Krysia
|
Pozdravljene! No, pa smo iz službe ... Samo še par testov sestavim ... eh, ne bom vas morila ... Tejkaz, imaš ZS z urnikom MŠ - ker je tega ful velik, pa da ne bom tukaj smetila po forumu, sem ti kar ZS poslala. Dar10, jaz sem bila včeraj v MŠ v LJ - ob 18:15 ... vroče, gužva ... bomo že - mogoče si je od včeraj kdo premislil Danes grem spet - nama ne znese drugač kot ob 18:15. Sam ne vem, kako naj ti povem, katera sem, ker je itak taka gužva, da ne vem, če me boš našla ... skratka, ena od tistih 50, ki smo bile včeraj tam ... A da bi do danes klime montiral??? Lepo, da si optimistka . Drugač pa ne mislit - mi imamo v šoli klimo, pa ni nikol prižgana, ker šparamo Tako da ... sem nad klimami že obupala. V avtu je tudi nimam, zato jo imam pa doma ... - vsaj nekaj Pa, da ne pozabim - čestitke za poroko! Ledo1974 in Izabella08 - doborodošli, in lepo, da sta se opogumili - tukaj nič ne grizemo, samo čvekamo. Zdaj se pa le priključita in še vidve kakšno rečta z nami. Majhni novorojenčki - jaz imam 2 mlajši sestri (ena je 11 let mlajša), pa se približno spomnim, da so novorojenčki res tako majhni, samo takrat mi jih ni bilo treba preoblačit in previjat. Zdaj si pa ne predstavljam, kako bom to izvajala ... ampak pravijo, da se navadiš . Prvič ti mogoče plenica dol pade, pol pa gre, a ne? Jaz sem za zdaj kar optimist - mal časa rabiš, da se ulaufaš, tako kot za vsako drugo opravilo - vsaj upam, da bo šlo. Če pa ne bo, vam bom pa jamrala tukaj gor ... (že vnaprej hvala za tolažbo) Daja27: lepo, da si se spravila na bolniško, jaz tudi to načrtujem. Imam pa tudi jaz v glavi tisto:"samo še ta test odpišem in te ocene dobim", ampak po moje jih bom na koncu kar pustila ... se bodo že tud brez mene znašli .... No, toliko za zdaj. Lepo se imejte, pa se tipkamo
|