hmm
|
Zdravo klepetulje, se na kratko oglašam, da ne boste mislile, da me je pobralo od sreče, da sem . Pišete toliko, da sploh več ne vem za kaj se gre, gledat pa ne morem preveč v monitor, ker mi je preveč . Najprej bi rada Se* zaželela vse lepo ob poroki, naj bo res sanjska, po sanjski poroki pa naj bo prav takšno življenje v dvoje, troje, četvero... ! Oh, ti kar zavidam kak lep dan te čaka . sonček33, ti še tukaj čestitam za . Naj bodo meseci, ki te sedaj čakajo , čimlepši, trebušček pa takšen, da ti ga bodo vsi zavidali . Kako si kaj, srečka ? Joj, ene pa greste že skoraj rodit , beyba, KHALO, Erin, kako samo čas leti, se mi zdi, da še ni dolgo kar smo še skupaj v gate gledale, če pride (vsaka v svoje, da ne bo pomote ). Srečnice, če malo, pa boste imele v naročju svoje . Iiiii , kako lepo, da ste me dale na seznamček, sem se zelo razveselila. Pri meni je zelo napeto, saj sem na začetku krvavela in sem zato morala počivati, v torek sem zagledala , oh, kakšen občutek... ... Včeraj pa sem spet malo krvavela, a je minilo, ko sem počivala. Zdaj pa ležim in upam, da se krvavitev ne bo ponovila in da je vse v redu, a je kar hudo, ko ne veš kaj se v tebi dogaja. PDP imam nekje 16. 1. 2009. Upam, da se tokrat dobro konča! Vsem, ki še čakate želim, da vam čimprej uspe . Pa lepe dopuste, vidim, da ste z eno nogo že v toploh krajih . Zdaj pa grem ajat, da ne bo kaj narobe... Lep pozdrav vsem!
|