Blacky30
|
Tinky, ful lep trebušček. Zdaj je komaj prav zaobljen, pa že greš počasi po . Tiste, ki ne morete spat, kdaj pa greste spat zvečer? Ker jaz grem nekje med 23 in polnočjo. Pa kar spim, z vmesnimi zbujanji za wc. Iiiiiiiiii, auroraa, očitno bova obe letos dobili zelo lepo darilo za rd. Pa še kenya. Todi, meni se je prvič čep odluščil točno 20 dni pred porodom oz. 16 dni pred PDP. Rodila pa sem potem z umetno sproženim porodom, brez kakršnih koli simptomov, da bi se porod že začel sam od sebe. Tak da to je en primer, da čep ne pomeni nič. Drži se! Pa ne matraj se preveč danes, le počasi in operi in zlikaj le najnujnejše. Flower, pa tile v MŠ so pa že vedno bolj adijo. Zakaj pa bi morala priti v P, ko se ji čep odlušči!??! Pa to so norci!! Kaj bodo zdaj sprožali porod že na podlagi tega? Jaz sem mojemu g. na naslednjem pregledu omenila, da se mi je na vložku pokazal izcedek sluzi v velikosti nohta, pa je rekel, da je to čep, če je prozorno-krvava in ga je lahko zelo veliko, lahko pa tudi tako malo. Tak da.....nobene panike ni vzganjal. Ja, flower, jaz imam tudi julija obletnico poroke (6.7.), 9.7. ima tast rd in si želi za darilo , 15.7. ima pa jaz rd. Tak da je prava gneča. Le kdo ga bo dobil!?!?!? Glede kopalk - kupi si kar kakšne enodelne, morda boš po porodu potem tudi z hodila na bazene, pa bodo prav prišle. Pa še trebuščka ne izpostavljaš toliko temu nevarnemu soncu. Kaj ti študiraš na FU? Glede na to, da se učiš izpit, ki ga poznam. No, naredila pa ga še nisem in ga verjetno tudi ne bom. Zabica26, ja, tile CSD so res smotani, vsak po svoje. Pa da le me imamo še dodatno delo in sprehode v tej vročini. HD, si na seznamu in imam tvojo gsm številko. Pa daj objavi seznam cotik. Nisem sicer izkušena, bo pa fajn, da dobim še jaz kakšno idejo. Glede pregleda pa je meni g. v prvi povedal, da ne moremo čutit, da se odpiramo, razen če bi čutila popadke. Ker sem mu jaz tudi bluzila, da me tak špika not, kot da se odpiram, pa je bilo vse lepo zaprto. Inigo, ja, tak izcedek imam jaz tudi. Sploh zdaj, ko ne smem več uporabljat dnevnih vložkov, izgledam, kot da sem polulana in spodnjice nonstop menjavam. Zg. hlače pa so tudi večkrat vlažne. Ti si že pred dnevi pisala, da se ti zdi, dati odteka plodovnica, ne? No, zdaj bi se ziher že popadki pojavili, ker tak dolgo ne more trajat samo odtekanje. Je pa moj izcedek tudi čisto prozoren, brez vonja. Kenya, kje je zdaj tvoja gsm številka?? Zimska, jaz sem vse to oprala.
|