Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, je noseča. Samo nikakor mi ne gre v glavo, kak ji je to ratalo Guspa niso poročeni A če nisi poročen ne moreš zanosit?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:18:16
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja, je noseča. Samo nikakor mi ne gre v glavo, kak ji je to ratalo Guspa niso poročeni A če nisi poročen ne moreš zanosit? Ne, k ne smeš seksat. Vprašaj taniko.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:18:38
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja, je noseča. Samo nikakor mi ne gre v glavo, kak ji je to ratalo Guspa niso poročeni A če nisi poročen ne moreš zanosit? Ne, k ne smeš seksat. Vprašaj taniko.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja, je noseča. Samo nikakor mi ne gre v glavo, kak ji je to ratalo Guspa niso poročeni A če nisi poročen ne moreš zanosit? Ne, k ne smeš seksat. Vprašaj taniko. A ti si pa iz srednjega veka padla Drgač pa,tistile datum 10.9.je prou fajn.En dan prej ne bi nič škodilo.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:21:17
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Srki, a si ti noseča a sem kaj zamešala? In če si, kdaj imaš pa rok? Nič nisi zamešala, je res . PDP 10. september. Trebuh pa že skoraj za rodit . Seveda, ko pa cele dneve žreš.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:22:00
|
|
|
|
srki
|
Kaj zdaj ti smajliji pomenijo A res, Neva? A imaš ti takrat RD? No, moja šefica tudi pravi, da bi lahko bil 9.9., ima ona tudi takrat RD.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:22:54
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Srki, a si ti noseča a sem kaj zamešala? In če si, kdaj imaš pa rok? Nič nisi zamešala, je res . PDP 10. september. Trebuh pa že skoraj za rodit . Seveda, ko pa cele dneve žreš. Če je pa vse tako fino .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Kaj zdaj ti smajliji pomenijo A res, Neva? A imaš ti takrat RD? No, moja šefica tudi pravi, da bi lahko bil 9.9., ima ona tudi takrat RD. Moj sin je takrat rojen.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:36:20
|
|
|
|
srki
|
Aha. No, saj v naši familiji sploh ne vem, če je kdo rojen v septembru.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Aha. No, saj v naši familiji sploh ne vem, če je kdo rojen v septembru. Pri nas sta dva.Sin in hči.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:54:14
|
|
|
|
Freycha
|
pa nista dvojčka, ne?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 10:58:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha pa nista dvojčka, ne? Ne 9.9 in 17.9 pa štiri leta razlike.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 11:03:48
|
|
|
|
Freycha
|
jaz imam pa dva julijčka doma. Dita ima 2.7., dragi pa 11.7. boga jaz
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 11:05:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz imam pa dva julijčka doma. Dita ima 2.7., dragi pa 11.7. boga jaz Aha,pol pa naslednji mesec te čaka,dela da bo joj,priprave na praznovanja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 11:07:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 11:09:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 11:10:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 11:12:44
|
|
|
|
Freycha
|
uu, jaz pa 1x not bad sej pol ni čudno, da je otroček tako lep neva mah kaj pa vem.... za Dito zagotovo, ker bo 1. leto stara, z dragijem si bova pa verjetno vzela dan ali vikend na off, pa malo sama uživala
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 11:13:54
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz imam pa dva julijčka doma. Dita ima 2.7., dragi pa 11.7. boga jaz jaz sem pa boga, ker živim med samimi moškimi, še pes je moški , pa tašča se bo vsak čas odselila ptem bom pa res edina ženska pri bajti sem mislila, da boš napisala, da bo še tašči kmalu brada pognala sam, sej da tašča gre, ni tak slabo, ali pač? No, mene ne bi nič motilo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 11:15:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 11:19:11
|
|
|
|
Freycha
|
sej res, sem že nekje zasledila, da jo imaš full rada no, potem pa verjamem, da ti je "prekletstvo" moških še toliko bolj tečno
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 11:24:17
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Srki, a si ti noseča a sem kaj zamešala? In če si, kdaj imaš pa rok? Nič nisi zamešala, je res . PDP 10. september. Trebuh pa že skoraj za rodit . Ajaaaa, potem imaš še celo poletje za pregurat. Ne vem zakaj sem mislila, da boš vsak čas rodila. No, saj poletje vedno prehitro mine, tako da boš v bistvu vsak čas na vrtsti.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 11:26:41
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Srki, a si ti noseča a sem kaj zamešala? In če si, kdaj imaš pa rok? Nič nisi zamešala, je res . PDP 10. september. Trebuh pa že skoraj za rodit . Seveda, ko pa cele dneve žreš. Če je pa vse tako fino . Uuu, to mi je pa popolnoma poznano, ja. Pa tudi v nenosečem stanju. Res, a ni vse dobro, kar je za jest? Meni je včasih prav nerodno, ko imamo v službi kakšne malice, ko kdo kakšne narezke časti ali kaj podobnega, potem se pa kdo sprduje, da kakšna salama ni v redu, ali pa se pogovarjajo, kako v kakšni gostilni ali menzi hrana ni dobra. Ma ne vem, jaz vedno potem kar priznam, da meni je POVSOD VSE FUUUUUL dobro. No, saj se pozna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 11:40:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 2.6.2008 11:53:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Je bilo fino enkart na torto napisat enkratendatum.9.9.1999
< Sporočilo je popravil neva6 -- 2.6.2008 11:54:19 >
|
|
|
Splav - da ali ne?metimenkaAli bi oz. si že naredila splav?Lahko da bi ga naredila, a ga še nisem. (
19%)
Da, sem ga že naredila. (
14%)
Da, več kot enkrat. (
2%)
Da, več kot trikrat. (
1%)
Nikoli ga ne bi naredila. (
45%)
Drugo. (
19%)
Število vseh glasov: 623Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!