|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
30.5.2008 12:53:26   
pety78
Pa sem tudi na +6 kg.

user posted image user posted image user posted image user posted image

OMG, jaz sem na cca + 20 kg, pa mislim da še malo več. user posted image user posted image Res je, da so mi kile že prve mesece poskočile, to pa predvsem zaradi slabosti, ker mi je bilo cel dan za umret!!!user posted image Pa še v službi sem bila in sem morala non stop nekaj žvečit, med drugim sem pila coca colo, lizala lizike, ...Katastrofa!!

Sedaj imam pa že slab teden sladoledomanijo. Se mi pa drugače lušta res bolj takih osvežujočih zadev! Sadje in zelenjava mi pašeta, sam, ko se mi ne da solate pucat. user posted image

Napotnico za porodnišnico sem pa jaz dobila že pred malo manj kot 14-imi dnevi, torej na zadnjem pregledu.

Netki
, čestitke za nečaka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 12:53:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
30.5.2008 12:58:52   
Blacky30
Flower in pety, ne sekirajta se. Kile bodo letele dol od samega letanja za našimi malčki, ko bodo shodili, pa od dojenja in nespanja na začetku.... Tudi mene čaka hujšanje. Velika razlika je med nami v tem, da sem jaz zanosila že z 75 kg, vidve pa očitno z veliko manj. In take debeluške se tudi manj redimo med user posted image . Prvič sem zanosila s 63 kg in sem pridobila do poroda 18 kg, tak da to je dokaz. Ampak meni žal ni uspelo shujšati do druge user posted image . Zaradi zdravstvenih težav nama dojenje ni steklo in je verjetno bil tudi to eden od razlogov, da so kg kar stale. Upam, da bo zdaj drugače.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 878
30.5.2008 13:01:13   
Blacky30
Ve kaj obiščete naše predhodnice? Jaz sem zdaj en čas spremljala majčice 08 in je ful zanimivo, ko bereš in vidiš, kako ena za drugo odhajajo v P, se javljajo s sms-ji, kako poteka porod (ko še ni hudo, sevedauser posted image ). In potem, ko pridejo domov, povedo svojo porodno zgodbo, te sem vedno rada brala.
Zdaj so že skoraj vse zaključile, zato sem zdaj prešaltala na junijčice, kjer pa se tudi že dogaja. Prav zanimivo je in se že navajam, kako bo to potem izgledalo pri nas.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 879
30.5.2008 13:07:29   
pety78
Ma, saj jaz se v bistvu niti ne sekiram zaradi kil. Ampak imam tolk celulita po nogah, da ne vem, če bom šla v kopalke. user posted image Je pa res, da sem začela s cca 63 kilogrami, velika sem pa 178 cm. Ampak se kar vidi, da sem fajn ritasta.

Blacky, jaz niti ne berem naših predhodnic. Razen, če se kaj zgodi, da se o tem govori, potem malo poškilim. user posted image
Je pa res zanimivo, ko bereš in si misliš, joj, to še nas čaka, ampak bo še dolga, na koncu pa tako hitro mineva čas.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 880
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 13:09:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 13:10:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 13:11:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 883
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 13:12:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 884
30.5.2008 13:14:28   
maja24
Pety sva na istem glede kilaže(štart 63 trenutno sm na +20) user posted image user posted image ,res sm se poredila ko user posted image ,ampak dobr se tolažim da bom zgubla kg.DRgač pa nimam ni ene stvari za oblečt,okol hodm ko cigouser posted image user posted image  no ja vsak dan sm isto oblečena ker mam res ful izbireuser posted image user posted image user posted image ,drgač se mi pa za ta mesec pa pol res ne splača it v šoping zame,tok da bom po vsej vrjetnosti po porodu zamenjala celotno garderobouser posted image user posted image user posted image (strošek)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 885
30.5.2008 13:15:08   
Blacky30
Ja, če tak pogledam, čez kakšna 2 tedna bodo že naše začele, tiste, ki imajo rok čisto v začetku julija. Vauuuu!!!user posted image user posted image user posted image

Babike, katera še mi ni oddala gsm št., dajte mi jo poslat na zs, pa vam jaz pošljem mojo nazaj, da bomo v stikih.user posted image

Evo, danes sem spila en magnesol po 2 dneh in sem bila ravnokar spet na wc-ju, z drisko seveda.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 886
30.5.2008 13:18:17   
Blacky30
Joj, ne govorit o garderobi, ker se mi bo ravno počasi zmešalo. Samo ene hlače mi gredo gor in to kavbojke, v katerih mi je svinjsko vroče. V kratke hlače pa ne upam, zaradi istih razlogov kot ve, celulit.....groza.

Majčk pa tega še imam, hvala bogu, samo za spodaj pa..... za doma bom zdaj nosila kar tiste dolge majice za na plažo, ki segajo do kolen, da ne rabim spodaj hlač.

Zdaj pa grem pod tuš, potem pa na sprehod do vrtca, kjer me čaka mali pobalinko.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 887
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 13:18:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 888
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 13:29:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
30.5.2008 13:33:23   
lex
mi pa ne bomo isti, ker imamo ROZAuser posted image user posted image user posted image , če bo pa po porodu slučajno lulček zrastel bom pa itak morala takoj letet po novo garderobouser posted image , ker je vse roza še od Aline. No nekaj nevtralnega dobim še od kolegice, da bošček ne bi bil nag.

Sončica otrok ti itak sam pokaže kdaj je napredoval v fazo, da ga lahko držiš brez podpore glave, kdaj bi rad sedel, pa kdaj bo na nogah.... Jaz sem hojico imela, ker moja dva sta bila sitna za nosit in hodit in... glih ko sem kuhala. Pa dokler nisem nametala v pisker sta bila not, potem pa ven. Za ležalnik pa boš videla, da ti bo pri drugem prišel prav. Jaz ga pri Aleksu nisem imela, pri Alini je bil nepogrešljiv. Že ko sva šla kakat ali lulat in je bilo treba kahlico počistit sem jo odložila not,.... Glede lupinice se pa strinjam s tabo in blacky. tam not so taki božščki, meni se še v avtu smilijo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 890
30.5.2008 13:38:46   
pety78
Punce, jaz sem si v H&M-u kupila tri taka res super krila, eno črno, eno sivo belo črtasto, eno pa pinki z belimi krogi. Eno stane 15 EUR in so res tako elastične, da jih lahko nosi tudi nosečnica, čeprav niso nosečniške. user posted image Zato jih bom lahko nosila še po porodu. Pa majčke sem si tudi tam kupila, eno številko večje, kot jih imam ponavadi. So pa res fine, take daljše, da pokrije trebušček.user posted image Pa še ugodne.
Če želite, lahko poslikam in pošljem fotko.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 13:48:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
30.5.2008 13:57:12   
dzanika
Blacky jaz imam ta voziček Peg perego pramete ki sem ga kupila že par mesecev nazaj in je bil tudi v akciji po isti ceni kot sedaj. Mam zelenga in meni je všeč.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 893
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 14:00:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 894
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 14:04:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 14:06:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 14:06:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
30.5.2008 14:09:56   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Punce, jaz sem si v H&M-u kupila tri taka res super krila, eno črno, eno sivo belo črtasto, eno pa pinki z belimi krogi.

jaz tudi - črno, laneno, na trak. ampak zdejle ne pride lepo, ker mi stranski žepi tako čudno naredijo user posted image  jo bom po porodu nosila, ko bo šel buši stran.

Ne, moja ni lanena, pa tudi traka nima. Je viskoza in elastan. Taka lahka, ful lepo pade in je res super za nosit.

Neposredna povezava do sporočila: 898
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 14:12:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 899
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 14:13:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?