Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 12:30:02
|
|
|
|
srki
|
A ne, Mišni, kako je res to hudič. No, saj s kilami se glih ne borim, se pa verjetno bom po porodu, prej se nisem rabila. Samo malo več bi mogla mrdat, zaradi kondicje. Včasih bi za malico še kar kaj jedla, pa me je pol kar sram pred sodelavkami. V sredo nas tudi čaka en narezek, meni je vedno vse dobro, drugod še bolj, kot doma. Nalin, tisto o brezmadežnem je pa itak vse hec , no pa saj vem da veš, da je.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 12:38:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 12:39:27
|
|
|
|
srki
|
Aja, pa še glede datuma, ne daj bože, da je šele konec septembra, me raznese. Že tako so mi ga iz 25. avgusta premaknili .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 6:37:58
|
|
|
|
srki
|
No, kaj ste se zdaj poskrile vse?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 9:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki No, kaj ste se zdaj poskrile vse? Jutro! Še spijo srki.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 9:10:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 9:44:31
|
|
|
|
Shorty_
|
Jutro sicer ne vem če spadam med stare ker ne najdem kriterija, ampak se bom mal uštulila
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 11:20:55
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Dobro jutro. Srki... kje pa ti delaš na dunajski? Če ni skrivnost, no. Jaz sem pa kar na Mali ulici, ne na Dunajski. Samo tako sem zadnjič rekla, da sva skoraj sosedi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 11:25:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 11:28:58
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Dobro jutro. Srki... kje pa ti delaš na dunajski? Če ni skrivnost, no. Jaz sem pa kar na Mali ulici, ne na Dunajski. Samo tako sem zadnjič rekla, da sva skoraj sosedi. Jao, srki. Pa veš kakšna razlika je to A maš zraven Salon Mali, pa Johna Kako pa naj Srka to ve. In je sa sela
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 11:55:59
|
|
|
|
srki
|
Saj vem, da je daleč. No, čez postajo grem, pa sem v bistvu že na Dunnajski. Saj ni tako daleč. Enkrat sem mogla do Ruskega carja, mater, me je bilo strah. Ravno zato, ker vseh delov LJ ne poznam, kot pravi Volga, ja sam djevojka sa sela . Ja, Mali, pa Vzajemna je zraven, pa komisija za bolniške je pod nami, pa potrdila za tujino, pa še Napoli (bivši) je nasproti, so ga zaprli.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 12:15:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 12:40:09
|
|
|
|
srki
|
Ja, kasno zdaj. No, saj mogoče bo še treba res kam priti, pa te kontaktiram prej. Ampak jaz sem res en pezde, kar se tega tiče. Če ne vem kam, imam tako tremo. Pol pa pridem na cilj živa in zdrava, brez razbitin na avtu , sem pa tako srečna. Samo strah imam, da res kam ne zalutam, čeprav vem, da nekam bi že prišla in se znašla. Panika očitno. Mojemu pa ni problem, kamor hočeš.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 12:45:06
|
|
|
|
tanikaa
|
Hej punce. A mogoče katera ve kje hodi Paštetka? Že dolgo je ni bilo na spregled.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 12:48:48
|
|
|
|
Udb
|
Dan!! Joj, čez 10 min moram h G. Se mi tko ne da...pa še v dilemi sem, kakšno kontr. čem si zbrat.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 12:53:24
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Hej punce. A mogoče katera ve kje hodi Paštetka? Že dolgo je ni bilo na spregled. Teste dela, pa adaptiranno mleko pripravlja, pa z japonkami ima probleme, pa nima časa za RR.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 12:53:35
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Dan!! Joj, čez 10 min moram h G. Se mi tko ne da...pa še v dilemi sem, kakšno kontr. čem si zbrat. Kakšno zaščito neki, če lahko tu na RR, mukicino kuglo vprašaš, kdaj lahko in kdaj boljše, da ne zanosiš
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 12:53:59
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Dan!! Joj, čez 10 min moram h G. Se mi tko ne da...pa še v dilemi sem, kakšno kontr. čem si zbrat. Nič seksa.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 12:56:39
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Udb Dan!! Joj, čez 10 min moram h G. Se mi tko ne da...pa še v dilemi sem, kakšno kontr. čem si zbrat. Nič seksa. Jop. Najbolj ziher. Ali pa aspirin je tudi ena fejst zadeva.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 12:58:07
|
|
|
|
Udb
|
Hahahahhahaha!!! Tut prov. Kakšno zaščito neki, če lahko tu na RR, mukicino kuglo vprašaš, kdaj lahko in kdaj boljše, da ne zanosiš Hahahahhahaha!!! Tut prov. IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Udb Dan!! Joj, čez 10 min moram h G. Se mi tko ne da...pa še v dilemi sem, kakšno kontr. čem si zbrat. Nič seksa. To sem tut jaz možeku predlagala, pa se ni strinjal!
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 3.6.2008 12:58:56
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Samo aspirin si moraš čim višje potisniti med dva palca na nogah Ne. S koleni ga moraš skup tiščat.
|
ime za otrokasuzy124Katero ime bi izbrale za dojenčka?Nik (
19%)
Gal (
16%)
Mai (
11%)
Sven (
8%)
Tim (
20%)
Žan (
25%)
Število vseh glasov: 324Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!