|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 9:46:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 9:50:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
   RE: Julijke 2008 III. del
3.6.2008 9:53:41   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR

Ja Almera, so nekoliko drazji od Lipa poljčane, kar sem videla cene pri Sončku.

Mi imamo otroško posteljico tudi od Lipa, ampak takooo so mi všeč te Sadekove sobice,

tale: http://www.sadeko.com/katalog/simphony.htm

in še nekoliko bolj (zaradi kombinacij) tale: http://www.sadeko.com/katalog/satiny.htm.

Se mi zdi, da se tega barvnega pohistva prehitro navelicas, ne vem nouser posted image .

Pride pa pri Soncku taka sobica okoli 820 eurov, vse skupaj. A je to veliko?

Ne vem, kje bi jih videla v zivo, pri nas v BC tako nic nimamouser posted image .

Ja, mi imamo to sobico, satiny barvo. Imam pa dve postelji in dve previjalni, ker omaro je polnoma neuporabna, ne naredijo pa nič po meri. user posted image Kar se kvalitete tiče (pa tut cene) naj bi bila višji rang kot Lip Poljčane, sicer pa lahko rečem, da sem z njo zadovoljna. Glede na to, da imam v vseh ostalih omarah doma bistveno boljše mehanizme, mi je to pohištvo povprečno, ampak za teh par let je zelo dobro. Sicer pa so od lani, ko smo mi kupovali sobico, v BC dobili toliko novih firm pohištva, da mogoče je kaj še boljše. Jaz sem najprej mislila izbrati stokke pohištvo, ampak mi je bilo v katalogu bolj všeč kot v živo. Potem sva se pa tako odločila. So pa cene sadeka vseeno kar solidne, ja. user posted image

Ma barvnega pohištva se res hitro naveličaš, čeprav je pri nas vse pisano, ampak ta bež kombinacija je zelo nevtralna. Tko al tko pa otrok te postelje hitro preraste, sobo zamenjaš itd...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
3.6.2008 9:56:16   
jocika
Dobro jutro...
Še sreča, da je jutro. Kriza. Danes nisem zaspala do treh zjutri, ker sva šle včeri s kolegico v Zd Celje na telovadbo za nosečnice. Potem pa še na čvek. In potem se je pridružil še mojuser posted image  in smo še bolj čvekali - nakar se je nama zluštalo ledene kave. In smo spet čvekali.... In pol je bla tak dobra, da sva naročile še eno. Ko smo se spravljal domov, je bla ura 21:15. In potem nisem mogla zaspat, ker sem bla naspidirana od kafetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne vem, kak si nisem prej prišla gor. Če bi me vsako noč nespečnost matrala, bi znorela!!!!! Ker to, da ne morš spat, mi je pa neki najhujšga - nisem navajena...
Drugač pa, kak ste? A ni super, ko je hladno? Danes jo pa takoj po Mein baby mahnem na dooolg sprehod v hribe.

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
3.6.2008 9:59:13   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Ja, samo jaz sem jo izrecno vprašala, če sploh moram dostaviti rojstni list otroka, pa je rekla, da ne, da ga ne potrebujejo. Je pa zdaj sistem spremenjen, tak da že zdaj, ko oddaš papirje za začetek porodniške, hkrati oddaš tudi papirje za dopust za nego in varstvo otroka in pred iztekom porodniške več ne hodiš tja in nič ne urejaš. Prej pa smo morale znova vložit papirje. Vsaj eno pot so nam prikrajšali.user posted image

ja, vem. sem lani urejala porodniško. user posted image

Sicer pa kot vas berem, vsak ima svojo politiko. Jaz sem jim enkrat že tko al tko povedala, da imajo vse v CRP zabeleženo, ampak... očitno še vedno rabijo nekaj administracije, da imajo kaj za delat čez dan. user posted image Mi je vseeno, ker je CSD na sosednji ulici in bom tko al tko za očeta nesla tja rojstni list...

Hujš je za tisti prispevek ob rojstvu... morm na UE dvignt potrdilo o stalnem naslovu in pri sosednjih vratih oddat to potrdilo... čeprav je vse v CRP user posted image Ah, ja. Pa sej smo takrat na porodniški in imamo čas. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
3.6.2008 10:07:42   
nanka
Dan,
no ko pa jaz ostanem doma, da bi začela oblekice prat, je pa slabo vreme in nič sončka, ki bi mi vse posušil. Bom pa še kakšen dan počakala. Pregled imam šele 17.6. zadnjega sem imela 7.5., tako da sploh ne vem kaj se notri dogaja. Dete brca tako da sem pomirjena.

Sem bila pa že pridna, ker sem vse pospravila in pomila, zdaj greva pa s tamalo na teras, da se malo nadihava svežega zraka.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 10:27:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
3.6.2008 10:47:08   
Blacky30
user posted image

Jaz pa sem vstala komaj ob 10h. S tem, da sem z možem peljala Nejca v vrtec že ob 6.30, potem pa sem hitro smuknila nazaj v posteljo. In spalaaaaaaaaaa, tak je bilo fajn hladno, ker sem imela okno odprto. Zdaj pa sem tudi jaz popapcala svojo dozo čokolina.user posted image

Kaj danes bo dež al kaj?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
3.6.2008 11:04:05   
Inigo
ja ja, ve me kar tolažite...user posted image samo meni se pa zdi, da mi voda curlja... ma res! se ne hecam! sma bla z Markom v trgovini in prideva domov in sm mela hlače mokre! ne hlačke a.k.a. spodnjice... hlače! no, pa hlačke tut user posted image zdaj sem dala sveže gor, modre, da bom vidla, če bodo spet mokre. ker prej sem mela bele in je slabš vidno... sm povohala in je brez vonja, tko da polulala se nism. razn če je izcedek toooooooook hud. no, poročam, če se kaj zgodi...

drgač se je pa dans tk fajn spalo. v Velenju smo meli včeraj 4 ure nevihto user posted image kk je lilo! svetovno... pol sva se pa spavla še grozljivko gledat. user posted image prav fajn je blo. sam sma pršla samo do polovice, ker se je mladi mamici začelo spat... danes nadaljujeva user posted image

zdaj se grem pa učit. Marko je že priden, piše diplomo - končuje, upam, da bo kmalu tudi konec, jst pa se grem ubadat s poslovno analizo odločanja. zanika katero? user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 11:11:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
3.6.2008 11:16:12   
Inigo
flower - tut jst mam v torek izpit... pa še v pondelek tut user posted image v pondelk angleščino, v torek pa to analizo... in še najslajši izpit mam 20.6. - računovodstvo. sj ne vem če bom šla... malo bo že pozno.

meni se vedno take stvari, kot je ta plodovnica, zgodijo, ko ne morm do svoje G. zdj sm u Velenju in bi mogla v MB... če mi bo še kaj odtekal, bom šla kr v P. je bližje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1111
3.6.2008 11:16:37   
neboglasnica
Oj, kak lep dan, hladen mislim. Sicer se pri nas spreminja v malce soparnega. Kljub osvežilnemu vremenu se meni ne da nič delati.

A od vas tudi kateri nagaja vid? Sicer tako ali tako nosim očala, ampak zadnej tri tedne opažam, da večkrat megleno vidim, moram kar večkrat pomežikniti...

populis, najbolje,d a prideš na kavo, pa boš videla, če je moški iz tvojih sanj moj mož.. Hecam se. Lepo, da si me sanjala in da nisi imela nočne more. Moj mož pravi, da raje namesto peciva prinesi meso za žar... Če se nimaš kam dati, mi smo ves čas doma, saj imava oba strogo mirovanje...

Sicer bi pa tudi jaz rada rodila v juniju, da bi imela vse otroke junijske. Sara me je danes prosila, da naj rodim 30.06. ko bi ji le lahko ustregla.

Prostovoljke  potrebujem: v petek imava deseto obletnico poroke, pa nimava varstva. Zaželela sem si namreč ogled Indiane Jones-a...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 11:58:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
3.6.2008 12:07:41   
kenya
Živjo!

Ko tole berem, ugotavljam, kolk ste ene še pridne s študiranjem (flower, Inigo, pa verjetno še katera).Si sploh ne predstavljam, ker se mi zdi da je moja zaloga koncentracije in sedenja za knjigami bolj na 0 user posted image .

TODI, jaz sem sicer tudi brala, da od odluščenja čepa do samega poroda lahko mine celo nekaj tednov, sam vse punce kar jih poznam so rodile zelo kmalu po odluščenju čepa (par ur, dan, dva). Meni se je na primer odluščil, ko sem bila že v prordnišnici in imela popadke na 3 minute, tko da user posted image ....

Inigo, če te je strah, da ti uhaja plodovnica, se je včasih v Sanolaborju dobil test za odkrivanje uhajanja plodovnice (Al-Sense kit), kjer imaš notri nekaj vložkov s pomočjo katerih ugotoviš ali gre za plodovnico ali je kaj drugega.

Sobico imamo tudi mi Lano iz Lip Poljčane in sem z njo čisto zadovoljna. Malo smo pobarvali stene, polepili nalepke in obesili še par stvari na steno in je čisto o.k. V B.C. imajo sicer res široko izbiro, sam so tud cene temu primerne user posted image .
Drugače, se pa meni še tudi ne mudi nič rojevat, bom rade volje čakala 15.7. skupaj z Blacky30, da pride user posted image  namesto torte za moj r.d. user posted image  user posted image  user posted image .

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 12:12:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
3.6.2008 12:30:59   
kenya
Sem ravnokar zvedela da jih tudi Sanolabor  več nima, razen če je kje še kakšna stara zaloga user posted image .

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 1116
3.6.2008 12:31:44   
Inigo
žal ni nikjer več testov... ker jih lekarne dobavljalo od sanolaborja... user posted image tk, da si ne moremo nič več pomagat... nam ostane še samo P.
ampak pri meni se je stanje umirilo. so hlače čisto suhe. očitno se je vlil izcedek. je bil pač malo bolj voden... user posted image sj ne vem...

ko ste že pri koncentraciji... da ne bote misle pa da sm jst ful zagreta... niti najmanj! že itak sm vsa zjamrana in me vse boli, da ne morm ne sedet ne ležat... pol se pa še učit morm. ni mi lahko... NI NAM LAHKO! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 12:48:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
3.6.2008 12:51:28   
karamela6
Ojla!

Sem se morala oglasit in pridružit klubu "koncentracija za učenje na 0!" user posted image user posted image user posted image
Čisto nič mi ne gre v glavo. Ko sedim za mizo, mala brca sto na uro in mislim samo na njo. Kljub temu, da je danes končno malo bolj normalno vreme za dihat, sem še vedno brez volje za učenje! Jaooo, jaooo. Ta vročina oz. sopara je neznosna. Da švicam, še prenesem, da pa me duši in komaj diham, me pa ubija!user posted image

slabšanje vida - pri meni se je tudi že parkrat zgodilo, da sem ob gldanju tv-ja vse podnapise že videla meglene ... hvala bogu, da nisem edina, ker sem že začela paničarit. Očala sicer imam, ampak jih ne nosim, razen za na faks. No, po vsem tem meglenju, sem jih spet nosila par dni, zdaj pa že spet štrajkam user posted image

streptokok - http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=29761
Ko sem brala tole, sem se takoj odločila, da se bom šla testirat. No, takoj na naslednjem pregledu pa mi je to svetovala še moja G. Zaradi 35€ pa res ni vredno reskirati, niti samo dvomiti. Jaz sem v glavnem za!

odluščenje čepa - moja kolegica je po tem dogodku rodila v parih urah. To je vse, kar imam izkušenj s tem.

(ne)spanje - to je za znoret!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Ne paše mi več čisto noben položaj. Resnično si ne predstavljam vse tiste, ki iate poleg trebuha, še enega ali celo več manjših otročkov. Ne vem, morda se z izkušnjami utrdiš, ampak jaz sem kot cunja, brez energije, volje, moči ... Komaj čakam, da rodim, čeprav imam še čas.

pranje cunjc - Kar odlašam in odlašam s tem. Drugače imam vse kupljeno, razen lekarniških malenkosti, kot so fiziološka raztopina, olivno olje, hladilna krema ...  Po to bom poslala fanta, da mi ne bo stalo brez potrebe doma. Torej, roba je vsa doma, samo oprana še ni. Enostavno se ne morem spravit. Na začetku sem tako komaj čakala, da pride ta čas, ko bom pripravljala stvari, zdaj pa nič ne morem!

slabost - Ali je še kateri slabo? Tako, kot v prvem trimesečju, le brez bruhanja! user posted image Joooooj, za znoret! Pa spet nimam apetita! Kar nekaj se silim jest, ker vem, da bejba zdaj to potrebuje, ampak meni ne paše nič! Ne sadje, ne sladkarije, ne junkfood, nič!

No, pa vidim, da danes spet samo jamram! user posted image Sama sebi grem na živce!

Pridne bodte!

Neposredna povezava do sporočila: 1119
3.6.2008 13:10:40   
Blacky30
Tinky, ful lep trebušček. Zdaj je komaj prav zaobljen, pa že greš počasi po user posted image .user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki ne morete spat, kdaj pa greste spat zvečer? Ker jaz grem nekje med 23 in polnočjo. Pa kar spim, z vmesnimi zbujanji za wc.

Iiiiiiiiii, auroraa, očitno bova obe letos dobili zelo lepo darilo za rd.user posted image user posted image user posted image  Pa še kenya.user posted image user posted image user posted image

Todi, meni se je prvič čep odluščil točno 20 dni pred porodom oz. 16 dni pred PDP. Rodila pa sem potem z umetno sproženim porodom, brez kakršnih koli simptomov, da bi se porod že začel sam od sebe. Tak da to je en primer, da čep ne pomeni nič.user posted image  Drži se! Pa ne matraj se preveč danes, le počasi in operi in zlikaj le najnujnejše.
Flower, pa tile v MŠ so pa že vedno bolj adijo. Zakaj pa bi morala priti user posted image  v P, ko se ji čep odlušči!??! Pa to so norci!! Kaj bodo zdaj sprožali porod že na podlagi tega? Jaz sem mojemu g. na naslednjem pregledu omenila, da se mi je na vložku pokazal izcedek sluzi v velikosti nohta, pa je rekel, da je to čep, če je prozorno-krvava in ga je lahko zelo veliko, lahko pa tudi tako malo. Tak da.....nobene panike ni vzganjal.
Ja, flower, jaz imam tudi julija obletnico poroke (6.7.), 9.7. ima tast rd in si želi za darilo user posted image , 15.7. ima pa jaz rd. Tak da je prava gneča. Le kdo ga bo dobil!?!?!?user posted image user posted image user posted image
Glede kopalk - kupi si kar kakšne enodelne, morda boš po porodu potem tudi z user posted image  hodila na bazene, pa bodo prav prišle. Pa še trebuščka ne izpostavljaš toliko temu nevarnemu soncu.user posted image
Kaj ti študiraš na FU? Glede na to, da se učiš izpit, ki ga poznam.user posted image  No, naredila pa ga še nisem in ga verjetno tudi ne bom.user posted image

Zabica26, ja, tile CSD so res smotani, vsak po svoje. Pa da le me imamo še dodatno delo in sprehode v tej vročini.user posted image

HD, si na seznamu in imam tvojo gsm številko.user posted image  Pa daj objavi seznam cotik. Nisem sicer izkušena, bo pa fajn, da dobim še jaz kakšno idejo. user posted image  Glede pregleda pa je meni g. v prvi user posted image  povedal, da ne moremo čutit, da se odpiramo, razen če bi čutila popadke. Ker sem mu jaz tudi bluzila, da me tak špika not, kot da se odpiram, pa je bilo vse lepo zaprto.user posted image user posted image

Inigo, ja, tak izcedek imam jaz tudi. Sploh zdaj, ko ne smem več uporabljat dnevnih vložkov, izgledam, kot da sem polulana in spodnjice nonstop menjavam. Zg. hlače pa so tudi večkrat vlažne. Ti si že pred dnevi pisala, da se ti zdi, dati odteka plodovnica, ne? No, zdaj bi se ziher že popadki pojavili, ker tak dolgo ne more trajat samo odtekanje.user posted image  Je pa moj izcedek tudi čisto prozoren, brez vonja.

Kenya, kje je zdaj tvoja gsm številka??user posted image

Zimska, jaz sem vse to oprala.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 13:19:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
3.6.2008 13:29:35   
lex
Zimska jaz perem samo obrobo okoli postelje, povšterčka in odeje pa ne, saj itak oblečeš gor posteljnino.
Podloge pa jaz nisem imela. Če ti bo boljši filing jo operi.

Karamela6 slabo ti je lahko od tega, ker ti user posted image  pritiska na želodec. Ni fajn. Meni je moja draga Alina tako brcala v želodec, da sem skor bruhalauser posted image .

Spanje - karamela a verjameš, da sploh ne vem, da imam ponavadi oba gansterja še zraven v postelji. tam nekje od 1h naprej, ko jih ati zlifra v posteljo, da se mu ni treba kar naprej vstajat, ker mami nič ne slišiuser posted image .

čep - prvič se mi je odluščil par ur prej, drugič ga pa sploh nisem zasledila.

Hruška debeluška če moja pupa dobi lulčeka lahko grem kratke stvari nabavljat na novo. Dolge bi se še našle od Aleksa in od fantka od kolegice.

Oblačenje - danes sem se pogovarjala z našo patronažno in mi je svetovala takole: če je zunaj manj kot 35 stopinj daš otročku gor body z dolgimi rokavi, nogice pa so lahko bose (vsaj 14 dni), če je pa zunaj več kot 35 stopinj, pa je lahko v kratkem bodyu. Pač kakšnih 14 dni traja da začnejo uravnavati temperaturo in takrat moreš pač imeti v glavi, da so bili na 37 stopinjah in jih primerno oblečeš. Pa bolje je, da jim je hladneje kot, da jih pregreješ (preveč oblečeš). Če jim je vroče lahko dehidrirajo oz. so potni pa malo zapiha in so prehlajeni. Jaz se bom itak orientirala po sebi (ker sem ful zmržljiva - no trenutno mi je vroče za znoret, ker se pripravlja k nevihti in je vsa sopara butnila v bajtouser posted image ) - aja pa še neki cajta ne bo nič z dežjem, ker naše psičke še ni pri nas - pride vedno ko prvič zagrmi.

vse, ki živite s starši želim vam jeklene živce. trenutno sem še raje tiho, ker nikoli ne vem kdaj bom koga rabila, ampak v sebi bom pa eksplodirala. eh malo še.... Je bilo pa prejšnji teden 1 dan tako fajn.... njegova sta oba šla, mojster ki bi moral prit je odpovedal in smo bili SAMI 4 doma za prste polizatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  valjali smo se po travi, se igrali, počivali in cartali. Še kak dan bi pasal.

Včeraj sem nekaj zasledila, da ste držale pestke za JUNO - a mi ena obrazloži zakaj - se mi ne da brat nazaj. HVALA

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
3.6.2008 13:31:49   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Pri meni ni čisto nič važno ob kateri uri grem spat; ali ob 22h al 1h, se še vsaj dve uri premetavam po postli preden zaspim in grem najmanj 2X lulat. Potem zaspim in grem še dvakrat lulat na vsako uro, pol je pa do kakih 5h mir. user posted image

Blacky ja na FU študiram! Sem pri koncu, to je zadnji izpit in ta seminarska. Ti tudi? Kak daleč si?

Ja, jaz tudi, 6 izpitov do konca. Pustila vse skup, ko se je Nejc rodil in nimam več volje dokončat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1123
3.6.2008 13:33:50   
lex
blacky a žal ti pa ne bo, če ne boš naredila do konca? Je pa res da se je z dvema user posted image  svinjsko težko učit. 1x boš pa žeuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
3.6.2008 13:34:58   
Blacky30
Lex, zimska je poročala, da je Juno čez vikend pristala v P s popadki, ugotovili so, da je dehidrirana in so ji dali infuzijo. Zdaj čakamo, kaj se dogaja, še nič ni novičk. Popadke so ustavili in ji dali injekcijo za razvoj pljučk. Upam, da sem si vse prav zapomnila.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?