Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 7:04:54
|
|
|
|
srki
|
Uf, to pa res ni nič dobrega. Jaz sem na tuljenje v LJ nekako že immuna ratala, me tako ne spreleti, ker sirene dostikrat tulijo, ali od rešilca, ali od policije, če je pa kje bilizu našega kraja, pa me kar malo strah rata.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 7:06:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Uf, to pa res ni nič dobrega. Jaz sem na tuljenje v LJ nekako že immuna ratala, me tako ne spreleti, ker sirene dostikrat tulijo, ali od rešilca, ali od policije, če je pa kje bilizu našega kraja, pa me kar malo strah rata. Daj nehaj, peesda, jaz vedno na malega pomislim, pa vedno gledam za rešilcem ali gre v smeri vrtca Ja, sem ****njena, pa kaj čem.-
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 7:26:13
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha torej polnozrnati jogurt? kje te to najdem? Joj no, pa ne jogurt ampak JUGURT. Peesda, že rešil tuli ajaaaaa kaj niste prej povedale to je pa razlika ja aja, dobro jutro! pa jaz tudi ne maram poslušati rešilcev.... me kar stisne vedno.....
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 7:27:09
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Daj nehaj, peesda, jaz vedno na malega pomislim, pa vedno gledam za rešilcem ali gre v smeri vrtca Ja, sem ****njena, pa kaj čem.- mene bolj vedno daje, da se ni kak kolega motorist razbil.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 8:51:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 8:53:57
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Volga Daj nehaj, peesda, jaz vedno na malega pomislim, pa vedno gledam za rešilcem ali gre v smeri vrtca Ja, sem ****njena, pa kaj čem.- mene bolj vedno daje, da se ni kak kolega motorist razbil..... Freycha, je šla oprema na rit ? Se že kaj vozita naokoli ?
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 8:54:10
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Dobro jutro. Danes ostajam doma na dopustu in pričnem z učenjem za izpit. Kar rahlo mi je slabo. Rešilcev pa jaz sploh ne slišim več, ker živimo skoraj na dunajski. Pa še tri korake stran od policije smo.... ti policajčki so šele patroni. Ko se spokajo v marico prižgejo sireno za tri sekunde. Pa to vsaj 5x na dan. Da ne govorim o tem, da to še vedno prebudi moji dve tamali. Res imajo voljo. Sem tudi jaz 50 m stran od bolnice, tako da jih slišim milijonkrat. U, pa še dobro, da sem zraven bolnice, ker nam en čuk, zdaj bo gotovo že 14 dni, prepeva nekje zelo blizu. Pa verjetno potem vsak dan po eden iz bolnice zmanjka. Ker me je bilo v začetku strah, saj veste, čuk pa smrt pa to...
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 11:10:19
|
|
|
|
srki
|
Aja, čuk naj bi kakšno smrt "prinesel"? Pri nas se ga je tudi slišalo nekaj časa nazaj, vsako jutro, ko je bila še tema, zdaj pa ne vem, ali je še kje skrit ali se je umaknil, ker je že dan. Na srečo pa ni noben umrl. U, Lukrecija, pol si ti kar blizu mene doma. Mislim, blizu moje službe. O policajčkih pa rajši ne bi .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 11:36:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro al karkoli že starim uporabnicam. predvsem vsem tistim "ta tečnim"
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 12:09:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 12:16:48
|
|
|
|
benika
|
Jap,pr nas že oblaki skup letijo. Kako si Nalin? Pa Jonas in Žan? Sta vredu?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 12:26:05
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Bojda bo kmalu dež na sporedu. Ko bi le bil, je že vse tako suho. Tako, en dan da pada.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 13:36:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 13:37:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 13:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka pri nas se pa bliska To pa verjamem In to fajn bliska.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 14:17:59
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka pri nas se pa bliska Ker sprašuješ kozlarije o japankah.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 14:25:16
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka pri nas se pa bliska Ker sprašuješ kozlarije o japankah. O japOnkah.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 14:27:19
|
|
|
|
ZARA
|
Rid maj lips. Od - je - baj.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 14:34:26
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Rid maj lips. Od - je - baj. Bom, k me glih ti prosiš . Pašteta, samo solato mu boš privoščila? Uf, si škrta .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 15:26:01
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Freycha, je šla oprema na rit ? Se že kaj vozita naokoli ? oprema gre pogojno na rit oz. recimo, da gre... sam na motor pa še vedno nisem zlezla.... pa tudi vprašanje kdaj se bova skupaj vozila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 15:38:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 15:57:22
|
|
|
|
Udb
|
Dan. Pri nas je pa ful sonček - še mal pa bo perilo suho! Sva pa prej z malim zunaj gledala, kako so čebele rojile, zdaj jih pa že tast lovi v panj!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?