|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
3.6.2008 20:55:21   
Erin
sandra - seveda sva dobro, hvala...sem pa čist noter v delo in pospravljanje padla - očitno je "gnezditev" na vrhuncuuser posted image user posted image Kako kaj tvoji pikici? Še vedno špilata turnirje ponoči?user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
3.6.2008 20:57:23   
cebrca
buhtlčk živijo, te vidim. Daj oglasi se!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
3.6.2008 20:58:17   
cebrca
Srečanje Ljubljana
14.6 (sob)
(City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00
ALI
15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

(natančno se uskladimo kakšen dan prej)

cebrca
tejkaz
Zoja Miša
- ned
m@j@
majah
Krysia
- ned

Pri tistih, kjer ni napisan dan, lahko pridejo v soboto ali nedeljo!
(očitno se tehtnica nagiba k nedelji)

Dajmo avgustovke se malo okorajžit za srečanje, Ali še nimate planov narejenih tako daleč in bodo padale prijave naslednji teden?

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
3.6.2008 20:59:34   
Erin
Punce jaz sem malo gledala te cunce..pa jaz jih imam toliko da jih bo mali komaj vse vsaj 1x gor dal ali pa še to ne, ko bodo že premaleuser posted image dobro da jih nisem vseh kupila in sem jih dobila, bi mi bilo žal denarja...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
3.6.2008 21:02:45   
cebrca
Erin sem tudi jaz do sedaj kupila samo tri bodije, ostalo sem vse dobila, pa še eno vrečo imam obljubljeno! Po moje sem za tri mesece preskrbljena. Mika me samo, da bi šla kupit nov kompletek v katerem bi malo štručko prvič prinesla domov!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
3.6.2008 21:10:06   
Erin
U tak kompletek (kapica, majčka z dolgimi rokavi, hlačke in štunfki) sem pa jaz kupila že januarjauser posted image , so ga imeli v Exitu v Lescah - tak fleten bel, bombažen in poslikan z opičkami...za pojestuser posted image Sem si pa za zraven kupila še bodi s kratkimi rokavi. Mislim da bo dovolj napravljen kajne? Edino nogice..naj dam še kaj spodaj?Ah..saj bo avgust..ali user posted image user posted image user posted image

Kakšne barvne varinate in oblačilca pa mate ve kaj naštimane?user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
3.6.2008 21:13:21   
matejchi
tejkaz no obljubljena slikica...
http://shrani.si/f/2f/nA/2GSLY2fV/p1010013.jpg

pa še ena fotka, ko se novi "čuk" podpisuje našemu čukcu

http://shrani.si/f/a/sL/3pMVrmG6/ziga-cuk.jpg

< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.6.2008 21:16:36 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
3.6.2008 21:27:34   
cebrca
Barve so pri nama bolj nevtralne, ker bova imela do konca user posted image . Če bo fantek bom pa roza cunce ponucala domauser posted image user posted image za štirimi stenami. Meni je drugače tako pri srcu rumeno zelena kombinacija!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
3.6.2008 21:31:30   
Erin
Neneeeeeeee cebrca, če bo fantek bodo pa cunce na punčko počakale..saj ne boš pri enem user posted image ostala ali pač?
Mene tko mika tri user posted image imet samo moj pravi da še dvakrat skoz dajat mojo tečnobo itd, da to pa ne bo šlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
3.6.2008 21:33:11   
tatly
ojla.kako smo kaj?mene zanima kje lahko narocim steznik za po porodu ce katera ve kako spletno stran ali v katerih trgovinah jih imajo!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
3.6.2008 21:34:32   
cebrca
Če se bo le dalo ne bova ostala pri enem.user posted image Hiša je narejena tako ,da ima dve otroški sobi in v vsaki je na komot prostora za dva. Za enkrat pa je ena soba pisarna, druga pa se počasi spreminja v otroško. Mogoče bom imela pa krompir in bo prva punčka!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
3.6.2008 21:36:09   
cebrca
Sicer pa, včasih ni moj user posted image čisto nič manj tečen kot jaz in sva si kar enakovredna. Jaz se lahko zgovarjam na hormone, on pa ne vem na kaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
3.6.2008 21:37:25   
ozziebo
Tejkaz, naš ima točno tako ograjo kot na sliki iz BC, se dobro obnese, res pa ni prav poceniuser posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
3.6.2008 21:40:09   
ozziebo
Cebrca, še dobro, da imamo ženske hormoneuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
3.6.2008 22:33:25   
bella02
Zanima me, ali ultivo izvajajo tudi v Ljubljani?

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
3.6.2008 22:49:45   
Višnja
Dober večer,

to ni ressss.....kolkokrat sem si rekla, da bom dala copy preden pošljem sporočilo user posted image user posted image user posted image

samo da vas pozdravim, preden grem spat in preden pojem cel ananasuser posted image

Oblekice - ni za pretiravat z majhnimi št. Jaz sem kupila za prvega nekaj oblekic 56 amapk jih je rabil malo ampak res malo nič, saj že ko se je rodil je bi 57 cm dolg, tako da.....tudi pleničk št ena mi je ostalo kar nekaj - mali velikanček.

Že od včeraj zvečer je moj mali vv trebušku nekam miren. Brcne tu pa tam ampak dosti manj kot je prejšnje dni - ne vem zakaj. Mogoče pa se je obrnil in  nima več toliko prostora. Će ne bo kakšne panike, bom počakala do torka ko imam pregled.

zdaj pa grem ninat, ker moj  mali se spet redno prebuja ponoči in mi primanjkuje spanjaaaaaa

lepo in sladko noč vam želim.

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
3.6.2008 22:49:56   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kako kaj tvoji pikici? Še vedno špilata turnirje ponoči?user posted image

Ja, še vedno imam nočne turnirje, zdaj okrog 2-eh zjutraj, ampak ni vsak dan tako, včasih je budnica šele ob 5-ih, ko user posted image budilka zvoni...včasih me pa pustita celo noč spati, pa sem potem dobre volje cel danuser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
4.6.2008 6:59:11   
m@j@
Jutro. Danes pa moja kavica za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moja noč je bila krasna, smo spali kot angelčki, malo se je ohladilo in je prav pasalo.

Kako pa ostale?

En lep dan vsem skupaj, pa se še oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 4568
4.6.2008 7:11:04   
sandra123
Jutro in hvala za user posted image M@j@, mi bo teknila po nekaj nočnih pohodih po stanovanjuuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
4.6.2008 8:19:55   
MATEJKA_
jutro!

jaz pa sem danes za spremembo spala ko top user posted image . user posted image  me ponoči sicer vedno pusti pri miru, se pa drugače vedno vsaj 10x zbudim zaradi bolečin v trebušni preponi, pol pa se moram vedno na drugo stran obrnit... in tako sem ponoči ko kaki user posted image , ki se ga na roštilju obrača user posted image user posted image user posted image .

včeraj sva bila 1. v MŠ in moram rečt. da je blo še kar zanimivo. smo pa si tudi kar porodne sobe ogledali in te nekak vse malo mine, ko vidiš to stanje tehnike user posted image

glede plišastih oblekic - jaz mislim, da bo našim user posted image  avgusta malo prevroče v njih. kolegici je pediater za poletje priporočal, da se user posted image  obleče samo v kakšen bodi in majčko + obvezno nogavičke ali v tanki pajacek. prvih 14 dni bi naj še nosil dolge rokave in tanko kapico, ker težko zadržujejo toploto, pol pa bi naj bil dovolj samo kratki bodi in nogavičke (seveda, če bo vroče).
jaz bom 2 taka kompletka (enkrat pajacek, 1x pa bodi z majčko) zaenkrat kupla, pol pa bomo videli. za pliš pa upam, da ne bodo rabili vse do oktobra...

žal ne vem več, katera je ta teden spraševala po previjalni komodi - jaz sem si naročla tisto od lip poljčan (Lana) in jo imajo trenutno v akciji pri Mercatorju - 199 €(drugače pa je najcenejši soncek.si). je pa fajn velika s 3 ogromnimi predali in veliko previjalno površino.

Neposredna povezava do sporočila: 4570
4.6.2008 8:22:00   
tejkaz
Dan

Spali supeeeeerrr. In to brez ograjice. Od 20.00 do 6.33 zjutraj. Še takšnih noči.
Miškolinček, lepa ograjica. A pa čez zo ni nič padel? Mene je kar strah, da bi jo preplezala.

Naty, Eva je imela 48 cm in 2820 g, obseg glavice pa 32,5. Ko sva šli domov je imela 2600g pa so rekli, da spada k zahirančkom zaradi premajhne teže. No, je nadoknadila že v prvem mesecu in nikakor ni zahiranček. Meni je to prav grozna beseda.

Krysia, hvala za urnik.

Zdaj pa delat. Še 11 krat bo treba vstat zjutraj user posted image

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 4.6.2008 8:25:55 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4571
4.6.2008 8:26:05   
astrea
Dobro jutro! Danes bom bolj hitra. Hvala za kavicouser posted image

A veš, Erin tudi jaz se ubadam z istim vprašanjemuser posted image  A naj mu kupim še kaj za pod hlačke, da mu ne bo pihalo. Pojma nimam.

Drugače pa punce jaz grem danes še zadnje stvari nakupit. Previjalno smo sestavili, tako da začnem cunce prati ta tedenuser posted image .

Lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
4.6.2008 8:27:35   
ozziebo
Jutrooo, tudi mi smo dobro spali, je blo prav fajn, da je mal dežek padal.
Sta se pa že ob pol osmih na vrata naslikala dimnikarja - so poslali dopis v ponedeljek, da je po zakonu...nujno treba naredit pregled in da pride dimnikar v torek med 15 - 17 uro. Seveda ga ni bilo, sem čakala do 17.30, potem pa sva šla s tamalim ven in ko sva se čez eno uro vrnila, naju je seveda čakalo obvestilo, da nas ni bilo domauser posted image . Seveda sem postala besna kotuser posted image  in takoj poklicala tja, kako se držijo ur, pa še mal sem se morala spihat (dodatno so me spravili v slabo voljo še v trgovini, ker še vedno nimajo naše omare, bodo danes klicali v tovarno user posted image )...in smo se zmenili za danes dopoldan - pa so poslali kar dva, najbrž se jim je zdelo bolj varno??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4573
4.6.2008 8:29:52   
Maja T.
Jutro!

Danes pa sem jaz imela katastrofalno noč, nič spala, zdaj tudi ne morem user posted image , pa tako me je doli bolelo, malo so me tudi krči dajali. Sem našo malo user posted image lepo prosila, da naj ne misli na kak podvig, ma zdaj se hecam, zvečer pa mi je tako na jok šlo user posted image

Komaj čakam na torek, ko imam UZ, da se pogovoriva z G. o tem.

Kaj ste ve tudi opazile, da ne morete sedet, ker vaša mala štručka nima prostora in vas potem vse boli? Jaz imam stanje brez bolečin, ko počasi hodim ali ko ležim. Če slučajno predolgo sedim, o my god, me začne buši in vse doli pošteno bolet user posted image user posted image user posted image

Erin jaz sem tudi razmišljal, da bo našim malim avgusta vroče v plišekih, pa imam pliške v velikosti od 3 mesecev. Če bo potreba prej, bova pa kupila par pliškov z manjšo št.
user posted image user posted image user posted image za delodiš in gnezdenje.

Lana 777 hvala za slane pozdrave user posted image .

Naša mala bo šla domov v rumenem kompletku, ga je mami kupila, drugače sem jaz tudi ogromno dobila in HB, da ni bilo treba to vse kupit, pa še mami in tašča sta se unesli in ne kupujeta več. Tašča edino še kar nekaj kvačka user posted image , copatke, pa dve jopi, zdaj dela kapico, ko bo user posted image malo večja - naj ima veselje user posted image .

Matejchi kako sladki je tvoj malček user posted image

Tatly steznik dobiš v trgovinah s sp. perilom,  ti pa povem kaj se je moji kolegici zgodilo, ko ga je začela takoj po porodu uporabljat. Maternica se ji je povesila in ji je celo grozilo, da ne bo morala imeti več user posted image . S Keglovimi vajami ji je uspelo, da je danes ponosna mamica drugemu user posted image .

Sicer pa, včasih ni moj čisto nič manj tečen kot jaz in sva si kar enakovredna. Jaz se lahko zgovarjam na hormone, on pa ne vem na kaj!

Cebrca
to sem se nasmejala
M@j@ hvala za user posted image .

Malo bom še doma, se grem potem k mami malo potožit in na kosilo user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

Neposredna povezava do sporočila: 4574
4.6.2008 8:36:44   
naty13
Jutro.

Hvala za user posted image .

Tejka meni je beseda zahiranček tudi kruta. Mi smo šli domov z 2880g. Pa smo meli po 6 tednih v posvetovalnici že točno 5000g. Je vse nadoknadil. user posted image

glede št. oblačilc - če so otročki manjši, pridejo 56 kar v poštev. Jaz sem jih rabila 2 meseca, kakšno sem pa še dlje časa

glede oblačil za iz P - imam dolge hlačke in majčko in dolg bodi in bolge bombažne žabice do pasu. Ker je bil avgust mrzel zadnja leta in poznam kar nekaj avgustovskih mamic, ki so tako oblačile dojenčke-. Še vedno ga lahko manj oblečem, če bo prevroče. Jaz nimam nič kratkih bodijev.

pliškoti - jaz jih imam veliko, ker je Nejc konec novembra. Bodo pa nam prišle prav št. 62, 68, ko bo že jesen in zima. Likam jih pa narobe obrnjene ali pa jih samo zložim. Če jih boste pravilno obrnjene likale, se bodo hitreje uničili in še črte se bodo poznale. Se pa po parih pranjih kar lepo uničijo in niso več tako lepi. user posted image

Čestitke vsem za prespano noč. user posted image user posted image user posted image  Moja je bila najslabša do sedaj. user posted image  Zaspala nisem do 3h zjutraj, pa še potem sem se zbujala. user posted image  Nejc je v spanju nekaj jokal in se premetaval. user posted image  Mlaj nas je čisto zmetal. user posted image  Zdej sem pa ko marsovc. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?