klepetka
|
jutro LARA IN JAKOB , VSE LEPO VAMA ŽELIVA Z LANO OB MINI PRAZNIKU SUZANA, ČIMPREJŠNJO OZDRAVITEV TI ŽELIM.pA EN KUP TI POŠILJAM. Sem pa se že spraševala , da kje si tako dolgo , ker se nič ne javiš po krstu Aljaža. sem vas mogla priti pozdravit . Mi smo po včerajšnjem katastrofalnem dnevu čisto ok oz . stanju primerno.LAna se je celo samo 2x ponoči zbudila , kar je super proti zadnjim parim dnem. Domen je tudi kar vredu, zjutraj ene pol ure sicer kašlja kot stari kadilec ,amapk potem pa je kar vredu.MAruša ima tako povito roko ,da se komaj sama obleče , in ni mi čisto jasno , kako bo danes pisla kontrolno pri matematiki, ker je to desna roka .Pa še razbolelo se je. No ja , nekako bo že. mml, tudi Marušina prva reakcija( mi je povedla učiteljica ) ob poškodbi je bila , da še dobro, da se je to zdaj naredilo.Da pa lahko bi se še 1 teden kasneje ,ke r imajo še zaključni nastop. Ampak tale tvoj Matic pa je res ko gumica, ko praviš da se obrača tako na trebuh kot na hrbet.No, naša Lana je na trebuhu očitno prav zadovoljna, pa se niti ne trudi zvaliti na hrbet.Medtem ko kontra, to pa ja. Je pa končno ugotovila ,da ima tud noge .Sicer jih še ne da v usta , amapk se vsaj igra z njimi. nana, mene tud zanima tisto nekaj .Zato kar javno objavi in nič intruder potiho šepetat . Pa res si pridna ,da pobiraš voljo za učenje.Bom držala tud jaz pesti tiste dni ko bodo izpiti. Ampak urnik v juniju imaš pa res napet;kot elastika alfabeta, trenutno spet pečem kiflje po tistem tvojem receptu in ti boš kriva , ko m ine bodo šle kile nič dol ursalara , zate, čeprav ne vem kaj te muči.Upam ,da si vseeno zaspala golobček ,kako lepa je Nina , res.Pravi cukerček Lunca , sem se nasmejala zdaj , ko se ne posluša žensk ,pol pa imajo .Si vas pa predstavljam ;kolona avtov zgubljeno tava čist kontra smer vaney,jaz tud že nekaj časa ne zalagam Lane ,ekr se itak usmeri po svoje. sani, saj ne vem , očitno sem nekje zgrešila , zakaj že greš na operacijo, pa bom kljub temu moćno močno stiskala pesti, da bo vse ok.Pa saj itak da bo , saj more bit.Babici bosta pa že poštimali Manjo(al pa ona njiju ), to se nimaš kaj sekirat. dašabina ,res si lahko ponosna na Ano. Ana. martinca , z a uspešen nakup prstanov.Da pa sta lepa , pa sploh ne dvomim. Najina sta pa že čist zdrgnjena, amapk zarad tega se ne bom še enkrat poročila , da bi imela nov prstan Zdajle pa moram iti še en pladenj kifljev dat pečt.Lepo se imejte , pa pridno se smejte al kako bi že rekla naša Anchikaa