aleksandra silvija
|
Najprej- Kaja08 ČESTITKE za SINČKA! ja, punce, kar v vrsto bo treba. pa na desni malo prostora pustit, za morebitne prehitevalke,... POROD in HRANA-načeloma ne gresta skupaj Če imaš predviden CR, greš dan prej v P in te pripravijo-tudi tako, da si tešč Sama sem imela CR po novoletni požrtiji. Kako pa, če mi je voda odtekla, medtem, ko sva z nazdravila. Pa še šampanjec sem spila, pa,.... Potem pa pridem ob 0.30 v P, pa me vprašajo, če sem tešč? No, pač so mi naredili CR-kljub POLNEMU želodcu,.... Pa po 1. porodu mi je ostalo posteljice not. Nisem sicer vedela, ampak krvavela po 3-eh tednih ko . Sem šla nazaj v P, se je krvavitev malo ustavila. popoldne so bili obiski, mi mož prinese ta Magnum sladoled, pa sendvič--jaz to popapcam, vmes vizita, mož gre ven in namerava nazaj k meni. Ampak. Na viziti so rekli, naj samo malo pridem v ambulanto, zlezem na mizo, pa se ulije kri ko . In sem dobila narkozo kar tam, povedala sem sicer, da sem pravkar jedla,,.... Pa je bilo o.k. Ni pa to fino za doktorje, ki morajo bolj paziti,.... Moj sine si je pa za kosilo zaželel CELEGA piščanca. Pravi, da samo pečeni kosi niso tako dobri. O.k.Ampak kdo ga bo pojedel? Hči mesa niti ne je, mož kakšno perutničko ali kolbico, jaz pa tudi ne ne vem kaj,... Ampak piščanec se peče . Očitno se je pozdravil, HVALA ZA PIKALONE!!!!
|