|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
28.5.2008 14:15:35   
sazi
Jaz si grem pa še eno kavo skuhat, da bom lažje preživela še to urco, ki je pred mano. Jo bo še katera????

Si grem še jaz eno kavo skuhat.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
28.5.2008 14:17:02   
Eviii
jst pa ne pijem kavice. si grem pa čaj za hujšanje skuhat user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
28.5.2008 14:18:11   
jer.za.
čaj za hujšanje skuhat

user posted image user posted image user posted image -no bi jest tut mogla nekej takega začet, ker se mi je spet nabralo nekaj kg. Najbolje, da s ponedeljkom še jaz začnem z ločevalno.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
28.5.2008 14:21:39   
Eviii
začni z ločevalno čez 2 dni, da bova na istem. zmenjeno? v petek začneva s proteini, ok? no, jst bom drugi krog, ti pa prvi, pa vseeno.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
28.5.2008 14:23:14   
sazi
bi kaj napisala, pa se mi sploh ne dauser posted image  - uživam pa ob kavici-čokoladici, pa še nekaj delam zraven

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
28.5.2008 14:23:22   
jer.za.
začni z ločevalno čez 2 dni, da bova na istem. zmenjeno?

Ma ne vem, če bomo šli na morje potem ne vem če bi že v petek začela. Bi rajše prestavila na torek. Če pa ne grem na morje pa začnem v petek.
Še katera?????

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
28.5.2008 14:25:03   
jer.za.
Jest bi pa zdele sladoled jedla. Od Maxima, malago,mmmmmmmmmmmmm......

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
28.5.2008 14:26:27   
Eviii
jst mam pa pol sladoled in čokolado. komaj čakam user posted image ... se že kr tresem, ki mi je cukr padu.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
28.5.2008 14:28:23   
jer.za.
se že kr tresem, ki mi je cukr padu.

Še mal pa bo večer pa boš lahko. Kaj boš pa jutr? Jagode????Breskve???

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
28.5.2008 14:34:12   
tinkatonka
kaj je punce? ni nič dela? Pridte meni pomagat user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
28.5.2008 14:35:03   
tinkatonka
jaz vsak dan zjutraj zacnem z locevalno, pa se vsak dan popoldne pregresim in jovo na novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
28.5.2008 14:35:52   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Jaz si grem pa še eno kavo skuhat, da bom lažje preživela še to urco, ki je pred mano. Jo bo še katera????

Si grem še jaz eno kavo skuhat.

jaz sem danes že tri spila user posted image user posted image  grem jaz raje na 1 liter vode user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
28.5.2008 14:36:36   
Eviii
grem ob štirih (delam do štirih in niti minute več) z dejanom v hoferja. morem kupit čokolado, ki je nimam nič doma (sem jo mogla vso pospravit preden sem začela z dieto user posted image ). in bom kupla še vse sadje in zelenjavo, ki jo vidim. jutri si bom pa zelenjavno juhco nardila. pa s sadjem se bom basala od jutra do vičira.

Neposredna povezava do sporočila: 4563
28.5.2008 14:40:14   
jer.za.
jaz vsak dan zjutraj zacnem z locevalno, pa se vsak dan popoldne pregresim in jovo na novo

user posted image user posted image user posted image -a fitnisiraš še kaj???

Eviii: joj, do štirihuser posted image . Meni je še do treh predolga. Zadnje čase hodim v službo ob 6.30, da ob 14.30 lahko šibnem domov, tako da sem ob treh že doma.
Si pa ne predstavljam, da bi imela službo od 8.00 do 16.00, pa še vožnjauser posted image .
Vem da imam srečo ja, tudi sedaj iščem tako službo da bo kolikor toliko normalen delavnik.

Neposredna povezava do sporočila: 4564
28.5.2008 14:53:20   
tinkatonka
user posted image user posted image user posted image user posted image -a fitnisiraš še kaj???

mi je poteklo ravno ko sem pričakovala M in potem nisem podaljšala (dobr izgovor a ne) zdaj bom pa raje obula superge in se ponoči ko pade tema, da me noben ne vidi user posted image user posted image  odpravila tečt. Pa kolesarila bom veliko s tamalim pa bo rekreacija. user posted image user posted image  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
28.5.2008 14:53:57   
Eviii
jer.za, jst sm tudi bolj zgoden tip. sicer imam uradno urnik od devetih do petih, samo sem se uprla. sem rekla, da mi od osmih do štirih bolj paše. baje pa se mi v novi službi (če bom sprejeta) obeta celo dvoizmensko delo. pa mene to ne moti. ni panike. meni tudi ni blema delat nadure. in med vikendi. to mi sploh ni problem. samo zahtevam pa fer odnos od delodajalca. in v sedanji službi tega nimam.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
28.5.2008 14:55:22   
Eviii
tinkatonka, se strinjam s tvojim planom za telovadbo. zdej je itak prevroče za kako telovadbo (no, razen zvečer v postelji user posted image ). pa raje za našimi mulci letamo naokoli in ne jemo tolko, pa je. simpl ko pasulj user posted image .

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
28.5.2008 14:56:55   
jer.za.
ponoči ko pade tema, da me noben ne vidi

user posted image user posted image -midva z dragim bova tudi začela počasi kolesarit. Se kar velikokrat poleti, ko mali zaspita usedeva na kolo in greva na en krog. Samo kaj ko je po koncu kroga še čas za kakšno pivouser posted image user posted image , ki potem vse skupaj izniči.

Neposredna povezava do sporočila: 4568
28.5.2008 14:58:10   
jer.za.
simpl ko pasulj

A za mulci letat a ne-jest?user posted image user posted image user posted image  Ker meni za mulci letat ni problema, ne-jest, sploh zvečer pa mi je veliiiiiiiik problem.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
28.5.2008 15:04:09   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

simpl ko pasulj

A za mulci letat a ne-jest?user posted image user posted image user posted image  Ker meni za mulci letat ni problema, ne-jest, sploh zvečer pa mi je veliiiiiiiik problem.

jer.za bejž domov, ura je 15 user posted image user posted image

Jaz mam pa še pol urce mučenja user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
28.5.2008 15:06:31   
Eviii
sej meni ni problema zvičir ne jest. tudi ne tekat za dejanom. samo kaj, ko me v službi res kak dan zasujejo z delom in pol ni energije za dejanom laufat. sploh, ko grem v ljubljano, pridem domov ko štraca in ne morem nič. no, danes je pa itak en nič naporen dan, tako da bova šla kmalu v trgovino in na igrišče. si je danes zaželel it in komaj čaka, da ga peljem ven.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
28.5.2008 15:08:58   
jer.za.
jer.za bejž domov, ura je 15

Šibammmmmmmmmmm................user posted image .

No lepo se imejte, pa še malo čvekajte da bom imela jutri kaj za delat-vaše čveke za bratuser posted image user posted image user posted image .

Se tipkamo spet jutri. Lep popoldan vsem skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4572
28.5.2008 15:15:56   
sazi
Vidim, da je še kar gužva. Meni se ne da letat ne tako ne drugače, če je pa tekma, lahko pa laufam tudi 2 uri (sicer o hitrosti raje nebi, pa tudi večino proge prehodim po klancih, koreninah, vrtačah, skalah...). To soboto spet skoknem na eno tekmo - državno prvenstvo. Toliko, da se razmigam, za rezultat itak nimam šans, ker tokrat ni posebne kategorijeza nas, rekreativke.
Dobro, da me je ena spomnila, koliko je ura. Moram še v trgovino, pa po Leva in domov.

Drugače pa jer-a in Evii, ja vem, da sta jutranja tipa, meni pa to sploh ne potegne - sem zjutraj čisto hin, je pa res, da hodim spat okoli polnoči, pred enajsto pa nikoli. Imam pa tko super delovnik, da se raje ne hvalim - saj veste, super direktorca, pa še bolj prijazni lastniki firme...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
28.5.2008 15:34:38   
Eviii
no, zdej bo šla pa še tinkatonka kmalu domov. jst mam pa še pol urce. pol bom pa dejana pobrala in greva malo vn.
zdej zabava mojo staro mamo. in me je nagnal vn iz dnevne, ko sm jih šla prej pogledat. čisto je nor na mojo staro mamo.
sazi, ti pa fajn opravi na tekmi. sej si vidla, kako se je zadnič izteklo. si mislila, da ni nič, pol si bla pa tretja user posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
28.5.2008 15:51:09   
Eviii
no, vidim, da ste šle vse, pa grem še jst...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?