Hope2 -> RE: Žar-roštilj-plinski ali raje oglje? (30.5.2008 11:52:22)
|
Napisala cel roman pa ni poslalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Imeli na oglje, zdaj imamo na plin. Vendar takega ki ima eno malo ravno plato in 2 većji rešetki, kot za na oglje. Boljši nam je tale, ko ga imamo zdaj. Okusi so isti (meso, zelenjava, kostanj), polivaš lahko s pivom kokr te je volja, imaš lepo črte od rešetk, manj mastno. Slabši okus je le pri pečeni koruzi in pajanem kruhu (pečena rezina kruha). Plate sloh ne rabimo, večinoma rešetke. Plinskega lažje spucaš, komot mažeš z rezino slanine, oz je kar obvezno, tako kot pri žaru na oglje. Žar na oglje je bolj umazan, se še sam lahko umažeš, ko ga pripravljaš, veliko dela s pucanjem, nekam moraš dat tudi oglje, ob prižiganju se ti kadi dim, lahko v stanovanje ali tebi v oči. Bog ne daj, da si premalo oglja dal gor pa še meso ni pečeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Aal pa da veter pihne in ti odnese pepel na meso, na čiste krožnike. Pa večinoma v naravi ne smeš s takim pečt, zaradi požarov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|