|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
30.5.2008 14:34:06   
lex
jaz sem se kopala kar z navadnimi enodelnimi mojimi od prej - so mi še pravuser posted image , nisem si za tistih par krat šla novih kupit. Dvodelne meni za na bazen niso glih najbolj, ker mam take z štrikci in pol jih imata veselje razvezovat user posted image  malauser posted image

čav bav jaz grem po moja dva deda Medvedauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 901
30.5.2008 14:38:24   
pety78
Evo, sem dala nekaj slikic v album 33. teden.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 902
30.5.2008 14:51:54   
netki
punce zarad kil se ne sekirat...

jaz sem imela zalogo že od prej in če bi se še zdej velik zredila, bi šla že čez 100 kg user posted image
Vse bo šlo dol, slej ko prej....poskrbet mormo da ne bo šla sam cifra dol ampak tudi maščoba......pa bo. user posted image

Tko da tudi če sem se tako malo zredila, sem mogoče prehitela marsikatero od vas, pa četudi imate +20 kg.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 903
30.5.2008 14:53:51   
netki
blacky30.....kdaj imaš ti PDP?

jaz imam telefonsko od lex in aurore, ampak imamo PDP skoraj enak in bo težka za obveščanje. Bi si mogle izmenjat tako, da bi tiste iz prve polovice julija dale cifre tistim, ki imajo PDP v drugi polovici, in obratno.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 904
30.5.2008 14:57:06   
karamela6
Ciao bejbike!

Evo mene spet po dolgem času. Saj berem vas redno, samo pisat se ne spravim.

pety, tudi jaz sem si 2 dni nazaj nakupila kar nekaj stvari v H&M-u. 2 majčki z naramnicami, ki so malo daljše, da pokrijejo trebušček. Niso nosečniške, so bile pa nekaj manj kot 6€ !!! Potem sem kupila še eno tuniko, da nimam samo obtisnjenih majčk. Pa isto 2 krilci od pasu do kolen za nekaj manj kot 10€ - tudi ne nosečniške in jih bom kamot nosila še potem. Nekaj majčk že imam, pa lanske kapri hlače tudi iz H&M-a, ki imajo fajn elastičen pas, da jih lahko še vedno nosim. Tudi nosečniške kavbojke lahko zaviham na 3/4 + še eno krilce imam že nekaj časa, pa bo prišlo prav. Drugače nisem tip za krila, vendar so zdaj super - udobna, široka, mehka ... krasna!
Torej, garderoba je! user posted image Čez vikend spet naložim program za slike, pa jih v ponedeljek dam v album + moj obljubljeni trebušček.

Glede streptokoka B: kot rečeno, mi je na zadnjem pregledu to priporočila moja G, zato mi bo na naslednjem, 10.6., vzela bris za to bakterijo. Res, da se lahko okužiš bilokdaj, vendar, če ne spreminjaš načina življenja v tem preostalem mesecu, mislim, da ne bi smelo biti problemov.

Toliko na hitro. Zdaj šibam domov, k mojim staršem za čez vikend - torej se malo razvajat. Ampak, že če bom lahko samo v hladni senci počivala 2 dni, bo to zame ekstra dopust! To je pa res noro! So danes obljubljali dež, pa ni ne duha ne sluha o njem. user posted image

Bodite pridne, se beremo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 14:57:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 15:17:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 907
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 15:50:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 908
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 16:00:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 909
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 16:19:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 910
30.5.2008 16:24:06   
jocika
Jst se pa tolažim s tem, da mam še mesec in pol čas - ker je mojuser posted image  glih začel razbijat(kmal se spomnema)po spalnici - mala bo kako leto zraven naju, ker bi rad obnovil strop - dal gor knauf, ker je hiša stara, pa nama strop malo cvetiuser posted image , pa še ena vrata morva namontirat, ker zdaj sva mela kr velb iz dnevne v spalnico. V glavnem, svinjarije imam kulk hočte - a mi pride ktera pomagat tone prahu brisat?
Še dobro, da imam cotke vse preprane, pa zlikane, pa drugo že tud - sem imela tud že zdavni gnezditveni nagon. (Čeprav, po tej vročini bi blo kr fajn kak teden al pa dva prej rodit). Zdej sem se pa fiksno odločla, da grem rodit v Celje - gre še katera?
Pety, luštkane kiklce so, mislim, da bom šla jst tud po eno - sej se ne splača velik zapravljat, ampak mora bit zdajle po tej vročini kr luštno v krilcu, jst mam same hlače - dobro, da so čisto tanke, lanene...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 911
30.5.2008 16:24:20   
neboglasnica
Evo še mene: sva z dragim danes letala okrog, je imel pregled. Dobil je tudi odločbo od zdr. komisije, strogo mirovanje do 21.07. Zakaj, mi ni jasno, saj ima roko poškodovano. Najina splošna zdravnica je tako napisala. Bi jo kar fentala, zdaj naj pa ona razvaža otroke, hodi v trgovino...saj imava oba isto napisano.

Uf je soparno, pri nas pa grmi.

Sva z Ano kupili sandale v Cicibanu, 40 €...

Glede daril za starejšega otroka.. Mi smo Sari takoj položili Ano v naročje, ko je prišla prvič na obisk in še zdaj imam pred očmi Sarina žareča lička in kako jo je komaj držala, ampak bila je ponosna velika sestra. Nič daril, nič drugega, ampak navezanost je še danes velika. Pa ko so hodili obiski, smo vsakemu naročili malenkost še za njo.

Še dve uri in grem na obletnico mature, jupi!!

ilatic, upam, da boste hitro okrevali

Me pa danes nekam peče spodaj na trebuhu in je ves trd, kaj pa vem, kaj se mu dogaja..

Uživajte, vas preberem jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 912
30.5.2008 16:24:38   
Yasminka
Ola!
Še jaz se malo javljam. Ta teden sem doma, na bolniški do porodniške. Še vedno me neznosno bolijo vezi, sladkorno pa kar pridno "krotim" z zdravo prehrano, tako da mi do zdaj še ni treba inzulina. Sicer pa sem lepo pridelala +18kg.
Danes sem imela pregled pri g. Imam malo skrajšan maternični vrat in dete je zelo nizko.(včasih čutim glavico, ki buta tik nad sramno kostjo) Me je kar malo panika zagrabila, tako da bom čez vikend začela prat oblačilca. Upam, da me user posted image ne preseneti prezgodaj. Naslednji pregled imam 13.6. - se mi zdi kar kmalu. Sicer pa naj bi počivala, kar je pri 2,5l zvedavi punčki kar težko user posted image .
V naslednjem tednu z mojo punčko začneva s kahlico oz. brez pleničk. Ima katera kakšen dober nasvet, kako naj se tega lotim (mi že pove kdaj lula).
Blacky: ti pošljem GSM št.
Pozdravček
Y

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 913
30.5.2008 16:36:59   
lex
Yasminka tole najbolj pali zunaj, ko letajo nagi okoli hiše, pa jim kahlico nastaviš in potem gre malo po travi, malo v kahlico, začetek je pa le. Pa tud za kakanje je podobno. Ampak silit jih pa ne. Mojega (tako trdim jaz) so njegovi starši zablokirali s kakanjem. Ful je že normalno hodil kakat na kahlico, potem pa so za vsak pendeljček tak vik in krik spuščali, kot da bi ne vem kaj naredil, pa bolj ko sem jim pravila da naj ga pustijo pri miru in ne omenjajo tega, bolj so vpili okoli bajte. No plenice kupujema sedaj midva, ona dva ga pa silita nazaj na kahlo. Skratka pohvali, ne pa pretirano. Pa še to samo par krat na začetku, potem postane to rutina, ki je pri nas zaradi prevelike hvale še niuser posted image . Saj samo čakam kdaj bom eksplodirala in jima bom vse ven povedala kar me tiši. Pa drugač ni to nič velikega samo predolgo se že nabira. Ne bom vam in sebi grenila dneva, grem kafe kuhat (ga še danes nisem pilauser posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 914
30.5.2008 18:15:57   
nanka
Yasminka, jaz sem naši lani, ko še ni imela čisto dve leti kar slekla plenico, oblekla hlačke in jo vsake toliko časa dala lulat. na začetku skoraj en mesec ni povedala da jo lulat. Nekajkrat ji je ušlo, pa ni bilo panike. V dveh mesecih je bila brez pleničke čez dan in čez noč. Ravno te dni mineva leto od začetka najinega uvajanja.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 19:13:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 916
30.5.2008 20:53:22   
bastian111
Pridne ste ,da tako lepo pišete. Sama sem danes vesela ,ker sem prejela obe odločbi za paket in za porodniško. Samo sem presenečena ,ker je dosti manjša kot v Marcu ko mi je zračunala.Res je da sem ta čas bila na bolniški! Razen zatekanja in tiščanja navzdol se počutim dobro. LP

Neposredna povezava do sporočila: 917
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 20:58:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
30.5.2008 23:00:46   
tims
Pozdravljene bajsike user posted image

Evo, sem našla čas, da se spet malo oglasim. Najprej bi se vsem zahvalila za čestitke za rojstni dan in obenem vsem, ki ste vmes praznovale z zamudo voščim vse najboljše.

No, naj povem da se kar dobro počutim, razen nog, ki zgledajo kot da bi na vsakmu gležnju pokasirala ene tri zvine user posted image . Upam, da se bo res malo ohladilo, da se spet spravijo v red.

Naj vam zaupam, da sva z mojim končno kupila stanovanje. Oglas za prodajo sem odkrila ravno na moj roj. dan in sicer v tistem naselju, kjer sva ga od samega začetka hotla imet user posted image . Sicer bo vseljivo šele oktobra, ampak..... mava ga pa user posted image . In tako bom še par mesecev veselo prenašala svojo taščo, ki me iz dneva v dan bolj spravlja ob živce. Pa nič kaj pretreslivega, so pa malenkosti in bojim se, da bom lepega dne eksplodirala k atomska bomba.

Danes sem malo pogledala, kaj mi je ostalo od Timovih cunjic in sem kar razočarana, ker se moja tašča ne spomne, kje so spravljene te male cotice (pri njej sva jih namreč spravila, ker v enosobnem stanovanju glih ni placa za skladiščenje) in me kar malo skrbi, da ni kaj romalo v smeti user posted image , ker sem našla le kakšno tretjino vseh oblačil. Če jih do konca tedna ne najdemo, mi ne bo preostalo drugega, kot da grem v šoping. Sej težko mi ne bouser posted image , mi je pa hudo, ker je imel Tim ful lepe stvari za oblečt, in teh ni blo mal.

Neboglasnica, sem prebrala , da pridno piješ in sem prav vesela. Le tako naprej in upam, da uživaš na obletnici (sej je dons, ne?)

No, zdej grem pa počas v pojstlo. Mogoče bom pa dons ponoč šla samo 12x na wc user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 919
30.5.2008 23:31:58   
Blacky30
Jaz imam PDP 17.7. Do mojega poroda bom obveščala, potem pa bom seznam predala Almeri, ker se je že javila, pa ima PDP na koncu julija. Če jo kaj prehiti, pa je tu še flower, ki se je tudi že ponudila. Hvala, flower!user posted image
Vse bomo porihtale. Seznam bom poslala obema in lex, zdaj še čakam, če se še katera javi s tel. št., da ga zaključim.

Nočko!user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 920
31.5.2008 6:35:18   
Yasminka
Ojla!

Še vse spite? Naš user posted image se začne premikat in brcat že okol 5.00, tako da sem čist budna. Moja dva pa še spita user posted image . Imam cajt za eno kavo in obožujem res jutra, sploh takale s sončkom.
Nanka in lex - hvala za nasvete. Bom kar plenico dol dala, zaščitla kavč in upala na čimmanj lužic. Sicer naša že hodi na WC (ima nastavek, kahla jo očitno žuli v rito user posted image ), ampak to bolj lovimo lularijo. Me pa zanima, kaj naj naredim potem ko gremo kam na obisk, v trgovino?Verjetno še nekaj časa plenico gor, a ne.
Tims - čestitke za stanovanje user posted image . Tudi mi se kmalu selimo. Sva mislila kupit, pa so cene v LJuser posted image . Prijavila sva se na razpisu Mol-a za neprofitno stanovanje in sva se uvrstila na prednostno listo. Me je skoraj pobralo od sreče. Zdaj pa čakamo, kdaj in kam se bomo selili.

Za user posted image sem našla en kup Eminih stvari, mi pa bolj malo pomagajo, saj je bila rojena v decembru.Kakšni bodiji na preklop, tanke hlačke, kapice že...ostalo pa je predebelo. Plenic (bombažnih) imam le 18, pa so nekatere že čist rumene. K sreči so me založile prijateljice, ki imajo dojenčke. Zdaj imam pa že tolk cunic, da jih nimam kam več dat. Me zanima - s  čim jih boste pokrile. Deke, kovtrčki verjetno odpadejo. Po trgovinah sem že iskala nekaj tankega iz bombažne niti, pa ni nikjer nič za dobit.

Lepo jutro
Y

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 921
31.5.2008 7:05:56   
bastian111
dobro jutro ,vse ne spimo.Sama se zunaj hladim,saj me je neznansko vroče.Tims čestitam glede stanovanja ,sama poznam občutek ko je nekaj tvojega.Ne izpostavljajte se soncu in lep pozdrav!

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   [Brisano sporočilo]
31.5.2008 8:17:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
31.5.2008 8:24:06   
frutka_
Yasminka čestitam za stanovanje! Vas čaka veliko dela preden bo vseljivo?
Jaz sem na +7kilah ampak trebuh pa imam full velik se mi zdi. Poleg tega imam tako napetega in mala leži čisto spredaj, da če mi kdo trebuh odseka bo padla ven. Čisto nič ne čutim zadaj. Sicer se pa premika  manj kot pred par dnevi recimo. Zdaj bolj gomazi, pa občasno kaj ven potisne in vidim bulo,...Saj je menda OK?!
Moja sestrična je včerja rodila fantiča na Ptuju! Gašperja 3850g/53cm! Pravega lumpa ima. Njena sestra je rodila pred 3-emi tedni, zdaj pa še samo mene čakajo.user posted image

Imate navado pošiljati telegrame v porodnišnico? Jaz jih rada pošljem pa kakšno igračko poleg, so pa dragi kot hudič. Darilo+čestitka niti ne toliko kolikor telegram sam.user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   [Brisano sporočilo]
31.5.2008 8:33:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?