Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 11:13:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja Dobro jutro oz. ne dober dan vam želim ledenka dopovej tvojmu , da se to zdaj nosi po zadnji modi; boš videla, kako ponosno se bo sprehajal vita80 Danes na poti iz faxa; Sem na parkirišču videla par; kako se ...sem najprej mislila, da je ona pač študentka, kis e za par urc poslavlja od dragega...se mi je zdelo kar malo pretirano slovo potem pa "slučajno" slišim da ženska po telefonu pove, da je diplomirala...uh sem bla kr naenkrat srečna za njo, neko tujko; bi se kr najraje obrnila in ji šla čestitat Tako da vita80, verjamem da bo tudi tebi čez 14 dni uspelo. Pa meni tudi ...nekoč Tak zdaj pa se grem tudi jaz učit... punce naredite si dan, kar se da prijeten in kolikor se le da hladen u tale morje bi pa pasal.še malo pa bodo dopusti pred vrati.potem pa spet celo leto nič.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 11:20:38
|
|
|
|
~Biba~
|
Ja dopusti že, samo kaj če sem od mojga dobla ultimatum. Ugasni RR, naredi te 3 izpite, ki še ti manjkajo do diplome; al pa bo edino morje ki bom ga letos videla, kar na slikah majke mu Me mora motivirat ko malo deco
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:02:15
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček85....se čist strinjam, kako bi pasalo sedaj morje...kam greš letos na dopust?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:03:19
|
|
|
|
sonček33
|
Jaz , no midva greva na poročno v Toskano. Ker tam je men tkol lepo. No, seveda je vse odvisno, kako bo s pikicama. Kam greš ap ti jazzz
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:07:27
|
|
|
|
sonček85
|
nama ni šlo v po planu zato nimava doppusta skupaj in bova en teden ko sva pa oba doma šla po vsej sloveniji malo in bova uživala.sva pa rekla da greva drugo leto na djerbo in naj me vrag vzame če ne grem.no če bomo trije potem res ne bomo šli kar na slo obalo drugače pa ja moje morje je šele drugo leto v 100% planu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:10:01
|
|
|
|
sonček85
|
evo sedaj je moja jagodna rolada pečena in narejena.mmmmmmm njami komaj čakam da jo grem jest,a se kateri lušta-no takšna je kot na sliki. kakšna packa sem da vam delam lušte
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:11:15
|
|
|
|
sonček33
|
Veš kaj sonček85 - glavno da smo skupaj s vjonimi dragimi. in da izkoristimo vsak trenutek. Slovenija ej tko lepa...da je mariskaj za vidt. Od moja brat je zadj kupu un Wolksfagnov avtodom. matr je fajn. kot v hipi časih - flower power. Je reklu, da ga bo posodu...pa pičiva nekam...kak vikend. Men so sploh te tridnevni izletki všeč. Ko odmaraš sto na uro.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:36:55
|
|
|
|
jazzz27
|
no sedaj pa kar oba sončka...33,85 No mi2 ne veva al bo letos znesel dopust ali ne...pa sma itak taka tipa k vse last minit vzameva...se pravi npr.: v torek greva na agencijo, v četrtek pa že na avijonu sediva ....no letos ne bo zgodbe z avijonom, razen, če bi blo res kaj noro ugodno! Sonček85...no moram ti povedat, da sem že dosti slišala o djerbi....sicer nekaj dobrih in tudi slabih stvari....predvsem ne pričakuj preveč... Mi2 sva bla v tuniziji ampak v hammametu yasmin....(vsaj mislim, da je tako) ....kar se tiče hotelskih kompleksov...je kar ok(no, če gledaš, da sva bila mi2 5+....pa so ble sobe čist poden, kaj šele tisti, ki so imeli nižji rang)...no saj ni odvisno od sob, kako se imaš, glavno da prespiš...čeprav se mi trapasto zdi za tako veliko denarja.... ...kaj sem mislila....kar je ostalega je pa bolj tako orientalsko-cigansko....nesrami ljudje....glihat je treba da kar dol padeš...pol so pa še fulllll nesramni....no pa meduz se tud dober spomnim..... ...pri nas so bile plaže res čudovite...bom kako slikco gor prlimala.... ....no za djerbo pa sem slišala, da plava fulll tiste črne svinjarije od čolnov....drugač pa ok....izkušnja več, samo jaz dol ne bi šla več
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:51:31
|
|
|
|
jazzz27
|
evo, takole se jajca prevažajo v tuniziji
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:52:39
|
|
|
|
jazzz27
|
plaža...za ocvrtke 45 stopinj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:53:56
|
|
|
|
jazzz27
|
no tale ulica je bila še kar solidno široka....drugače so tako ozke, da se dva komaj srečata in vsak trgovec te vleče k seb.....za pop*****
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:54:23
|
|
|
|
sonček85
|
hvala za odgovor ,bom sedaj premislila in si bom kakšno lepšo lokacijo izbrala.predlansko leto sva bila v črni gori-ljudje prijazni,poceni,čisto pa tako tako,samo da sem se super imela in da sem uživala s svojim dragim.kamor koli greste na morje je važno da imate-imamo svoje ljubljene s sabo(dragi,bebica).
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:55:23
|
|
|
|
jazzz27
|
no, kako malo mediterana...ala santorini....sem pozabila kako je ime tej vsi...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:56:00
|
|
|
|
sonček85
|
jajca: pa ka so ja nori to se ja jajca pokvarijo. plaža:noooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooo ulice:važno da ni drago in da malo vidiš minimalizem in luksuz.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:56:35
|
|
|
|
jazzz27
|
no to pa je vse kar mi je bilo od hrane všeč....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 12:59:20
|
|
|
|
jazzz27
|
No saj ti ne morem opisat...to moraš doživet..... ....če primerjam grke in tunizijce....kot dan in noč....v grčiji so full prijazni....v hotelu, v restavracijah,.... v tuniziji jim je vse odveč.....moraš jih fulll podkupit in napitnino dajat....vsakič ko greš na pijačo, večerjo,.... ja..jajca se kvarijo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 13:50:13
|
|
|
|
vita80
|
Joj pupe hvala za vzpodbudo!!!!Eeeee, se mi ne da! Kak sn jaz lena! Zaj sem celo dopoldne po telefonu čvekala namest, da bi se učila! Packa jaz! Če pa se ne morem učit mi je prevroče!!!! Sonček 33, če bi pa vedela da si majstor za lektoriranje bi pa te kar poprosla za lektoriranje, saj sem nekaj časa iskala nekoga. Kleja upam, da bom imela koga za objemat pred faksom, če mi uspe.(moj bo takrat žal v službi), če ne bom se pa mentorju iz podjetja ko me pride poslušat v objem vrgla! Jazz27 hvala da stiskaš pesti, bom pa še javla kdaj bo dan D! Lep pa preklemansko vroč dan vam želim! P.S. Mislim, da jaz bolj študiram na ko pa na . Pozdrav vsem!
< Sporočilo je popravil vita80 -- 28.5.2008 13:52:34 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 14:53:44
|
|
|
|
pikica36
|
hoj punce!!! da vas malo pozdravim preden odjadram domov, vsa crkjena od vročine. že zdaj imam 33 stopinj v pisarni za nameček pa me je še obiskala danes , čeprav bi mogla prijadrat šele v soboto oz. bi blo najboljš če sploh ne bi.. ampak zdaj je tu kaj naj se že na veliko pogovarjate o dupustu!! jaz tud komaj čakam . mi gremo že 21.6. v Tučepe pri Makarski. smo pa bili lani v Tuniziji , kaj naj rečem ... hotel 1A vse prva liga od hrane do postrežbe, prijazni vsi, čistoča na nivoju...povsod v sobah na wc na bazenih , organizacija super, .... ampak zunaj hotela pa.. točno tako kot je prikazala jazzzz jajca , samo da tukaj ko smo bli mi so še ribe po tleh ležale , kure so klali kar na ulici in pol so nosli tiste crkjene kure v tisti vročini... kruh v karjolah ... v glavnem svinjarija. no zdaj pa šibam domov lepo se mejte in čav čav
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 15:05:32
|
|
|
|
jazzz27
|
ja...jaz bi dodala še zaklane packe oz. ovčke najbrš, (ker tam pač ne jedo svinjine, no saj v hotelu je bla tud packovna, če ni bla kaka kamela ), ki so viseli na ulicah (akadamska cesta) in smo se turisti mimo vozili....na žalost nisem mogla pofotkat.... Sploh nočem nobeno odvrnit od tunizije...le pojdite in izkušnja več!!! Aja, ne pričakujte, da boste šle v kako restavracijo izven hotela, če ste bolj pecajzelj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 16:07:03
|
|
|
|
ledenka
|
meni je bilo pa v Tuniziji ful všeč sam sem bila v Hammamedu in na safariju, je bilo super. je pa res, da mal drugače gledajo na čistočo kot mi ampak to je treba vzet v zakup. moooorjeeeee grem danes po prospekte, pa bomo doma pogledali... še kake 2 meseca, kolk je še to daleč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 18:40:52
|
|
|
|
murkica
|
Zdravo babežabe. Sicer nisemčisto sledila danes vašemu čveku, ker nisem imela časa in upam, da ne bom sedaj čisto brcnila v temo, ampak v kolikor sem preletela ste se očitno pogovarjale o dopustu. No jaz sem bila pa lansko leto na Siciliji in je tudi sanjsko. Res imaš ogromno za pogledati, vendra moraš biti pripravljen na visoke temperature. Mi smo šli z avtom, in smo se potem trikrat selili s šotori in si ogledovali prečudovito pokrajino. Res je kaj videti in če boste imele čas in priložnost hitro odidite. Drugače pa moj sanjski dopust je bil dve leti nazaj na Irsko. To je pokrajina, kjer se res spočiješ in uživaš maksimalno. Ljudje so prijazni in definitivno se bom ob priliki vrnila. Bom poskušala prilepiti kakšno slikico, da bom z vami delila lepoto teh dežel. evo kakšna slikica... Tole je Sicilija Tole pa z Irske na velikanovih čereh No pa tudi Jordanija je krasna in vredna ogleda, samo od tam na žalost še nimam slikc. Jih moram še prenesti pa dam kdaj drugič na ogled. Je pa zelo lep tudi Zakintos, samo je bolj žurerski kraj, kot sva si z dragim predstavljala in sva bila malo razočarana. ampak vseeno za pokušimo kakšna slikca: in želvica, po katerih je otok znan: in en pogled na eno izmed mnogih plaž:
< Sporočilo je popravil murkica -- 28.5.2008 18:51:27 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 19:59:53
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem mu povedala, da je zdaj fini, tudorski maček, pa nekak ne kupi tega zdaj sem se pa skor polulala...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 20:47:06
|
|
|
|
beyba
|
Full sem vas pokomentirala , pa me je vun vurglo zdej se mi pa ne da še enkrat pisat... Zato vas danes samo lepo pozdravljam.... Jutri mam pregled potem se vam pa oglasim.... Naj vam samo povem ime moje male pikice. Če bo punčka kot pravijo da bo , je 99,9 % da ji bo ime ELA.Za fantka pa nimava imena, ker bo itak punčka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 21:19:18
|
|
|
|
murkica
|
Hura za prvo punčko Elo!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.5.2008 22:56:00
|
|
|
|
sonček85
|
lepe in noro dobre slike. lahko noč
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?