Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 15:05:55
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka bubamara, a kaj v naše konce, pa ne boste hodili? Jaz najverjetneje čez dober mesec, pogosteje hodila v LJ mika nas tist 31.5. ko je otvoritev.... pa ne vemo, če bo slučajno sosedov otrok rojstni dan paznoval... a res? Lepo bi bilo, če bodo cenjena guspa prišli v naše kraje
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 15:08:00
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula kaj boš pa drugega počel v tem vremenu Hujšal. Aja...ti si suhica. Kar jej. Saj jem. Trenutno se bašem z dubajskimi pistacijami. Mater so dobre
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 16:03:15
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ko smo že pri hrani. Volga, si že porabila pinjole? Sem ti napisala recept (v grobem) za sesekljano pečenko s filo iz blitve in pinjol ne, nsiem še, bom pa enkrat probala. Danke za recept.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 20:09:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A se bo danes tukaj kaj čvekalo ali vam je še prevroče? Saj ne vem, če se mi še da. Vroče pa ni, bom en mrzel pir odprla, pa bo še manj.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 20:50:17
|
|
|
|
Udb
|
Čer! Kaj čm delat? Nč panmetnega ni po tv, pa samevam...
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 20:53:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka bubamara, a kaj v naše konce, pa ne boste hodili? Jaz najverjetneje čez dober mesec, pogosteje hodila v LJ mika nas tist 31.5. ko je otvoritev.... pa ne vemo, če bo slučajno sosedov otrok rojstni dan paznoval... a res? Lepo bi bilo, če bodo cenjena guspa prišli v naše kraje če pridemo te 100% pokličem in ti javim...
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 21:09:27
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Čer! Kaj čm delat? Nč panmetnega ni po tv, pa samevam... pa mi nekaj povej... A je oralna obdelava lučke seks ali ne? Pa ne mislim, lučke ljubljanskih mlekarn, da se razumemo. Ma, nekaj razmišljam. Bubica, , ti kar pridi,jih čakam
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 21:42:06
|
|
|
|
Marogica
|
Ja, res je.....stare čveke smo utrujene....
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 21:45:43
|
|
|
|
spacey
|
Čeeeer. Nekak sem vas zavohala.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 21:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer! lep večer, pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 21:48:50
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Dober večer! lep večer, pa lahko noč Kaj greš že spat? Saj noč je še mlada.....
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 21:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Dober večer! lep večer, pa lahko noč Kaj greš že spat? Saj noč je še mlada..... Eh... kje... Pod tuš se grem hladit... pa vedno ko se spomnim nate ratam lačna.... Hm... le zakaj?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 21:51:56
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica pa vedno ko se spomnim nate ratam lačna.... Hm... le zakaj? Ker me enostavno obožuješ . Sem skoraj kot zajc v obari. Same kosti za glodat...
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 23:05:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica pa vedno ko se spomnim nate ratam lačna.... Hm... le zakaj? Ker me enostavno obožuješ . Sem skoraj kot zajc v obari. Same kosti za glodat... Obara je tud kul ja. Se pa res ob tebi vedno spomnim... (ne me linčat, prosim lepo) na pico od konkurence
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 23:08:26
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Se pa res ob tebi vedno spomnim... (ne me linčat, prosim lepo) na pico od konkurence Zakaj bi te linčala? Okusi so različni...
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 23:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej tist je bil hec...kao. Res pa je, da sem pr vas jedla sam 2 vrsti pic. Tk, da... Aja... jagodne mi nikar ne ponujaj Ti, a zdej že mate melancane?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 7:09:18
|
|
|
|
srki
|
Dobro jutro, čvekulje. Kako je fajn temperatura sedaj zjutraj. Pa kako je fajn, ko se že ob 4 začen danit, pa ko te petje ptic zbudi. Prec čloek lažje ustane. Pa ko smo že pri papcanju, sem tudi že jedla, eno sirovo s paradajzom gor. Mmmm, je bila dobra.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 7:10:06
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Dobro jutro, čvekulje. Kako je fajn temperatura sedaj zjutraj. Pa kako je fajn, ko se že ob 4 začen danit, pa ko te petje ptic zbudi. Prec čloek lažje ustane. Pa ko smo že pri papcanju, sem tudi že jedla, eno sirovo s paradajzom gor. Mmmm, je bila dobra. O, Srka, jaz sem tudi že jedla. Sir pa svežo papriko, brez kruha. je bilo tudi dobro, samo bom kmalu spet morala.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 7:18:37
|
|
|
|
srki
|
Ampak ti si res noseča .
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 7:21:56
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ampak ti si res noseča . Mhm. Je rekel danes mali, ko sva šla peš v vrtec, pa je rekel, da ga zebe, pa sem jaz rekla, da kako to, da mene pa ne, pa sva podobno oblečena, pa pravi: Ja, ti, ki imaš več kožuščka, takega mislim, no, več špeha.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 29.5.2008 7:36:00
|
|
|
|
Marogica
|
'Jutro...Kako lahko navsezgodaj jesta? Jaz rabim najprej kavooooo.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?