Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:06:32
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Torej o ljudeh, ki pišejo vse v enem odstavku, brez vejic, pik in ostalih ločil. Ki ne delajo presledkov za vejicami, ki pišejo Gdo, monstruacija, domol, namesto dvojine kr neki......jaz se ob takih skrpucalih velikokrat vprašam: Madona, a ima ta človek narejeno sploh OŠ? Ali je odnehal tam v nižjih razredih tako kot večina članov marginalne skupnosti, ki slišijo na ime Romi? Ne leti na nobeno osebno, samo na splošno sprašujem o mnenjih, ker mene take stvari pa res malo čudijo. Kako naj bomo zavedni in ponosni Slovenci, če ne znamo niti osnov maternega jezika. P.S. tukaj niso bistvo slovnične napake, ki se naredijo mimogrede niti ne tipkarske napake, pač pa to, da iz posta prav bode neznanje slvoenskega jezika. kaj naj napišem? sem že včeraj mela napisano, pa sem raje zbrisala, ker je juha že itak zavrela Ampak rezancev pa še vedno ni.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:08:54
|
|
|
|
blak
|
Volga, dodaj v seznam še škatlja. Ta nevem, ga pišem tudi jaz, ampak ne vem zakaj Glede slovničnih napak pa tako: jasno mi je, da dosti ljudi slabo obvlada slovenščino in njena pravila. Pač enostavno niso vsi za vse, nimajo vsi toliko posluha za jezik (nanašem se predvsem na uporabo s/z ali k/h)... Zelo težko pa berem sporočila, ki so napisana v narečjih (tu ne mislim na samo eno besedo, ampak na celotno sporočilo), brez vejic, brez presledka za vejico in brez velikih začetnic.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:11:28
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Torej o ljudeh, ki pišejo vse v enem odstavku, brez vejic, pik in ostalih ločil. Ki ne delajo presledkov za vejicami, ki pišejo Gdo, monstruacija, domol, namesto dvojine kr neki......jaz se ob takih skrpucalih velikokrat vprašam: Madona, a ima ta človek narejeno sploh OŠ? Ali je odnehal tam v nižjih razredih tako kot večina članov marginalne skupnosti, ki slišijo na ime Romi? Ne leti na nobeno osebno, samo na splošno sprašujem o mnenjih, ker mene take stvari pa res malo čudijo. Kako naj bomo zavedni in ponosni Slovenci, če ne znamo niti osnov maternega jezika. P.S. tukaj niso bistvo slovnične napake, ki se naredijo mimogrede niti ne tipkarske napake, pač pa to, da iz posta prav bode neznanje slvoenskega jezika. kaj naj napišem? sem že včeraj mela napisano, pa sem raje zbrisala, ker je juha že itak zavrela Ampak rezancev pa še vedno ni. seveda jih ni, če pa so dali dekl gor
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:12:04
|
|
|
|
tanikaa
|
No, da končno napišem post, ki se bo nanašal na vprašanje. Mene edino najbolj pogreje (pa še rezanci in začimbe so zraven), ko nekatere uporabnice ne uporabljajo ločil. Majko jim . Že itak zaradi barve las stvari bolj težko zastopim, potem pa mi servirajo še eno klobaso.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:12:43
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Torej o ljudeh, ki pišejo vse v enem odstavku, brez vejic, pik in ostalih ločil. Ki ne delajo presledkov za vejicami, ki pišejo Gdo, monstruacija, domol, namesto dvojine kr neki......jaz se ob takih skrpucalih velikokrat vprašam: Madona, a ima ta človek narejeno sploh OŠ? Ali je odnehal tam v nižjih razredih tako kot večina članov marginalne skupnosti, ki slišijo na ime Romi? Ne leti na nobeno osebno, samo na splošno sprašujem o mnenjih, ker mene take stvari pa res malo čudijo. Kako naj bomo zavedni in ponosni Slovenci, če ne znamo niti osnov maternega jezika. P.S. tukaj niso bistvo slovnične napake, ki se naredijo mimogrede niti ne tipkarske napake, pač pa to, da iz posta prav bode neznanje slvoenskega jezika. kaj naj napišem? sem že včeraj mela napisano, pa sem raje zbrisala, ker je juha že itak zavrela Ampak rezancev pa še vedno ni. seveda jih ni, če pa so dali dekl gor Ja pa zdigne deklen pa daj še začimbe notre. Pasalo bi.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:12:46
|
|
|
|
mojamura
|
mene to ne prizadene toliko. sama tudi redkokdaj napišem slovnično pravilen post (kot vidite zdaj ne uporabljam velikih začetnic. ampak, ene dva ali tri krat sem pa že naletela na neke poste, pri katerih se mi niso dvignile dlake, ampak sem se samo nasmejala do solz.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:12:57
|
|
|
|
kalbo
|
itak zaradi barve las stvari bolj težko zastopim Ampak lepa pa si :)
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:13:45
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo itak zaradi barve las stvari bolj težko zastopim Ampak lepa pa si :) Že tisočič danes: psssssssssttttttttttttttttttttttt
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:14:29
|
|
|
|
kalbo
|
Zakaj že?
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:14:54
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Zakaj že? Ker se ne spodobi
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:16:22
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Torej o ljudeh, ki pišejo vse v enem odstavku, brez vejic, pik in ostalih ločil. Ki ne delajo presledkov za vejicami, ki pišejo Gdo, monstruacija, domol, namesto dvojine kr neki......jaz se ob takih skrpucalih velikokrat vprašam: Madona, a ima ta človek narejeno sploh OŠ? Ali je odnehal tam v nižjih razredih tako kot večina članov marginalne skupnosti, ki slišijo na ime Romi? Ne leti na nobeno osebno, samo na splošno sprašujem o mnenjih, ker mene take stvari pa res malo čudijo. Kako naj bomo zavedni in ponosni Slovenci, če ne znamo niti osnov maternega jezika. P.S. tukaj niso bistvo slovnične napake, ki se naredijo mimogrede niti ne tipkarske napake, pač pa to, da iz posta prav bode neznanje slvoenskega jezika. kaj naj napišem? sem že včeraj mela napisano, pa sem raje zbrisala, ker je juha že itak zavrela Ampak rezancev pa še vedno ni. seveda jih ni, če pa so dali dekl gor Ja pa zdigne deklen pa daj še začimbe notre. Pasalo bi. draga moja, nad ten piskron pa san tude ges brez močij. čakaj, pa de se začo kakši bograč kujati, pa te mo malo biberili
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:17:35
|
|
|
|
tanikaa
|
Komaj čakan.
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:18:35
|
|
|
|
kalbo
|
Ker se ne spodobi Zdej se še bolj spodobi ko prej. Zdej sva oba poročena
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 14:19:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:19:47
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ker se ne spodobi Zdej se še bolj spodobi ko prej. Zdej sva oba poročena Aha. Bomo videli, kaj bodo rekli "nadrejeni".
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:20:10
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Torej o ljudeh, ki pišejo vse v enem odstavku, brez vejic, pik in ostalih ločil. Ki ne delajo presledkov za vejicami, ki pišejo Gdo, monstruacija, domol, namesto dvojine kr neki......jaz se ob takih skrpucalih velikokrat vprašam: Madona, a ima ta človek narejeno sploh OŠ? Ali je odnehal tam v nižjih razredih tako kot večina članov marginalne skupnosti, ki slišijo na ime Romi? Ne leti na nobeno osebno, samo na splošno sprašujem o mnenjih, ker mene take stvari pa res malo čudijo. Kako naj bomo zavedni in ponosni Slovenci, če ne znamo niti osnov maternega jezika. P.S. tukaj niso bistvo slovnične napake, ki se naredijo mimogrede niti ne tipkarske napake, pač pa to, da iz posta prav bode neznanje slvoenskega jezika. kaj naj napišem? sem že včeraj mela napisano, pa sem raje zbrisala, ker je juha že itak zavrela Ampak rezancev pa še vedno ni. seveda jih ni, če pa so dali dekl gor Ja pa zdigne deklen pa daj še začimbe notre. Pasalo bi. draga moja, nad ten piskron pa san tude ges brez močij. čakaj, pa de se začo kakši bograč kujati, pa te mo malo biberili PA DEJ... A LAHKO NORMALNO CITIRATE Zakaj? In zakaj kričiš?
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 14:22:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:25:11
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Torej o ljudeh, ki pišejo vse v enem odstavku, brez vejic, pik in ostalih ločil. Ki ne delajo presledkov za vejicami, ki pišejo Gdo, monstruacija, domol, namesto dvojine kr neki......jaz se ob takih skrpucalih velikokrat vprašam: Madona, a ima ta človek narejeno sploh OŠ? Ali je odnehal tam v nižjih razredih tako kot večina članov marginalne skupnosti, ki slišijo na ime Romi? Ne leti na nobeno osebno, samo na splošno sprašujem o mnenjih, ker mene take stvari pa res malo čudijo. Kako naj bomo zavedni in ponosni Slovenci, če ne znamo niti osnov maternega jezika. P.S. tukaj niso bistvo slovnične napake, ki se naredijo mimogrede niti ne tipkarske napake, pač pa to, da iz posta prav bode neznanje slvoenskega jezika. kaj naj napišem? sem že včeraj mela napisano, pa sem raje zbrisala, ker je juha že itak zavrela Ampak rezancev pa še vedno ni. seveda jih ni, če pa so dali dekl gor Ja pa zdigne deklen pa daj še začimbe notre. Pasalo bi. draga moja, nad ten piskron pa san tude ges brez močij. čakaj, pa de se začo kakši bograč kujati, pa te mo malo biberili PA DEJ... A LAHKO NORMALNO CITIRATE Zakaj? In zakaj kričiš? ker je nenormalna
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:26:34
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Torej o ljudeh, ki pišejo vse v enem odstavku, brez vejic, pik in ostalih ločil. Ki ne delajo presledkov za vejicami, ki pišejo Gdo, monstruacija, domol, namesto dvojine kr neki......jaz se ob takih skrpucalih velikokrat vprašam: Madona, a ima ta človek narejeno sploh OŠ? Ali je odnehal tam v nižjih razredih tako kot večina članov marginalne skupnosti, ki slišijo na ime Romi? Ne leti na nobeno osebno, samo na splošno sprašujem o mnenjih, ker mene take stvari pa res malo čudijo. Kako naj bomo zavedni in ponosni Slovenci, če ne znamo niti osnov maternega jezika. P.S. tukaj niso bistvo slovnične napake, ki se naredijo mimogrede niti ne tipkarske napake, pač pa to, da iz posta prav bode neznanje slvoenskega jezika. kaj naj napišem? sem že včeraj mela napisano, pa sem raje zbrisala, ker je juha že itak zavrela Ampak rezancev pa še vedno ni. seveda jih ni, če pa so dali dekl gor Ja pa zdigne deklen pa daj še začimbe notre. Pasalo bi. draga moja, nad ten piskron pa san tude ges brez močij. čakaj, pa de se začo kakši bograč kujati, pa te mo malo biberili PA DEJ... A LAHKO NORMALNO CITIRATE Zakaj? In zakaj kričiš? Zato, ker je res zoprno. Kričim pa zato, da se me sliši. Hvala Evo obljubim, da ne bom več "nenormalno" citirala. Samo ... kako je že normalno citiranje?
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:28:26
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa kaj mi zdaj te jugurte limaš . Daj kakega nagega pripopaj gor, da mi bo še bolj vroče, kot mi je. Volga in srki... jst vaju že dva meseca berem o teh jogurtih in še zdaj ne vem o čem je fora. A bo padlo kakšno pojasnilo? O ja, seveda, ni panike. Enkrat, ne dolgo nazaj je Srki pisala, da je za malico jedla jUgurt. In potem še najmanj 3x v istem postu jUgurt. zdaj razumeš? Sori, Srka A res, a veš, da tega nisem vedela, skrakta, lukrecija, še sama nisem štekala, kaj hoče s temu jugurti povedat. Zdaj pa zanalašč pišem jugurt. Drugače pa nisem vedela, da se piše jogurt, tega se mi nismo učili .
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:29:20
|
|
|
|
Volga
|
Saj, je pa res dobro, da mi niste teme posrale. Sploh ne vem, če sem še vendo na pravi temi
< Sporočilo je popravil Volga -- 29.5.2008 14:30:00 >
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:31:42
|
|
|
|
nanč
|
Kera igrica je že to?
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:32:46
|
|
|
|
kjava
|
Kadar jaz naletim na tak post, v odgovorih iščem Volgo, Raho in podobne, ki se bodo vtaknile v to , o avtorju si ne mislim nič. Me boli đoko. Tanikaa, kdaj si se pa ti poročila
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o človeku, ki napiše neko ... 29.5.2008 14:33:28
|
|
|
|
srki
|
Ali pa: "Kje je moj kolo" Se pa kar strinjam s predhodnico pred mano, da mogoče tudi posluh za jezik malo vpliva na pravilno pisanje. Namreč, jaz imam eno fejst sodelavko, tako po pameti kot po videzu, je dipl. eoc., ampak vedno, ko je morala kaj sestaviti, nas je prosila, če za jo pogledamo, ker so ji velike preglavice delali s, z,...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 14:33:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?