|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
3.6.2008 13:03:57   
mismis
Najbolje,

moraš malo misliti tudi na dober ugled podjetja...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 301
3.6.2008 13:07:20   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Najbolje,

moraš malo misliti tudi na dober ugled podjetja...

Ne vem,če ima ravno dober ugled.Sem zadnjič mal brala en forum o njih in so same pritožbeuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 302
3.6.2008 13:07:41   
gigi1
Kajsica ti kar pridno izkoriščaj servis user posted image . Ja kratki rokavčki so pa kriza za nas džankije.

Pikovitka malenkost. Res se nakoga obrni. Tkole te pa že ne bojo sprehajali. Če pa rabiš koga za fajterski suport. Evo mene user posted image

Gita iz tvojih prstkov v Božje branje user posted image . Uspešen začetek špike. A se boš sama špikala al te bo tvoj?

Miška še zmer mi pa nisi razložila zakaj pa imaš ti stimulacijo, pa Gretka?
Matr me prav zanima kakšna boš, ko te bo Menopur začel metat.
Ampak, ta tvoj dekolte je pa res hud, da signale mot. Ni čudno, da se vsem descem meša in mize pokonc postavljajo, k v prostor stopiš user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 303
3.6.2008 13:09:03   
mismis
Evo zdaj, ko smo ravno na 13. strani pa še to:

Predvideno srečanje čvekalk, čakalk, trepetalk in špikark bo

13.05.2008 tam nekje od 16-ure dalje

Za lokacijo se dogovorimo kasneje, ko bomo videle koliko nas je ZA.

Prijave se pa zbirajo na tej temi

vljudno vabljeni

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 304
3.6.2008 13:10:16   
sonček33
mismis 13.6.??? ane ?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 305
3.6.2008 13:11:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška še zmer mi pa nisi razložila zakaj pa imaš ti stimulacijo, pa Gretka?

Matr me prav zanima kakšna boš, ko te bo Menopur začel metat.
Ampak, ta tvoj dekolte je pa res hud, da signale mot. Ni čudno, da se vsem descem meša in mize pokonc postavljajo, k v prostor stopiš user posted image  user posted image  user posted image

Gigi

jaz ima stimulacijo sedaj zato, ker grem v nov postopek, torej 2. IVF.

Gretka
ima po moje stimulacijo zato, ker ima probleme za lastno ovulacijo (mogoče ne ovulira)

moj dekolte je hud, boš videla 13.05. če prideš user posted image
samo potem moramo najti še eno oštarijo, kjer imajo teške mize, da jih ne bo dvigovalo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 306
3.6.2008 13:14:31   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mismis 13.6.??? ane ?

ah seveda imaš prav, da bi bila huda da bi se za en let vnaprej dogovarjale za srečanje.
potem ne bi več prišle špikarke in trepetalke, temveč nosečke in mamice (jaz vsaj upam)

Sonček33, a nam boš prišla posijat????

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 307
3.6.2008 13:15:52   
sonček33
Mismis  - namen je dober, ampak glede na to, da me je začelo slabeti nič ne obljubim. V primeru, da se dobro počutim pa sigurno. Bi rada v živo poklepetala z vami.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 308
3.6.2008 13:16:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mismis  - namen je dober, ampak glede na to, da me je začelo slabeti nič ne obljubim. V primeru, da se dobro počutim pa sigurno. Bi rada v živo poklepetala z vami.

kar priznaj, da te moj dekolte mami user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 309
3.6.2008 13:17:39   
gigi1
Miška sori, me je nekaj zmedlo, da greš po pingvinčke. Ne vem več zakaj..
Vem pa, da vsako vprašajo, če hoče stimulacijo pred transferjem zmrznjenčkov. No, saj ziher vedo zakaj.
Po mojem bom prišla 13.6., sam če ne bo kaj narobe v ponedeljek, pa ... ah nočem mislit na to. Ti nam sam zrihtaj kakšen dober plac, kjer majo nonalko pirček pa vrt.

Sonček kako si? Kej boljš?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 310
3.6.2008 13:21:06   
sonček33
mismis tvoj deklote vedno!user posted image user posted image user posted image
gigi je boljš ja, saj proti popoldnevu se umiri...čeprav  pol se kar tko cunajsto počutim zdej sem si sadje prinesla tko da bo mal vitaminov

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 311
3.6.2008 13:27:51   
pikovit
Gigi je bom rabila fajterski suportuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 312
3.6.2008 13:28:42   
gigi1
Sončka normalno, da si cunjasta. js sem že brez bruhanja user posted image .

Kje sta pa Zvezdica in Abra dans?
Pa Hedi? Kaj dogaja? Menopur še seka? Gor al dol?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 313
3.6.2008 13:30:25   
sonček33
pa jaz pogrešam Piko74 in pijo 76

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 314
3.6.2008 13:33:07   
gigi1
Pikovitka evo mene. S težkim orožjem user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 315
3.6.2008 13:34:11   
gigi1
Ja Sončka sploh Pike že dolg ni nič na spregled.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 316
3.6.2008 13:35:42   
pikovit

Ja Sončka sploh Pike že dolg ni nič na spregled.

Verjetno je šla malo na OFF

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 317
3.6.2008 13:40:22   
arneja
Evo, mene na hitro: me joškice spet bolijo, precej očitno je to posledica Prometriuma. Ampak samo, da me bolijo, sem takoj bolj srečna user posted image . Sicer sem skoraj na robu kapi, pa ves čas na WC hodim gledat, da ni kaj priteklo user posted image . Na srečo je še vse snežno belo, bi lahko reklamo za Persil delala user posted image . No, naj tako tudi ostane user posted image . Se oglasim zvečer.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 318
3.6.2008 13:42:16   
arneja
Je pa tole vreme prav tečno, ne? Prav dol vleče. No, razen, če si včeraj srčka ugledal, ne, Abra, potem te pa nobeno vreme dol ne potisne user posted image . Ali pa če si videl precej visoko vrednost BHCG-ja, ne, Gigi user posted image ? Saj bi čvekala, pa je treba evrčke služit user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 319
3.6.2008 13:46:57   
Abra
Evo me. Sem zdaj eno uro brala in pisala user posted image pa spet mi neki počasi dela, da mi gre prav na živce. Še dobro, da sem si skopirala post, sicer bi šel v maloro. Ne vem več, na kateri strani sem začela ..

Gloria, super, da je z malčkom vse ok. Včeraj sploh nisem dojela, kaj je narobe. Te najbrž pod rebra brca, al kako?

Pikovit, fino, da gre nogi bolje user posted image boš pol še na kako fizioterapijo hodila?

Arneja, sej vem za terenca. Takrat sem tut mojemu razlagala, zato pa je to bleknil user posted image user posted image očitno je komi čakal user posted image kaj ko bi mu še tvoj pa od Dejzi pa Zvezdice in vse ostale ki pridejo za nami rekli, da dobimo mercedez user posted image user posted image pol bi pa mogoče nehu škrtart user posted image
Ne vem, kaj si je mislil, čez eno leto je pa mal zgodi za novega otročka, a ni?
MK sem kupla v Dravljah, je tam ena papirnica. Tja me je sestra poslala.
Vidiš, meni pa lučka ni dovolj, bi morale bit dve user posted image user posted image

Daisy, kam pa naj grem, če so vse moje navijačice tuki? Nimam kaj, kot navijat, da se mi čimprej pridružite. Še par dni, pa bom imela že dve user posted image kompanjoni user posted image
Une joške pusti kar pri miru, takih najbrž ne boš nikoli imela user posted image recimo, če imaš drugače podobne mojim user posted image zdej je konec učinkov stopke, nosečnost pa tudi še ni visoka, da bi ble že kake hude spremembe. Mene niso NIČ bolele, šele po testu se je z njimi začelo neki dogajat. Vsake toliko me kje zabolijo, pa obliko tudi počasi spreminjajo, brdavice so postale bolj vidne. Tega do testa še ni blo!

Blanč, bravo za randi. Sej sem vedla, da ne boš mogla dolgo brez modrih učk zdržat user posted image že navijamo

Zvezdica, kako je danes stanje? Konec raznih barvic, samo čista belina? Kater prašek je že bil to user posted image Veš, da bi malčka vmes še kaj vidla. Me bojo kar za neki faz prikrajšali. Ko se enkrat navadiš na ta uz, bi ga delal vsak dan. Sem že zadnjič hotla met kako domačo varianto, sva se že z Arnejo hecali, da ga kupiva user posted image user posted image

Gigi, jaz sem tudi čakala uz, ker je pa moja G Reševa soseda, sem še do tja po uz stopila. Reš je z mano tko zaključil, nimam več pregledov pri njemu.
Jaz ne vem, če se mi ravno nosečnost pozna, sem se zredila in mislim, da je to to. Res je več ali manj vse v trebuhu, ki je ogromen, lahko bi bla v ne vem katerem mesecu. Nisem pa suhica, je blo na trebuščku kar precej zaloge user posted image
Se mi zdi, da bom kar še malo skrivala, zdej se mi zdi tko fajn, da imava neki, pa da nama še ni treba o tem govorit. Je tko, samo za naju. Sej najbrž bojo počasi tudi opazili. Zadnjič me je dragi kar na sredi ceste tko za trebuh prijel user posted image bi blo hitro vsakemu jasno user posted image
Zadnjič pa tudi nisem povedala, ker sem si želela lepo novico povedat. Pol sem pa po splavu, ker nisem več zdržala in mi je blo milijonkrat lažje. Zdej se mi zdi, da imam to lahko vsaj za neki časa samo zase.
Tisto v tv popru je bla pa uvodna špica, ko je Kobal po tržnici preoblečen v nosečnico hodil.
Že držim pesti, da bo jutri 20000!! user posted image user posted image

Sonček, bogica, kar slabosti so te že ujele. user posted image

Marjetka, madona, od kje so se pa te ciste vzele? A prej jih pa ni blo? Se mi zdi, da je pikovit tudi imela eno cisto, pa ji je Reš pol punktiral. Ma če je un folikel pravi, bo to čisto dovolj. Jaz držim pesti!
Sem imela kar dober spomin, ti je Pikovitka že razložila user posted image

Mišmiš, že držim pesti! Dobro opravi!

Kajsica, sej ti ne bo treba v nov postopek, boš že zdaj nosečka user posted image

Jaz tut pogrešam Pijo, pa je se mi zdi, napisala, da gre na morje. user posted image
Dajamaja je ful bizi
Mijavček tudi že dolgo ni blo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 320
3.6.2008 14:06:56   
hedviga
Žijo bambine! Ne boste verjele, jaz danes v službi dejansko DELAM!! user posted image user posted image
Vmes med pavzicami pa mantre pojem svojim jajčnikom: foliiiikliiiii, dejte folikleeeeee, veliiiikiiiii foliiiiikliii,
foliiikli s ceeelicamiiii, veliiiiiik celllliiiiic...

No, Gigi, kam misliš da mi je usekalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 321
3.6.2008 14:28:58   
oktavija
Pikovit na katero dijeto za PCO si pa mislila ti? Mi lahko prosim napišeš link!user posted image
Hvala!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 322
3.6.2008 15:14:42   
kajsica

Miška sori, me je nekaj zmedlo, da greš po pingvinčke. Ne vem več zakaj..
Vem pa, da vsako vprašajo, če hoče stimulacijo pred transferjem zmrznjenčkov. No, saj ziher vedo zakaj.

Ne gigi, ne moreš si zmisliti ali boš imel stimulacijo ali je ne boš imel in tudi vprašajo te ne nič.

Lej, če normalno ovuliraš in če imaš normalne hormone in redne cikluse (pri men vse štima u nulo, problem so jajcevodi, saj tako predvidevajo, da samo to), potem greš v popstopek z zmrznjenčki NC - naravni ciklus. Grethy (pa brez zamere), pa ima očitno neke težave s tem, da nima čisto točne M in ker je po njihovo "malo starejša" v postopku pa bo verjetno dobila stimulacijo. Samo v tem je razlika.

Saj ti kar vprašaj, če te še kaj zanima. Saj jaz sem tudi laik na tem področju, pa mi je Konina, velik povedla, no ona pa je zanosila pred tremi meseci nekje s pingvinčki in jih lepo čuva, pa oba sta pri njej!!!! 

Saj je fajn, da včasih kaj več veš, saj rabla pa ti itak ne boš več kaj takega. Predvidevam za pozneje, čez kako leto ali pa dve!!!!

Mismis, res bi rada vidla ta tvoj dekolteuser posted image user posted image user posted image !!!! Me res zanima, če konkurira mojemu?! Ker pol bi se tolažla da nisem edina ko lahko nosim perilo le od Lisce (pa še všeč mi ni), pa ne morem imet silikonskih naramnic ali pa celo brez za poletjeuser posted image  Sem pa mojmu rekla, da ko zanosim in rodim in ko bova rekla sedaj pa je dost, mi plača operacijo za lifting, pa je rekel da ni blema, sam ne ve pa da bojo za eno številko sigurno dol šliuser posted image , če bi vedel.....ne bi hotel da grem!!!! Ampak ne ve!!!!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 323
3.6.2008 15:23:26   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zadnjič me je dragi kar na sredi ceste tko za trebuh prijel user posted image bi blo hitro vsakemu jasno user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiii kako lepouser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 324
3.6.2008 15:24:20   
mismis
Kajsica

sej veš kako je to, prideš 13.06. (tokrat sem prav napisala in vidiš)...

mogoče ti res ne morem konkurirati po velikosti, ampak brez tudi jaz ne morem biti...
joj kaj bi bilo šele pol z raznimi mizami user posted image user posted image

Drugače pa sej veš kako pravijo: " Od viška ne boli glava." user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Plazenje.
пеперутка16

Kdaj se je vaš otrok pričel plaziti, opirajoč na roke?

6 mesecev. (44%)

8 mesecev. (44%)

1 leto. (11%)

Ni plazil. (0%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!