Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 7:28:36
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar no v glavnem, po popitem pivcu so moje zgodbe zgledale takole: ''ko sem prvič šla iz porodnišnice...'' kdaj si šla pa drugič???!!! ..aja pa še '' eno leto nazaj leti proti meni srna v avtu..'' aha ja sem slišala, da zdaj so se pa tud že srne motorizirale sej sm rekla, pijanke.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 7:30:21
|
|
|
|
misar
|
ja kaj češ, ko človek ni vajen pit
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 7:30:56
|
|
|
|
pina-1
|
jutro noč je bla v redu. Mene grlo in uho vedno bolj bolita, sam danes se ne dam. Dolenjka, ko sem mu rekla da mora otroke spat spedenat, me je vrašu a ano tudi . Po moje bo ana danes neumita šla spat ampak se sploh ne sekiram, ker jaz grem. Bamby a ti spet nisi brala postov. Grem 5 moških.com gledat grem sedaj ano zrihtat. sem samo kavo prišla skuhat, da jih ne bom slišala, da e držim obljube
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 7:39:58
|
|
|
|
bamby
|
pina, a že kuhaš kavo . Sem prišla, da jo skupj spijemo, ker si jo sinoči obljubljala. Naša dečva, pa spet jest noče . Ne zastopim tega, zakaj zjutraj otrok ni lačen. Sinoči ji pol nisem dala jest, se je pa zato ob 1.45 zbudila, zdaj pa nič .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 7:53:45
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar ja kaj češ, ko človek ni vajen pit raj ne razmišljam kakšne bi jaz kvasila.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 7:55:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Najprej tole: Kje je kava, ki je bila obljubljena za 7.30 ?????????????? Mi pijanke, rabimo KAVOOOOOOOOOOO Pinči, kaj je rekel tvoj ko si rekla da mora otroke zrihtat? Če Ano tut? A zan Ana ni več otrok al kako? A se že sama tušira? Sej je res že 14 dni kar se nismo vidl, sam da tko hitr napreduje Ja prov no, svaka čast Pinotu, k dela tko pametne otroke Evo, mi smo spet prespal noč in se zbudili in jedli 1. šele ob 6h Zdej ima pa beautysleep Jaz in moj pa kavo pijeva, ker itak da s primorko ni nič in čakava strice, da pridejo komarnike montirat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 7:55:53
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Uf, ste spet naklofale. Ne bo cajta brat. Za nami je fenomenalna noč. Larisa je na svoj mini roj.dan postavila rekord v spanju in spala 9 ur in pol. Zdej se pogovarja sama s sabo (al komer kol že), jaz pa šibam rože zalit, potem pa na zajtrk in šibava ven. Spet bo lepo. Med hudimi urami morva bit itak not, ker je zunaj prevroče... Lep dan vsem, vas berem kasneje.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 7:56:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: misar ja kaj češ, ko človek ni vajen pit raj ne razmišljam kakšne bi jaz kvasila. ja, tut tebe imam na sumu, da imaš mal pomankanja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:02:25
|
|
|
|
misar
|
dolenjka...kako pa kaj mama? a nista ble zmenjene včer za ob treh...ti si pa pol še kvasila tam kaj komarnikov niso pršli že včer zmontirat?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:02:57
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: misar ja kaj češ, ko človek ni vajen pit raj ne razmišljam kakšne bi jaz kvasila. ja, tut tebe imam na sumu, da imaš mal pomankanja ja, samo česa.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:04:13
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem sedaj ano zrihtat. sem samo kavo prišla skuhat, da jih ne bom slišala, da e držim obljube dolenjka, sej kava se kuha. mal si očke pejt umit, da boš bolš vidla po prekrokanem dnevu.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:06:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar dolenjka...kako pa kaj mama? a nista ble zmenjene včer za ob treh...ti si pa pol še kvasila tam kaj komarnikov niso pršli že včer zmontirat? Mama je OK, hvala ker skrbiš zanjo Ne, ker gazdarice ni blo doma, pridejo danes
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:06:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: misar ja kaj češ, ko človek ni vajen pit raj ne razmišljam kakšne bi jaz kvasila. ja, tut tebe imam na sumu, da imaš mal pomankanja ja, samo česa. SVEGA i SVAŠTA
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:07:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem sedaj ano zrihtat. sem samo kavo prišla skuhat, da jih ne bom slišala, da e držim obljube dolenjka, sej kava se kuha. mal si očke pejt umit, da boš bolš vidla po prekrokanem dnevu. tele kava se bo očitno ISPEKLA k se že tolk dolg "kuha"
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:09:21
|
|
|
|
misar
|
poslušte to...za dobro jutro: Starejši par ima prometno nezgodo in že se dvigata v nebo. Med čakanjem na to, da jima dodelijo sobo v večnosti, se ozirata naokoli. Žena je očarana, krajina jo navdaja z mirom in zadovoljstvom: "Dragi, tukaj je super. Res sem srečna, da sva prišla sem." Stari izbruhne: "Če ti ne bi toliko težila z zdravo prehrano, bi bila tukaj že pred 15 leti!!!"
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:10:14
|
|
|
|
bamby
|
A bo kaj kave ali ne . Tamala je vseeno nekaj pojedla zdaj, samo je mogla spet prej malo zadremat, da je lahko vlekla . Jaz ne vem, ali bom imela vse skozi z njo take probleme . Sem bila že vesela, da nama gre na boljše, pol se pa spet vse podere. Kar neki, no !
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:11:43
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka tele kava se bo očitno ISPEKLA k se že tolk dolg "kuha" Zato je rekla pina včeraj, da jo bo zame podgrela. Očitno jo bo zate tudi
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:12:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem sedaj ano zrihtat. sem samo kavo prišla skuhat, da jih ne bom slišala, da e držim obljube dolenjka, sej kava se kuha. mal si očke pejt umit, da boš bolš vidla po prekrokanem dnevu. SUZIKA, KAJ PA TI PIJEŠ. JAZ ČASTIMMMMMMMMMMMMMMM.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:13:04
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Bamby a ti spet nisi brala postov. Grem 5 moških.com gledat Pa ti jo menda ne bodo cel dan igrali . Kje je kavaaaaaa??????
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:15:07
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem sedaj ano zrihtat. sem samo kavo prišla skuhat, da jih ne bom slišala, da e držim obljube dolenjka, sej kava se kuha. mal si očke pejt umit, da boš bolš vidla po prekrokanem dnevu. SUZIKA, KAJ PA TI PIJEŠ. JAZ ČASTIMMMMMMMMMMMMMMM. ledeno kavo prosim. se mi od včeraj že lušta.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:15:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem sedaj ano zrihtat. sem samo kavo prišla skuhat, da jih ne bom slišala, da e držim obljube dolenjka, sej kava se kuha. mal si očke pejt umit, da boš bolš vidla po prekrokanem dnevu. SUZIKA, KAJ PA TI PIJEŠ. JAZ ČASTIMMMMMMMMMMMMMMM. Pina 1. NE DER SE !!!!!! PRIMORSKI 2. DEJ ŽE TO KAVO NA MIZOOOOOO
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:16:15
|
|
|
|
Suzi*
|
babe, nehite sedret!!! se bo tamala zbudila.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:16:30
|
|
|
|
bamby
|
Tako sva pa midva pred 9. leti pred oltar stopila
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:16:35
|
|
|
|
pina-1
|
babe !!! A lahko otroka spedenam, ali naj pokliče CSD Koper??? Je lačna in usrana ka kavču čakala,d a mati za babe kavo skuha in se pol njej posveti. HValežnost pa taka Boste še vprašala kdaj vam bom s kavo postregla. Ti dolenči jaz sem pa ob 7:28 kavo na net nalimala, sam ok, zate je to sredi noči, pa NE vidiš vsega bamby ti pa nisi še na vrsti. Sedaj se samo suziki posvečam in zanjo ekstra kapučino pripravljam, ker je tako lepo stopila meni v bran
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:17:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem sedaj ano zrihtat. sem samo kavo prišla skuhat, da jih ne bom slišala, da e držim obljube dolenjka, sej kava se kuha. mal si očke pejt umit, da boš bolš vidla po prekrokanem dnevu. SUZIKA, KAJ PA TI PIJEŠ. JAZ ČASTIMMMMMMMMMMMMMMM. Pina 1. NE DER SE !!!!!! PRIMORSKI 2. DEJ ŽE TO KAVO NA MIZOOOOOO a si si ti tvoje prekrasne učke UMILA danes ali kaj???????
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?