Blacky30
|
Ojla! Mi smo se danes malo potepali. Smo imeli družinski piknik in se je prijazna moževa tetka, ki je ni videl že vsaj 15 let, ponudila in nama prispevala za voziček. Tako zelo je bila navdušena nad Nejcem in nad mojim trebuščkom. Ful sem ji hvaležna, res prijazno od nje. No, včeraj smo šli malo v BC, ker sem si nagledala ta voziček v akciji Peg Perego Pramette. No, in ko je moj začel strokovno pregledovali vozičke in je čisto noter padel (medtem, ko sem jaz Nejca lovila po celi trgovini, ker ni vedel, kaj bi prej s polic dol vzel ), je on ugotovil, da mu ta voziček sploh ni všeč in da je glavni razlog v tem, da je neprodušni material, ki ne diha in bo otročku ful vroče, še posebej, ker je poletje. No, in po dolgem raziskovanju in preizkušanju je sedaj zmagal voziček Baby Welt Moon 4T. Men se zdi, da ima zimska nekaj takega, ne? Je pa tudi 30% znižan, tak da tudi ne pride več kot 315€, je pa kombiniran voziček. No, pa gremo ponj. Sem ful vesela, da je en velik nakup počasi za nami. Če ima katera izkušnje s tem vozičkom, bom vesela komentarjev. Pety78, ful so mi všeč tvoja nova oblačila. Pa tudi +20kg se ti nikjer ne pozna kot le na trebuščku. Auroraa, koliko je bila Zarja težka in velika ob rojstvu? Ker pišeš o HM cotikah, ki jih nameravam v kratkem kupovat, pa da se lažje orientiram, da ne bom res vse preveliko kupila. Zimska, tudi ta ležalnik iz Rutarja je ful lep, samo nima zvočnih efektov in melodij kot oni. Saj jaz tudi več ne vem, katerega bi imela. Malo me moti, ker se mi zdi, da tisti nima ob strani nosilnih trakov, da lahko nesem. Pa upam, da se zvočni efekti dajo izklopit, ker piše, da se vklopi, ko otrok brca in to. Včeraj ga v BC še niso imeli, da bi ga bliže pogledala.
|