Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 9:09:45
|
|
|
|
ada2
|
jaz imam pa za vas češnje lahko tudi kot modni dodatek in pa jagode pa še ena od včerajšnje vročine in pa, ker vem, da imate rade rože.... pa še... tako, zda grem pa na vrt kako e vse zaraslo , potem pa veselo v službo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 9:11:30
|
|
|
|
ada2
|
bubi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 9:13:36
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Že 3-krat v kolikem času? Kaj mu taka doza ne prime? No, je bilo nekje 8 ur razmaka. Mu seveda svečka takoj prime, sam sem rekla da še tebe povprašam glede odmerka, ker nikjer nič ne piše. Gre pa za 12,5 mg in Anže pa ima okoli 16,5 kg. Sedaj sem mu še ekrat merila vročino, saj je zadnjo svečko dobil včeraj ob 18 uri, pa je še pod 38 in upam da se stanje umirja, ker včeraj mu je zrastna na 39,8 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jana, ti si pravila za bernskega planšarja - a ste ga rezervirali? še e kakšen za dobiti, pa koliko je cena? zanima me za eno sodelavko. Ne, Ada nismo še. je na koncu že pristal, potem pa ko sem mu povedala ceno, ga je malo minilo. Cena naj bi bila okoli 200 Eur, so pa čistokrvni, vendar brez rodovnika. Je pa tako, da so psico ne dolgo nazaj parili in je po mnenju lastnika breja. Se bom še podrobnjeje pozanimala, kdaj naj bi bilo leglo skoteno in kako je z rezervacijami in točna cena.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 11:44:19
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Petja sem zasledila nekje, da danes praznuješ ....evo v slučaju, da je ne dobiš na bankomatu, ena zate.... Hvala!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 17:37:02
|
|
|
|
jana26
|
Kje pa ste vse
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 20:18:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Mmmmmmm, Ada Jana, je kaj boljše? Upam, da ste se rešili vročine. Bubi je tudi danes veliko boljši, so mu zdravila prijela in mislim, da se bo hitro zmazal.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.5.2008 7:48:41
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Spet jaz kuham kavo imejte lep dan....moj bo spet naporen ....pol pa dva dni dopusta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.5.2008 8:08:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Moj dan sicer ne bo tak ful naporen, ljubi pa se mi vseeno ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.5.2008 19:46:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer! Očitnjo vas vročina zdeluje Z bubijem sva šla po risanki na en fajn sprehod, prej itak ni ven za it. No, midva sva v senčki pred blokom s kredami risala, pa mi je bilo vroče že samo, ko sem sedela zraven Kaj bo šele poleti?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.5.2008 20:04:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Daan! Ja, vroče je ...jaz imam zdaj 2 dni dopusta in bomo jutri nabasali šotor v avto in se odpeljali ne vem kam ...verjetno proti morju . Samo sproti moramo še piknik stole in mizico kupiti pa piknik krožnike in kozarce in plinske bombice no enkrat do večera bomo že nekam prišli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.5.2008 20:09:38
|
|
|
|
Urša
|
Super plan, Nina! 13.6. je srečanje, da vas opomnim. POMOTA!!!!!! 14.6. sobota
< Sporočilo je popravil Urša -- 28.5.2008 20:15:56 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.5.2008 20:12:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
13.6. 13. ali ne sobota 14. ...ker 13. mi ne bomo mogli (imamo službeni rafting in piknik )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.5.2008 20:15:15
|
|
|
|
Urša
|
Ja,ja,14., sobota, sem malo datume pomešala. 14.6. torej!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.5.2008 21:11:04
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer Je kera tu? Ker sami se mi ne da čvekat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.5.2008 21:22:59
|
|
|
|
ada2
|
evo me, samo ne bom dolgo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 28.5.2008 22:24:43
|
|
|
|
petarda
|
sem mislila, da si pravkar odgovorila, pa vidim, da je že ena ura mimo ....očitno sva se ravno zgrešili, ker sem šla pod tuš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.5.2008 5:02:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! za vse
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.5.2008 9:55:43
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! jaz imam pa peglalni dan , zdaj imam samo tolko pavze, da malo jagod pojem, popoldne jih itak Adam in Nuša zmažeta vse do zadnje. je včeraj dedi prinesel 3 dcl kozarec poln gozdnih jagod, pa jih je Adam pospravil v 10 minutah - sam, na koncu si jih je kar vlival v usta. s češnjami je pa konec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.5.2008 11:39:17
|
|
|
|
catja2
|
Ada kje pa raste še toliko gozdnih jagod??? Se spomnim, ko smo bili mi še otročki jih je bilo veliko, sedaj pa moraš imeti srečo, da jih najdeš. Jaz sem jih v nedeljo na sprehodu videla kakšnih 10 in sem preko jarka skakala za njimi, da sta jih lahko L&J prvič probala in sta jih tudi v trenutku zmazala, pa drugače nista preveč navdušena nad jagodami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.5.2008 12:54:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 s češnjami je pa konec Kak konec? 2 dni nazaj napišeš, da jih imaš za nas, a zdaj jih pa kar ni več? Pa vsaj en vikend bi nam lahko dala vmes, saj vidiš, da smo med tednom ful bizi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.5.2008 21:32:06
|
|
|
|
ada2
|
Ada kje pa raste še toliko gozdnih jagod??? na Hajndlu imamo ih pa neka tudi doma na vrtu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.5.2008 21:35:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 s češnjami je pa konec Kak konec? 2 dni nazaj napišeš, da jih imaš za nas, a zdaj jih pa kar ni več? Pa vsaj en vikend bi nam lahko dala vmes, saj vidiš, da smo med tednom ful bizi saj za najesti bi še bilo, če bi prebirali, drugače jih e pa ta vročina zdaj čisto skurila in so začele kar gniti pa saj ni čudno, če pa je bilo 35 stopinj pa ta vikend smo polno zasedeno, no, jaz sem polno zasedena, ostali so v soboto fraj, ostane pa še ogromno jagod, ki jih zdaj tudiže malo po sili jemo, no Adama ni treba nič silit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 30.5.2008 8:06:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Danse jaz kuham . Moja šalca je že prazna Danes bo še en naporen dan, grem v LJ in pojma nimam, kdaj bom doma. Še najslabše pa je to, da sem vezana na druge in ne bom mobilna, da bi šla malo zapravljat. No, saj to ni najslabše, to je kar dobra preventiva
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 30.5.2008 8:06:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, ful dobra št. sporočila: 2222
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 30.5.2008 8:06:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj se nam že obeta kaka.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?