Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 11:34:49
|
|
|
|
kovač
|
Ni boljšega kot da s slanino premažeš rešetke in potem daš gor meso in pečeš. Mmmm se mi cedijo sline sedaj.
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 11:40:43
|
|
|
|
Kaliope
|
oglje, oglje ... da posebno "žlahtnost"
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 11:42:28
|
|
|
|
jerikou
|
tako dobro a vendar kancerogeno....
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 11:43:51
|
|
|
|
jerikou
|
še dobro da ga furamo samo v poletnem času...da si do naslednjega poletja opomoremo.... hihi
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 11:45:13
|
|
|
|
kovač
|
Ah, saj vsaka stvar škodi, če pretiravaš. Ja res je boljši okus a ne.
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 11:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj je vseeno, važno je da si na zraku, da se ti možgančki mano nakravžljajo . Žar je pa najboljši tisti na katerega drugi pečejo, jaz pa samo jem .
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 11:47:37
|
|
|
|
kovač
|
Kaj najraje pečete na žaru-jaz se ne morem upreti svinjskim ražnjičem.
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 11:48:51
|
|
|
|
kovač
|
Pa obvezno je tudi prisotna žeja - paše kozarec ohlajenega piva zraven.
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 11:51:30
|
|
|
|
Anonimen
|
A daj no .
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 11:52:22
|
|
|
|
Hope2
|
Napisala cel roman pa ni poslalo Imeli na oglje, zdaj imamo na plin. Vendar takega ki ima eno malo ravno plato in 2 većji rešetki, kot za na oglje. Boljši nam je tale, ko ga imamo zdaj. Okusi so isti (meso, zelenjava, kostanj), polivaš lahko s pivom kokr te je volja, imaš lepo črte od rešetk, manj mastno. Slabši okus je le pri pečeni koruzi in pajanem kruhu (pečena rezina kruha). Plate sloh ne rabimo, večinoma rešetke. Plinskega lažje spucaš, komot mažeš z rezino slanine, oz je kar obvezno, tako kot pri žaru na oglje. Žar na oglje je bolj umazan, se še sam lahko umažeš, ko ga pripravljaš, veliko dela s pucanjem, nekam moraš dat tudi oglje, ob prižiganju se ti kadi dim, lahko v stanovanje ali tebi v oči. Bog ne daj, da si premalo oglja dal gor pa še meso ni pečeno . Aal pa da veter pihne in ti odnese pepel na meso, na čiste krožnike. Pa večinoma v naravi ne smeš s takim pečt, zaradi požarov
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 11:56:05
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: jerikou tako dobro a vendar kancerogeno.... Kancerogeno je samo zoglenelo oz črno meso, črni koščki. še huje če prižigaš oglje s spodbujevalci za hitrejše ali lažje prižiganja oglja in potem nad tem ogljem polivaš.
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 12:03:48
|
|
|
|
majcci
|
Mi smo zdaj ravno na novo kupili plinski žar na vulkansko kamenje. Je pa bolje kot na oglje, ker se hitreje zagreje, vendar moraš pa imeti plinsko bombo. Je pa tako dobro kot pa na oglju.
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 12:17:31
|
|
|
|
srki
|
Oglje.
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 12:18:36
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Kaj najraje pečete na žaru-jaz se ne morem upreti svinjskim ražnjičem. Ražnjiči-puranji, ali pa kaj od perutnine. Čevapčiči niti tako ne sedejo. A za sladico bodo češnje?
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 12:27:34
|
|
|
|
tina a
|
Lava ... je boljše kot oglje in manj packanja ... okus pa mnjamiiiiii Ravno včeraj jedla perutničke in bedrca ... pa paradižnikova solata ... mljask
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 12:38:51
|
|
|
|
srki
|
, kaj me dražiš.
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 12:58:57
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope oglje, oglje ... da posebno "žlahtnost"
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 13:00:19
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jerikou tako dobro a vendar kancerogeno.... Ogromno stvari, za katere ne vemo, so kancerogene. Npr. snovi v Neo Anginu, snovi v Haribovih gumijastih bonbonih itd...
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 13:33:11
|
|
|
|
srki
|
Ah, če pa na to gledaš, pol ne bi smeli ničesr jest, niti pit. Itak je že vse strupeno.
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 13:33:21
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki , kaj me dražiš. Saj te ne namenoma .... Ampak je pa res pasalu ... .Žar je zakon ... Mi smo letos praznovali novo leto doma ... in smo zakurili roštiljo .... pa pričakali polnoč ob roštiljanju ... fantazija res ....
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 14:00:13
|
|
|
|
Kaliope
|
jaz pa obožujem lignje na žaru ... ali pa tuno, pa tudi vse druge ribe na žaru ... mnjam, no saj tudi kak ražnjič ali kos piščančjega je fino če to primerjaš s škodljivostjo belega olja, ki ga marsikdo uporablja vsak dan, mislim, da ni primerjave - pa karcerogeni so samo res zažgani deli!
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 14:23:40
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a IZVIRNO SPOROČILO: srki , kaj me dražiš. Saj te ne namenoma .... Ampak je pa res pasalu ... .Žar je zakon ... Mi smo letos praznovali novo leto doma ... in smo zakurili roštiljo .... pa pričakali polnoč ob roštiljanju ... fantazija res .... U, to je pa res dobro. Mi smo ga pa prejšnjo nedeljo, za Aljažev RD prvič zakurblali.
|
|
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 30.5.2008 14:48:53
|
|
|
|
ledenka
|
oglje s pucanjem in pripravo se pa moj ukvarja, jaz sam mes prinesem in jem
|
|
RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? 31.5.2008 7:58:48
|
|
|
|
robinzon
|
Mi ga imamo tudi na plin z vulkanskim kamenjem, ponavadi sama pečem kaj za kosilo in je res super, ker se hitro zagreje, ne rabiš nobenega kurjača zraven. Imam pa težavo z gorenjem. Kakor hitro pade kapljica maščobe na lavo, ta zagori. Kako to rešujete? Vem, da pošpricaš z vodo in ugasne, samo, to se ponavlja kar naprej, sploh pri čevapčičih. Smo že takoj na začetku zamenjali lavo, smo mislili, da je slabše kvalitete, pa ni bilo nič bolje.
< Sporočilo je popravil robinzon -- 31.5.2008 7:59:22 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?