Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:14:52
|
|
|
|
srki
|
Pa kaj mi zdaj te jugurte limaš . Daj kakega nagega pripopaj gor, da mi bo še bolj vroče, kot mi je.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:15:23
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj jaz se s tem ne obremenjujem........ ravno mi je od tle do tokia....važno da me razumejo in jaz njih, če pa ti koga ne, ni treba odgovarjat... Pa moti me tudi, če ljudje ne znajo brati....oz. samo črke gledajo, ne razumejo pa, kaj berejo.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:17:17
|
|
|
|
Maxica
|
Ja, tak način pisanja, priznam, me zelo zmoti, ampak da bi si pa o avtorju takega posta kaj posebnega mislila ali o njem kot človeku zaradi tega imela kakšno slabo mnenje, to pa ne.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 13:18:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:19:20
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa kaj mi zdaj te jugurte limaš . Daj kakega nagega pripopaj gor, da mi bo še bolj vroče, kot mi je. Volga in srki... jst vaju že dva meseca berem o teh jogurtih in še zdaj ne vem o čem je fora. A bo padlo kakšno pojasnilo? O ja, seveda, ni panike. Enkrat, ne dolgo nazaj je Srki pisala, da je za malico jedla jUgurt. In potem še najmanj 3x v istem postu jUgurt. zdaj razumeš? Sori, Srka
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:19:46
|
|
|
|
cmokec
|
Kar natipkam, le redkokdaj preberem še enkrat, preden objavim. Zato so moji posti vedno z napakami. Najbolj od objavljenega me pa motijo besede sma šla, sma kupila, ...
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:20:19
|
|
|
|
felicia
|
a si moram kaj mislit o "takem" človeku? Uf, pardon velika začetnica A aja pa še kakšna vejca o šit kolk napak!
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:21:11
|
|
|
|
Maxica
|
Mene mal pogrejejo tudi plAnice.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:22:43
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Mene mal pogrejejo tudi plAnice. Joj Maxica. Pa kaj ti ne veš, da se to napiše v ednini in z veliko začetnico? Potem pa druge šimfaš, da ne vejo slovenskega jezika.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:24:32
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Mene mal pogrejejo tudi plAnice. Joj Maxica. Pa kaj ti ne veš, da se to napiše v ednini in z veliko začetnico? Potem pa druge šimfaš, da ne vejo slovenskega jezika.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:32:38
|
|
|
|
*kinnie*
|
Ne maram površnih oseb, pa naj bo to v virtuali ali resničnem življenju .....
< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 29.5.2008 13:33:53 >
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:32:42
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Mene mal pogrejejo tudi plAnice. Joj Maxica. Pa kaj ti ne veš, da se to napiše v ednini in z veliko začetnico? Potem pa druge šimfaš, da ne vejo slovenskega jezika. A tako: Planica za na ritko
< Sporočilo je popravil Raho -- 29.5.2008 13:33:04 >
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:34:40
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Mene mal pogrejejo tudi plAnice. pa pacilni prašek....
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:36:18
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Mene mal pogrejejo tudi plAnice. Joj Maxica. Pa kaj ti ne veš, da se to napiše v ednini in z veliko začetnico? Potem pa druge šimfaš, da ne vejo slovenskega jezika. A tako: Planica za na ritko Kje pa je kdo omenjal ritko?
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:37:43
|
|
|
|
kalbo
|
Meni gre nezmožnost pisnega izražanja tudi precej na živce. Na forumih ne toliko, kot v službi. En naš izvajalec, težek poslovnež, ki se vedno vozi v hudih avtih, vedno upicanjen v nulo, pa mu vse skupaj nič ne pomaga, ker ta človek ne zna spravit skupaj enega berljivega maila. Ob njegovih umotvorih se ti prav oči lomijo, ko se prebijaš skozi.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:38:19
|
|
|
|
kalbo
|
Kje pa je kdo omenjal ritko? Jest jo pogrešam...tvojo namreč :)
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:39:39
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kje pa je kdo omenjal ritko? Jest jo pogrešam...tvojo namreč :) Pst.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:39:44
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kje pa je kdo omenjal ritko? Jest jo pogrešam...tvojo namreč :) Evo jo, tanikoo (a sem prav sklanjala????), sam zato se je obesila na moj post, da smo do tu prišli.
< Sporočilo je popravil Maxica -- 29.5.2008 13:40:17 >
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:41:40
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kje pa je kdo omenjal ritko? Jest jo pogrešam...tvojo namreč :) Evo jo, tanikoo (a sem prav sklanjala????), sam zato se je obesila na moj post, da smo do tu prišli. Izenačila si na 1:1
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:41:58
|
|
|
|
Volga
|
No, sem šla gledat za eno uporabnico, ki, ne vem no....nima pojma o SLO: "imama dva pa pol let staro" "jas" "z tem" "nemore" "nemisliš" "nevem" "z predsemesnko" da o sklanjatvah, spregatvah in ostalem sploh ne govorim.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:45:16
|
|
|
|
kalbo
|
Na forumu se mi to še nekako zdi OK, čeprav je neberljivo. Jest take službene maile dobivam, da te srat prime.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:47:44
|
|
|
|
jakaracman
|
V bistvu mi dol visi kako pišejo, se pa dostikrat zamislim nad tem, kaj pišejo.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:53:06
|
|
|
|
smigli
|
Priznam tudi jaz večkrat grešim . Pogosto se zatipkam ipd. Predvsem pa imam dneve, ko zaradi kronične utrujenosti ne utegnem spraviti misli na papir. Predvsem pa pripisujem krivdo načinu dopisovanja po mailu s prijateljicami iz mojega konca, saj si pišemo v strogem narečju. Tudi mene motijo nekatere neberljive reči, ampak se niti ne sekiram, ampak jih enostavno ne prebiram. Kaj si mislim? Hm, ne dosti, preskočim in grem dalje.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 13:53:27
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Torej o ljudeh, ki pišejo vse v enem odstavku, brez vejic, pik in ostalih ločil. Ki ne delajo presledkov za vejicami, ki pišejo Gdo, monstruacija, domol, namesto dvojine kr neki......jaz se ob takih skrpucalih velikokrat vprašam: Madona, a ima ta človek narejeno sploh OŠ? Ali je odnehal tam v nižjih razredih tako kot večina članov marginalne skupnosti, ki slišijo na ime Romi? Ne leti na nobeno osebno, samo na splošno sprašujem o mnenjih, ker mene take stvari pa res malo čudijo. Kako naj bomo zavedni in ponosni Slovenci, če ne znamo niti osnov maternega jezika. P.S. tukaj niso bistvo slovnične napake, ki se naredijo mimogrede niti ne tipkarske napake, pač pa to, da iz posta prav bode neznanje slvoenskega jezika. kaj naj napišem? sem že včeraj mela napisano, pa sem raje zbrisala, ker je juha že itak zavrela
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 13:54:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?