|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
28.5.2008 14:14:58   
frrrr
sam na hitr... šibam v vrtec po tamauga in na sistematskega.
sicer imamo pa pri nas tut popoldansko animacijo z vrtcem - gremo v zoo... no, bomo še videli, ker sta brat in njegova žena v lj danes...

pikapolona - super za igrišče! kr mejte se radi ja :) bo Brina opominjala :)

sivkamivka - fajn za češnje... bomo probali :) mu pa že pr grozdju js peške vn mečem :)

psaša - super za zdravega Mihca in igrišče. mi bomo pa zdej ograjo okol igrišča delali. je kr treba za varnost poskrbet.

*anč*- mi imeli že telovadbo, ples oz. hojo v velikih copatih, glasbene delavnice, dans je zoo... naše vzgojiteljice si kr neki zmislijo, da se družimo :) super so!

vrtec in oblačila - našega dobimo v bodiju s kratkimi rokavi in nogavičkami :) jih kr slečejo in se ozirajo na otroka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
28.5.2008 14:17:05   
tasha23
Živ, ker mali spi (smo na bolniški že od ponedeljka - virusna angina z aftami user posted image user posted image user posted image user posted image ), si jaz rihtam nohte in... ker si še vedno nisem uspela poslikat trebuščka, sem se odločila, da vam vsaj slikice novega člana pokažem. Lahko s ponosm povem, da je boljši jedec od prvega, saj ima pri 26t (po zadnjiM) že 836g in je pravi korenjak:

user posted image

user posted image

Za razliko od Gaela ta zelo rad pokaže svoj obrazek in raje skriva svoje bogatstvo user posted image user posted image user posted image user posted image , je pa zelooooooo aktiven in rad mamo pošilja na Wc user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
28.5.2008 14:40:36   
altati
Tasha - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj sem se pa stopila.............kako fletno detece....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
28.5.2008 14:47:30   
Anonimen
Tasha- ful lepe slikiceuser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2629
28.5.2008 15:31:34   
*anč*
tasha iiiiiiiiiiiiiiiii super slikice! 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
28.5.2008 20:17:22   
frrrr
tako lepe fotke UZja pa še nisem videla user posted image

evo, nas doma... smo šli na sistematskega. jaša težak 10700g, velik 83cm, glavca in prsi pa ne vem točno - nekaj 48cm, nekaj pa 49cm. cepljen ni bil, ker kašlja in sem prosila za drug termin - me pokličejo, ko bodo imeli prost termin. dali smo kri, ker je bil pri enem letu slabokrven. povedal in pokazal je vse, kar so ga vprašali. rozine ni hotel stresti iz skodelice user posted image mu je 5x pokazala, pa ji je vsakič povedal, da je OZINA NOTR user posted image une črnobele živali ji je pa kr sam povedal kje je kaj, ni rabla spraševat user posted image
po sistematskem smo šli v zoo... smo božali ježka, nekega kuščarja, kačo... 2x se je peljal z vlakcem, pa vsakič noro jokal, ko je blo treba dol user posted image po toboganu se je tut enih 50x peljal... vglavnem fajn se naigral, pogledal hranjenje morskih levov... mau sem povezala mamice, očke in otroke... vglavnem zanimivo druženje. potem smo se z bratom dobili v mcdonaldsu, se mami in ati nažrla sranja. šibnili domov na večerjo, kopanje. zdej sta pa glih pravljico prebrala in bosta počasi zaspala. risanke bodo očitno ukinjene ali prestavljene na kak drug termin, ker je škoda notr sedet v takem vremenu.
aja, še to... med kopanjem se je fant odločil kakat. samo pritisnil in ga vprašam če je kakal, on meni NE NE, pa je že pripljavala ogrooomna klobasa user posted image pol se je pa tolk jokal kot bi bavbav plaval po vodi user posted image evo, pa smo se doma prvič tuširali user posted image
no, obširno poročilo z naše strani... zdej pa aja aja user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
28.5.2008 20:17:40   
frrrr
tasha, naj se Gael čimprej pozdravi!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
28.5.2008 20:53:24   
Arabela

Dober večer!

Danes po dolgem času spravlja ati Katarino spat... jaz pa na RR...
Danes je bilo pa hudičevo vroče.. smo se zjutraj z vozeki odpravili v mesto pa smo komaj iz mesta prigurali tako je bilo vroče...

Sergej je imel sistematskega.. pri 3mesecih ima frajer 7500g in velik je 63cm... user posted image user posted image ... za Sergejea in mamino mleko.. pa ful je šarmer.. nič ne joka, samo smejal se je sestram in zdravnici.. pa cepljen je že bil.. ne moreš verejt kako gre čas...

Aha. čujem da je mala še vedno budna, zadnje čase rabi dosti časa da  zaspi..

Evo zdaj grem pa malce še pred knujige...

Lahko noč pa eno bolho za pomoč..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.5.2008 20:57:56   
Arabela
še to.. začeli smo z navajanjem na kahlico... ko grem na wc gre mala z mano in ima kahlico ob wcju.. pa pravi LuLIKA LULALA.. pa se vsede na kahlico, gola ali oblečena, nato pa vzame papir, se obriše in vrže papir v wc in lahko potegne vodo.. seveda še nismo nič lulali,samo gor se vseda..
Smo pa danes prišli s sprehoda, pa sem jo na previjalni previjala pa pravim kako je plenička polna, je lulika lulala.. pa pravi mala LULIKA LULALA in me je polulala..user posted image user posted image ... počasi bo že, iammo čas..

Zjutraj pa sem previjala Sergeja pa se pogovarjam s Katarino, vtem pa je Sergej nepovit lulal po meni....user posted image user posted image ,.. pa pogledam še katarino pa pravi MOKRO MOKRO in kaže copatke.. ja bratec je polulal tudi njo..user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.5.2008 21:02:20   
Arabela
samo še slikice mojih srčkov..

user posted image

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.5.2008 21:31:00   
frrrr
Atabela - kaka sončka sta user posted image Katarinca je prava šarmerka, Sergej ji pa tut sledi user posted image super za Sergejeve mere in navajanje Katarine na kahlico... naš se zaenkrat rad veliko pogovaja o tem, dela pa še ne kaj na kahlico user posted image če imamo čas in smo doma, ga posadimo po hrani in včasih kej rata. kmed tednom ni časa, med vikendi pa ponavadi tut ne, če nismo v lj. no, fajn se nauči!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 21:31:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2637
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 21:50:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.5.2008 22:42:33   
lucika
sivkamivka, dej še meni eno:) kako je pa nato s prevozom in vsem tem...da te pol ta ne pride tolk kot sedežna tukaj?

arabela, katarina je prava bejba, res lušna punca. kaj šele bo:) mali pa itak, pravi falot, bo tak nagajivec, se mu vidi na izrazu:)

tasha, lepe slikce. ne me provocirat:) bi imela še kar enega bimbeka, zdaj ko se bomo malo ustalili in umirili in bo čas za nov projekt:) samo, ne vem zakaj, ampak trenutno mi je tak fino v službi, da je res ne bi še rada zapustila...

mi smo bili spet pridni. se že sama hvalim, ampak kaj, ko pa sem res bila pridna. jutri jaz ne bom, sem se vnaprej odločila:) jutri se z malim potepam po trgovinah...v hoferju bodo imeli po 3 majčke za 5 eur, navali narod.

Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.5.2008 23:35:42   
mis
Se samo javim da sem med živimi. Cel dan na izletu, prišla ob 17:30, mojadva sta bila v toplicah pa sta prišla 19:20, jaz pa spala do takrat. Pa grem zdajle tud kar v posteljo.

Tasha, naj se Gael pozdravi. Pa res lepe slikice.user posted image

sivkamivka, fina sedežna, sploh za 1 evro.

Sprašujete kdaj grem na porodniško, pa imena... Jah, tako hitro gre. 5.6. sem že doma, torej delam še naslednjo sredo. imena... za punčko ne bo težav, fantek je pa spet problem. Kot že prvič. Moramo še razmislit, glede na to da imam skoz občutek da bo fantek. Bomo vidli. Še pestro bo.user posted image

Nočko

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
29.5.2008 7:29:18   
Maxica
Dobro jutro.user posted image user posted image user posted image
Gaya in Gaja bosta menda jutri doma, pa se bosta sami kaj oglasili.
Moram pokomentirat še res ganljive slikce od Tashe, joj, jaz bi tudiiiiiiii.user posted image
Pa od Arabele korenjaka, en bolj lušten kot drugi, res, Katarina je že prava mala damica, Sergej pa tudi pravi korenjakuser posted image , bravo mamino mlekouser posted image .
Frrr, bravo za Jaševe mere. Lahko pričakujemo kakšno osveženo tabelco? user posted image
Mis, kar ne morem verjeti, da boš lih zdaj šla spet "v Rim". Superca, se veselim s tabo.user posted image  Sem pa pred porodom tudi jaz imela orng prebavne težave, res pravijo, da se telo tako samo nekak pripravi na porod.
Kako ste se imeli včeraj na vrtčevskih prireditvah, včeraj vas jih je kr nekaj imelo, kajne?!
Muki, vila se sliši čarobno, ko bo končana, pridemo pogledat, obljubim.user posted image
Remy, kako si danes, si že kaj boljše volje?user posted image
Sicer pa pri nas nič posebno novega, vsak dan pridno kolesarimo, vsaj 10 km, uživamo, to je zdaj naš čas, sonce, toplota, mmm, krasno je.user posted image  Toliko na brzino. Lep dan imejte.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 7:43:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
29.5.2008 8:29:30   
psaša
Dan, jaz sem prehlajena že ene dva dni, da je groza. Komaj se zjutraj sestavim, me grlo boli, pa glava,....
Včeraj smo se imeli enkratno. Miha me je presenetil na celi črti, ima motoriko full razvito, pa še vzgojiteljica ga je full pohvalila. Bilo je pa full vroče. Imeli so postavljen en tak mini poligon in Miha je obvladal. Ene 3x smo morali iti okoli.user posted image  Čist je bil naspidiran. Tako da je potem zvečer komaj zaspal, on bi se še kar igral in igral. Sam kaj, ko pa potem zjutraj je bil čista koma. Sem ga ene 10 min zbujala user posted image . On pa čist zaliman.

Arabela full luštne slikice, bravo za Sergejeve mere.

Tasha full lepe slikice, iiiiiiiiiiiiiiiiii Mi lušte delaš.user posted image

frrrr bravo za Jaša user posted image . Ste imeli pa pester dan.

Joj, naš pa še čisto nič ne govori. Vsake toliko kakšno besedo reče. Ma saj bo, enkrat.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2643
29.5.2008 9:03:19   
muki1
Jutro.

Samo na brzino.
Tasha, user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživaj v nosečnosti, prekrasen malček, res. So se mi kar mravljinci naredili po rokah. Uh, luštkano.
Vsem ki načrtujete želim, da še letos nalimate podobne slikice user posted image  user posted image  user posted image .

Arabela. Tudi tvoja korenjaka sta čisto za cuker dvigovat user posted image . Pa bravo Sergej. Toliko kil je naša atletinja dosegla pri sedmih mesecih user posted image .

Mis. Malo pozno, ampak vseeno iz srca čestitke za tvoj rojstni dan. Vse kar si želiš že imaš, če ne na dosegu rok pa vsaj na poti user posted image . Naj ti sreča traja in traja in traja v nedogled. Vse najboljše user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
29.5.2008 9:11:53   
muki1
Tako, mi pa uživamo na polno. Včeraj smo otvorili kopalno sezono in sem napolnila bazenček. Iva sploh ni hotela iz vode, ni se hotela oblečt, tak da je potem ves dan oziroma ves popoldan pretekala gola po trati in se vesila po igralih, malo okopala, popila vodo iz steklenice, se poigračkala v pesku. Tak je bila brza, ma res jo je bilo povsod. Je prava mala akrobatinja. Se z rokami obesi na drog od gugalnice in tam visi. Ne vem, meni se zdi, da ima kar precej moči v rokah, ko tako prosto visi kar lep čas. Najbolj smešna je bila, ko je splezala na trampolin, potem pa se z rokami prijela za drog in se odgnala v zrak in se potem nekaj sekund s pokrčenimi nogicami gugala na drogu. Ker je bila gola je seveda zgledala ko picek na roštilju. Smejali smo se za pokrepat.
Vila Čira Čara je pod streho. Delo fino napreduje, računam, da bo jutri končano. Potem poslikam. Neža je malo razočarana, ker je mislila, da bo imela notri tudi posteljo user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
29.5.2008 9:13:20   
muki1
Je pa bilo pri nas rekordnih 32 stopinj včeraj..... ja, vodimo. Jaz sem že crkavala od vročine. Pa še sopara. HUH. Moci, prideš user posted image ?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
29.5.2008 10:17:54   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

samo še slikice mojih srčkov..

user posted image

user posted image

JOJ KAKO STA LEPA!!!!

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
29.5.2008 13:12:08   
Maxica
Jaz pa bazenčka nisem še postavila, čakam, da obljubijo, da bo kakšen teden zihr skoz lepo in vroče vreme. Sta se pa včeraj otročka tako lepo igrala v peskovniku, da ju je bilo veselje gledat. Kako jima je bilo čisto dovolj, da sta imela vsak svojo lopatko, kanglico in pesek, pa malo vode. Pa sta se lepo zamotila s tem gladko uro. Super. Kako je fino, ko si otrok in te že čisto take majhne stvari, kot je en navaden pesek, povsem zadovolji. Nobenega problema, eno samo zadovoljstvo čutiš. Kar malo sem jima zavidala, priznam.
Hehe, pa še en dogodek iz prejšnjega dopoldneva. Ker je bilo močno sonce, je imel Lan na glavi klobuček, vendar je bil potem pod strehico peskovnika in si je klobuček snel. Nakar je začel hoditi po travi, v roki je imel kanglico s peskom, pa mu reče mož, ja, kje imaš pa klobuček, daj si ga hitro gor. In je Lan očitno pozabil, kaj nosi v roki, tako da si je lepo na glavo poveznil kanglico, polno peska.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
29.5.2008 14:21:14   
Anonimen
ojojojo....kakšni lepi otročički !!! Ma jest bom kar takoj enega naročila....user posted image user posted image user posted image

Sivkamivka...krasna sedežna, nam so jo pa ravno včeraj pripeljali ! Pa še dva reclynerja smo naročili...sedaj se iz sedežne komaj spravimo.....

Bazenčki - tudi mi razmišljamo da bi kupili enega majhnega za doma, ker nimamo nič. Bom verjetno kar od Little Tikes, ker se mi zdi, da so še najbolj kvalitetni....

Drugače pa sem se spraševala, kdaj tile nadebudneži začnejo postajati razvajeni ? Meni se zdi, da se naš razvija v enega fajnega razvajenega lumpeka razvajenega in da bom morala kar fajn udarit po mizi, pa malo zakričat, pa zavpit, pa tudi kaj ukrenit. Ker zdaj se on za vsak drek, ki ga ne dobi, začne dret. pa je to lahko v parku, trgovini, doma, v banji, bazenu, igralnici...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2649
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 18:28:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.