Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 9:46:04
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Kava je najbolj pomemben začetek dneva. Mater... sam pri nas v službi jo ponavadi skuha sodelavka in je zanič. Uf, ni ga hujšga Jaz si jo, v izogib temu, kar doma skuham, čist po mojem okusu.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 9:46:05
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga O, Srka, jaz sem tudi že jedla. Sir pa svežo papriko, brez kruha. je bilo tudi dobro, samo bom kmalu spet morala. To je ful v redu, menda je treba zjutraj jesti beljakovine, za možgane. No, zato pa je moja sodelavka tako kisla vsako jutro, ko pa nikoli zjutraj ne je. Očitno se ji možgani kisajo .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 9:46:58
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Kava je najbolj pomemben začetek dneva. Mater... sam pri nas v službi jo ponavadi skuha sodelavka in je zanič. Uf, ni ga hujšga Jaz si jo, v izogib temu, kar doma skuham, čist po mojem okusu. Jaz pa ne rabim kave, da se zbudim ali pridem k sebi . Skuham pa dobro, tako pravijo tisti zagreti kofetkarji.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 9:50:48
|
|
|
|
CatJa
|
Srki, men je kava bolj obred, pa to, lahk grem čez pol ure nazaj spat, če je treba. Me kava nič ne naspidira al kej podobnega.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 9:54:19
|
|
|
|
Freycha
|
volga zjutraj mu ga obdelaj še preden se zbudi, boš videla, bo kuj boljše volje mater, glih dobro previjem in nahranim otroka, se mi poserje, da imam spet delo
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 9:57:31
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Srki, men je kava bolj obred, pa to, lahk grem čez pol ure nazaj spat, če je treba. Me kava nič ne naspidira al kej podobnega. ja, saj to verjamem. Po mojem je to, da te kava zbudi, samo ena misel. No, ene dejansko res zbudi, eni po njej spat ne morejo...odvisno od človeka. meni sicer lepo diši, ampak mi škodi. Kaj mora Volga nardit, koga obdelat
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 9:59:15
|
|
|
|
caillou
|
Mišni, kje pa ti šotoriš ? A pred hišco, blokom....? Daj malo več povej no.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:02:49
|
|
|
|
srki
|
A jo pojdeš malo strašit ?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:05:13
|
|
|
|
caillou
|
Ma ja, bi ju šla mejčkeno pogledat .
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:06:19
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Mišni, kje pa ti šotoriš ? A pred hišco, blokom....? Daj malo več povej no. Na vikendu. Pa zdaj imava še bazen pred šotorom. Tako da bo danes popoldne še pestro.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:07:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha volga zjutraj mu ga obdelaj še preden se zbudi, boš videla, bo kuj boljše volje mater, glih dobro previjem in nahranim otroka, se mi poserje, da imam spet delo Še to, ja
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: caillou Mišni, kje pa ti šotoriš ? A pred hišco, blokom....? Daj malo več povej no. Na vikendu. Pa zdaj imava še bazen pred šotorom. Tako da bo danes popoldne še pestro. A tako,vidva imata uvajanje v dopust
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha volga zjutraj mu ga obdelaj še preden se zbudi, boš videla, bo kuj boljše volje mater, glih dobro previjem in nahranim otroka, se mi poserje, da imam spet delo Še to, ja Za dobro volje,vse!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:11:34
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha volga zjutraj mu ga obdelaj še preden se zbudi, boš videla, bo kuj boljše volje mater, glih dobro previjem in nahranim otroka, se mi poserje, da imam spet delo Še to, ja Za dobro volje,vse!!!!!!!!!!!! ane.... jaz tudi tako pravim eni pa res ne razumejo
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:12:14
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: caillou Mišni, kje pa ti šotoriš ? A pred hišco, blokom....? Daj malo več povej no. Na vikendu. Pa zdaj imava še bazen pred šotorom. Tako da bo danes popoldne še pestro. Tole je pa super. A masta tisti velik napihljiv bazen, kjer klečiš in si ves pod vodo ? Eni pa uživate. Midve z Emo pa še vedno nikamor ne moreva . Zmešal se nama bo doma.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 10:12:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 10:13:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:13:46
|
|
|
|
ZARA
|
Halou, pupičke!
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha volga zjutraj mu ga obdelaj še preden se zbudi, boš videla, bo kuj boljše volje mater, glih dobro previjem in nahranim otroka, se mi poserje, da imam spet delo Še to, ja Za dobro volje,vse!!!!!!!!!!!! ane.... jaz tudi tako pravim eni pa res ne razumejo Zato,ker imajo raje tisto hladno kovinsko al plastično budilko pole glave,namesto...........
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:14:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Halou, pupičke! Haj pupička!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:15:31
|
|
|
|
caillou
|
Emi je imunski sistem po obveznem predšolskem cepljenju toliko padel, da je fasala katarno slinavko in posledično še angino. Še vedno ne sme med ljudi zaradi možnega novega infekta. Pa še posušila se je kot sliva. Ima celih osemnajst kilogramov.
< Sporočilo je popravil caillou -- 29.5.2008 10:17:35 >
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:15:35
|
|
|
|
Freycha
|
ni ga lepšega kot se zbudit na tak "naraven" način ne? no, sam jaz bi svojega po glavi, če bi mi na tešče šaril tam spodaj moškim mora biti pa verjetno dober občutek
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:16:57
|
|
|
|
caillou
|
ZARA, lavju.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 10:17:04
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Mater vam babe.. iz jutranje kavice na jutranji sexs. Bemti freycha. Meni tudi sex zjutraj niti pod razno ne paše. temu se reče seks na eks sam jaz tudi nisem fan tega me jutranji zadahhi preveč motijo.... če me pa od zadaj, pa samo sebe na zgornji stranici postelje voham, pa mi spet ni ok
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 10:19:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Otroci brez varstvakili kiliAli bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?Ja (
19%)
Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (
4%)
Mogoče (
12%)
Nevem (
13%)
Ne (
38%)
Nikoli (
13%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!