Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 8:44:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki U, damonca, pol daj pa rajši kakšen štamperle, ti bo kri po žilah pognal, boš takoj bolj poskočna . Kaj je to "damonca"?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 8:47:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki U, damonca, pol daj pa rajši kakšen štamperle, ti bo kri po žilah pognal, boš takoj bolj poskočna . Kaj je to "damonca"? Ah,ti sploh ne znaš brat med vrsticami Me že vemo kaj pomeni,kajne srki?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:01:17
|
|
|
|
srki
|
Mater, sam gledaš, kje bo kaj narobe napisano. Beseda pa je madonca. Bila je tipkarska napaka. Rajši obrazložim, Neva, da imam pol mir, da se ne vleče kot pri jugurtu .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:03:08
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Mater, sam gledaš, kje bo kaj narobe napisano. Beseda pa je madonca. Bila je tipkarska napaka. Rajši obrazložim, Neva, da imam pol mir, da se ne vleče kot pri jugurtu . Sasj se nič ne vleče pri jugurtu, damonca. Vse je v redu.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:06:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sasj se nič ne Kdor drugemu jamo koplje,sam vanjo pade. A si sedaj videla,kako se z lahkoto človek zatipka?A?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:07:05
|
|
|
|
srki
|
Ah, Volgi se to ne zgodi, tole se je ziher samo šalila .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, Volgi se to ne zgodi, tole se je ziher samo šalila . A ti praviš,da je popolna?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:18:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, Volgi se to ne zgodi, tole se je ziher samo šalila . A ti praviš,da je popolna? Seveda sem, a si kdaj dvomila v to? O, damonca pomagaj.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, Volgi se to ne zgodi, tole se je ziher samo šalila . A ti praviš,da je popolna? Seveda sem, a si kdaj dvomila v to? O, damonca pomagaj. Nobenga dvoma več,draga moja,verjemi mi nobenga sploh. Posebno,v današnjem času,ko moraš posebno paziti,da pravilno slovnično se piše na forumu.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 2.6.2008 9:20:26 >
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:32:20
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, Volgi se to ne zgodi, tole se je ziher samo šalila . A ti praviš,da je popolna? Itak, Neva. Ne, popoln ni noben. Samo zadnje čase ima izostreno sokolje oko, pa na napakah lovi .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:32:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: srki Ah, Volgi se to ne zgodi, tole se je ziher samo šalila . A ti praviš,da je popolna? Itak, Neva. Ne, popoln ni noben. Samo zadnje čase ima izostreno sokolje oko, pa na napakah lovi . Tebe še posebej rada, ljubavi
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Srki,ne dirajmo lava dok spava.Bolš,da nehava,drgač bo hudo
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:36:29
|
|
|
|
srki
|
Maš prav, Neva. Oh, Volga
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:39:07
|
|
|
|
ZARA
|
Ojej, si moram takoj insulin vbrizgat.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:39:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Maš prav, Neva. Oh, Volga Fak, rabim inzulin
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne rabita vbrizgavnja,tlel ga je dovol in preveč.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:52:12
|
|
|
|
srki
|
Ja na no, kura kurasta
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:53:36
|
|
|
|
Shorty_
|
no spet ste me nasmejale damonca in to ravno predno grem na šiht
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 9:57:08
|
|
|
|
srki
|
No, a ni fajn, boš prišla tako lepo nasmejana v službo .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:07:01
|
|
|
|
Mišni
|
Srki, a si ti noseča a sem kaj zamešala? In če si, kdaj imaš pa rok?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:07:09
|
|
|
|
Shorty_
|
seveda
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:08:50
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Srki, a si ti noseča a sem kaj zamešala? In če si, kdaj imaš pa rok? Ja, je noseča. Samo nikakor mi ne gre v glavo, kak ji je to ratalo Guspa niso poročeni.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:09:18
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Srki, a si ti noseča a sem kaj zamešala? In če si, kdaj imaš pa rok? Nič nisi zamešala, je res . PDP 10. september. Trebuh pa že skoraj za rodit .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:09:44
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Srki, a si ti noseča a sem kaj zamešala? In če si, kdaj imaš pa rok? Ja, je noseča. Samo nikakor mi ne gre v glavo, kak ji je to ratalo Guspa niso poročeni. Veze tam gor, v Nebesih .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:10:52
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Srki, a si ti noseča a sem kaj zamešala? In če si, kdaj imaš pa rok? Ja, je noseča. Samo nikakor mi ne gre v glavo, kak ji je to ratalo Guspa niso poročeni. Veze tam gor, v Nebesih . Mela boš ti veze v Nebesih, ko bo prišel čas za odhod s tega sveta. Ja, ja. Takrat ne bo tak smešno.
|
Poštnina nada56Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?
Da, ker nimam drobiza (
25%)
Da, ker je to dodatni strošek (
48%)
Da, placal bi rad vse naenkrat, (
16%)
Ne, to je pac dostava, ki stane (
5%)
Ne, ce je nizka in upravičena (
7%)
Vseeno mi je (
0%)
Število vseh glasov: 44Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!