mml
|
Dan , prav dobro se mi pa ne zdi... najprej se je mali nergač zbudil ob 4.30 in ni bilo šans, da bi ga prepričala, da še ni čas za hrano...no po tem, ko se je najedel, je še 10 minut rogovilil po postelje in mrknil, jaz pa budna kot zajec, končno zaspim, vstane z v službo, zaspim nazaj in ob 7.10 pricopota v posteljo večja nergačka...sem jo poskusila prepričat, da še ni čas za vstat, pa se ni dala motit, se je plazila po meni, mi odpirala veke in komentirala mami je igračka , tako da še jezna nanjo nisem mogla biti. No Matic se je po tem zbudil ob 9.20... Smo se pa včeraj doma spičili, da je bilo joj...smo imeli sestanek hišnega sveta in je šel seveda na sestanek, Matic je celo uro nergal in se začel razburajti samo, da sem ga približala ležalniku ali igralnici, po tem ugotovim, da spušča klima in je na previjalni mizi ene 2 litra vode, ker je voda tekla skozi klimo noter, namesto ven , v tistem, ko imam Matica v naročju in brišem vodo, začne Manca trmarit, da hoče kakav. Končno pobrišem za prvo silo, naredim kakav in se počasi spakiram, da gremo končno ven, ko Manca prijavi, da ona ne gre ven. Jo po 10 minutah prepričam, da se le spravi ven, v garaži vzame skiro, na sredi garaže začne tulit, da ji moram nest skiro in da ona ne gre ven, v vozičku se Matic pripravlja na nerganje. Nekako je pridemo ven, kjer sestankujejo, gospodična se spomni, da jo mora oči gugat, da jaz ne veljam, oči seveda sedi na sestanku, poskušam frkljo prepričat, da jo bom jaz gugala, seveda ne pomaga, ker tuli, da gremo domov...in sem imela v trenutku temo pred očmi, sem jo pograbila z eno roku, z drugo peljala voziček in šla nazaj v garažo z dvema tulečima otrokoma, mimo zgroženih pogledov sosedov. Da je bila mera polna, prišiba za nami še , ki mi pove, da sem histerična in da kako nemogoče se obnašam in kako grdo imam Manco ...sem ša danes slabe volje...grrrrrr...no zdaj se počutim malo boljše, ker sem še vam zatežila s tem... katee jaz se tudi tehtam 2x tedensko, samo moji rezultati niso tako simpatični kot tvoji, zadnjih 14 dni nočejo tele kg nikakro dol, bo treba čsito resno 2 do 3x tedensko na kolo in v klanec. Včeraj sem šla na Golovec in po tem dol mimo observatorija. Je prav pasalo, čeprav je bila hitrost bistveno manjša kot v najboljših časih, sopihanje pa dosti hujše . Takole je pa zgledalo kolesarjenje, ko še nisem imela otrok limma super, da je Neža tako lepo prespala noč , držim pesti, da bo takšnih noči čim več. Jaz bi ji na tvojem mestu dala kašico po končanem dojenju, ker sicer se postopoma ne bo več hotela dojiti. Mene tudi čaka likanje, pa se mi trenutno ne da. Matic sicer spi spanje pravičnega, ampak ko se bo zbudil, bo panika za hrano, ker je jedel malo pred 5. Zdaj je pa zaspal na poti domov iz trgovine...Sem oddala Manco in sva šla z Maticem v Okaidi, ker smo uspešno izgubili klobuček (še preden smo ga sploh uporabili ) in ga seveda niso več imeli, ampak je bila tam gospa poslovodkinja (pri kateri sem zadnjič zapravila kar nekja €) in so punce poklicale naokrog in dobimo zdaj po pošti iz MB nadomestni klobuček. Sem bila prav prijetno presenečena klepetka upam, da Lana ni prehudo prehlajena in ste vseeno ponoči kaj spali. En velik zate in za Lano (ta je posebaj od Matica, upam, da ne bo nanin Klemen preveč ljubosumen ) alfabeta a bi ti prosim še enkrat pripopala link do recepta za rogljičke...prosim, prosim, prosim. Se mi ne da brskat po prejšnjih straneh...saj vem, da lenoba ni lepa čednost, ampak vseeno...Hvala triš tale tvoja punčka je pa prava romantična...super fotka muzika te čisto razumem Nič Matic se je zbudil in je lačen...se oglasim kasneje, če ne bom likala