|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
2.6.2008 15:02:45   
Gorenjec80
Saj se nisem več mislil oglašat tukaj, ker sem s svojo izkušnjo le želel pomagati anonimni. Samo so določene uporabnice tukaj sproducirale toliko sr***, da sem se enostavno moral še enkrat oglasiti...

Da pljuvate in obsojate  nas, ki smo varali je normalno. Taka stvar je svinjarija in ni opravičila, če jo storiš. Pa vsak ta občutek krivde rešuje pri sebi in po svoje.  Da pa pljuvate po ženskah, ki prevaro odpustijo je pa bolno. Samo zaradi tega, ker so na prevaro odreagirale drugače kot ve mislite, da bi... to je pa precej primitvno. In točno to. Večina vas samo misli, da ve kako bi odreagirale na prevaro. Midva z mojo partnerko sva se zelo dolgo pogovarjala kaj bi se zgodilo, če bi eden od naju varal. In ona je bila sedem let zelooo prepričana, da je to stvar, zaradi katere bi me takoj pustila...ampak, ko se to zgodi se sprosti toliko čustev, da je nemogoče predvideti kako bo človek odreagiral...

Jaz res ne vem zakaj se tukaj ene uporabnice ne potrudijo razumeti(PA TO NE POMENI OPROSTITI ALI ODOBRAVATI) zakaj se te stvari dogajajo? Pa nihče normalen za prevaro ne krivi nekoga drugega. Za prevaro je kriv izključno tisti, ki vara. Da se pa prevara zgodi pa mora zvezo pripotovati do ene določene točke. V idealnih zvezah se prevare ne dogajajo. Vsaj moje mnenje je tako. Pa tudi na tko plastičen način se ne dogajajo kot si ene uporabnice tukaj predstavljajo: Problemi v zvezi in on/ona namesto, da bi jih reševal doma s pogovorom, hop na internet in poiskat drugo žensko.... 

Midva sva dolgo vedela, da imava težave. Zaradi pomanjkanja časa samo za naju, zaradi vsakodnevne rutine, zaradi slabega seksa(normalno za poporodno obdobje). Pa veliko, veliko sva se pogovarjala o tem. Ampak enostavno nisva našla poti eden do drugega. Nisva se slišala in nekako živela eden mimo drugega...imela sva dva otroka, ki sta bila "kao" garancija, da bova za vedno ostala skupaj...samo otroci niso rešili še nobene propadle zveze. In prav je tako. Zvezo morata reševati med sabo Dva. In tako sva skupaj prišla do točke kjer se je pač meni zgodila oz. sem storil napako. In od tu naprej je krivda izključno moja. 

Tko, zdaj sem vam pa nastavil ogledalo v katerem boste spet izpadle krasne in oh in sploh, ker boste lahko popljuvale enega kretena oz. bedaka(to je ena napisala v tej temi), ker ga je namočil....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
2.6.2008 15:12:17   
Anonimen
Gorenjec sam še eno vprašanje.
Po prevari sta uspela rešiti razmerje. Sta prišla skupaj. Zakaj pa prej nista mogla? Zakaj nisi mogu pri sebi razpucat brez da si varal? In zakaj nikjer ne omeniš da ljubiš ženo?
Pišeš o tem kako je fajn, kako se vidiš ko otroke prevažaš......nikjer pa ne pišeš da jo ljubiš.

Sicer sem pa trdno prepričana da nekdo ki resnično ljubi ne vara.

Vse ostalo kar smo napisale je pa letelo na zgodbo od dveh določenih oseb. In ja.....ženska ki sprejme nazaj moškega ki jo je varal-ne prevaral ampak varal, moškega ki mu za svoje varanje ni žal in trdi da je to najboljše kar je naredil za svojo družino......taka ženska je naslednjič ko se prevara zgodi(kar se bo ziher) sama za to kriva. Nihče ti ne bo dal spoštovanja, če sam sebe ne spoštuješ.

(odgovor članu Gorenjec80)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
2.6.2008 15:12:28   
Rožica I
Bravo za ta post, Gorenjec user posted image !
Pa ne zaradi napisanega, ampak za to, da si se postavil v bran svoji user posted image !
Imejta se fajn skupaj user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 2.6.2008 15:13:21 >

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 78
2.6.2008 15:14:57   
higuys
hm, blond sem pa to..

Se pravi anonimna odpre post? Kdo je to -  a janai?

Gorenjec je bivši uporabnik , janai je njegova žena?

Do tle mam prav?

Gorenjec prevara ženo, žena odpusti. Gorenjec doživi razsvetljenje (kako pa kaj  je potrebno v uspešni vezi). Uporabnice rr- ja so nerazumevajoče.

Zdaj pa me zanima:
- Kaj pravi na vse to tista na drugi strani, kako se bi reklo , no ja ljubimka( priležnica user posted image )
- Anonimna , ki je napisala ta post (če nisi janai ali gorenjec) kaj ti misliš ?
- Janai a te ne mori , da bi ti gorenjc naredil še enkrat enako?
- gorenjc in janai poudarjata, da se oglašata na forumu, da bi s svojo izkušnjo pomagali anonimni? Kako? Ne razumem kaj ji svetujeta ali naj prevara moža in kasneje računa na njegovo razumevanje ali naj ostane zvesta možu?

hvala

< Sporočilo je popravil higuys -- 2.6.2008 15:22:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 79
2.6.2008 15:23:45   
mojamura
sicer nimam pojma, kaj se je dogajalo med tabo in ženo (nisem brala tiste teme), ampak upam, da sta stvari porihtala in je zdaj ok.

Anonimna še ni prevarala (odvisno kaj nekdo pod besedo varanje razume) in se mi zdi, da je bolje, da ZDAJ, ko je se prevara še ni zgodila, premisli svoja dejanja še bolj pa, da premisli o svojih čustvih in h komu jo vleče srce.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 80
2.6.2008 15:26:27   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

- gorenjc in janai poudarjata, da se oglašata na forumu, da bi s svojo izkušnjo pomagali anonimni? Kako? Ne razumem kaj ji svetujeta ali naj prevara moža in kasneje računa na njegovo razumevanje ali naj ostane zvesta možu?

hvala

hahaha....ta pa je oriđinale user posted image user posted image

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 81
2.6.2008 15:44:33   
lahkonocka
user posted image

< Sporočilo je popravil lahkonocka -- 2.6.2008 15:56:34 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 82
2.6.2008 15:54:49   
Gorenjec80
Gorenjec80 pa Janai nimata ničesar med sabo...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne bo spet kakih problemov doma
user posted image user posted image

Tko,da teli posti od Hyguois naprej nimajo preveč smisla.

@Karin.
Ja, sva rešila razmerje in se imava super.
Zakaj nisva mogla prej? Pojma nimam. Verjetno nisva verjela, da se nama lahko taka stvar zgodi in da bi kdaj lahko šla narazen. Očitno se nisva slišala dokler niso šle zadeve predaleč. Še enkrat, da ne bo nesporazumov. Krivda za prevaro, je izključno moja.
Zakaj jaz nisem mogel razpucat pri sebi prej oz. prekinit zadeve, ko je bil čas zato? Pojma nimam. Nimam odgovora na to, zakaj sem ravnal kot sem in zakaj nisem imel dovolj moči prekinit zadevo, ko se ni zgodilo še nič.
Čustva med mano in partnerko so moja stvar, tko da ni nobene potrebe, da pišem, da jo ljubim tukaj pred vesoljno RR skupnostjo.

< Sporočilo je popravil Gorenjec80 -- 2.6.2008 15:55:28 >

(odgovor članu lahkonocka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
2.6.2008 15:56:01   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Gorenjec80
Midva sva dolgo vedela, da imava težave.

ja, če sta vedela, da imata težave, zakaj jih pa potem nista REŠEVALA skupaj???? Če me spomin ne vara, si jih ti reševal tako,d a si ga namakal drugje, tvoja žena pa je preklinjala in objokovala svojo usodo tukaj na RR...

Pa dajta, nehajta že enkrat po RRju prati umazano ali pa že čisto perilo, ker postajata dolgočasna... Na zapadu ništa novo, bi rekli drugi. In ne, nista doživela razsvetljenja. NOBENEGA... In ne, Janai - ti nisi milostna, ker te bo nekje globoko v podzavesti vedno žrl črv dvoma, kaj pa če... in bodi odkrita do sebe, vaj sebi ne laži

In Gorenjc - lepo te prosim... Ne dajaj nas na limanice... Vsi, ki smo na RR daljši čas vemo, kakšne si imel - od ZS naprej... In ena je potem padla na tvoje besede...

Neposredna povezava do sporočila: 84
2.6.2008 15:56:18   
Anonimen
Ok, hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 85
2.6.2008 15:58:45   
lahkonocka
user posted image

< Sporočilo je popravil lahkonocka -- 2.6.2008 15:59:02 >

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 86
2.6.2008 16:01:01   
Gorenjec80
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

IZVIRNO SPOROČILO: Gorenjec80
Midva sva dolgo vedela, da imava težave.

ja, če sta vedela, da imata težave, zakaj jih pa potem nista REŠEVALA skupaj???? Če me spomin ne vara, si jih ti reševal tako,d a si ga namakal drugje, tvoja žena pa je preklinjala in objokovala svojo usodo tukaj na RR...

Pa dajta, nehajta že enkrat po RRju prati umazano ali pa že čisto perilo, ker postajata dolgočasna... Na zapadu ništa novo, bi rekli drugi. In ne, nista doživela razsvetljenja. NOBENEGA... In ne, Janai - ti nisi milostna, ker te bo nekje globoko v podzavesti vedno žrl črv dvoma, kaj pa če... in bodi odkrita do sebe, vaj sebi ne laži

In Gorenjc - lepo te prosim... Ne dajaj nas na limanice... Vsi, ki smo na RR daljši čas vemo, kakšne si imel - od ZS naprej... In ena je potem padla na tvoje besede...

Ne, ne...jaz nisem ta. Tko, da še enkrat. Midva z Janai nimava ničesar med sabo.....
user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 87
2.6.2008 16:23:19   
Anonimen
Gorenjec lepo si zmanipuliral svojo ženo. Sprašujem se,če je le res ljubezen tista,da sta spet skupaj?

Anonimna- blokiraj tistega tipčka,preden bo prepozno.

Neposredna povezava do sporočila: 88
2.6.2008 16:41:23   
Volga
Ta Gorenjec naj bi bil Tjaži? Ne verjamem, da je mogoče tako spremeniti stil pisanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
2.6.2008 17:12:38   
Raho
Problem je v tem, da jaz Tjažija nikoli nisem brala, ker mi je bil tko, no, ... Saj veste... Čuden že od samega začetka

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 90
2.6.2008 18:37:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Problem je v tem, da jaz Tjažija nikoli nisem brala, ker mi je bil tko, no, ... Saj veste... Čuden že od samega začetka

Tako....enostaven...user posted image  ...ups...preprost...

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
2.6.2008 18:38:37   
karmy
NI mi jasno komu na čast razlagate celi sloveniji zakaj ste pomakali drugje, ker nas vzroki RESNIČNO ne zanimajo, no vsaj mene ne. to so osebne stvari in ne za pranje umazanega perila v javnosti. Ampak to je čisto po Tjazyjevo in njegova žena išče pozornost in je zdaj kao čist blažena... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 92
2.6.2008 18:55:49   
sinnerka
Gorenjec80 s ti se hvališ da si namakal drugje in da ti je žena oprostila
vsaj meni to tako deluje
jaz bi te že nogirala preko karavank

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 93
2.6.2008 19:30:57   
Detece
Nisem človek ki sodi in obsoja, saj  ne vem kam in v kakšno skušnjavo bo mene samo živjenje pripeljalo. Sicer ne zagovarjam varanja, vem pa da smo samo ljudje in delamo napake.
Sem brala takrat T in J in moram povedati, da to je bilo pa too much. T se sploh ni kesal, prepričan je bil da je naredil prav, ker pač potem je že moralo tako biti....Tu pa ni pardona, in se v tem primeru prav čudim kaj vse eni ljudje "požrejo". ne rečem, da je nemogoče oprostiti, ampak odvisno kako, kdaj, na kakšen nači, ali mu je žal...in to bi moral verjetno konkretno dokazati.
kar se pa anonimne tiče...to ti je samo ena skušnjava, ki ti je zanimiva dokler je ne boš skusila, nato ti bo žal. zato bejži stran, bo minilo verjemi. s slabo vestjo je najtežje živeti.

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 94
3.6.2008 6:41:07   
srki
Jaz se pa strinjam s tem, da marsikatera sedaj govori, da tega ne bi odpustila, pa kako bi reagirala, samo 100 % pa verjetno ni nobena, če bi bilo res tako.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 95
3.6.2008 6:52:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Jaz se pa strinjam s tem, da marsikatera sedaj govori, da tega ne bi odpustila, pa kako bi reagirala, samo 100 % pa verjetno ni nobena, če bi bilo res tako.

Ja, saj to s procenti imaš prav. Ampak J in T sta spešl kejs, če jih lahko dam za primer seveda. V primeru ko ne gre za enkratno prevaro in dejstvo da se ti mož vrne, ker mu drugega ne preostane(beri od potencialne nove "žene" dobi nogouser posted image ) je pa stvar prav žalostna.

Aja srki, jaz takšnega nogiram, še preden bi me uspel prevarat.user posted image    Kolikor sem razumela, človek je posvečal življenje računalniku in baje J. ne ve (večuser posted image )kaj je to toplina, ljubezen, nežnost... in seks.

< Sporočilo je popravil nivess -- 3.6.2008 6:58:50 >

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
3.6.2008 6:56:03   
srki
Ja, to kar je on počel, je res bolno do konca. Saj, mogoče se enkrat res zgodi, saj smo res vsi krvavi pod kožo. Sem pa tudi zagovornik tega, kot pravijo predhocdnice, če nekaj ne štima, zakaj je potrebno, do pride do nečesa, kot je prevara, šele potem se spoznaš. T pa jaz nikoli v življenju ne bi zaupala, ker ta je pa res....ah, nevem no. In uboga po eni strani J, da ga je vzela nazaj. A tista druga ga je pa v rit brcnila? Pametno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
3.6.2008 6:57:59   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Aja srki, jaz takšnega nogiram, še preden bi me uspel prevarat.user posted image   

Ja, to imaš pa tudi prav. Da imaš deca pa od njega nimaš nič., razen otrok, je žalostno. Samo, kako bi pa vedela, da te npr. še ni prevaraluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
3.6.2008 7:19:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Gorenc, ko vidim, da me ravno nekaj hvališ. Včasih sem imela glede varanja zelo črno-belo predstavo, fuj in fej in pakiranje kovčkov user posted image , tako kot veliko žensk in moških misli, dokler se jim to ne zgodi. No, potem pa se je to zgodilo en par mojih kolegom in kolegicam, so bili na eni ali drugi strani, in vsi, razen enega so še skupaj. Za nobenega/nobeno pa ne morem rečt, da je totalna svinja, prasec ali ****, ker je varal/a. Ker jih poznam in so kljub temu fajn ljudje. Samo nekje po poti se je v zvezi zalomilo, niso se več našli v partnerju/ci, s tistim novim/o, pa naj se je šlo za chat ali kavico s sodelavcem, so se bolje počutili kot doma. In vsi so še vedno imeli radi partnerja/ko. Ampak, ne vem, zgleda, da so doma imeli v tistem trenutku samo kreganje, iskanje napak v partnerju, spodbude, lepih besed (z obeh strani) pa ni bilo. In potem si lahko predstavljam, da ta tretji z lepimi besedami hitro pričara eno iluzijo sprejetosti in ljubljenosti. Saj navsezadnje vsi težimo k temu, da nas ima nekdo rad. Pa čeprav to ni res, a ne. Je iluzija. No, pri vseh teh parih, razen pri enem, so zadeve poštimali bolj ali manj tako, kot je opisal Gorenc. In na moje presenečenje sedaj bolje funkcionirajo kot rej, mogoče ker se ravno zaradi tega zavedajo, kako hitro pride do rutine in samozadostnosti, samoumevnsti. Čeprav po drugi strani, nam je mogoče vse to lahko v opozorilo, da če ima nekdo dovolj časa, da razmišlja o svojih romantičnih čustvih do enega na nekem forumu ali o sodelavcu ali komerkoli že, potem lahko premore tudi toliko časa, da začne namesto o tem razmišljati o partnerju in krizi, ki očitno je in to globoka, pa da skuša rešiti, kar se rešiti da, preden bo prepozno.

Kar se tiče T. in J., pa sta res en special case user posted image . Namreč, po moje je T. že leta in leta, tudi s posti tukaj, sam pri sebi opravičeval dejanje, ki ga je nameraval storiti, tudi s svojim razmišljanjem o osebni svobodi, ki pa močno posega  v svobodo drugega, ampak to njemu itak ni važno. Samo ni niti tolk deca, da bi priznal, da mu za čustva in življenje drugih ni mar. Ne razumem te logike, ne razumem, kako J. to prenaša, ampak OK, če mislita, da sta srečna, tudi prav.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 3.6.2008 7:24:16 >

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
3.6.2008 12:02:34   
mojamura
očitno vsi veste zgodbo o T in J.... le jaz ne (le kje sem takrat bila)user posted image

in zdaj več njega ni sploh tu na RR ali kako? mater se vidi, da nisem na tekočemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?