Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.6.2008 21:11:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petardica moja ljuba, ko boš spet na morju se še zame skopa, pa za Adama nadihaj morskega zraka ....saj bodo kmalu dopusti tu, pa se boste tudi vi lahko nadihali morskega zraka in čofnili v vodo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.6.2008 23:25:55
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč, drage moje...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 6:57:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Doro jutro! Danes nas pa pozdravlja. No, ja, saj ni slabo, vsaj vroče ne bo Veš, petarda in ostale, saj sem že resno razmišljala o bolniški in prišla do zaključka, da bom itak morala vse naredit, kar imam še v planu do konca junija. Po moje bi mi še domov dostavili. Urša, samo pomisli - če greš zdaj za 1 mesec na bolniško - misliš, da ne bi ti pisala opisnih ocen? Ajde, hitro eno pa v službo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 8:35:35
|
|
|
|
petarda
|
kaj pa tisti prst dol pomeni pri mojem pozdravčku za lahko noč Drgač pa dobro jutro! Pri nas je sonček
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 8:36:10
|
|
|
|
petarda
|
Veš, petarda in ostale, saj sem že resno razmišljala o bolniški in prišla do zaključka, da bom itak morala vse naredit, kar imam še v planu do konca junija. Po moje bi mi še domov dostavili. Urša, samo pomisli - če greš zdaj za 1 mesec na bolniško - misliš, da ne bi ti pisala opisnih ocen?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 11:51:32
|
|
|
|
petarda
|
Vstopila sem v leto, ko bom še zadnjič pisala dvojko kot vodilno število v moji dvomestni številki Vse najboljše za me, vse najboljše za me, vse najboljšeeeeee meni, vse najboljše za me!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 13:29:25
|
|
|
|
tincci
|
Mi gremo pa v nedeljo na korziko
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 13:34:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Uh, si že stara
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:36:32 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 13:35:58
|
|
|
|
*bubi*
|
kaj pa tisti prst dol pomeni pri mojem pozdravčku za lahko noč Jaz ne vidim nobenega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 13:37:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem očitno Si pri pisanju sporočila zgoraj kliknila na ikonco. No, pa ti dam jaz
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 13:43:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Uh, si že stara ti vrnem isti tekst čez en teden Tincci a to greste tisto variatno z avtodomom? Lepo se imejte!!!
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:36:52 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 14:46:20
|
|
|
|
tincci
|
VSE NAJBOLJŠE, RES SI FUUUUUUUUUUUUUUUL STARA Kemper, ja. Bomo užival, ja. lp vsem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 14:59:56
|
|
|
|
ada2
|
Petarda drugače pa smo ok, noč je bila sicer slaba, a zato je zdaj toliko boljše, Adam brez vročine in z volčjim apetitom, tako da nas P ne bo videla dež???? si ziher bubi? pri nas samo sonce in vročina, na vrtu suša, v denarnici tudi , ampak volje sem pa take, da bi gore premikala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 15:02:18
|
|
|
|
ada2
|
tincci vživlite
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 15:03:51
|
|
|
|
petja
|
Petarda, vse najboljše!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 16:23:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda vse najboljše ....joj kolk si še mlada
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 19:34:45
|
|
|
|
*bubi*
|
dež???? si ziher bubi? pri nas samo sonce in vročina, na vrtu suša, v denarnici tudi , ampak volje sem pa take, da bi gore premikala Zjutraj sem bila za računalnikom in se mi je zdelo, da pada. Ko sva šla v vrtec, je bilo mokro, padalo pa res ni. Čez dan pa samo sonček in je kar zagrelo TAk da bo tisto glede suše - ene in duge, kar držalo Mi smo šli iz vrtca direkt pod Pohorje in se imeli prav lušno. Še s sedežnico smo se malo gor peljali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 19:36:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo bubija, slikano kar s telefonom
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:37:07 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 20:22:30
|
|
|
|
jana26
|
PETARDA ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 20:24:28
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše, Petarda!!!
< Sporočilo je popravil Urša -- 2.6.2008 20:26:56 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 21:27:46
|
|
|
|
Urša
|
Tincci, blagoooooooor!!! Uživajte!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.6.2008 22:33:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Je katera za čvek?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.6.2008 8:23:30
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pa lahko nadaljujemo....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.6.2008 8:29:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Najprej dobro jutro vsem! Upam, da ste se naspali. Jaz sem bila ob pol petih deležna pravega terorja So si ostali novembrčki tudi sposobni tako zgodaj zmišljevat svega i svašta? V glavnem, bubi bi rad mamico, ampak v njegovi sobi. Jaz pa tam ful težko spim, ker zasedem malo več prostora , bubi itak spi poprek, pa 5 pliškotov zraven, tako da situacija (ko se dejansko želim naspat) sploh ni rožnata . Še največji problem je v tem, da sem ful navajena svojega pojštra, ki pa niti slučajno nima placa v bubijevi postelji. OK, da malo skrajšam, itak vprašanje, če se komu da brat.... Ko je bil v spalnici, nehal jokat in javkat, jaz že prepričana, da spi in se obrnem vstran. NAPAKA! Trmari in trmari, da se moram obrnit k njemu , medtem ko mi on itak hrbet kaže . In to foro ima vedno, že zvečer sem prisiljena spat samo na enem boku, ker moram gledat njega Kaj hočem povedat? Bubi je pravi škorpijonček
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.6.2008 8:30:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Eh, to pa je zdaj brez repa in glave
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?