|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
1.6.2008 17:48:30   
zvesta
kapica, sem ti poslala mejl.. bova skupaj uredili...

Dokazni material mojega telesca po treh dneh od incidenta. To je zgornji, najmanj prizadet del. Nižje greš, grše izgleda, večje so opečene površine. Med prsmi in po trebuhu. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil zvesta -- 1.6.2008 17:52:47 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
1.6.2008 19:08:51   
tejči77
joj, zvesta, tole je moral pa svinjsko bolet. A nisi šla k zdravniku? Da ne boš imela posledic na koži.

Jaz se kdaj čisto malo po prstu opečem pa jokam kot da mi pol prsta fali, ampak tvoje opekline so pa resne.

< Sporočilo je popravil tejči77 -- 1.6.2008 19:13:13 >

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
1.6.2008 19:11:12   
tejči77
mi smo pa danes doma, Larisa in lubi se vozita s kolesom. Mal smo se tudi v bazenčku kopal. Jaz pa med kuhanjem kosila, likanjem in pucanjem snemam Star trek filme na DVD. A se lahk dvd pekać tudi skuri? DVD-ji so namreč ful vroči, ko jih vzamem ven.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
1.6.2008 19:11:27   
zvesta
Ne, nisem šla k zdravniku.... Se mi ni zdelo potrebno...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
1.6.2008 19:14:50   
tejči77
potem pa le pojdi po kremo, ki jo je priporočila Ajvy.

Slikice naše Larise

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
1.6.2008 19:19:28   
zvesta
O, brez skrbi... do danes sem se pridno mazala z Bepanthenom Plus, ki se nanaša tudi na opekline z mehurji. Jutri bom pa prva v lekarni, da dpbim najboljše, kar učinkuje pri celjenju.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
1.6.2008 20:12:40   
Češnca
Uf, zvesta, se je že hudo slišalo, videt je pa še manj lepo. Upam, da se ti bo lepo zacelilo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izlet v Pulo!

Midva sva pa danes Anžeja postrigla, bom kako fotko prpopala, ko mi ga uspe konkretno poslikat. To je precej težko, ker hoče fotoaparat prijet in so sam rokice na sliki. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
1.6.2008 20:27:23   
Ajvy
Zvesta,,,v PUli bi najbrž še prej dobila to kremo...prosim, če ne želiš imet ničesar na koži, potem si kupi Jomelop G...delaj po navodilih, pa bo vse enkratno..ta krema ima drugačen način zdravljenja, ampka če se ga boš držala. ..ti garantiram, da bo vse šlo stran...bolečine pa zginejo po petih minutah...jst sem prjatlco po petih minutak užgala na svež mehur, samo njen je bil veliko večji, čez celo nadlaht, pa ni rekla ne bu ne mu (nisem je mogla drgač prepričat, da deluje)

Punce, prosim za vaše nasvete:
TArja ma vročino 39,5....storila sem naslednje, Calpol, zdej pa spi...kaj zdej sledi...al jo moram fajn pokriit, al raje ne, čez kolk časa naj merim temperaturo, a to da spi je dober znak al ne, ...kaj še??Prosim, za čimveč informacij in nasvetov....to je za nas prvič, pa nekak ne vema kako naprej....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
1.6.2008 20:33:21   
tinispela
Dober večer!

Freycha, jaz tud nimam nekega pametnega nasveta kar se tiče mleka, razen hlajenjauser posted image  Sva bla pa tud midva s P na poti do City-a, ampak ker je deževalo, smo se prej ustavili v Aveniji na pijači in kar ostali tamuser posted image

Špela je tud sprejeta v vrtecuser posted image user posted image user posted image , bravo Dita in Larisa za vrtec user posted image user posted image user posted image

Freycha, Špela ima tud bazenček, ampak ga zaenkrat še ni osvojila, to je edina stvar katere se boji oz. ven iz njega leze. Pa drugače je ful rada v vodi!user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo Taši za kolesarjenje! Jaz tud upam da se bomo kmalu spravli kolesarit!

Zvesta, to pa res ni za hecat, pojdi se raje pokazat zdravniku, za vsak slučaj. Pa super da si uživalauser posted image user posted image user posted image

Ajvy malo jo potipaj, če  ima vroče nogice jo raje pusti odkrito, ker ji pada temperatura, če paima hladne ji paše raste in jo pokrij. Itak pa si bo sama zbrcala dol če ji bo vroče.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
1.6.2008 21:02:22   
pupi
Čer babike!

Pri nas nič nobega razen, da nam je vroče in da smo meli danes cel dan obisk in je vikend šel ....
Ajvy tak kot je rekla Tini, ne pokrivat Tarje, ker se trenutno ohlaja in ji to moraš dovolit.
Tejči super za vrtec.
Zvesta, ti pa si to fajn zrihtala, kaj si hecna.
Freycha pivo ziher ni krivo za mleko. Vprašaj mene, ko bom diplomirala iz dojenjauser posted image user posted image . Fajnda si vsaj ti uživala na City, če smo že ostale Štajerke odpovedale user posted image . Samo sem čula, da je blo vse pijano, pa sama mularija user posted image
Baja user posted image user posted image user posted image  za Reneja, da je užival v vrtcu, upam, da vam uspe zrven prituser posted image user posted image user posted image .
Madejka Maj pa je pravi korenjak, da is je tak ustnico pozdraviluser posted image !!
Šiškamiška user posted image user posted image user posted image  za Davida, si kar mislim kak si vesela, ker sem jaz tudfi cela srečna ko naš razbojnik šiba po stanovanju, včeraj je že mela rejlije in je laufala gor pa dol po dnevni, faca naša. Par dni pa bo david tudi laufal po stanovanjuuser posted image .

Vem, da sem še katero pozabla pokomentirat in se opravičujem ampak me likanje čaka in šibam,..

LN

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
1.6.2008 21:02:56   
pupi
Pozabla!

Kaj je s kafetkanja ta teden Madejka?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
1.6.2008 21:07:56   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zvesta,,,v PUli bi najbrž še prej dobila to kremo...prosim, če ne želiš imet ničesar na koži, potem si kupi Jomelop G...delaj po navodilih, pa bo vse enkratno..ta krema ima drugačen način zdravljenja, ampka če se ga boš držala. ..ti garantiram, da bo vse šlo stran...bolečine pa zginejo po petih minutah...jst sem prjatlco po petih minutak užgala na svež mehur, samo njen je bil veliko večji, čez celo nadlaht, pa ni rekla ne bu ne mu (nisem je mogla drgač prepričat, da deluje)

Punce, prosim za vaše nasvete:
TArja ma vročino 39,5....storila sem naslednje, Calpol, zdej pa spi...kaj zdej sledi...al jo moram fajn pokriit, al raje ne, čez kolk časa naj merim temperaturo, a to da spi je dober znak al ne, ...kaj še??Prosim, za čimveč informacij in nasvetov....to je za nas prvič, pa nekak ne vema kako naprej....

Ajvy, bom upoštevala tvoj nasvet. Upam, da jo v naši lekarni dobim. Drugače bom šla pa v Maribor ponjo.

Glede temperature ti pa svetujem, da jo pokriješ čim manj, da se sama shladi. Da spi, je zelo dober znak. Jo pa opazuj in občasno potipaj, da boš vedela, če temperatura pada ali raste. Drugače pa, če ima hladne podplatke in dlani, temperatura raste. Ko so pa tople, pa temperatura pada.

Vam pa danes prvič pišem iz novega računalnika. user posted image user posted image user posted image  Stari se je ful pregreval, ugašal sam od sebe, bil glasen kot hudč, imel premalo spomina. Pa sva si privoščila novega.
Zdaj pa iščeva ideje, kam iti na morje prvi teden julija. Še nikoli ni bil od naju nobeden na dopustu in si sploh ne znava predstavljati kje se spraviti zraven k organizaciji. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
1.6.2008 21:10:30   
zvesta
Freycha, že 2x sem pozabila odgovoriti. Za zaustavitev prozvodnje mleka, pojdi k osebnemu zdravniku ali ginekologinji, da ti za to predpiše tablete. Pomagajo pa tudi ledeni obhladki.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 1.6.2008 21:12:09 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
1.6.2008 21:11:48   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

[Zdaj pa iščeva ideje, kam iti na morje prvi teden julija. Še nikoli ni bil od naju nobeden na dopustu in si sploh ne znava predstavljati kje se spraviti zraven k organizaciji. user posted image

Ja odvisno kaj iščeta,...da si sami kuhate, hotel, pri obali, malo stran,...v mestu ali bolj v miru, moraš ful upoštevat ko iščeš

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
1.6.2008 21:14:43   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela
Ja odvisno kaj iščeta,...da si sami kuhate, hotel, pri obali, malo stran,...v mestu ali bolj v miru, moraš ful upoštevat ko iščeš

ja, saj to je tudi srž problema, ker se ne znava odločit, ker nimava izkušenj ne tako, ne tako.

Ma, sem rekla, da sploh ne bom komplicirala. Pa če grema na blef na morje. Nekaj že najdemo za prespat. user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
1.6.2008 21:21:21   
tinispela
Zvesta edino vprašanje je če hočeta sama kuhat?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
1.6.2008 21:44:45   
Freycha
ajvy kar je Zvesta napisala bi dodala še, da ji dajej čimveč čaja za pit. Sicer pa naj kar spi, to ni nič slabo..... jaz Dite nisem imela pokrite, pa je bila samo v pižamici, ker je bila prevroča za kaj takega. Edino s temperaturo podplatov in dlani se ne morem strinjati z zvesto (kar ne pomeni, da ni res), ker je imela Dita tople nogice in rokice ko ji je vročina rastla in ko ji je padala..... no, ampak ona ima vedno tople roke in noge. V bistvu še preveč, ker kar švica v dlani in nogice....

danes je z joško malo boljše, me manj boli in si raje nič ven ne stiskam...... ne bi mogla verjeti, ampak se mi res zdi, da je bilo od piva user posted image

Smo bili pa pri tašči in tastu, smo si malo pekli zunaj, pa Dita se je v bazenčku kopala. Je res, da jo je bilo na začetku kar težko prepričati, da bi šla notri, ampak se je potem navadila in je uživala. Je pa moral biti nekdo non stop zraven, da se je počutila sigurno. Evo, eno malo fotko

user posted image

zvesta madonca, tole pa res ni špas user posted image  Pa ravno v predelu dekolteja........user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
1.6.2008 22:46:26   
Kristina_1
Jaz sem tud prosila za geslo. A ga ne dobim? user posted image

Jure user posted image user posted image user posted image , je pa res spreten.

Freycha in Tejči user posted image za vrtec.
Naša ga je tud dobila s septembrom.
Freycha za joške pa tableti, pa hlandni obkladki, pa baje tud peteršiljevi obkladki pomagajo. Stiskat pa čimmanj, sam tolk da napetost popusti, če jo boš še čutla.

Zvesta jaz tud vem za eno kremo k je ful dobra, čehočeš ti dam tel. od gospe, k jo lahko naoročiš - je ena domača žauba.
Jaz sem se opekla z gorečim oljem, paa sem hladila z vodo ene 20 min, pol pa s to kremo mazala in je bil sam en majhen mehurček - je re dobra.
Pa alergijo sem si tud z njo odpravla, sem se pa prej ene pol leta mazala s kremami, k sem jih pri dermatologu dobila pa ni blo nič boljš.

Taši bravo za kolesarske km. Pridna si!

Ajvy kot so ti že punce povedale, calpol pa naj bi prijel po 20-ih minutah.

Mi smo pa danes ribarli in je blo super. Pa kupla sem od Chiccota prot komarjem, pa je zakon. Prec k smo ga sklopli je blo en kup komarjev okol nas.
Če kero zanima je zdaj v Pikapolonici v akciji.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
2.6.2008 8:47:56   
SANEK1
Dobro juto
Ura bo že 9, pa še nobene niuser posted image
Pa kje steuser posted image

Meni se je včeraj uradno končala porodniška, ne morem verjet, da je že eno leto naokoliuser posted image user posted image user posted image

Tinišpela in Kristina, čestitke za vrtecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
2.6.2008 9:18:50   
bojana2
Hellooo..

Sanek mi smo že od 5.15 pokonci, sam sem bila še tko zalepljena, da sem šele sedaj do računalnika prišla...user posted image ...kar rabim nekaj časa...

Mali že nina prvi bjutislip...

Ta vikend smo pa tkoo uživali...smo bili v Luciji v enem noro dobrem upedenanem apartmaju...si sploh nisem mislila, da bo tko fajn, tud vreme je bilo super...tko da...edino prehitro je minilo...user posted image

Freycha...pri gin lahko dobiš hormonske tablete za ustavitev laktacije, ješ jih 14 dni in prve dni ti je fuul slabo...user posted image ...tko da če le ni tko hudo, probaj le z ledeno hladnimi obkladki in bo ok.

Zvesta...tole pa zgleda kar hudo...boga...pa super za lep vikend v Puli...user posted image

Čestitke vsem, ki ste sprejeti v vrtec...user posted image

Ajvy kako je Tarja...že kaj bolje??user posted image user posted image user posted image

Dans moram pa v vrtec podpisat pogodbo...so me sprejeli za nedoločen čas...sploh nisem pričakovala, tko da je kr fajn surprise...user posted image

Ajaaaa...na morju smo pozabili pedipedke...user posted image ...upam, da jih ne bo kdo vzel...user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
2.6.2008 9:26:18   
Freycha
Dobro jutro!

jaz sem že pred sedmo uro naokoli skakala, sam se mi ni dalo kaj napisati..... Sem pa na tešče zlikala velik kup perila user posted image

Pridna, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Diti je že skoraj pogledala zgornja enka ven, ampak je kar ni in ni.... in je danes ponoči full slabo spala, stalno je v spanju nekaj jokcala, pa kar grizla si je roko. Upam, da pride kmalu ven, da jo neha tak svinjsko boletiuser posted image

na, ravnokar si je že drugič vrgla stojalo za perilo na glavo..... čisto nič je ne izučiuser posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
2.6.2008 9:27:24   
Kristina_1
Bojana2 čestitke za pogodbo!
'
Boge tiste ki niste dobile vrtca. Kako boste rešile - kdo vam jih bo pazil?

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
2.6.2008 9:35:35   
Freycha
uu bojana, sploh nisem videla..... res, čestitke za pogodbo tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
2.6.2008 9:41:35   
Freycha
mater, spet bom 100 postov napisala, da povem vse, kar hočem user posted image user posted image user posted image

z dojko je boljše. Me manj tišči, zato si tudi ne stiskam in bo šlo očitno nazaj.... res ne vem, kaj se ji je pripeljalo, da je začela proizvajati mleko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
2.6.2008 9:52:44   
bojana2
Hvala za čestitke...user posted image

Ma sej sploh nisem vedla, a naj napišem ali raje ne, ker berem kake težave maste nekatere ostale z delodajalci...user posted image ...tko da za vsako eno user posted image  za čim boljšo službo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.