|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
3.6.2008 11:07:43   
gigi1
Marjetka cvetka, saj eden je čisto dovolj, samo da se prime. Bom stiskala pestke. Ti pa malo odklopi to službo. Ti in tvoja pikica sta sedaj pomembni. Vse ostalo pošlji nekam! user posted image  za folikel v katerega polagamo vse upe! Je pa res čudna ta kemija v naših telesih. Kdo ve zakaj je to tako.

Ledenkica danes je pa res bolj zaspano. Po mojem bom šla js tud mal v mižule. Sem se zbudila že ob 4ih in  je zame že popoldan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.6.2008 11:15:35   
gigi1
Kajsica a ta dežurna služba pride tud kakšen servis narest? user posted image  user posted image  user posted image
Veš kaj, za hematome se ne sekiraj tolk. Js to jemljem kot nujno zlo (čeprav mi je pa una teta včer res lepo kri vzela in nimam hematoma). Sam, da teb foliklčki lepo rasejo user posted image  user posted image  user posted image . Sam to mi ni jasno - če greš po pingvinčke zakaj rabiš folikle? Sorry, k sem butasta.. Pls razloži, če se ti da.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 277
3.6.2008 11:19:34   
mismis
Gigi

ali ti lahko jaz prosim razložim user posted image user posted image

V bistvu, če greš po pingvine ne potrebuješ folikle, kot vem ima Kajsnica naravni postopek brez stimualcije, to pomeni, da vsi folikli, ki v tem času zrastejo so naravni.
Na GK LJ pa spremljajo rast foliklov zaradi ovulacije, namreč tisti dan, ko folikli počijo je to dan nič ovulacije (v postopku bi na ta dan sledila punkcija), potem pa počakajo npr. 5 dan (odvisno od tega, kdaj so bili pingvini zamrznjeni) in ti jih vstavijo...

Torej foliklov  ne potebuješ, so samo informacija, kdaj ima ženska ovulacijo. Je pa včasih, kar fajn vedeti koliko foliklov pridelaš v naravnem ciklusu.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.6.2008 11:19:59   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: marjetka cvetka

Hoj Gigi1,
nimam pojma, kako do tega pride, pa tudi Reš se je zelo čudil, kako sem lahko v dveh postopkih z istimi zdravili tako različno odreagirala. Svašta. Prvič sem tako super odreagirala, drugič pa tako poraznouser posted image  Morda pa stres v službi tako negativno vpliva name user posted image
Na UZ pa je videl en normalen folikel v velikosti 18-19 in na temu mi sloni upanje ter vse pestke

bodite pridne in dobro se odrežite vsaj ve - vse ostale bejbike!

No Marjetka,da te potolažim.Tudi jaz sem imela cisto.Mogoče se kakšne spomni.Sem tarnala kot hudič.da iz tega nič ne bo.....Da ne dolgovezim.Potem,ko mi je Reško spunktiral še cisto,so se zadaj prikazali 3 folikelčki in je bil čisto Šokiran.Tako da ni še nič izgubljeno.
Mene je pa kap zadela,ko mi je rekel ja super pa saj jih imate ful.Tako da na koncu jih je bilo 7.

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 279
3.6.2008 11:21:25   
mismis
Kajsica

za jutri velja, ti danes držiš peste zame ob 17-ih, jaz pa jutri zate, potem pa ti spet v petek držiš pestke zame ob 17-ih, ker imam ta drug izpit, jaz pa zate, da dobiš otroke.

Gita14, ali si bila v petek 30.05. na GK LJ, ali sem mogoče s tabo govorila? Ker tista ženska, s katero sem govorila, je šla po pingvine, ravno tako kot ti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 280
3.6.2008 11:22:49   
gigi1
Miška hvala. Ni mi bilo jasno, ker je Kajšica napisala, da jih ima več. Po vsem kar sem prebrala naj bi ženska v naravnem ciklusu pridelala le eno jačece. Mislim,..zato pa ne štekam. Sem se že spraševala, če ima kakšno stimulacijo. Pa saj Gretka bo pa imela stimulacijo, a ne?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 281
3.6.2008 11:25:26   
pikovit
Miška dobro opravi danes.Držimo pestiuser posted image

D E J Z I  in A R N E J A zdej sem se ful potrudla,ker sem vaju malo obarvala.Tako da punci puste že te user posted image  joške pr gmh in gremo do konca!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 282
3.6.2008 11:29:08   
pikovit
Evo Arnejči in Dejzi

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.6.2008 11:31:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Miška dobro opravi danes.Držimo pestiuser posted image

D E J Z I  in A R N E J A zdej sem se ful potrudla,ker sem vaju malo obarvala.Tako da punci puste že te user posted image  joške pr gmh in gremo do konca!!!!

ja punce, tako kot je Pikovit rekla, puste že te jošte....
bom te jošte jaz vzela, jih bom naslednjič pelala s sabo k dr. D na sprehod user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 284
3.6.2008 11:49:06   
kajsica
Gigi, no miška ti je lepo napisala. Da pa jih je več manjših v desnem je pa verjetno še posledica prejšnje stimulacije, ker jaz še sedaj čutim rahle posledice prejšnjega postopka (poleg kg, ki so šle v višave user posted image ). Na GK pač gledajo tudi tvoje folikle ko si v naravnem ciklusu.

Lej jaz sem že na klomifen odreagirala tako, da sem imela 9 foliklov, sedaj pa so mi za prvič dali konjsko dozo - 225 gonala, zaradi let kao, ker sem dopolnila že 35. Pa očitno moje telo še dobro deluje!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.6.2008 11:51:49   
kajsica
Gigi pa še to, saj se ne sekiram za hematome, sam me roke bolijo, sam v tem je fora, pa sedaj ko so kratki rokavi, zgledam res ko en đaki!!!user posted image

Ja pridejo servis narediti.user posted image user posted image user posted image  Pa hvala bogu da vsaj malo poskrbijo za nasuser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
3.6.2008 12:11:05   
pikovit
Gigi a sem ti že rekla hvala za informacije?HVALA.Zdej pa samo še naštudiram stvari in akcijauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 287
3.6.2008 12:32:16   
GITA14
punce bok
jst se komi prebijem čez te poste, ma zdej so tako lepi dnevi, da nisem nč za računalnikom

Rubin in Julija čestitke, Lepo čuvajte in cartajte celih 9 mesecev
Zorica še malo pa boš tudi ti cartala
Gigi držim pesti, da jutri rezultat pokaže 1000000000, boš vidla da bo OK, da je sam malo lene sorte, ker se še ne znajde.
Sapi kdaj si se začela špikat in s čim?
Kajsica mojmu tut ni hotla zadnjič kri tečt in pol mu je stiskala roko da je že zdej čist plav, pa še skup mi je skor zlezu-mu je blo slabo. Jst nimam teh problemov, se mi žile preveč vidjo.
Miš miš a ti maš kratki postopek?
KAJSICA IN MIŠ MIŠ v Petek 30.5. sem bla v LJ na gk pa vaju nisem vidla. Pet do 8 sem bla pri sestri Blanki potem sem šla pa na oddelek sIII k sestram, da so mi dale zdravila oz suprefactk s katerim se začnem špikati 5.6. (22 dan ciklusa), dolgi postopke, 1 UZ imam 19.6.

DAISY in Arneja ka ni nobena dost pogumna za kak testekuser posted image
mater to pa je karakter da tako dolg zdržite mene bi že fejst prsti srbel. 

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 288
3.6.2008 12:40:29   
mismis
Gita14

ja jaz imam spet kratki postopek. Je sestra Blanka rekla, da sem že v prvem dobro reagirala, 4 celice in vse 4 oplojene, zato me je spet dala v kratki postopek z gonalom.

No pa ker Gonala kao ni, so mi dale pohotnega Menopurja. Tako, da počakam user posted image  potem pa začne moj mešati koktelje.

Mi je pa zanimivo, da se nismo nič videle, ker jaz sem bila tudi pred osmo že tam. Ali si mogoče bila oblečena v rdečo majico in imaš svetle lase? lohka tudi na z.s.

Ker mene je ena ženska prav nemarno izsilila, sem ravno hotela iti noter, pa me je odrnila z razlago, da bo takoj, da gre samo nekaj iskati. No in to je zavleklo na pol ure. Smo se ostali zunaj že dogovarjali, da vdremo notri in jo zbutamo....user posted image user posted image user posted image  No pa to zihr nisi bila ti, kaj ne

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 289
3.6.2008 12:42:51   
pikovit
Gita pazi kaj boš odgovorilauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 290
3.6.2008 12:47:00   
mismis
Pikovit, pa sej zihr ni bila ona...

Me pa zanima, kdo je potem tista, ki sem jo pobrala tam. Itak mismis ne more držati jezika za zobmi, pa mora vedno komu težiti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 291
3.6.2008 12:48:13   
GITA14
ne res sem mela rdečo srajčko in moža s sabo, ampak sem šla not po vrstnem redu. pol si bla ti za mano, ker ko sem šla ven od sestre je bla gužva.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.6.2008 12:50:14   
mismis
sej potem si me videla...

jaz sem bila tista v črnem kostimu in marelični majčki, pa da ne pozabim na moje zlate pramene pa tudi sem imela svojega poleg

In ko sem vprašala katera je ta zadnja, si mi rekla, da si ti

Tista, ki me je izsilila, je imela rumeno majčko in blond lase, če to bere naj se me PAZI...BOM HUD K user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.6.2008 12:50:16   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, pa sej zihr ni bila ona...

Me pa zanima, kdo je potem tista, ki sem jo pobrala tam. Itak mismis ne more držati jezika za zobmi, pa mora vedno komu težiti

Ja jaz ne bi bila tiho.Sigurno ne!Že tako se tam vse vleče kot jara kača,da me pa še nekdo odrine in visi pol notr pol ure.user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.6.2008 12:52:55   
pikovit

jaz sem bila tista v črnem kostimu in marelični majčki, pa da ne pozabim na moje zlate pramene pa tudi sem imela svojega poleg

user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 295
3.6.2008 12:53:09   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 03.06. 
Marjetka Cvetka- UZ
Kajsica - UZ

Sreda, 04.06.
Hedviga - UZ
Kajsica - UZ

Četrtek, 05.06.
Mlinčka - UZ
Zorica - ET
Marjetka Cvetka- punkcija

Ponedeljek, 09.06.
mala81- UZ

Torek, 10.06.
Sapi - UZ
Orto2 - UZ

Sreda, 11.06.
Anadejka - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 05.06.
   Pinki36 - UZ

Ponedeljek, 09.06.
   Gigi1 - UZ user posted image

Torek, 10.06.
Sonček33 - UZ

Četrtek, 12.06.
Zvezdica - UZ

Sreda, 18.06.
   Pinki2 - NS

Petek, 11.07.
Abra - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Arneja greje  user posted image   - TEST 05.06.2008
DaisyE greje user posted image user posted image    - TEST 07.06.2008
Rubin greje   user posted image user posted image    - TEST 16.06.2008
Julija30 greje   user posted image    - TEST 16.06.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Zorica (1. IVF, dr. Vlaisavljevič)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)
  • Rubin (3. IVF, MB, ET 02.06.)
  • Julija30 (MB, ET 02.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija )
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, Superfact)
  • Kajsica (1.IVF;LJ, juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ,)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO, Superfact in Menogon)
  • Linda25 (ICSI LJ, 04.06. zamrznjenčki)
  • Orto2 (2. IVF, dr. Drobnič)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • cati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se moži )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ),
  • Titi3 (Superfact in Menopur)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upa user posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13 , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebeca user posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image , Lotty user posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image ,Pikica 26 , Meybebabyuser posted image , sonček75 user posted image , DejanSenka  user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormončekuser posted image   , *NiNa*user posted image   , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Gigi1user posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JUNIJ user posted image   

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke
.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 296
3.6.2008 12:53:56   
mismis

a me gledaš v dekolte, kaj.
Ti packa ti user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 297
3.6.2008 12:58:44   
pikovit

a me gledaš v dekolte, kaj.
Ti packa ti user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 298
3.6.2008 12:59:46   
mismis
Sej sem jaz vedla, sej zato ti pa mobitel ne dela, ker mu moji hribčki in doline motijo signal user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 299
3.6.2008 13:01:45   
pikovit

Sej sem jaz vedla, sej zato ti pa mobitel ne dela, ker mu moji hribčki in doline motijo signal user posted image

Vidiš jaz pa Teler...krivim.se jim bom šla opravičit in razložila situacijouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?