da mu bolj paše.Na trebuh pa se ne prevali,se pa na hrbet in ponavadi ga zjutraj na hrbtu tudi najdem.Odkritega in noge v luft na odeji . mml,saj občutek "suhosti"tudi pri meni še ni čisto pravi,še vedno je nekaj trebuščka in ne počutim se še ravno dobro,se pa definitivno počutim veliko bolje,kot pred nekaj meseci. golobček lepa slikica res,a resnično v naravni velikosti,sem mislila,da je prišla tvoja princeska k meni na obisk!