|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
4.6.2008 9:29:52   
klepetka
jutro

LARA IN JAKOB , VSE LEPO VAMA ŽELIVA Z LANO OB MINI PRAZNIKUuser posted image user posted image user posted image
SUZANA, ČIMPREJŠNJO OZDRAVITEV TI ŽELIM.pA EN KUPuser posted image user posted image   TI POŠILJAM.user posted image
Sem pa se že spraševala , da kje si tako dolgo , ker se nič ne javiš po krstu Aljaža.

sem vas mogla priti pozdravituser posted image .

Mi smo po včerajšnjem katastrofalnem dnevu čisto ok oz . stanju primerno.LAna se je celo samo 2x ponoči zbudila , kar je super proti zadnjim parim dnem.

Domen je tudi kar vredu, zjutraj ene pol ure sicer kašlja kot stari kadilec ,amapk potem pa je kar vredu.MAruša ima tako povito roko ,da se komaj sama obleče , in ni mi čisto  jasno , kako bo danes pisla kontrolno pri matematiki, ker je to  desna rokauser posted image .Pa še razbolelo se je. No ja , nekako bo že.

mml, tudi Marušina prva reakcija( mi je povedla učiteljica ) ob poškodbi je bila , da še dobro, da se je to zdaj naredilo.Da pa lahko bi se še 1 teden kasneje ,ke r imajo  še zaključni nastop.

Ampak tale tvoj Matic pa je res ko gumica, ko praviš da se obrača tako na trebuh kot na hrbet.No, naša Lana je na trebuhu očitno prav zadovoljna,  pa se niti ne trudi zvaliti na hrbet.Medtem ko kontra, to pa ja.

Je pa končno ugotovila ,da ima tud noge .Sicer jih še ne da v usta , amapk se vsaj igra z njimi.

nana, mene tud zanima tisto nekajuser posted image .Zato kar javno objavi  in nič intruder potiho šepetatuser posted image .
Pa res si pridna ,da pobiraš voljo za učenje.Bom držala tud jaz pesti  tiste dni ko bodo izpiti.user posted image Ampak urnik v juniju imaš pa res napet;kot elastikauser posted image

alfabeta
,  trenutno spet pečem kiflje po tistem tvojem receptu in ti boš kriva , ko m ine bodo šle kile nič dol user posted image
ursalara ,user posted image zate, čeprav ne vem kaj te muči.Upam ,da si vseeno zaspala
golobček ,kako lepa je Nina , res.Pravi cukerčekuser posted image
Lunca ,user posted image   sem se nasmejala zdaj , ko se ne posluša žensk ,pol pa imajo .Si vas pa predstavljam ;kolona avtov zgubljeno tava čist kontra smeruser posted image

vaney,jaz tud že nekaj časa ne zalagam Lane ,ekr se itak usmeri po svoje.

sani, saj ne vem , očitno sem nekje zgrešila , zakaj že greš na operacijo, pa bom kljub temu moćno močno stiskala pesti, da bo vse ok.Pa saj itak da bo , saj more bit.Babici bosta pa že poštimali Manjo(al pa ona njijuuser posted image ), to se nimaš kaj sekirat.

dašabina ,res si lahko ponosna na Ano.user posted image Ana.
martinca ,user posted image z a uspešen nakup prstanov.Da pa sta lepa , pa sploh ne dvomim.

Najina sta pa že čist zdrgnjena, amapk zarad tega se ne bom še enkrat poročila , da bi imela nov prstanuser posted image

Zdajle pa moram iti še en pladenj kifljev dat pečt.Lepo se imejte , pa pridno se smejte al kako bi že rekla naša Anchikaauser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
4.6.2008 9:40:11   
ursalara
Vaney nisem in nisem mogla zaspati ker mi se nisem mogla k nikomut stisnitiuser posted image !Moj je spet delal tako pozno in je pol kar pri starših prespal,sem bila prav besna user posted image user posted image !Ma škoda besed bom kar tiho da vam ne zamorim!user posted image

Pri nas je kakanje čisto različno odvisno kaj papcamo!

No glede lulčka sem pa zadnjič zasledila ko je bila patronažna pri Janu in je mamici takole rekla dokler popek ni zaceljen ga morate obračati dol potem pa gor!Drugač pa jaz tega ne vem ker mi ga nimamo,samo sem pa prisluškovala in evo odgovor na dlani!

Jakob vse najboljše! user posted image

Lara vse najboljše!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
4.6.2008 9:42:31   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

alfabeta,  trenutno spet pečem kiflje po tistem tvojem receptu in ti boš kriva , ko m ine bodo šle kile nič dol user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
4.6.2008 9:43:32   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

nana jest lulčka nič ne "dajem" v pozo, kot je pač je.

Enakouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
4.6.2008 9:44:38   
Alfabeta
Sunny, če še nisi šla na tehtanje, lahko k meni prideš. Imam tehtnico, to prav za user posted image  tehtatuser posted image  

Triš, vidim da si tukaj. Si se pomirilauser posted image

Lara in Jakob user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
4.6.2008 9:46:12   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

nana jest lulčka nič ne "dajem" v pozo, kot je pač je.

Tudi jaz ga ekstra ne obračam. Se mi zdi, da je itak skoz dol.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
4.6.2008 9:53:25   
katee
mml: kaj bi mi brez tebe? Vse tako lepo razložiš. Sem tudi jaz z zanimanjem prebrala, da bom vsaj kaj vedela.

nana: ves čas izpitov bom stiskala pestke. Ampak sploh ni bojazni, da jih ne bi naredila, ker si tako pridna user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes spali do 5.45, nato hranjenje in potem mali ni hotel zaspati do 6.45. Potem smo pa potegnili do 8.20. Ko sva vstala, sva malo telovadila, sledil je zajtrk, sedaj pa spet spi. Grem malo likat. Evo mala pikica; pa sem spet jaz popustila, kup perila se mi pa reži v obraz user posted image user posted image user posted image

Se beremo kasneje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
4.6.2008 9:55:03   
katarinas
Dobro jutro oz. zdaj že dober dan. Smo spali celo noč, jaz pa še kar zaspana...mogoče preveč spimuser posted image ?

Joj vse se nekaj pogovarjate kako se učite...jst pa zabušavam, sem rekla, da bom do poletja napisala že celo diplomsko...ja itak, sploh še začela nisem, zdaj imam pa slabo vest, ko vidim kako ste pridne...user posted image user posted image  No in katera ima pravi recept za sedenje pred računalnikom in tipkanje diplomske (in ne RRuser posted image )?

Kakanje je različno, zadnjič je bilo kar oranžno od korenčka, včasih je vmes še kakšen fižolček, včasih je bolj mehko...različno, se pa vedno pokaka 1x ali 2x dnevno.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
4.6.2008 9:56:52   
katarinas
Ok vse sorte ste me že naučile, znam slikce gor limat, citirat....ne znam si pa trakca naredit - me boste še to naučile, pol bom pa popolnauser posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
4.6.2008 9:58:21   
limma
Dobro jutro,
Neža je po težkem prepričevanuju zaspala nazaj, jaz pa sem se odločala med RR in likanjem - še vedno me čaka vikend žehta, 4 stroji user posted image  No, vsekakor se moram lotit in končat, popoldan dobimo obiske...

Danes pa nismo tako lepo spali, ker Neža že včeraj popoldan, sploh pa zvečer, ni hotela piti mojega mlekauser posted image  Čim sem jo pristavila, je jokala oz. prav kričala in se zvijala.. nisem je mogla pomirit... Potem jo je ati dvignil in se je v trenutku umirila... in potem smo to še skoraj eno uro ponavljali in na koncu sva obe jokali.. meni je bilo tako hudo user posted image user posted image  Potem sem ji - po žlički dala še moje nočno mleko in je 30 ml pojedla v eni minuti, nato pa sem si še malo načrpala in ga je pljunila čez pol dnevne sobe user posted image  Prav smrdelo ji je očitno, tako da sem razmišljala, če se tudi meni ne obeta menstruacija... drugače si ne znam razložiti, zakaj sem ji tako "smrdela"... ponoči je dvakrat jedla in mi za silo spraznila obe dojki, sem se sicer že videla z mastitisom...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
4.6.2008 10:01:18   
Lunca1
Lara in Jakob vse naj naj.user posted image

No saj jaz ga tud ne dajem v pozo, je itak skoz na dol, samo če bi že bil na gor, bi ga pa dala dol. user posted image

Katarinas napiši diplomsko o RR in moraš potem tukaj izvest obširno raziskavo.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
4.6.2008 10:03:06   
Lunca1
Limma a ima tvoje mleko enak vonj in okus kot prej? Jaz sem imela pri Pini probleme, ker se je na desni strani začelo tvorit smrdeče slano mleko. In seveda ga je gospodična zavrnila.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
4.6.2008 10:04:40   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Katarinas napiši diplomsko o RR in moraš potem tukaj izvest obširno raziskavo.user posted image

Ni tako slaba ideja, teme in gradiva bi bilo dovoljuser posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
4.6.2008 10:08:31   
limma
Drugi del..

mml - lahko je user posted image  govoriti, da smo histerične, ko so z otročki par ur na dan... Super kolesarske fotke! Moj user posted image  tudi gorsko kolesari, včasih je treniral down hill, tako da je na pol profi user posted image  Jaz imam tudi gorca, ampak je po parih letih še kot nov.. ne vem, zakaj ga čuvam v garaži, user posted image  ko pa imamo na Koroškem tako lepe terene za kolesarituser posted image
Žan, Miha in Anže - krasni ste in čudovite fotke user posted image

nana - zdaj si že suhica in lahko začneš (ne, moraš začeti) spet normalno jesti.. privošči si krompirček in pohana bedrca, ker vem, da ju imaš rada user posted image  Super, da sta kupili oblačila za krst. Sploh ne dvomim, da ne bo Klemen prelep... user posted image
martinca - super za prstana user posted image  Meni je tudi belo zlato zelo všeč...

TRIŠ - kurja polt me je oblila.... samo, da se je vse dobro izteklo user posted image

sunny - user posted image  zate in za Nejo. Po moje ima dovolj, če prespi noč, je vesela in živahna...

klepetka - user posted image user posted image user posted image  vsaka za enega tvojega sončka. Za spanje pa velja - če nam še kmalu uspe (in ne dvomom, da nam ne bo) bova navadili še Lano user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Klepetka spet sem te komaj prebrala ...

Jaz sploh ne opazim, da bi bilo v klepetkinih postih kaj narobe... user posted image  pač kaka črka ni na mestu, ampak saj je čisto berljivo... se vidi, da sem navajena brat kupe in kupe, sploh ne opazim takšnih malenkosti user posted image

golobček - kakšna lepotička je Nina user posted image , tudi Vid od intruder je lep veseli smejko user posted image

vaney - jaz Neže ne zalagam, spi mirno in na hrbtu že nekaj časa...

suzana - čim prejšnje okrevanje ti želim..

ursalara - boš se pa dens stisnila k user posted image  in lepo zaspala...

Zdaj grem pa RES likat. Lep dan vam želim.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
4.6.2008 10:09:52   
sani1
Dobro jutro dober dan!

No mi smo iz posvetovalnice. Smo dobili pikico malo prej pri 5,5 mesecih. So nas tako naročili pa jo je pediatrinja kar cepila.Pa vodo in kri so ji kontrolirali. Tako, da je dobila dve pikici  danes in je bil hud jok. No, pa je potem od vsega hudega zaspala. Imamo pa nove mere lahko kar za 6 mesecev napišete, ker imamo zdej ponovni pregled pri 9 mesecih. No mere so: 6650g in 65 cm.

Mi je pa to res malo čudno, da je potem pregled pri 9 mesecih, ker se ravno zdej začne uvajanje GH in teža bolj niha. Pa sej bo. Kaj bi se zdej še z tem obremenjevala...

mala pikica- hvala, ker si mislila tudi name. Ja prvič sem bila v Celju in je bilo res lepo.  Pa bi bilo res fajn vas zopet vse videt...

martinca- ne sekiraj se zaradi tistih parih deg. Boš videla, da bo tvoj mali fantič še prehitro zrastev v pravega moškega...
Super, da si kupila prstane. Kdaj jih bom kaj jaz?

triš- imaš pa res smolo. Je tudi moja pupa včeraj dobila prvo buško. Se je sama z ropotuljico tako udarila po glavi, da ji je kri pritekla in je bil jok. Hvala ti pa za opozorilo, ker jaz redkokdaj zabremzam voz. Ga bom zdej večkrat oz. vedno...  Samo, da je vse v redu.

suzanaKK- čimprej se pozdravi.user posted image

hvala tudi vsem, ki mislite name...

Mi je pa včeraj zopet tašča pokvarila dan oz. večer, ko mi je user posted image povedal, da je rekla ja kaj pa bo, če se pri meni zakomplicira in bom mogla bolj dolgo bit v bolnici. Puser posted image baba že kliče user posted image . Se opravičujem. Pa je moj rekel, da bo že on skrbel za Manjo in ji seveda ni blo prav. Ma sej ne vem kdaj ji je kaj prav. Prvo je rekla, da sama ni sposobna pazit moje pupe. Pa smo se zmenli, da pride moja mami. Pa zdej ji zopet ne paše kaj bosta dve delali tu. Pa sej se ti zmeša. Ma sem mogla malo pojamrat, ker me to res zdej muči. Ko bo meni film poknil in ji bom povedala kar ji gre bo pa tudi user posted image . jo bom kar k odpisanim dala pa bo...user posted image

grem je že jok...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
4.6.2008 10:11:04   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Limma a ima tvoje mleko enak vonj in okus kot prej? Jaz sem imela pri Pini probleme, ker se je na desni strani začelo tvorit smrdeče slano mleko. In seveda ga je gospodična zavrnila.

Mislim, da ja.... vsaj meni se tako zdi, ko kdaj probam kakšno kapljico.. ponoči in zjutraj je spet jedla, včeraj popoldan in še bolj zvečer je bilo pa OBUPNO... ne moreš si mislit, kak jok.. sem si rekla, pa če jo danes neham dojit, tako jokala pa že ne bo... user posted image user posted image

Zakaj sploh pride do takšne spremembe mleka? In to samo na eni strani user posted image  Moja desna je tudi bolj kritična...

Lunca, in kaj sta potem storili? Si jo dojila samo na levi? Potem je najbrž počasi zmanjkalo mlekca, a ne? user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
4.6.2008 10:12:30   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: limma

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Klepetka spet sem te komaj prebrala ...

Jaz sploh ne opazim, da bi bilo v klepetkinih postih kaj narobe... user posted image  pač kaka črka ni na mestu, ampak saj je čisto berljivo... se vidi, da sem navajena brat kupe in kupe, sploh ne opazim takšnih malenkosti user posted image

user posted image user posted image limma, tako se govori.user posted image Veš , saj se kar nekaj domišljajo , da me ne morejo brat , pa da bodo začele škilit,....user posted image (hecam seuser posted image )

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
4.6.2008 10:16:21   
limma
Veš , saj se kar nekaj domišljajo , da me ne morejo brat , pa da bodo začele škilit,.... (hecam se )

user posted image user posted image user posted image

Tvoji smajlčki so pa izginili user posted image  Pa saj so zgoraj prav lepo vidni.. da ne bo še kakšne zamere user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 4.6.2008 10:17:22 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
4.6.2008 10:18:30   
Lunca1
Meni je G rekla, da je bilo verjetno vnetje. Ja potem sem dojila samo še na levi. Imam pa še zdaj probleme z desno stranjo. Ima precej manj mleka in na levi strani dojke imam občutek, kot da se ne bi sploh tvorilo. No če je tvoje mleko še vedno sladko in ne smrdi, potem je res verjetno v prihodu user posted image  ali kaj podobnega.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
4.6.2008 10:18:41   
klepetka
limma,pri nas se je isto dogajalo glede hranjenja med menstruacijo.PA očitno je bilo res to krivo , ker se je po 2 dneh mučenja in neuspešnega pristavljanja, in jokanja ,dretja in kajvemkajševse , stanje normaliziralo.Upam samo ,da se to dogaja samo pri taprvi menst. ,ker  jo bom zdajle kamau spet dobila in upam , da se ne ponovi spet.

Kolo boš imela pa dlje časa ohranjeno , če ga boš šparala. To pa tud  ni slabo.user posted image

sani
, user posted image za Manjine cm in kg.
PA user posted image zate .Bo boljše.

katte ,sem  ti nevoščljivauser posted image user posted image glede likanja , pa grem še jaz zdaj nekaj malega speglat.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
4.6.2008 10:19:55   
Lunca1
Katee jaz ti pa nisem nič folš za peglanje. user posted image  Midva se greva tud, kdo je bolj vztrajen. user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
4.6.2008 10:23:46   
klepetka
Lunca ,zakaj se meni zdi ,da boš ti poraženka ?!user posted image user posted image (v boju s kupom perila)user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
4.6.2008 10:36:56   
katee

Lunca ,zakaj se meni zdi ,da boš ti poraženka ?!user posted image user posted image (v boju s kupom perila)user posted image

A nismo na koncu vse poraženke? Razen, če se perila lotijo naši user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa že znanstvena fantasitka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
4.6.2008 10:44:45   
aurora6
JAKOB IN LARA user posted image
IN Z MALO ZAMUDE KLEPETKA user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
4.6.2008 11:09:50   
katee
Vsem slavljenčkom vse naj naj naj!!!

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?