|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek starih uporabnic
29.5.2008 8:20:53   
viv_
Jutro...

Jaz tudi ne morem jest zjutri. Tam do ene 9h mi je slabo. Lahko pa kavo... S smetano... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
29.5.2008 8:21:36   
Anonimen
Tudi z moje strani pozdrave v sončno jutro,nacejam se s kavo,da k sebi pridem.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 8:29:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
29.5.2008 8:32:30   
Freycha
da se malo tu prištulim, ker mi delujete nekako naspedirane - glih zame!

jutranja kava v teku, mali in veliki pujs še spita, jaz pa ne vem, kje naj se lotim dela......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 254
29.5.2008 8:38:31   
Mišni
Dobro jutro. Tudi jaz ob kavici v službici po še eni prespani noči v šotoru.

So mi že rekli tukaj v službi, da dopusta sploh ne rabim, da je to to.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 255
29.5.2008 8:38:42   
Anonimen
jutranja kava v teku, mali in veliki pujs še spita, jaz pa ne vem, kje naj se lotim dela......

O kavi in pujsih sva na isti valovni dolžini,kavo pijem,pujsi še spijo.Ne vem pa ti svetovat kje začnet z delom,ker sem tudi jaz v dilemi,opazujem in globoko razmišljam kje začetuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
29.5.2008 8:40:23   
Anonimen
po še eni prespani noči v šotoru.

Zakaj pati šotoriš?user posted image user posted image user posted image A so te iz bajte vrgli?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
29.5.2008 8:41:05   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
O, Srka, jaz sem tudi že jedla. Sir pa svežo papriko, brez kruha. je bilo tudi dobro, samo bom kmalu spet morala.

To je ful v redu, menda je treba zjutraj jesti beljakovine, za možgane.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 258
29.5.2008 8:41:22   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

O kavi in pujsih sva na isti valovni dolžini,kavo pijem,pujsi še spijo.Ne vem pa ti svetovat kje začnet z delom,ker sem tudi jaz v dilemi,opazujem in globoko razmišljam kje začetuser posted image

ja ja... jaz takole že 40. minut razmišljam..... imam v izgovor, da pujsa spita in ju nočem zbuditiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
29.5.2008 8:41:47   
Mišni

po še eni prespani noči v šotoru.

Zakaj pati šotoriš?user posted image user posted image user posted image A so te iz bajte vrgli?user posted image user posted image

Ne, iz bajte ne, šotoriva pa pač z otrokom, ker je fletno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
29.5.2008 8:43:01   
Freycha
sem mislila, da šparate na bajti, da bo dlje časa zdržalauser posted image user posted image user posted image

sej to v bistvu ni slaba idejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 261
29.5.2008 8:45:04   
Anonimen
ja ja... jaz takole že 40. minut razmišljam..... imam v izgovor, da pujsa spita in ju nočem zbuditi

UUU smo na isti valovni dolžiniuser posted image user posted image Sem že mislila,da znam samo jaz take izgovore najt.Če pometaš se preveč slišiuser posted image user posted image user posted image

Mišni,za otroke vse,tud pod šotoruser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 8:54:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
29.5.2008 8:57:56   
Maxica
Lukrecija, nice.user posted image
Tudi jaz rada na umirjen način začnem nov delovni dan, se mi zdi, da cel dan čisto drugače izpade.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 264
29.5.2008 9:06:45   
Freycha
no tko... za začetek sem spila kavo in si namalala lase... mali pujsek se je že zbudil, veliki še spi......

neva6 sam če je pa res noooouser posted image user posted image user posted image user posted image

mmmm lukrecija idealno..... tukaj zraven bi še jaz čik vključila, čeprav že 4. leta ne kadim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
29.5.2008 9:08:51   
Anonimen
V senci pod palmama...ups..pod lipo s kavico v eni roki s čikom v drugi v popolni tišini,oziroma ob ptičjem petju.Tako bi lahko preživela jutro.Pa ga ne,sem tu za računalnikom,ki neznosno šumi.user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
29.5.2008 9:13:20   
Freycha
sej, če imaš laptopa greš lahko kar z njim ven, pa imaš še večjo idilo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
29.5.2008 9:17:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sej, če imaš laptopa greš lahko kar z njim ven, pa imaš še večjo idilo user posted image

Na žalost tako oborožena pa še nisem,tale moja stara škatla stoji in bo ostala na enem mestu,laptop so pa sanje.Bi bilo pa fajn res,ej zlata vredna ideja.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
29.5.2008 9:24:49   
Volga
Maroga, jaz imam kavo že ob pol šestih, tako da ob sedmih že paše hrana user posted image  

Jaz pa imam skoraj vsako jutro idealno jutro, razen zadnji teden, ko tastar hodi tudi ob 6 v službo in se drenja po kopalnici in hodniku....user posted image  pa zjutraj je itak takok slabe volje, da se sploh en pogovarjava, edino "zdravo" ali nekaj podobnega, potem pa čista tišina. No, on morda kaj zakolne, jaz sem pa tiho.

pa kako se ljudje lahko vstajajo tako zelo slabe volje user posted image  meni to ne bo nikoli jasno, jaz sem zjutraj vedno polna energije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
29.5.2008 9:29:53   
Anonimen
pa kako se ljudje lahko vstajajo tako zelo slabe volje meni to ne bo nikoli jasno, jaz sem zjutraj vedno polna energije.

Če slabo spiš,kako si pol lahko naspidiran že zjutraj?

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
29.5.2008 9:30:41   
Volga

pa kako se ljudje lahko vstajajo tako zelo slabe volje meni to ne bo nikoli jasno, jaz sem zjutraj vedno polna energije.

Če slabo spiš,kako si pol lahko naspidiran že zjutraj?

pa saj ne spi slabo, samo tak je, zjutraj je gnil, pa pika.

A ti pa slabo spiš al kaj? ja, stara si že, ni druge user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
29.5.2008 9:32:47   
Anonimen
ti pa slabo spiš al kaj? ja, stara si že, ni druge

Tudi,pa saj greš za mano pa boš vse sprobalauser posted image Ne vedno,včasih,pismo ko se vreme menja.user posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
29.5.2008 9:42:02   
Volga

ti pa slabo spiš al kaj? ja, stara si že, ni druge

Tudi,pa saj greš za mano pa boš vse sprobalauser posted image Ne vedno,včasih,pismo ko se vreme menja.user posted image

No, jaz včas ob kakšnih lunah slabše spim, se mi zdi. Ampak ne tako, da bi bila zjutraj slabe volje, to pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
29.5.2008 9:44:10   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ampak ti si res nosečauser posted image .

Mhm.

Je rekel danes mali, ko sva šla peš v vrtec, pa je rekel, da ga zebe, pa sem jaz rekla, da kako to, da mene pa ne, pa sva podobno oblečena, pa pravi: Ja, ti, ki imaš več kožuščka, takega mislim, no, več špeha. user posted image

He he, mali je faca.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 274
29.5.2008 9:45:40   
jakaracman
Volga mogoče je pa slabe volje ko te vidiuser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?