matt
|
Ker imam ful gužvo vas ne dohajam spremljati… mislim pa na vas Sonček33 ne vem, če sem ti čestitala, ali ne? … Bolje dvakrat, za tvojo dvojno srečo, sem fulll vesela zate, res… Pa še za jazzikine znake, bravo punca…. Navijam, da je to to… bom trepetala s tabo, približno istočasno… Sama sem tudi že probala kak pir spit,… ampak sem se kar nekak vdala, da bom morala še pač počakat na moj srečni dan… Ampak včeri mi je bilo slabo za znoret, ampak mislim da je tista virozica, ki te dni kroži naokoli Murkica, sem velik fan Grških otokov. Predlani bila na Rodosu, krasno, zeleno, veliko zgodovine in ostalih zadev za videt, v glavnem mestu sem bila – plaža bila OK, … ampak Krf, ki sem ga pa lani celega prevozila s skuterjem, zakon!!!! Ne bo ti žal…. Plaže, da dol padeš... sever – kamnit- klifi, jug- mivka, vzhod – prod debelejši, zahod- severneje prod, bolj greš južno – mivka… Da ne govorim o nasadih oljk, ki so debele kot naši hrasti, pa zelenje, pa rožce vsepovsod, pa hribi in doline… pa domačini prijazni….. Skrajni jug zasedajo Angleži,, ponoči feštajo, podnevi pa nikjer žive duše (tu meni ni bilo tak fajn) . Zahod, žurke za mlade, samo morje je hladnejše ker meji na odprto….Mi smo bili v centru mesta, kjer se zvečer dogaja, ampak v mestu je pa zanič plaža, ampak super za izhodišče potovanj, naredili smo cca 700 km , čeprav je otok zračne linije samo 66 km…. V glavnem nekoč se vrnem… Joj, dopust rabim, le kam bi šla…. A je bila kera v Bolgariji, sončna ali pa zlata obala… je dokaj poceni, ampak zgleda, da ni tolko vroče v šestem mesecu? Pozdravček še vsem srečkam nosečkam, pa držte se borkice moje…. Pa –pa
|