|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
3.6.2008 18:47:50   
Abra
Pikovit, ti si pa pridna! Polnozrnate palačinke user posted image se še vedno držiš user posted image jaz jih nisem pa nikoli s PZ moko delala, z riževo ja, pz pa ne. Kake pa so, dobre?

Zvezdica, mene prehlad že skoz muči. Zdej je že precej boljš. Sem pa samo čajček z limono, pa 2x po pikovitkinem nasvetu še med z limono. Aspirina, tudi tamalega ne. Lahko pa pa kako septoleto vzameš, jaz sem jemala granobil, to je islandski lišaj in je ok. To ti tvoja mulčka imunski sistem rušita user posted image da ne bi pozabla, da rasteta

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 351
3.6.2008 18:48:51   
Abra
Gigi, jaz sem tut sramežljiva user posted image user posted image za šoping se bom pa mogoče žrtvovala user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 352
3.6.2008 18:53:31   
Zvezdica
O hvala, med, čaje in limonce itak obožujem, tko da to ni problem.
Lekadol?
Ja, če bo hudo bom, grem raje ležat, da bo bolje? A to lahko kako vpliva na plodek?
V prvi nosečnosti sem bila prehlajen apri 5 m, tko da ni blo panike, zdaj ko sta otročka v razvoju je pa kar mal panike a ne? ČE ne bi vedla, da sem noseča, sploh ne bi mislila na take neumnosti. Res sem pravi panik postala, prej pa taka razsodna ženska. Le kaj se z mano dogaja? user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 353
3.6.2008 18:55:27   
Zvezdica
Zvezdica, mene prehlad že skoz muči. Zdej je že precej boljš. Sem pa samo čajček z limono, pa 2x po pikovitkinem nasvetu še med z limono. Aspirina, tudi tamalega ne. Lahko pa pa kako septoleto vzameš, jaz sem jemala granobil, to je islandski lišaj in je ok. To ti tvoja mulčka imunski sistem rušita da ne bi pozabla, da rasteta

Oooo kako lepo si zto napisala. Ja če vsak dan kaj tazga preberem, sploh ne razmišljam negativno.

Grem čaj pripravit, pa limonce, pa sploh vse kar rabim za zdravljenje nas trehuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 354
3.6.2008 18:55:32   
pikovit
Abra super so palačinke iz PM.Mi je zadnjič ena dietologinja odsvetovala ločevalno.Rekla 5 na dan po malem pa bo.Ampak vseeno sem rekla,da se bom pazila.

Mismis kako je bilo na izpitu?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 355
3.6.2008 18:56:41   
pikovit
Punce pa kakšne vitaminčke je potebno jest.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 356
3.6.2008 18:57:18   
pikovit
Zvezdica kar pejt počivatuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 357
3.6.2008 18:57:28   
gigi1
Eto ti ga na. Men so zdeja na GK in tudi moj os. dr. rekli samo otroški aspirin. Lekarnarka je pa rekla naj jih vprašam zakaj, ker so do zdej vsi lekadol priporočali. Mislim ,zgleda je tle tud mal reklamne kampanje..

Abra, če se boš žrtvovala user posted image  sva kar zmenjeni. Samo dan in uro še določva. Glede na to, da sva popoldan obe bolj kot ne zaspani, so morda bolj primerne dopoldanske ure.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 358
3.6.2008 18:58:21   
pikovit
U mater sem palačinko zažgalauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 359
3.6.2008 19:00:39   
pikovit
Mismis se je pa spravla post pisat.user posted image Ziher bo kaj pametnegauser posted image Že komaj čakamuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 360
3.6.2008 19:00:52   
mismis
Pikovit
je šlo, mislim, da tega lahko prekrižam in rečem še 4 njih pa konec. JUPI

Mislim kakšne sramežljivosti jaz to berem po forumu...
Kdo je to sramežljiv, istočasno se pa hvali, kok ima velike jošte user posted image user posted image user posted image

Mate vse da pridete, pa bomo zmerili, pa najbolj da organiziramo tekmovanje, prva dobi pomilovanje, zadnja tolažilno nagrado user posted image . Sicer pa ženske kaj se pritožujete, samo pivo je treba pit. saj veste da že Šifrer poje,

všeč so mi ženske,ki pijejo pivo
smeljajo in neki kadijo,
všeč so mi ženske, ki dobro vedo,
da jim po pivu joški rastejo

evo recept za velike jošte pa mislim, da ima neki pri tem še tista masaža, ki si jo je Saška ne grem na kolena omislila

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 361
3.6.2008 19:01:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis se je pa spravla post pisat.user posted image Ziher bo kaj pametnegauser posted image Že komaj čakamuser posted image

toliko o pameti mismis-a

je ni, vso pamet pustu danes na izpitu user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 362
3.6.2008 19:02:36   
pikovit
Mismis a prideš na palačinke?So polnozrnate.Zdraveuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 363
3.6.2008 19:03:30   
mismis

ti mora, da se šališ user posted image

sem si glih pir odprla, po izpitu paše, kakšna zdrava hrana pa ne

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 364
3.6.2008 19:04:05   
Abra
Zvezdica, boš takoj bolje user posted image

Pikovit, ločevalna se meni tudi ni zdela ok. Nisem niti poskusla user posted image meni se zdi montignac ok. Uno ločevanje je od tu izpeljano, le da je pri M res samo zdrava hrana. Jaz montignacam že par let, s tem da dodajam sladkarije user posted image user posted image krompirja do zdaj sploh nisem jedla, tudi kombinacije testenine-meso mi niso nikoli sedle, šibka točka so tortice user posted image če se temu odpoveš, si zmagala. Za celice so pa sladkarije strup. Jaz tokrat med stimulacijo nisem čisto nič sladkega, zdej mi sploh ni jasno, kako sem zdržala user posted image tudi pasalo mi ni, mi pa zato zdaj za vse nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 365
3.6.2008 19:04:06   
pika29
Zdravo, punce,

danes sem prvič z vami. Forum prebiram kot zmešana, ful ste napisale, ampak ne najdem pa informacij, ki bi mi razložile kaj več o mojem primeru... se opravičujem, če sem spregledala.

Dobila sem namreč odločbo za IVF, zaporedno številko in naročilo, naj pokličem v avgustu na prvi dan menstruacije.
Kolikor slišim, naj do 15. avgusta ne bi delali, ali kako? user posted image Kaj, če dobim menstruacijo npr. 1.8.? user posted image Kaj bo sledilo po tem, ko pokličem tja??? Kaj mi bodo povedali? user posted image

Glede na to, da ste same profesionalke in da obvladate vse na to temo, vas lepo lepo lepo prosim za odgovor.. kakršne koli informacije bom zelo vesela!

Pozdravček vsem, super ste! user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 366
3.6.2008 19:04:33   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ti mora, da se šališ user posted image

sem si glih pir odprla, po izpitu paše, kakšna zdrava hrana pa ne

Ok no,pol pa po piruuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 367
3.6.2008 19:05:21   
marjetka cvetka
Kajsica, ker se že kakih 10 let ukvarjam in dojemam, da nisem po jusu narejena (suha in ploh ali pa močnejša in obdarjena user posted image ), sem se že specializirala v iskanju 75E ali 80D ali E. Najboljšo zalogo velikih številk (Triumf in Lisca) imajo v Ljubljani v Nami in še nekaj (Triumf) v trgovini Centromerkur - na začetku Trubarjeve (tam nasproti stranskega vhoda Lekarne). Seveda govorim za Ljubljano. In ne misli si, da so to poceni informacije user posted image  Sem že vse trgovine preletala po dolgem in počes, pa so mi vedno ene prodajalke pod nos molile B ali Cuser posted image , kao, da imajo res velike košarice, pol pa ko probaš, je več zunaj kot notri user posted image user posted image user posted image
Pikovit, pa si ti prepričana, da imaš toliko okoli reberc? Nene, sej se ne bom delala pametne, samo sem se spomnila, da so meni ene prodajalke hotele uturiti 85B, češ, da bo obseg pobral volumen, pa ni šlouser posted image
Kakšne modrce bomo pa nosile, ko bomo zanosile ... karkoli, tudi če si jih na roke sešijem, to pa že ne sme biti ovira za nosečnost user posted image

Spet se moram zahvaliti za tolažbo - kako blagodejno dene. Samo kaj ko bi ga videle, kako je bil šokiran, madoniš, sem prav občutila kako se moj ponavadi počuti. Na to, da bi se kaj skrivalo za tistimi velikimi bulami od cist pa niti povedal ni - morda mi samo ni hotel vlivati nekega upanja. Itak vidi, da sem total optimistka, ko sem mu že omenila, da pač... prvi postopek je moj zahinavil, drugega očitno jaz, v tretje pa že itak pravijo, da gre rado.

No pa ste že pri hrani, tja se pa res ne bom spuščala, ker se še ne morem z nosečkami dajat user posted image

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 368
3.6.2008 19:07:05   
Abra
Mišmiš, jupi! Sem med popoldanskim spanjem fejst stiskala pesti user posted image
jaz se pa z joški ne hvalim user posted image

pika, dobrodošla. Še ena Pika user posted image ti bojo punce, ki so na GK kaj več povedale

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 369
3.6.2008 19:09:24   
Abra
Gigi, sej tamali aspirin sploh ni več v prosti prodaji user posted image meni ga je po transferju šel dragi kupit, pa mu je pol lekarnarka na njegovo kartico napisala, ker so zdaj vsa zdravila gor zabeležena. Pa mu ga tudi ni kar hotla dat. Meni je Reš rekel, da zdaj pa ne smemo več aspirina. Do testa in konec.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
3.6.2008 19:10:19   
pikovit
Marjetka a 85 je tolk-mal al velikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
3.6.2008 19:10:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pika29

Zdravo, punce,

danes sem prvič z vami. Forum prebiram kot zmešana, ful ste napisale, ampak ne najdem pa informacij, ki bi mi razložile kaj več o mojem primeru... se opravičujem, če sem spregledala.

Dobila sem namreč odločbo za IVF, zaporedno številko in naročilo, naj pokličem v avgustu na prvi dan menstruacije.
Kolikor slišim, naj do 15. avgusta ne bi delali, ali kako? user posted image Kaj, če dobim menstruacijo npr. 1.8.? user posted image Kaj bo sledilo po tem, ko pokličem tja??? Kaj mi bodo povedali? user posted image

Glede na to, da ste same profesionalke in da obvladate vse na to temo, vas lepo lepo lepo prosim za odgovor.. kakršne koli informacije bom zelo vesela!

Pozdravček vsem, super ste! user posted image

Pika to samo pomeni, da avgusta žal ne boš šla v postopek, takoj po 15.08. pokliči in povej, kdaj imaš zadnji datum menstruacije, potem ti bo pa sestra Mira naprej povedala kako in kaj.
Lahko ti reče, da prideš in se že vnaprej vpišeš, in začneš s postopkom takoj pri naslednji menstruaciji, ki bo v začetku septembra.

Vse je pa tudi odvisno, ali boš imela dolgi ali kratki postopek...Tako, da če dobiš user posted image 01.08. pač pokličeš 15.08. in poveš kdaj si imela zadnjo user posted image potem, ti bodo pa oni dali napotke, kako in kaj

vem, da je slab odgovor, samo druge ni...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika29)
Neposredna povezava do sporočila: 372
3.6.2008 19:12:31   
pikovit
Evo še zadnjo palačinko gor vržem in sem the end

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 373
3.6.2008 19:12:57   
Abra
Marjetka, pa imata z Daisy res veliko skupnega, ne samo nick user posted image tok si me nasmejala. Kaj ste zdaj s plavalčki naredili, se zamrznili al boste s sabo nesli. Moj tudi pravi, da v tisti sobici se pa ne gre user posted image

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
3.6.2008 19:16:00   
gigi1
Miška user posted image  user posted image  user posted image . Zgleda je tud moj lenuharček pestke stiskal. Jupi, samo še 4! Glej, da ne boš tolk šlampasta kot jaz in po zadnjem izpitu pozabla na diplomo. Sej res. Moram se v roke vzet. Zdej mam čas...sam volje ne user posted image .

Joški pa res od pira rasejo! Se podpišem pod tole.

Abra js sem ga kupla 14 dni nazaj. No, svašta... Na UZ bom pa res G zaslišala. Si moram kar seznam narest. Sej zadnjič sem tud hotla kaj vprašat, pol sem bla pa tolk v šoku, da še tega kdaj sem test delala nisem točno vedla. Adijo pamet..

Z dijetami se nikoli nisem ukvarjala. Po mojem bo pa prej ali slej treba... Upam, da slejuser posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za ženske: Nosečnost & šport z roko v roki?
Janjikaaaa

Ali ste se oz. se boste med nosečnostjo aktivno ukvarjali s športom? (npr. joga, pilates, fitnes...)

Da (36%)

Ne (64%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!