|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
29.5.2008 15:26:41   
gloria
user posted image  da počiš od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 576
29.5.2008 15:28:07   
gloria
Zdej se pa poslavljm do večera....grem mal v šopinguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 577
29.5.2008 15:31:57   
gold fish
...grem tud jaz.... malo ven na sončeka, sem zdaj namočila bezeg do jutri..... za bezgov sirup.....še prej pa moram ščistiti to bezgovo zadevščino....

Se beremo zvečer.....  jaz se počasi...ampak.... vztrajno približujem mojemu 1000 postu.....user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 578
29.5.2008 15:32:25   
lana luna
madona kolk mate vse pridne dedceuser posted image user posted image user posted image no sej moj pa rožice zaliva rad, prostovoljnouser posted image

ribica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no koment...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 579
29.5.2008 15:47:18   
ključek
Me to you a si jo že kje vidla....kake so pa kaj cene?Res je lepa

z interneta poznam njene slikce od dojenčkov..........lej, jih bom mal napopala.....

user posted image

user posted image

user posted image

tkole..................ful luštn!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 580
29.5.2008 15:48:14   
ključek
Se beremo zvečer..... jaz se počasi...ampak.... vztrajno približujem mojemu 1000 postu.....

jz tud!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 581
29.5.2008 15:48:56   
ključek
user posted image , ti pa si faca........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 582
29.5.2008 15:57:29   
Tejchy
ma kolk ste ble pridne v teh parih urah... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

me to you - ne vem , če lohk snemaš na tistmu linku... ker itak mislim, da so sam odlomki in ne cele pesmi...

argeta - ni je čez kokošjo.... s tem da bi zdj zadnje čase mogla mal na jetrno prešaltat... zarad železa... sam mi nekak ne potegne user posted image  user posted image  

lana luna - 4,5 kg ni premal.... lahk pa ti dam js kaj stran... mam viška user posted image  user posted image  user posted image  .... ker sem že na +12 user posted image  .... kolk gre to nenormalno gor user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... v 14 dneh skor 2 kg plusa... pa ne da bi kj velik jedla.... zajtrk, malica okoli 12h, ob 17h kosilo in to je to... no, mene ne skrbi zame.. bom že spravla kile dol.. sam da jih user posted image  nima preveč al pa premalo - da si vzame kolk rabi, nič več in nič manj...

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 29.5.2008 16:00:00 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 583
29.5.2008 16:01:56   
Tejchy
Mooooooooooorjeeeeeeee ................. js bi tudi ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  komaj čakam.... čeprav še blage veze nimam kam se bomo letos dali... user posted image  ... me je pa tale Zadar kr pritegnu... prav lušt zgleda...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 584
29.5.2008 16:06:12   
Tejchy
http://www.bount.si/anne.php?id=2

če katero zanima link...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 585
29.5.2008 18:35:51   
arabela*
ko pade mrak,pa nastane zatišje na septemberkahuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 586
29.5.2008 18:47:10   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce a mislte da je 4,5 kg plusa premal za 22 polnih tednov nosečnosti??

jaz sem 24 tednov in pol, pa sem +3 kg. mene tudi skrbi????

Jst bom pa jutri začela 26 teden in sem šla tudi 3 kg gor... Ma jst nisem nič lačna... booo.... še nikol se mi to ni dogajalo.... samo pila bi in sadje jedla... evo, danes sem jedla zajtrk.... in potem ob 15h eno jabolko in zdej eno banano.... BOmo vidli v četrtek, če mala dovolj napreduje...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 587
29.5.2008 18:55:02   
omni
Naši user posted image  user posted image  user posted image  so po spolu user posted image  user posted image  user posted image  .
V 22T enako veliki in enako težki 500g+.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 588
29.5.2008 18:59:42   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: omni

Naši user posted image  user posted image  user posted image  so po spolu user posted image  user posted image  user posted image  .

Tri dekliceeeeeeeeeeeeeee... ma kaku lepu, nooooooooooooo.... user posted image

Ma kako so vam pa ratali trojčki? user posted image Niso lhke tle.... user posted image

(odgovor članu omni)
Neposredna povezava do sporočila: 589
29.5.2008 19:01:54   
lana luna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo omni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to mora biti res pestro v sebi nositi kar tri srčke... jest sem čist raznežena zdj...

kako pa kej drugače? a maš ful trebuščka?? kako pa se to čuti k so trije notr? a to kr vsevprek brca??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu omni)
Neposredna povezava do sporočila: 590
29.5.2008 19:02:46   
lana luna
ko pade mrak,pa nastane zatišje na septemberkah

sj to je dobr, da jest za računalnikam še kej pametnga nardim... drgač sam tle gor visimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 591
29.5.2008 19:09:12   
emi*
Dan!

Meni je tako vroče,da se mi še pisati ne da,samo preberem kar ste napisale pa grem.Raje malo migam po stanovanju kot pa da sem tukaj pred računalnikom.user posted image Vidim,da se neki obremenjujete s kilami,jaz sem že na koncu 26 tedna pa sem se vse skupaj zredila za 8kg pa mi prav paše.Sploh ne razmišljam o tem.Zdaj se bo začelo,ko gre vse nahitro navzgor,v zadnjih mesecih.Kar bo bo,prav mi paše,da sem dobila te kg,da vsaj nisem več kot štanga.user posted image

To bi bilo vse za danes,grem počasi pod tuš,treba se je malo osvežit.

Bye bye

Neposredna povezava do sporočila: 592
29.5.2008 19:10:10   
Lara Croft
Ma ne morem verjet..... eno kašeto česenj sem zdej dobila.... veselo na delo.... hiihi....user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 593
29.5.2008 19:23:08   
lana luna
eno kašeto česenj sem zdej dobila...

dober tekuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 594
29.5.2008 19:37:56   
arabela*
Babe,ne se s kg obremenjevat.Nekatere več,nekatere manj.Se mi zdi,da dost gre gor kg zadnji mesec.
Jaz sem  sedaj v 27.tednu,pa sem se zredila za 10 kgvse skupaj.In to vse samo v trebuhuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 595
29.5.2008 19:57:13   
pf
Saraya na Ptuju nam je anastezistka štirim nosečkam razložila za kaj gre pri ultivi, ter dobili smo eno soglasje, ki je podpisano z njene strani, doma pa moraš podpisati tudi sam in dati v materinsko knjižico. To je to. V bistvu sem že vse to prebrala na netu, ampak imaš pa soglasje pripravljeno.
Gloria ti le pojdi na morje, če je vse vredu. Posvetuj se pa le s svojo ginekologinjo, kar tako ne iti. Jaz grem v soboto, no gremo. S kilogrami sem jaz na slabih osem in se nič ne sekiram.  Bom že dol spravila.
Babiki sem na Ptuju kupila njene prve copatke, take lepe roza z ježkom in mali medo je gor naslikan. Srčkani so, pa tako mali. Jutri me pa čaka likanje, pakiranje, čiščenje stanovanja. Bo kar pestro, ampak bom že.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.5.2008 20:07:36   
ključek
Naši user posted image  user posted image user posted image   so po spolu user posted image  user posted image  user posted image  .

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iskrene čestitke!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu omni)
Neposredna povezava do sporočila: 597
29.5.2008 20:11:53   
ključek
http://www.bount.si/anne.php?id=2

če katero zanima link...

kok luštn..............................iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 598
29.5.2008 20:19:32   
gloria
omni čestitke za tri pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....to je pa res tko lepouser posted image
me to you ful lepe slikceuser posted image
teychi hvala za link....res je cartlih pojsteljinca

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.5.2008 20:28:13   
ključek
me to you ful lepe slikce

sm dobila katalog od BC. ful dobra posteljnina, zanimajo me cene. ziher ne bojo poceni!! user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.