Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.5.2008 22:10:15
|
|
|
|
jana26
|
No predno se poslovim in vam zaželim lahko noč - pa odprem še novo stran -
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.5.2008 7:35:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! za vse. Dopoldan bo treba izkoristit, popoldan se menda tudi nam obeta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.5.2008 7:36:23
|
|
|
|
jana26
|
Dobro jutro postreztite si s pa želim vam lep dan z veliko sonca . Mi moramo najprej še do P, ima Luka gnojne učke, očitno je sedaj vrsta na njem, sta jih J in A tudi imela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.5.2008 7:38:49
|
|
|
|
jana26
|
V tem ko sem jaz iskala smailija za sonček me je bubi prehitela , pa še našla ga nisem. No sedaj jih bom vedela, kje iskat
< Sporočilo je popravil jana26 -- 24.5.2008 7:39:49 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.5.2008 20:27:04
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pri nas danes ni bilo tega grdega strica: Tako da smo uživali. Kosilo pri bratu in svakinji se je zavleklo v pozen popoldan (če pa je bilo bubiju tak fajn spat v njuni spalnici ), potem pa smo šli še malo v mestni park uživat. Zdaj pa je čas za spanje. JAz kar malo dvomim, da še pridem sem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.5.2008 7:35:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Pri nas še kar vztraja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.5.2008 12:41:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo nas iz dopoldanskega potepa. Kje pa se ostale skrivate?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.5.2008 14:24:46
|
|
|
|
amy26
|
Kje pa se ostale skrivate? doma dopoldne sem bila z Aleksom zunaj dokler je očka in Ela spala, pol smo bili pri tašči na kosilu, zdej pa spet vsi spijo, no razen mene popoldne imamo eno omarico za sestaviti tako da jo bomo kar zunaj in to je to. danes je moj zadnji dan porodniške
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.5.2008 15:10:58
|
|
|
|
ada2
|
mi smo pravkar domov prišli, Nušino prvo obhajilo je za nami, včeraj smo praznovali doma, danes je šla Nuša k njenemu očetu. ves obred je bil lep, ampak je trajalp skoraj 2 uri in pol. zdaj smo pa bili na kosilu v Pomaranči na Ptuju in moram ful pohvalit - zelo dobra hrana. nič, treba bo iti peglat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.5.2008 18:20:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kje pa se ostale skrivate? Zunaj... ..kjer smo preživeli cel dan . Dopoldne smo šli s kolesom do Kr.Gore (moram posebaj pohvalit Anžeta, ki je zgonil 30 km brez pritoževanja ), Tina je opoldnansko spanje odspala kar v sedežu na kolesu , kosilo smo imeli v lokalni gostilni, popoldne smo pa še po Mojstrani malo kolesarili - da se je še Tina lahko s svojim kolesom vozila in se naigrali na igralih. No evo, prejle smo prišli not, se posladkali s torticami, ki sem jih skočila iskat v slaščičarno, zdaj pa sedrobižka namakata v banji . Komaj čakam, da povečerjamo in se zbašemo v posteljo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.5.2008 18:41:11
|
|
|
|
*bubi*
|
danes je moj zadnji dan porodniške Nina, vi pa ste res fuuuuul pridni Jaz sem si lani v jeseni omislila kolo, božiček je bubiju še sedež prinesel, ampak vse skupaj stoji. Nekako mislim, da nisem več sposobna bubija vozit. Saj če bi sama prej veliko kolesarila in bila navajena, bi se mogoče še spakala. Tak pa je prenevarno za vse 3 Da pa bi bubi sam kolesaril, pa smo tudi še bolj v začetnih fazah.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.5.2008 6:50:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.5.2008 7:27:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro Dobro jutro Pa še kavica Mi smo tudi cel vikend preživeli večinoma na prostem in s petaditovimi prijatelji, joj kaj je bila feeeeeeešta ja, internet mi je pa neki zaštekal, pa mojega lubija ni bilo cel vikend doma, da bi ga zrihtal, pa se nisem mogla nič javit Lepo se mejte....
< Sporočilo je popravil petarda -- 26.5.2008 7:28:41 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.5.2008 7:54:05
|
|
|
|
jana26
|
Jutro petarda hvala za kavo Pri nas se še vedno spopadamo z virozami. Včeraj nam je zakuhal Anže 39,7 in čim svečka popusti mu vročina takoj poskoči. Nina svaka vam čast, velika pohvala Anžetu ob prebiranju tvojih postov, se mi vedno odvrti film; ja mi bomo tudi vsaj pol toliko aktivni, ko bomo malo večji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.5.2008 10:13:45
|
|
|
|
petarda
|
Vam je kaj vroče?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.5.2008 11:32:03
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Vam je kaj vroče? Še čist nič
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.5.2008 12:48:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Vroče ravno ne. Danes itak ne bo prilike po sončku hodit, da bi me pregrelo Avto pa se zakuri, ja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.5.2008 14:59:10
|
|
|
|
petarda
|
Petja sem zasledila nekje, da danes praznuješ ....evo v slučaju, da je ne dobiš na bankomatu, ena zate....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 26.5.2008 22:00:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer Ker vse že pridno spite, se vam kar pridružim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 7:39:13
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Pa še kavica ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 8:25:58
|
|
|
|
jana26
|
Hvala za kavo, jaz pa vam poudim še kokosove piškote brez jajc in mleka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 8:30:02
|
|
|
|
jana26
|
Bubi Voltaren svečke v kakšnem razmaku jih lahko dajem oz. kako pogosto Sem A dale le 2/3 svečke že 3-krat, pa me zanima ali še smem dat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 8:53:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Že 3-krat v kolikem času? Obicajni odmerek za zdravljenje vrocinskih stanj pri otrocih je od 0,5 do 2 mg/kg/dan, razdeljen na 2 ali 3 obroke. Max bi torej bil nekje 30 mg na dan ali še malo več, tvoja dvojčka sta malo večja od bubija . Tako da bi vse skupaj rekla da nikakor ne več kot 3 svečke na dan (saj govorimo o 12,5 mg svečkah?). Še boljše 3x2/3 To bi naj bilo porazdeljeno čez dan, vsaj 6 ur bi moralo bit presledka. Sem še v navodila pogledala in za otroke res ni odmerjanja napisanega Kaj mu taka doza ne prime?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 8:53:29
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! jana, ti si pravila za bernskega planšarja - a ste ga rezervirali? še e kakšen za dobiti, pa koliko je cena? zanima me za eno sodelavko.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 27.5.2008 8:55:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi je včeraj spet dihal kot lokomotiva Za silo smo ga porihtali, danes bom šla že po kosilu po njega, da mu lahko dam opoldne zdravila. Ni in ni konca Jaz sem že čisto
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?