|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
3.6.2008 9:18:20   
limma
Dobro jutro,
moram takoj z vami delit veselo novico - danes smo prvič prespali noč.. od 21h do 5.45user posted image  Bravo, Neži! user posted image

Včeraj popoldan sem si sčrpala 30 ml mleka in zvečer, po dojenju, ko se pač gospodični ni dalo več ustk odpirat, ji je user posted image  v to moje mleko dodal eno žličko riževe kašice.. in sem si mislila, če poje dve žlički, bo pa dve pojedla..silila je ne bom... ampak Neža je jedla in jedla, jaz ji nisem uspela tako hitro dodajat, tako da je vmes cvilila in glasno preotestirala... midva sva se pa takooooo smejala user posted image ... in potem se je še Neža smejala in cvilila, ker bi še in še in še in na koncu je zmazala vseh 30ml user posted image user posted image  Potem je pa kar obsedela v ležalničku, podrla en veeeelik kupček in rekla "baaaa". Joooj, smo se smejali vsi trije, user posted image  je vse s kamero posnel. Jaz sem bile že včeraj zvečer tako vesela (da je tako lepo jedla in nič se ni popacala), zdaj sem pa še bolj, ker je še spančkala tako lepo.... jaz sem sicer malo slabše spala, duda ji je 5 krat padla ven, pa mleko me je tako tiščalo, da sem si ga ob 3h šla ročno stisnit 50 ml - za danes zvečer, potem sem pa še malo zadremala... user posted image  je zjutraj rekel, da je omotičen od preveč spanja in da se mora kar malo spočit user posted image

A mislite, da bi ji morala dati ta rižev mlekec pred dojenjem? Da ne bo slučajno potem zavrnila dojke user posted image Bomo kar tako prakticirali, še na vrh par žličk, očitno se je dobro obneslo...

IZVIRNO SPOROČILO: mml
Matic je trenutno v fazi, ko preden zaspi 2 ali 3 minute tuli in ga ne moreš potolažit, po tem pa zaspi ....

Mml, tudi pri nas je zadnje čase tako.... razen včeraj zvečer, ko je dobesedno "padla dol", tako sita je bila user posted image

mala pikica - Neža bo očitno tudi raje jedla GH kot pila pri meni... tako kot tvoj Gašper...10 min še pije, potem se pa začne zvijat in je vse drugo bolj zanimivo... sicer je pa tudi pri nas podobno, od 5. -7. smo skoraj vsak dan budni... user posted image  tudi vam za prespano noč! Aha, berem, da tudi drugi sončki zjutraj bedijo.... pri nas je podobno, zaspi nazaj med 7. in 8., potem je pa že prevroče za sprehod.
sunny, katee - mi že 4. mesece vstajamo onb 5huser posted image  Včasih tudi že prej user posted image  

Joj, dovolj je... drugič naprej, grem likat.

< Sporočilo je popravil limma -- 3.6.2008 9:29:22 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
3.6.2008 9:18:39   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

triš, a ti to resno?Ker midva bi se res prikazala, ful je smotano, ker Grega spi dopoldne, okrog hiše je vse blatno, za na kavo pa še nisem nobene našlauser posted image  kdaj pa pride drugi obiskuser posted image  ne, saj gužve nočeva delati, ampak družba bi nama pa prav prišlauser posted image

Ja haloooo pridi.Bom dala pešt pogačouser posted image da si bomo še mal kil nabileuser posted image

Aja, a tako?!?! Pa kar brez nasuser posted image user posted image

Ajde4 da vidim če imaš jajcauser posted image user posted image user posted image user posted image Te čakamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
3.6.2008 9:19:04   
majra

triš, a ti to resno?Ker midva bi se res prikazala, ful je smotano, ker Grega spi dopoldne, okrog hiše je vse blatno, za na kavo pa še nisem nobene našlauser posted image  kdaj pa pride drugi obiskuser posted image  ne, saj gužve nočeva delati, ampak družba bi nama pa prav prišlauser posted image

Ja haloooo pridi.Bom dala pešt pogačouser posted image da si bomo še mal kil nabileuser posted image

Vidiš ti to? user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
3.6.2008 9:20:42   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Vidiš ti to? user posted image

No no tako se dela.Pri nas ni vroče zato smuk v avto in priditauser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
3.6.2008 9:21:05   
TRIŠ
Majra in Alfabeta imata ZSuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
3.6.2008 9:34:07   
Alfabeta

user posted image user posted image , jaz sem samo kurila. Danes res ne morem, moram it mami pomagat... Saj veš kam..user posted image  Kdaj drugič, pa kak dan prej se zmenimo.

UŽIVAJTEEE!!!! Pa ne nas, ki nas ne bo zraven preveč obirati, ker meni se takoj kolca...user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
3.6.2008 9:46:58   
TRIŠ

user posted image user posted image , jaz sem samo kurila. Danes res ne morem, moram it mami pomagat... Saj veš kam..user posted image  Kdaj drugič, pa kak dan prej se zmenimo.

UŽIVAJTEEE!!!! Pa ne nas, ki nas ne bo zraven preveč obirati, ker meni se takoj kolca...user posted image

No tako pokličta če se premislita ker moje povabljenke so tuuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
3.6.2008 9:49:46   
limma
No, še malo.. se mi ne da likat, bom zvečer user posted image

katarinas - moja sestra "trenira" cel teden, tako da bosta najbrž zadnje metre skupaj "šprintali"... user posted image user posted image

prenosna posteljica mi imamo kupljeno samo ogrodje (ki ga trgovci propagirajo kot prenoseno posteljicouser posted image user posted image ), bo treba hitro kupit še jogi oz. neko peno, čez 11 dni gremo že na morjeuser posted image  Me je že zdaj strah pakiranja, ker je za Nežo toliko stvari... kje so že časi, ko sem se s 3 majčkami, brisačo in kopalkami potepala mesec in več user posted image  Zdaj se mi zdi nemogoče.. sva se z user posted image  hecala, da si bomo morali še "truglo" sposodit, pa imamo kar velik avto.. in sploh ne vem, če je še smešno, ker bo res tako user posted image  
V čem bodo pa vaši sončki spali oz. spijo, če kam greste?
mala pikica - kje je spal Gapšer? Aha, zdaj berem o posteljicah...

Lusa - mene zanima, kaj si zvedela o homeopatskih zrncih..napiši kaj več, prosim. Lahko tudi na ZS. Hvala user posted image
Pa čestitke Luši za 5. let user posted image user posted image user posted image  (rački sta za v bazenček, ena je za Dašo) A je bila vesela tobogana? user posted image
Aja, sem zadnjič pozabila - klepetka, tudi Maruši čestitam za 2. mesto user posted image
dašabina - pride kak tak dan... imate pa super trampolin! user posted image

TRIŠ - je bit grozno brez interneta, ne? Jaz sem bila zadnjič tudi 2 dni brez, pa še user posted image , ki je neki zašuštral, ni bilo doma...

Zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
3.6.2008 9:54:10   
katee
limma: ja kup perila se ne bo sam zlikal. Jaz ga tudi gledam, pa se greva igrico: "Kdo bo koga?"  Ampak vem, da bom na koncu jaz popustila in ga šla zlikat user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
3.6.2008 11:13:22   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katee

limma: ja kup perila se ne bo sam zlikal. Jaz ga tudi gledam, pa se greva igrico: "Kdo bo koga?"  Ampak vem, da bom na koncu jaz popustila in ga šla zlikat user posted image user posted image user posted image

Pri nas je enaka situacija. Jaz že nekako dva dni vztrajam, pa bom mogla verjetno tudi popustiti user posted image

limma jaz ti predlagam, da Nežo najprej podojiš, potem pa ji daj še dodatek z rižem. Na morju pa je Gašper spal v svoji zakonski postelji user posted image Sta bili dve zakonski postelji v sobi, pa smo otroško posteljico kar prvi dan dali nazaj. Poleti, ko pa gremo v kamp prikolico, bo pa v prenosni posteljici.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
3.6.2008 11:16:00   
mml
Dan user posted image , prav dobro se mi pa ne zdi...

najprej se je mali nergač zbudil ob 4.30 in ni bilo šans, da bi ga prepričala, da še ni čas za hrano...no po tem, ko se je najedel, je še 10 minut rogovilil po postelje in mrknil, jaz pa budna kot zajec, končno zaspim, vstane user posted image  z v službo, zaspim nazaj in ob 7.10 pricopota v posteljo večja nergačka...sem jo poskusila prepričat, da še ni čas za vstat, pa se ni dala motit, se je plazila po meni, mi odpirala veke in komentirala mami je igračka user posted image , tako da še jezna nanjo nisem mogla biti. No Matic se je po tem zbudil ob 9.20...
Smo se pa včeraj doma spičili, da je bilo joj...smo imeli sestanek hišnega sveta in je šel seveda user posted image  na sestanek, Matic je celo uro nergal in se začel razburajti samo, da sem ga približala ležalniku ali igralnici, po tem ugotovim, da spušča klima in je na previjalni mizi ene 2 litra vode, ker je voda tekla skozi klimo noter, namesto venuser posted image , v tistem, ko imam Matica v naročju in brišem vodo, začne Manca trmarit, da hoče kakav. Končno pobrišem za prvo silo, naredim kakav in se počasi spakiram, da gremo končno ven, ko Manca prijavi, da ona ne gre ven. Jo po 10 minutah prepričam, da se le spravi ven, v garaži vzame skiro, na sredi garaže začne tulit, da ji moram nest skiro in da ona ne gre ven, v vozičku se Matic pripravlja na nerganje. Nekako je pridemo ven, kjer sestankujejo, gospodična se spomni, da jo mora oči gugat, da jaz ne veljam, oči seveda sedi na sestanku, poskušam frkljo prepričat, da jo bom jaz gugala, seveda ne pomaga, ker tuli, da gremo domov...in sem imela v trenutku temo pred očmi, sem jo pograbila z eno roku, z drugo peljala voziček in šla nazaj v garažo z dvema tulečima otrokoma, mimo zgroženih pogledov sosedov. Da je bila mera polna, prišiba za nami še user posted image , ki mi pove, da sem histerična in da kako nemogoče se obnašam in kako grdo imam Manco user posted image ...sem ša danes slabe volje...grrrrrr...no zdaj se počutim malo boljše, ker sem še vam zatežila s tem...

katee  jaz se tudi tehtam 2x tedensko, samo moji rezultati niso tako simpatični kot tvoji, zadnjih 14 dni nočejo tele kg nikakro dol, bo treba čsito resno 2 do 3x tedensko na kolo in v klanec. Včeraj sem šla na Golovec in po tem dol mimo observatorija. Je prav pasalo, čeprav je bila hitrost bistveno manjša kot v najboljših časih, sopihanje pa dosti hujše user posted image . Takole je pa zgledalo kolesarjenje, ko še nisem imela otrok

user posted image

user posted image

limma super, da je Neža tako lepo prespala noč user posted image , držim pesti, da bo takšnih noči čim več. Jaz bi ji na tvojem mestu dala kašico po končanem dojenju, ker sicer se postopoma ne bo več hotela dojiti. Mene tudi čaka likanje, pa se mi trenutno ne da. Matic sicer spi spanje pravičnega, ampak ko se bo zbudil, bo panika za hrano, ker je jedel malo pred 5. Zdaj je pa zaspal na poti domov iz trgovine...Sem oddala Manco in sva šla z Maticem v Okaidi, ker smo uspešno izgubili klobuček (še preden smo ga sploh uporabili user posted image ) in ga seveda niso več imeli, ampak je bila tam gospa poslovodkinja (pri kateri sem zadnjič zapravila kar nekja €) in so punce poklicale naokrog in dobimo zdaj po pošti iz MB nadomestni klobuček. Sem bila prav prijetno presenečena user posted image

klepetka upam, da Lana ni prehudo prehlajena in ste vseeno ponoči kaj spali. En velik user posted image  zate in za Lano (ta je posebaj od Matica, upam, da ne bo nanin Klemen preveč ljubosumen user posted image )

alfabeta a bi ti prosim še enkrat pripopala link do recepta za rogljičke...prosim, prosim, prosim. Se mi ne da brskat po prejšnjih straneh...saj vem, da lenoba ni lepa čednost, ampak vseeno...Hvala user posted image

triš tale tvoja punčka je pa prava romantična...super fotka user posted image

muzika te čisto razumem

Nič Matic se je zbudil in je lačen...se oglasim kasneje, če ne bom likala user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
3.6.2008 11:37:18   
sani1
Pozdravljene!

Sem se nasmejala zdej.
mml hvala za tole prigodo. Vem, da tebi ni bilo smešno.user posted image   Danes bo že bolje. Sej veš, da ko moški govorijo o resnih temah jih vse moti. Sej so vsi isti...

muzika- tudi pri nas je isto. Jaz pa sem sedaj vse kar preko telefona in interneta zrihtala, ker enostavno nimam več energije za vse. Super si. user posted image zate organizatorka...

nana- bom jaz držala pesti za vse te tvoje izpite in zagovore. Sej bo šlo vse kot po maslu. Faj danes nakupi za Klemna, da bo let...

sunny- tudi mi imamo cucelj 1 za vodo. Za mleko pa 3. 

martinca- hvala, ker si!

Triš- tvoja Lana je pa hitro začela. Kaj pa kaj pravi očka?  je pa lušna, da je kaj...  Hvala tudi tebi...

katee- sej vem, da bo vse ok. Samo ne moreš prko sebe, da te nebi skrbelo...

klepetka- držim pest, da se Lana čimprej pozdravi... user posted image zate in zanjo...

limma- čudovito. Neža že ve, da je fajn spat...user posted image user posted image user posted image

Tudi naša pupa je zdej drugo noč zapovrstvo prespala. Tako, da bo. Se pa tudi naša premetava preden zvečer zaspi, da je noro. Nimam pojma kaj je to. Neki jim zgleda ne paše ali pa je samo vpliv lune...user posted image

Grem zdej. Dobim popoldan obiske...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
3.6.2008 11:39:01   
sani1
A ja še to sem hotela vprašat.
A vi ste vse dale po krstu slike, ali pa karkoli že?

Jaz nimam ne časa ne volje, da bi zdej še kaj delala.

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
3.6.2008 12:17:31   
mala pikica
sani mi ne bomo imeli vabil, bom pa kasneje verjetno poslala kakšno slikico kot zahvalo user posted image

mml jaz sem se tudi nasmejala user posted image Verjamem pa, da tebi ni bilo niti malo smešno. Važno je, da minejo takšni dnevi user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 3.6.2008 12:18:28 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
3.6.2008 12:25:56   
Golobček
Ojla, se na hitro javim, sem malo prebrala pokomentirala pa bom ko bom imela več časa.

Mala pikica, jaz bi se vam tudi pridružla na kavici če bi ga organizirali v Celju, ker jaz z tremi otročički res ne morm daleč.
Tak da ve se zmente kdaj pa če bom imela čas bi se vam pridružla.

Sedaj pa moram it obveznosti kličejo.

Aja sem pozabila.

Luša vse najboljše za 5. let
vse najboljše tudi tebi Klepetka in pa vsem malim januarčkom ki so praznovali mini rojstene dneve.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
3.6.2008 12:48:15   
sani1
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

sani mi ne bomo imeli vabil, bom pa kasneje verjetno poslala kakšno slikico kot zahvalo 

Tudi jaz sem imela to v mislih, da kasneje naredim takšen mini album in jim dam. Ampak to kasneje, ko bo več časa... 

kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3466
3.6.2008 12:56:39   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

A ja še to sem hotela vprašat.
A vi ste vse dale po krstu slike, ali pa karkoli že?

Jaz nimam ne časa ne volje, da bi zdej še kaj delala.

Mi nismo imeli nič, ker je bilo vseskupaj v ožjem družinskem krogu. Bom pa naredila eno vizitiko "v spomin na sveti krst" in pripopala noter eno fotko, samo še ne vem kdaj user posted image

No perilo je zlikano in v omari...bravo jaz user posted image , samo kaj ko na balkonu visi še ena velika žehta, ampak na srečo še ni suha, tako da bo za likat šele jutri

mala pikica in sani lepo, da so vaju moje dogodivščine spravile v dobro voljo user posted image . Saj danes je že boljše, je tudi Matic boljše volje in se trenutno lepo zabava v igralnici, prej je gledal pa kot čukec, ker se je prevalil s hrbta na trebuh, to mu namreč zelo redko uspe, obratno je bolj uspešen user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
3.6.2008 13:00:26   
mml
Nekako takole sem si predstavljala, samo v slovenščini seveda user posted image
user posted image

Slike naj ne bodo širše od 350 pik. Jančika RR

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 3.6.2008 20:27:49 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
3.6.2008 13:03:26   
aurora6
Dober dan, punce tiste ki ne dojite a dajete vašim sončkom že mleko št. 2.

Mala pikica še enkrat hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora6 -- 3.6.2008 13:04:09 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
3.6.2008 13:04:09   
mala pikica
mml luškano user posted image Kje pa človek dobi takšna ozadja?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
3.6.2008 13:07:10   
mml
Malo se bom poigrala v kakšnem Photo programu in ko bo narejeno bom pripopala, da boste videle kako in kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3471
3.6.2008 13:11:45   
Lunca1
Mml ja tele tvoje prigode se mi malo znane slišijo. user posted image user posted image  saj bo bolje.

Sani dobro opravi na operaciji.

No naša tavelika je šla pa danes v ZOO in to prvič z avtobusom. user posted image  Me prav zanima kaj bo povedala.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
3.6.2008 13:13:27   
Lunca1
Mi že uporabljamo mleko 2.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
3.6.2008 13:15:55   
mala pikica
mml jaz bi tudi kakšen photo program user posted image

aurora mi smo še na 1. Sem ravno danes kupila novo škatlo, naslednjič pa mislim, da bom vzela 2.

golobček meni ni težko priti do Celja, ne vem pa, kako je z drugimi z našega konca. Smo pa se z urssyy in obrigit pogovarjale, da bi se enkrat dobile v Rogaški, pa mislim, da bi tudi suzana prišla.

Sicer pa ni slaba ideja, da bi se po nosečniškem klepetu v Celju tokrat dobile z našimi sončki. Bi se verjetno spet zbrale iz vseh koncev. Kaj pravite? "Predkofetkanje" pred klepetkinim piknikom user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 3.6.2008 13:17:48 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
3.6.2008 13:17:47   
Lunca1
jaz sem načeloma za, odvisno kdaj boste predlagale

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?