|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
29.5.2008 7:28:36   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

no v glavnem, po popitem pivcu so moje zgodbe zgledale takole: ''ko sem prvič šla iz porodnišnice...'' user posted image user posted image user posted image kdaj si šla pa drugič???!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ..aja pa še '' eno leto nazaj leti proti meni srna v avtu..'' aha ja sem slišala, da zdaj so se pa tud že srne motorizirale user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  sej sm rekla, pijanke. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
29.5.2008 7:30:21   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj češ, ko človek ni vajen pit user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
29.5.2008 7:30:56   
pina-1
jutro noč je bla v redu. Mene grlo in uho vedno bolj bolita, sam danes se ne dam.

Dolenjka, ko sem mu rekla da mora otroke spat spedenat, me je vrašu a ano tudiuser posted image . Po moje bo ana danes neumita šla spatuser posted image  ampak se sploh ne sekiram, ker jaz grem.

Bamby a ti spet nisi brala postov. Grem 5 moških.com gledatuser posted image user posted image

grem sedaj ano zrihtat. sem samo kavo prišla skuhat, da jih ne bom slišala, da e držim obljubeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
29.5.2008 7:39:58   
bamby
pina, a že kuhaš kavo user posted image . Sem prišla, da jo skupj spijemo, ker si jo sinoči obljubljala.

Naša dečva, pa spet jest noče user posted image . Ne zastopim tega, zakaj zjutraj otrok ni lačen. Sinoči ji pol nisem dala jest, se je pa zato ob 1.45 zbudila, zdaj pa nič user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
29.5.2008 7:53:45   
Suzi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj češ, ko človek ni vajen pit user posted image user posted image user posted image

raj ne razmišljam kakšne bi jaz kvasila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
29.5.2008 7:55:36   
dolenjka
Jutro user posted image

Najprej tole: Kje je kava, ki je bila obljubljena za 7.30 ??????????????
Mi pijanke, rabimo KAVOOOOOOOOOOO user posted image

Pinči, kaj je rekel tvoj ko si rekla da mora otroke zrihtat? Če Ano tut? A zan Ana ni več otrok al kako? A se že sama tušira? user posted image  Sej je res že 14 dni kar se nismo vidl, sam da tko hitr napreduje user posted image  Ja prov no, svaka čast Pinotu, k dela tko pametne otroke user posted image  user posted image  user posted image

Evo, mi smo spet prespal noč in se zbudili in jedli 1. šele ob 6h user posted image  user posted image  user posted image  Zdej ima pa beautysleep user posted image

Jaz in moj pa kavo pijeva, ker itak da s primorko ni nič in čakava strice, da pridejo komarnike montirat user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
29.5.2008 7:55:53   
Februarka08
Jutro.
Uf, ste spet naklofale. Ne bo cajta brat.
Za nami je fenomenalna noč. Larisa je na svoj mini roj.dan postavila rekord v spanju in spala 9 ur in pol.user posted image user posted image user posted image Zdej se pogovarja sama s sabo (al komer kol že), jaz pa šibam rože zalit, potem pa na zajtrk in šibava ven. Spet bo lepo. Med hudimi urami morva bit itak not, ker je zunaj prevroče...

Lep dan vsem, vas berem kasneje.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
29.5.2008 7:56:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

raj ne razmišljam kakšne bi jaz kvasila. user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, tut tebe imam na sumu, da imaš mal pomankanja user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
29.5.2008 8:02:25   
misar
dolenjka...kako pa kaj mama? a nista ble zmenjene včer za ob treh...ti si pa pol še kvasila tam user posted image user posted image user posted image

kaj komarnikov niso pršli že včer zmontirat?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
29.5.2008 8:02:57   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ja, tut tebe imam na sumu, da imaš mal pomankanja user posted image  user posted image  user posted image

ja, samo česa. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
29.5.2008 8:04:13   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
grem sedaj ano zrihtat. sem samo kavo prišla skuhat, da jih ne bom slišala, da e držim obljubeuser posted image

dolenjka, sej kava se kuha. mal si očke pejt umit, da boš bolš vidla po prekrokanem dnevu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
29.5.2008 8:06:06   
dolenjka

dolenjka...kako pa kaj mama? a nista ble zmenjene včer za ob treh...ti si pa pol še kvasila tam user posted image user posted image user posted image

kaj komarnikov niso pršli že včer zmontirat?

Mama je OK, hvala ker skrbiš zanjo user posted image  user posted image  user posted image

Ne, ker gazdarice ni blo doma, pridejo danes user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
29.5.2008 8:06:57   
dolenjka

ja, samo česa. user posted image user posted image user posted image user posted image

SVEGA i SVAŠTA user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
29.5.2008 8:07:51   
dolenjka

dolenjka, sej kava se kuha. mal si očke pejt umit, da boš bolš vidla po prekrokanem dnevu. user posted image user posted image user posted image user posted image

tele kava se bo očitno ISPEKLA k se že tolk dolg "kuha"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
29.5.2008 8:09:21   
misar
poslušte to...za dobro jutro:user posted image user posted image user posted image

Starejši par ima prometno  nezgodo in že se dvigata v nebo.
Med čakanjem na to, da jima dodelijo sobo v  večnosti,
se ozirata naokoli.
Žena je očarana, krajina jo navdaja z mirom  in zadovoljstvom:
"Dragi, tukaj je super. Res sem srečna, da sva prišla  sem."
Stari izbruhne: "Če ti ne bi toliko težila z  zdravo  prehrano,
bi bila tukaj že pred 15  leti!!!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
29.5.2008 8:10:14   
bamby
A bo kaj kave ali ne user posted image .
Tamala je vseeno nekaj pojedla zdaj, samo je mogla spet prej malo zadremat, da je lahko vlekla user posted image  user posted image . Jaz ne vem, ali bom imela vse skozi z njo take probleme user posted image . Sem bila že vesela, da nama gre na boljše, pol se pa spet vse podere. Kar neki, no user posted image !

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
29.5.2008 8:11:43   
bamby
tele kava se bo očitno ISPEKLA k se že tolk dolg "kuha"

Zato je rekla pina včeraj, da jo bo zame podgrela. Očitno jo bo zate tudi user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
29.5.2008 8:12:34   
pina-1

SUZIKA, KAJ PA TI PIJEŠ. JAZ ČASTIMMMMMMMMMMMMMMM.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
29.5.2008 8:13:04   
bamby
Bamby a ti spet nisi brala postov. Grem 5 moških.com gledatuser posted image user posted image

Pa ti jo menda ne bodo cel dan igrali user posted image user posted image user posted image . Kje je kavaaaaaa??????

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
29.5.2008 8:15:07   
Suzi*

ledeno kavo prosim. se mi od včeraj že lušta. user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
29.5.2008 8:15:10   
dolenjka

Pina

1. NE DER SE !!!!!! user posted image  PRIMORSKI

2. DEJ ŽE TO KAVO NA MIZOOOOOO

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
29.5.2008 8:16:15   
Suzi*
babe, nehite sedret!!! se bo tamala zbudila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
29.5.2008 8:16:30   
bamby
Tako sva pa midva pred 9. leti pred oltar stopila
user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
29.5.2008 8:16:35   
pina-1
babe user posted image !!! A lahko otroka spedenam, ali naj pokliče CSD Koper??? Je lačna in usrana ka kavču čakala,d a mati za babe kavo skuha in se pol njej posveti. HValežnost pa takauser posted image user posted image user posted image user posted image

Boste še vprašala kdaj vam bom s kavo postregla.

Ti dolenči jaz sem pa ob 7:28 kavo na net nalimala, sam ok, zate je to sredi noči, pa NE vidiš vsegauser posted image

bamby ti pa nisi še na vrsti.

Sedaj se samo suziki posvečam in zanjo ekstra kapučino pripravljam, ker je tako lepo stopila meni v branuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
29.5.2008 8:17:33   
pina-1

Pina

1. NE DER SE !!!!!! user posted image  PRIMORSKI

2. DEJ ŽE TO KAVO NA MIZOOOOOO

a si si ti tvoje prekrasne učke UMILA danes ali kaj???????

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?