Maja T.
|
Jutro! Danes pa sem jaz imela katastrofalno noč, nič spala, zdaj tudi ne morem , pa tako me je doli bolelo, malo so me tudi krči dajali. Sem našo malo lepo prosila, da naj ne misli na kak podvig, ma zdaj se hecam, zvečer pa mi je tako na jok šlo Komaj čakam na torek, ko imam UZ, da se pogovoriva z G. o tem. Kaj ste ve tudi opazile, da ne morete sedet, ker vaša mala štručka nima prostora in vas potem vse boli? Jaz imam stanje brez bolečin, ko počasi hodim ali ko ležim. Če slučajno predolgo sedim, o my god, me začne buši in vse doli pošteno bolet Erin jaz sem tudi razmišljal, da bo našim malim avgusta vroče v plišekih, pa imam pliške v velikosti od 3 mesecev. Če bo potreba prej, bova pa kupila par pliškov z manjšo št. za delodiš in gnezdenje. Lana 777 hvala za slane pozdrave . Naša mala bo šla domov v rumenem kompletku, ga je mami kupila, drugače sem jaz tudi ogromno dobila in HB, da ni bilo treba to vse kupit, pa še mami in tašča sta se unesli in ne kupujeta več. Tašča edino še kar nekaj kvačka , copatke, pa dve jopi, zdaj dela kapico, ko bo malo večja - naj ima veselje . Matejchi kako sladki je tvoj malček Tatly steznik dobiš v trgovinah s sp. perilom, ti pa povem kaj se je moji kolegici zgodilo, ko ga je začela takoj po porodu uporabljat. Maternica se ji je povesila in ji je celo grozilo, da ne bo morala imeti več . S Keglovimi vajami ji je uspelo, da je danes ponosna mamica drugemu . Sicer pa, včasih ni moj čisto nič manj tečen kot jaz in sva si kar enakovredna. Jaz se lahko zgovarjam na hormone, on pa ne vem na kaj! Cebrca to sem se nasmejala M@j@ hvala za . Malo bom še doma, se grem potem k mami malo potožit in na kosilo