Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 15:27:05
|
|
|
|
kjava
|
ZARA, kaj maš to na avatarju? Zakaj nimaš več detke fletke?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 16:10:24
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava ZARA, kaj maš to na avatarju? Zakaj nimaš več detke fletke? Nimam pojma kaj mi je.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 16:14:11
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kjava ZARA, kaj maš to na avatarju? Zakaj nimaš več detke fletke? Nimam pojma kaj mi je. Slinavka, parkljevka Bolezen norih krav ne, ker ta napade možgane
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 16:16:15
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kjava ZARA, kaj maš to na avatarju? Zakaj nimaš več detke fletke? Nimam pojma kaj mi je. Po moje si se smokijev prenažrla
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 16:17:15
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kjava ZARA, kaj maš to na avatarju? Zakaj nimaš več detke fletke? Nimam pojma kaj mi je. Po moje si se smokijev prenažrla O, enđi, kwa dogaja? Kle bol mal, k me mali s compa meče. Se beremo, čaw.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 16:20:44
|
|
|
|
Angellina
|
Volgonsitaaaaaaaaaaa ! Kupi še enga, pa bo mir! Matr si čudna
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 17:39:32
|
|
|
|
Freycha
|
vse prebrala, pa mi je še manj jasno kot takrat, ko sem nehala brat.... zdej se mi samo dozdeva, da z jogurtom lahko zanosiš? al to se za analo daje, al kaj? da o novih babikah z novimi nicki raje ne govorim.... pojma nimam kdo je kdo, ampak če kaj pametnega napiše, pa tut prav
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 17:46:27
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha vse prebrala, pa mi je še manj jasno kot takrat, ko sem nehala brat.... zdej se mi samo dozdeva, da z jogurtom lahko zanosiš? al to se za analo daje, al kaj? Ja, samo pazi, ker mora bit s semeni.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 18:14:12
|
|
|
|
Freycha
|
torej polnozrnati jogurt? kje te to najdem?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 18:59:46
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha torej polnozrnati jogurt? kje te to najdem? TUKAJ
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 19:03:10
|
|
|
|
srki
|
Nimate kaj pametnega za počet, kot tle težit
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 19:03:59
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Nimate kaj pametnega za počet, kot tle težit Odje baj.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 19:10:19
|
|
|
|
srki
|
Mah, ne bom, če sem pa komaj pri je bala
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 19:14:56
|
|
|
|
Freycha
|
potem pa za je baj
< Sporočilo je popravil Freycha -- 29.5.2008 19:15:37 >
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 19:29:14
|
|
|
|
srki
|
Saj grem, me je križ začel bolet, pa noge moram pobrit, da ne bo tako, kot zadnjič pri Kajli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 19:59:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 20:42:41
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Po moje si se smokijev prenažrla Verjetnost je izredno majhna.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 20:56:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Saj grem, me je križ začel bolet, pa noge moram pobrit, da ne bo tako, kot zadnjič pri Kajli Kwa pa ti delaš ob tem času na netu? Ajde spat, jutri bo treba vstat.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 21:46:43
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Po moje si se smokijev prenažrla Verjetnost je izredno majhna. Kaj govoriš, mogoče pa še sama ne veš. Si pozabila
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 6:40:09
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki Saj grem, me je križ začel bolet, pa noge moram pobrit, da ne bo tako, kot zadnjič pri Kajli Kwa pa ti delaš ob tem času na netu? Ajde spat, jutri bo treba vstat. Sem te praw čakawa, da kaj sikneš, kwa zej jz tle gor .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 7:00:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha torej polnozrnati jogurt? kje te to najdem? Joj no, pa ne jogurt ampak JUGURT. Peesda, že rešil tuli
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 7:02:45
|
|
|
|
srki
|
A rešilc? Grozen ta zvok, vsaj zame.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 30.5.2008 7:03:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki A rešilc? Grozen ta zvok, vsaj zame. Tud zame, pa še policajji so šli za njim. Nič dobrega.
|
|
|
Kako kupite nov avto?Z gotovino. (
36%)
Na kredit. (
39%)
Na lizing. (
20%)
Denar mi posodijo starsi. (
5%)
Število vseh glasov: 9239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!