tims
|
Pozdravljene bajsike Evo, sem našla čas, da se spet malo oglasim. Najprej bi se vsem zahvalila za čestitke za rojstni dan in obenem vsem, ki ste vmes praznovale z zamudo voščim vse najboljše. No, naj povem da se kar dobro počutim, razen nog, ki zgledajo kot da bi na vsakmu gležnju pokasirala ene tri zvine . Upam, da se bo res malo ohladilo, da se spet spravijo v red. Naj vam zaupam, da sva z mojim končno kupila stanovanje. Oglas za prodajo sem odkrila ravno na moj roj. dan in sicer v tistem naselju, kjer sva ga od samega začetka hotla imet . Sicer bo vseljivo šele oktobra, ampak..... mava ga pa . In tako bom še par mesecev veselo prenašala svojo taščo, ki me iz dneva v dan bolj spravlja ob živce. Pa nič kaj pretreslivega, so pa malenkosti in bojim se, da bom lepega dne eksplodirala k atomska bomba. Danes sem malo pogledala, kaj mi je ostalo od Timovih cunjic in sem kar razočarana, ker se moja tašča ne spomne, kje so spravljene te male cotice (pri njej sva jih namreč spravila, ker v enosobnem stanovanju glih ni placa za skladiščenje) in me kar malo skrbi, da ni kaj romalo v smeti , ker sem našla le kakšno tretjino vseh oblačil. Če jih do konca tedna ne najdemo, mi ne bo preostalo drugega, kot da grem v šoping. Sej težko mi ne bo , mi je pa hudo, ker je imel Tim ful lepe stvari za oblečt, in teh ni blo mal. Neboglasnica, sem prebrala , da pridno piješ in sem prav vesela. Le tako naprej in upam, da uživaš na obletnici (sej je dons, ne?) No, zdej grem pa počas v pojstlo. Mogoče bom pa dons ponoč šla samo 12x na wc .
|