|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
29.5.2008 18:48:27   
blanč
Zvezdicauser posted image user posted image user posted image .
Pikovitek pesem je res super, sem jaz tud mal, no skor mal zajokala, sam ne od žalosti ampak od kaj jaz vem česa, če me pa take stvari ganejo.
Gigi jaz sem ful vesela, da si še z nami in nisi med nosečke pobegnla.
Lep popoldan še naprej.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
29.5.2008 18:51:45   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Vidla sem moja dva sončka.

Vidiš, jaz sem pa vedela, da bo vse o.k. in da je bil lažen alarm user posted image .

To si si odahnila, a ne?

Da vidim, če moram jutri za koga navijat: nič ?

No v ponedeljek pa smo same štajerke na vrsti user posted image , bomo res morale na kakšno kavo user posted image .

Mejte se.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
29.5.2008 18:53:57   
Abra
Zvezdica, najbrž ni meril, ker nisi bla po datumu tam, pa ne more pol primerjat user posted image nč takega. Seveda ne more vedet, kako bo šlo naprej, če bi se mu zdelo čudno, bi pa ziher povedal. Saj veš, da on ne špara in vedno realno pove. Za zamrznjenčke pa vedno sprašuje. Mene je tudi, ko sem ga poklicala, da je test pozitiven - takrat me pa zamrznjenčki res niso zanimali user posted image zdej lepo počivaj in bo vse ok.

Pikovit, ne smeš pozabit, da imajo v Avstriji tudi plače precej višje od naših ... da o kaki Angliji ne govorimo, temu so pa pol tudi cene primerne ... ti bojo otroke že pri nas lepo namešali, take ki se bojo tut fajn prijeli. user posted image

< Sporočilo je popravil Abra -- 29.5.2008 18:55:01 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
29.5.2008 19:09:15   
Zvezdica
Pikovit, ne smeš pozabit, da imajo v Avstriji tudi plače precej višje od naših ... da o kaki Angliji ne govorimo, temu so pa pol tudi cene primerne ... ti bojo otroke že pri nas lepo namešali, take ki se bojo tut fajn prijeli.
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pikovitka, vidiš kako ti je Abra lepo napisalauser posted image
Se podpišem pod tole.

user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
29.5.2008 19:18:09   
gigi1
Pikovitka ne se režat. Res mislim, da vročina slabo vpliva na tele naše kištice. Men se zadnje dni skoz neki punta.

Zvezdica Abra ima prav. Tale vaš Reško res jezika ne špara. Sem bila že parkrat prav togotna, ko sta Arneja in Dejzi pravile svoje štorije z njim. Če bi kaj mislil bi zih povedal.
A prometerium ti je kaj dvignil dozo?

Abra si počivala danes? Js sem filmček gledala, pa sem ob tistih zvokov v maternici kar zaspala.

Sončica kako si pa ti. Si bla cel dan v mižulah? Hvala, hvala, hvala za CD

Blanč hvala. Sem se pofočkala pri januarkah, pa...naj mi punce ne zamerijo. Ni isto. Mi res dihamo druga z drugo. Se smejimo in jokamo. One imajo po 2, 3, celo 4 user posted image  in tudi nimajo časa. Pridejo povedat kako je bilo na Uz, včasih pojamrat, prosit za nasvet ali dat nasvet...Ni pa tako, kot tukaj. Pa saj zdej nas je pa kar nekaj pridnih nosečk, k smo skoz tle gor. Pa tudi me smo se vse krepko namatrale za tale plusek, ki se je zasvetil in imamo veliko skupnega.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
29.5.2008 19:25:11   
gigi1
Rubin kako ni nič za navijat? Seveda je! Za tvoje in Julijine celice, da se pridno delijo! Pa za Arnejino Lučko, pa Janico in Ivico, da se ugnezdijo... , pa frnikolce, da rasejo, pa da user posted image  pride ali ne pride user posted image  user posted image  user posted image .
Zmer mamo kej za delat! Nč počivat user posted image

Punčke z Miško sva se dobile. Res je faca! Dobr se je opisala. Vse drži. Zame sicer ni naštimala dekolteja, se je pa dalo opazit...no saj veste user posted image  user posted image  user posted image .

No, kje sta pa Arneja in Dejzika danes?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
29.5.2008 19:32:49   
zorica

Prej me je tak vrglo, da sem v mrtvem imenu zaspala.
Soncek33 in mlinčka hvala vama za vzpodbudne besede.Gigi1 seveda tudi tebi hvala.Sedaj grem takoj po brezalkoholno pivo in pečena jajca jest.Najprej pa se mi lušta ena piza z morskimi sadeži user posted image

< Sporočilo je popravil zorica -- 29.5.2008 19:35:32 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
29.5.2008 19:38:29   
Zvezdica
Ja gigi, mi je povečal prometrium na 8 ur. Ma ta naš reško je CAR! Resno.

Je bil dons tko prjazen, pa sočuten. Sem bila prav vesela.

Gigi, kak flmček ste to gledale? 

i belive i can fly....

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
29.5.2008 19:43:24   
zorica

Zvezdica zate pa sem res ful vesela, da se je vse lepo rešilo.Včeraj smo te malo pocartale in ti poslale toliko pozitivne energije, da je moralo biti bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
29.5.2008 19:43:29   
gigi1
Zvezdica Sončka mi je presnela oddajo In the womb
Tukaj je link za pokušino:

http://www.youtube.com/watch?v=pCEiIjL4L6Q

Če se dobiva naslednji teden na kavici, ti presnamem in prinesem.

Zorica pridna bit in pivo pit user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
29.5.2008 19:51:24   
marjetka cvetka
user posted image user posted image user posted image  zvezdica, ti pa si danes moja svetla točka - bravo!!!

Glede na debate nekaj strani nazaj mislim, da je nekaj v luftu. Tudi jaz sem nekaj tečna, zoprna, jokava, pa sploh drugače nisem taka! Pa cel cajt mi gre po glavi vprašanje, ZAKAJ JAZ?  Tako da pesmice raje nisem šla še enkrat poslušat. Al je pritisk, al pa hormoni, nekaj že bo!

Joj, raje vas ne nazdravljam poimensko, ker se bojim, da bom po nesreči kakšni nosečki dajala napotke, kako naj prikliče tečko rdečko. Torej, ker še ne obvladam vseh imen moram reči, da veliko user posted image  motivira teto s krvavca, da pride na obisk, tako da tudi, če v času jemanja Suprefacta zamuja 16 dni, na koncu vseeno pride. Prej nisem toliko upoštevala recepta z vinom, zato pa sem sedaj toliko bolj pridna s pivom user posted image  Samo vem pa ne, zakaj na teh straneh vedno govorite o brezalkoholnem - a ne sme biti alkota??? Samo ne vem, če obstaja brezalkoholni Guinness ali kako drugo temno pivo???

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
29.5.2008 19:55:12   
zorica

marjetka cvetka naj ti povem da imam doma alkoholno pivo, pa se mi sedaj res ne da iti po brezalkoholno,tako da se danes pregrešimuser posted image Mogoče pa bodo moji (tisti ta mali folikli ) dobili tako moč, da bo tudi z njih nekaj tudi če bom morala tako hitro na punkcijo.

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
29.5.2008 19:57:12   
gigi1
Cvetka js bi z veseljem alkoholnega pa ne smem. Mislim, da do punkcije alkoholno ali brezalkoholno isto učinkuje. Sam, da ne boš pol pod mizo ležala user posted image .

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
29.5.2008 20:00:36   
marjetka cvetka
no samo sprašujem, ker si res ne predstaljam, da bi pila brezalkoholno
moram prav pogooglat, če obstaja kako temno brez alkohola, ker sem enkrat naredila požirek unija, pa user posted image user posted image  - me ni prepričal.

Sicer pa imam izgovor, sej mi Reš ni nič rekel, da za časa hormonov ne smem alkota - sej po pameti, opažam pa, da me ob vseh teh hormonih prej prime (rečmo, da to niso letauser posted image )

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
29.5.2008 20:02:52   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Ojla punce sem frišno iz MB, pa poparjena da joj.Imam polno malih foliklov tam okrog 13 ter dva večja 20×17 in 17×13.Rekla mi je, da sem mlada in da je pričakovala večje število foliklov user posted image user posted image user posted image
Jutri  moram spet na UZ in verjetno bo padla že stopka.Torej mam nekje dobre 3,4 folikle.Pa to mi je bil 1UZ s stimulacijo user posted image

Zorica...nič se ne sekiraj. Glej, jast sem imela najprej samo tri folikle, potem so se pojavili še miceni, na konc sem imela pa 4 jajčne celice. Tako, da ti potrebuješ eno ali dve dobri. Samo pozitivno, pa bo vse tko kot si želiš. Ok?

Joj, kok smo za druge pametniuser posted image

Navijam zate jutri ok?user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
29.5.2008 20:03:47   
Rubin.
Rubin kako ni nič za navijat? Seveda je! Za tvoje in Julijine celice, da se pridno delijo! Pa za Arnejino Lučko, pa Janico in Ivico, da se ugnezdijo... , pa frnikolce, da rasejo, pa da pride ali ne pride .

Ja seveda to itak, mislila sem, če je treba še posebej kaj user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
29.5.2008 20:07:28   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Cvetka js bi z veseljem alkoholnega pa ne smem. Mislim, da do punkcije alkoholno ali brezalkoholno isto učinkuje. Sam, da ne boš pol pod mizo ležala user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj gigi, moji otroc še zraven smejijo. Jast bi tud pivo, pa nimam brezalkoholnegauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
29.5.2008 20:21:11   
arneja
Joj, Zvezdica, kako sem vesela, da je vse ok user posted image . Zdaj pa le pridno jej Prometriumček na 8 ur user posted image . Ostale si pa zdaj dopovejmo, da vsi izcedki ne pomenijo konca.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
29.5.2008 20:22:59   
gigi1
Pismu punce, anč trenj ne gledate? Evo glih o alkoholu...Sam, da vas opozorim, da ne boste v alko zabredle user posted image  user posted image  user posted image

Jooj Cvetka... što se mora nije teško user posted image . Js sem ga tud do zdej sam 1x probala. Evo, zdej sem se ga pa že navadla.

Zvezdica js mam pa kar zmer na zalogi prej union, zdej uni user posted image  user posted image  user posted image . Dons si si ga pa res zaslužla. Dej tvojga v štacuno pošlji. Še je čas user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
29.5.2008 20:23:19   
arneja
Abra, joj smo smešne, seveda nista bili tvoji pikici, če imaš šele v ponedeljek prvi UZ user posted image . Glej, da boš pa v ponedeljek hitro slikico prilimala, prav user posted image ?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
29.5.2008 20:26:36   
arneja
Zorica, kar pomiri se, tudi manjši foliklčki bodo zrasti, ti bodo pač jutri dali Cetrotrid, ki prepereči velikim, da popokajo, malim pa omogoči, da zrastejo. Samo ne si dovolit, da te pesimistične besede v slabo voljo spravijo. So tile zdravniki včasih zares bolj malo taktni user posted image . Pridno pa res jajčka in meseka jej user posted image . Aja, Pija, jaz sem pa celo v torek meso jedla user posted image .

Danes sem pa malo zapravljala. Še zadnje poletne obleke za normalno postavo, jesenske bom sigurno že nosečniške kupovala user posted image . Je treba upat, ne punce?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
29.5.2008 20:26:49   
gloria
Dajamaja hvala ti za tako lepe besedeuser posted image
Zvezdicauser posted image user posted image user posted image ...vesela sem da je vse ok
Zorica tko kot so punce napisale v prejšnjih postih....vse bo še ok....juter bo čist drugače pokazalouser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
29.5.2008 20:28:53   
gloria
Arneja  se strinjam z teboj....res je treba sam upati in misliti na najboljš.....user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
29.5.2008 20:30:42   
arneja
Zvezdica, Reško mora vedno malo z besedami moriti, tako da kar čez eno uho notri, čez drugo pa ven user posted image . In v glavi imej slikici svojih dveh pikic user posted image . Ti je slikco dal, da jo še me vidimo user posted image ?

Uf, Pikovit, avstrijske cene so pa res katastrofalne user posted image . Si si včeraj kaj kupila v Europarku?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
29.5.2008 20:35:12   
arneja
Gigi, smo se že pred časom pogovarjale, da bi odprle temo IVF nosečke ali kaj podobnega, ker smo res čisto drugačna zgodba. Jaz vem, da bom kar tukaj naprej čvekala, ko bom nosečka user posted image . Sem enkrat brala, da itak, ko enkrat zanosiš, ni več dobro forumov brati, ker vse mogoče in nemogoče lahko gor prebereš in se potem samo še bolj bojiš. Da pred in med postopkom je pa ok na forumu biti, ker se tako bodrimo med sabo user posted image .

Dejzi, kje se pa ti skrivaš? Kaj ni četrtek, dan za ... (metek se ne rima user posted image )?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?