|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
3.6.2008 17:33:15   
Golobček
No da poskusim če bo šlo da boste videle sliko
user posted image

Slike naj ne bodo širše od 350 pik. Jančika RR

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 3.6.2008 20:29:50 >

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
3.6.2008 17:36:09   
ursalara
Klepetka spet sem te komaj prebrala ampak ok naj ti bo ker nimaš časa in ker imaš otročke bolje za vse tvoje sončkeuser posted image user posted image da se čimprej pozdravijo!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 3502
3.6.2008 17:39:43   
ursalara
jfbdfgoghofgghgcčlč9r3is4xdl.56ig,f,,,,,,,,,,,,,,,,,>>

Tole vam je zdajle napisala Lara!In vas lepo pozdravlja!

Golobček lepa slikica samo malo velika je!user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
3.6.2008 17:39:52   
Golobček
Sem vedla da bom nekaj zaj....

A se da to zbrisat ?

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
3.6.2008 17:41:05   
Golobček
Ursalara sem ugotovila ja, bo drugič boljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
3.6.2008 17:45:47   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mml

alfabeta a bi ti prosim še enkrat pripopala link do recepta za rogljičke...prosim, prosim, prosim. Se mi ne da brskat po prejšnjih straneh...saj vem, da lenoba ni lepa čednost, ampak vseeno...Hvala user posted image

Izvoli!
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2728

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
3.6.2008 17:48:06   
vaney
sem dopoldne hotela vprašat triš in dašobino, pa pozabila...pa das zdaj tukaj vprašam: a ve še "zalagate" user posted image  ob strani z brisačami, povštri. Jaz ga dam zvečer spat na bok in ga na eni strani založim s povštrom. Ampak Anže se v roku pol ure obrne ha hrbet in potem spet na en bok, na drugega se pa ne more, ker je založen. Zdaj pa ne vem, ali jih je sploh še treba zalagat, ali to samo jaz še počnem. Drugače se pa ponoči zvali na trebuh in potem protestira, ker ne more nazaj na hrbet in ga moram hodit obračat, če 10x pa 10x. A je pri vas tudi tako? Kako ste se znašle?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
3.6.2008 17:59:07   
katarinas
Jaz že dolgo nič ne zalagam, ker se je skoz obračala na hrbet in jo je tista plenička samo žulila. Samo se Lara ne premika veliko ponoči, še vedno spi samo na hrbtu.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
3.6.2008 18:03:21   
vaney
mala pikica in podobi računalniški strokovnjaki...a ve, kje in kako bi lahko sama izdelala čestitko za rojstni dan. Anžetova botrica ima v četrtek rojstni dan in bi ji rada poslala elektronsko čestitko, na kateri bi bila Anžetova slika+čestitka (besedilo), pa ne znam.... a katera zna oz. mi lahko pomaga? Proooooooosimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3509
3.6.2008 18:09:07   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: mml

alfabeta a bi ti prosim še enkrat pripopala link do recepta za rogljičke...prosim, prosim, prosim. Se mi ne da brskat po prejšnjih straneh...saj vem, da lenoba ni lepa čednost, ampak vseeno...Hvala user posted image

Izvoli!
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2728

Hvala user posted image

triš mene bi tudi kap, če bi se kaj takega zodilo. Dobro, da se ni razen strahu nič zgodilo user posted image user posted image user posted image
So pa fotke treh mušketirjev res super user posted image user posted image user posted image

mala pikica jaz sem tako navezana na tole mucico, da bo kar ostala, Manco in Matica pa tako kar naprej limam, tako da veste kakšne sta user posted image

klepetka še "dobro", da se je Maruši to s prsti zgodilo šele sedaj in ne že prejšnji teden. Boga revica, upam, da je ne boli preveč user posted image . Očitno pa razsaja naokrog virus, ki povzroča nahod in kašelj, ker smo mi imeli tudi podobno varianto, pa prijateljicini punčki sta trenutno tudi tako bolni, upam, da bosta Domen in Lana kmalu zdrava user posted image

martinca super, da sta našla prstane, ki so vama všeč user posted image . Upam, da jih bosta z veseljem nosila. Midva sva jih nekaj časa nosila, po tem ga je nehal nosit user posted image  (kao zaradi službe), po tem pa iz trme še jaz, tako da sta sedaj oba lepo spravljena v predalu.
Kar se pa Patrika in njegove teže tiče pa mislim, da ni nobenega vzroak za pretirano skrb, glavno da napreduje in je dobre volje user posted image

sunny če si Nejo tehtala doma, se nikar ne obremenjuj, ker so domače osebne tehtnice precej nenatančne. Sploh pa če je Neja dobrovoljka kot ponavadi in se sicer normalno obnaša in spi, nimaš nobenega pretiranega razloga za skrb user posted image . Se bo pa naslednji mesec bolj zredila. Če pomisliš, ima tale začetna hrana - zelenjava na vodi in sadje - presneto malo kalorij. Več kalorij z GH bo dobila šele, ko boš začela z mlečnimi izdelki, škrobnimi živili in mesom. Do takrat je pa GH bolj za okus kot za kalorije. Meni se je Manca od 4. do 5. meseca zredila tudi samo za dobrih 200g, po tem se je pa naslednji za 500g

nana user posted image  za uspešno hujšanje. Meni so tudi prav že skroaj vsa oblačila, samo občutek še pa ni čisto ta prav...bo treba malo več telovadit, da bo spet kje kakšna mišica namesto maščibe...samo kaj ko tale recept od alfabete zgleda tako mamljiv user posted image

Anita vse najboljše
user posted image

Matic je danes boljše volje kot včeraj, trenutno spi, mi je zaspal v naročju in sem ga dala spat na trebuh, me zanima kako mu bo všeč user posted image . Se pa danes kot za stavo borača s hrbta ne trebuh, samo roka se mu še zatakne in po tem začne protestirat user posted image . Še malo pa se bo začel kotaliti naokrog in po tem ne bo več miru user posted image . Sem mu pa včeraj dala malo komarčkovega čaja, ker sem mislila, da je mogoče žejen...prve 3 žličke je z zanimanejm popil, po tem se ja pa tako pačil zraven, da me je skoraj pobralo od smeha, ampak je še vedno pil, po ene 10 žličakh se je pa naveličal in začel pljuvati....mu bom pa ko spet bolj vroče vseeno ponudila sem in tja malo vode ali čaja za žejo, čeprav je dojen

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
3.6.2008 18:13:54   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

sem dopoldne hotela vprašat triš in dašobino, pa pozabila...pa das zdaj tukaj vprašam: a ve še "zalagate" user posted image  ob strani z brisačami, povštri. Jaz ga dam zvečer spat na bok in ga na eni strani založim s povštrom. Ampak Anže se v roku pol ure obrne ha hrbet in potem spet na en bok, na drugega se pa ne more, ker je založen. Zdaj pa ne vem, ali jih je sploh še treba zalagat, ali to samo jaz še počnem. Drugače se pa ponoči zvali na trebuh in potem protestira, ker ne more nazaj na hrbet in ga moram hodit obračat, če 10x pa 10x. A je pri vas tudi tako? Kako ste se znašle?

Jaz nisem Matica nikoli zalgala. Na trebuh se pa zanekrt ponoči še ne obrača, tako da s tem nimam težav....

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
3.6.2008 18:22:29   
TRIŠ
Hvala drage moje zauser posted image .Zelo vas imam radauser posted image .Smo bili sedaj zunaj in Žan se lepo smeje in popeva mamiciuser posted image .
Sunny morning upam da Neja začne čimprej dobro papat in da teže začne rast.user posted image user posted image

Vaney prosimuser posted image .Jaz ga ne podlagam več s povštri ker ga je to nerviralo ,sedaj pa mu je še vroče če je s čim zametan

Golobček lepa slikica in velika kot je velika vaša srečauser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
3.6.2008 18:24:15   
Alfabeta
Joj, TRIŠ, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu, da je z Žanom vse ok. Ga res čuvajo user posted image .

Upam, da si se pomirila. Važno da ni hujšega.

Vaney, jaz je ne podlagam že toliko časa odkar se sama obrne na hrbet. Tudi če jo dam na bok spat se ponoči sama obrne, torej podkladanje nima več smisla.

Sunny, kdaj pa imata posvetovalnico? Ker, če je še nimata kmalu lahko pokličeš pediatra in poveš da te skrbi in greš na vmesno tehtanje. Tako sem jaz naredila takrat ko je Ajda toliko driskala. Me je Weiss naslednji dan naročil in je bilo vse ok, pa jaz sem bila mirna.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
3.6.2008 18:27:03   
vaney
hvala, punce, sem ga že "sprostila" zalaganja, danes bo spal svobodno spanjeuser posted image  brez maminega zalaganja in nalaganja (s temle drugim bi se user posted image  najbolj strinjaluser posted image )

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
3.6.2008 18:30:28   
vaney
sunny, mene tudi zanima, kdo je tehtal Nejo; če si jo doma, se ne sekiraj, ker te tehtnice pokažejo vsakič drugače, če so ti jo v posvetovalnici, bi pa pediatrinja itak komentirala težo, če ne bi bilo ok. Ne skrbiprevečuser posted image  Sicer pa, dokler je Neja normalno razigrana, normalno spi in miga, midlim, da ni razloga za skrb. Lahko jo greš pa še vedno "preventivno" stehtat v ZD, mislim, da ne bodo imeli nič proti.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
3.6.2008 18:47:38   
Sunny Morning
Nejo sem tehtala sama doma na osebni tehtnici (najprej jaz sama, potem pa obe skupaj). Saj se sploh ne bi sekirala ampak sem do sedaj to prakticirala in rezultat ni nikoli odstopal za več kot 50g kot pa pri P. Bom jutri kar poklicala za vmesno vaganje. Alfabeta hvala za nasvet.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
3.6.2008 19:21:13   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nana pa kakšen karakter si ti da se lahko upreš hraniuser posted image Svaka ti častuser posted image user posted image

Verjemi da je včasih kar težko,ampak cilj je zastavljen in treba ga je doseči.Ponavadi izpeljem najhujše naloge v življenju brez problema (prenehanje kajenja,odpovedovanje hrani,opravljanje izpitov...), mogoče se pa včasih res zatakne pri majhnih nalogah ki si jih zadanem,to pa verjetno zato,ker se mi ne zdijo tako pomembne in odločilne v življenju.
Hrana je moja velika strast,priznam,zelo rada jem in jem vse po spisku,ampak v načrtu imam izgubiti kaki 2 kg več,da se bom potem parkrat vredu nažrla vsega kar zdaj najbolj pogrešam.Tudi domačice.user posted image Drugače pa jem čisto narmalne obroke,normalno skuhano hrano,samo zvečer se pa hrani res popolnoma odpovem.Gre počasi,a gre pa le.

mala pikica,tale tvoj Gašper je pa res postal zraven tvojega slikanja pravi model,vedno bolj profesionalno se nastavlja in obnaša pred kamero.user posted image  Imaš pa res lep avatar,sem tudi jaz opazila,da je nov.user posted image

sani,tudi jaz mislim nate in na tvojo operacijo,držala bom pesti in želim,da boš vse lepo prestala in se vrnila domov k svoji mali princeski in tvojemu Kekecuuser posted image .

martinca,očitno so se izvidi tudi izgubili,kot se je osebna izkaznica.user posted image Za izvide pokliči,kaj pa je z osebno???
Ja mariborčanke pa vemo kje je ta zlatarna.user posted image Reklama gor ali dol.

Anita vse najboljše!!user posted image

Joj Triš,kaj berem!!Samo da je vse vredu z Žanom in da ni nič hudega.Res si morala doživljat grozo,jaz sem jo tudi 1x pa nočem o tem niti pisat,kaj se mi je zgodilo,ampak res te razumem,pa še kako!!Jaz sem si ponavljala vso grozo takrat in tudi razmišljala,kaj bi lahko bilo,pa k sreči ni bilo nič Bila pa sem v šoku še kakšen dober teden.Polupčkaj malega škrica,upam,da se je že potolažil..user posted image user posted image user posted image za oba in še za atija,ki je nemočno gledal zraven.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Jaz sem tudi v skrbeh. Neja je od 21.5. shujšala cca 100g.user posted image  Ne vem kaj naj naredim.user posted image

sunny m.in si jo sama vagala ali pri P?Mogoče pa ni,če si jo sama vagala,pa je kaka napaka.Pa mislim,da tudi ni tako hudega.Vprašaj pediatra,on bo najbolje vedel,če je to res tako narobe.Mislim pa da se ti nimaš kaj sekirat,če ti lepo je,mogoče je kriva ta vročina,pa je manj jedla,pa nisi niti opazila.
Sem zdaj prebrala da si sama vagala Nejo...

klepetka,user posted image user posted image user posted image tudi za vse vas,pocartajte se čimprej.
Ah Klemen ni hud,če so samo objemčki za zdravje od Matica,če ni kaj več.user posted image

vaney,Klemen se tudi obrne v posteljici,nima smisla da ga kaj zalagam,razen če želim da spi na boku,ker vidim,da mu bolj paše.Na trebuh pa se ne prevali,se pa na hrbet in ponavadi ga zjutraj na hrbtu tudi najdem.Odkritega in noge v luft na odejiuser posted image .

mml,saj občutek "suhosti"tudi pri meni še ni čisto pravi,še vedno je nekaj trebuščka in ne počutim se še ravno dobro,se pa definitivno počutim veliko bolje,kot pred nekaj meseci.

golobček lepa slikica res,a resnično v naravni velikosti,sem mislila,da je prišla tvoja princeska k meni na obisk!user posted image

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
3.6.2008 19:27:29   
dašabina
Živjo, drage mame, jaz sem bila z Mihcem cel dan zdoma, je imela še Ana nastop s pevskim zborom in je bila tudi solistka, go girl go, sem ponosna....
Triš, hvala za pogačo in družbouser posted image , Vaney hvala za družbo in usmerjanjeuser posted image ... Prav fino je bilo,....
Slikice so pa krasne, jih moram prekopirat v album, res so krasni, vsi trije...
triš me je prejle skoraj kap ko sem prebrala glede vozička, ljubi jezus, samo da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz našega tud več ne zalagam ker mirno spi  in se mi ne obrača...
Sunny jaz bi šla tud na tehtanje v ZD
Ajda vse naj naj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
3.6.2008 19:43:28   
dašabina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image anita

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
3.6.2008 19:46:24   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Ursalara sem ugotovila ja, bo drugič boljšeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image na napakah se učimo jaz sem imela iste štorije z lepljenjem slikic      user posted image tako da se ne sekiraj,imaš pa lepotičko doma!  user posted image     

Jaz mojo pikico tudi ne zalagam več že kakšna dva meseca!

Sunny res se ne sekiraj preveč nikoli ne veš ali je tehtanje točno ali ne če te res skrbi naredi tako kot ti je predlagala Alfabeta!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
3.6.2008 19:53:25   
ursalara
ANITA vse najboljše!   user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
3.6.2008 20:40:31   
katee
Triš: kakšno srečo v nesreči ste imeli. Še dobro, da se Žanu ni nič zgodilo. Kar zmrazilo me je, ko sem brala tvoj post.

mml: lepo sta ti jo včeraj zagodla Matic in Manca.

klepetka: lepo, da je Lani bolje.

Jaz sem sparvila malega spat. Je zaspal takoj, ko sem ga položila v posteljico. Je bil res utrujen. Upam, da bo spal celo noč.

Še novička od Suzane: ima virozo in se slabo počuti. Vas pa lepo pozdravlja.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
3.6.2008 20:57:45   
ursalara
Suzanauser posted image čimprej se pozdravi!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
3.6.2008 21:06:02   
martinca
triš, hvala bogu da se Žanu res ni zgodilo nič hudega. kar kurja polt me je zdaj oblila ko sem brala tvoj post. si kar predstavljam kaj si prestajala.

sunny,kaj si imela danes tehtanje ali kako veš da ti je shujšala? res ne vem kaj naj ti rečem, ker mi imamo že tudi celi čas problem s temi njegovimi kilogrami. mislim, da na koncu bo še P obupala, ker vidi kakšen je njegov ati.
držim pesti, da bo Neja spet začela lepo pidobivat na teži.

klepetka, tudi zate s Patrikom pošiljava , da se Lana, Maruša in Domen čimprej pozdravijo.

ursalara, mi smo že drugo cepljenje prestali.

sem pa zdaj na Pop tv gledala da so nasproti tej zlatarni kjer sva si midva naročila prstane, danes ponoči ukradli za 250.000 evrov vrednih ročnih ur.

mml, hvala.

nana, z osebno nič novega. mi je poštar rekel da zdaj še preiskujejo na pošti. veš v Jurovskem Dolu je pošta ogromna pa rabjo toliko časa. pa baje naj bi prišwl še inšpektor k nam domov, bi ga res rada videla, da jim ene par krepkih povem. imam zdaj tega že vrh glave, to se že vleče slaba dva meseca  če pa je ne bo, mi bojo pa baje novo poslali.  oooooooo ne moreš verjet.

zdaj pa hitro računalnik ugasnem se huda nevihta približuje, pa da  mi modem ne crkne. se juter zjutraj kaj oglasim.

nana grem juter spet v Maribor. s taščo seveda. te pokličem

lahko noč

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
3.6.2008 21:06:24   
vaney
Še večerni pozdrav od naju, oziroma od mene, ker Anže je že na poti v deželo sanj (v svoji sobiciuser posted image ) in upam, da bo tam ostal vsaj do kakšnih petih zjutraj. Ponavadi spi še podnevi med 12h in 15h, danes je pa nekaj štrajkal in je zaspal šele doma ob 16h-19h (z vmesnimi prekinitvami, beri mami, crkljaj me, da bom lepše spaluser posted image ).

Zdaj sem še en pomivalni stroj zalaufala in en pralni, enega sušit dala, zdaj grem pa lahko še malo rr, tv, tuširat in spat...

Dašabina, meni je bilo prav fajn te usmerjat, sem se počutila kot na svoji poroki, ko sva šla midva prva, ostalih 50 avtov pa za nami, pa smo skoz gledal, če se nam ni kdo zgubiluser posted image

Grem še malo okrog pogledat, mogoče je spet kakšna nesramna, pa jo grem malo kulture učituser posted image  (katarinas, se mi pridružišuser posted image )

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?