|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
29.5.2008 8:59:45   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

O buči, a si včeraj kakšenga prkurla? Da ne bo kmalu zgledalo kaj takega user posted image , da ga bo Tilen kuru user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Niste resneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
29.5.2008 9:03:03   
larisa
Vi niste resne....user posted image  še mal pa sploh ne bom rabla več brat znat user posted image

No grem kar ven, pa v trgovino Tara (Dolenjka morš oridet tud ti k nam pogkedat če imajo v Tari kaj za Tarouser posted image ) malemu kupit kaj za oblečt, ker raste kot konoplja pa še vroče mu je  s temi hlačkami na stopalce user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
29.5.2008 9:06:03   
misar
letim ven, dokler še ni 30°C...lepo se mejte, pa nehite čvekat

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
29.5.2008 9:06:53   
mala_pikica
Dobro jutro punce!

Jaz pa sem si kavo kar sama skuhala. Pri nas pa danes ni sončka, je prav prijetnih 20 stopinj zunaj.

bamby čestitke za obletnico poroke user posted image user posted image , midva  imava pa 7.6 peto obletnico poroke. Joj, jaz bi pa takoj čas nazaj prevertela, mi je tisti dan bil res najlepši, oziroma ves tisti čas pred poroko, od dekliščine naprej. Sicer pa sva skupaj že 12 let, mater kako hitro beži čas.

Februarka tudi tebi čestitke za obletnico poroke, upam, da sta jo lepo preživela. Pa vesela sem, da ti Larisa tako lepo spi zdaj. Vidiš, da je postala pridna, dojenčki pač rabijo neki svoj čas.

Pina ti pa boš danes od vseh nas najbolj uživala. Imaš čisto prav, ti kar lepo, kako mu že pravite, gospoda Pinota zaposli zvečer, da tamali porihta, ti pa uživati. saj si glede na tvoj podnapis res zaslužiš malo sprostitve user posted image . lp

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
29.5.2008 9:15:06   
ella79
bamby a to ti udari v glavo po 9-tih letih zakona user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo tudi danes spali super (beri od pol devetih do osmih). Zdej sva pa že redi in greva vn predno bo user posted image vroče

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
29.5.2008 9:15:38   
Suzi*
niste resne. user posted image user posted image user posted image user posted image  midve šibava ven. papa

pinči, hvala za kapučin. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
29.5.2008 9:31:59   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bamby a to ti udari v glavo po 9-tih letih zakona user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj boš sama videla po 9. letih user posted image user posted image user posted image . To dogaja očitno, če si poročen, če pa nisi, pa ne vem, če kaj v glavo udari user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
29.5.2008 9:35:53   
bamby
pina ti si Ano tudi poti TBC cepila. Ima morda Ana na mestu vboda kakšno večjo bulico? Jaz sem zdaj prav malo bolj začela našo gledat, pa se mi tist predel ne dopade preveč user posted image . Ima kar večjo bulo in rdeče. Mislite, da bi bilo dobro se it pokazat? Je pa že skoraj 2 meseca odkar je bila cepljena.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
29.5.2008 10:55:11   
Neni13
Dobro jutro,

smo imeli bolj pestro noč. user posted image  se je ob treh zbudil in začel tako glasno jokat.user posted image
Nimam pojma kaj je bilo. Pa sva zjutraj še malo poležavala.
Očitno ste vse zunaj, bravo..user posted image user posted image user posted image Midva tudi greva.

Sem slišala, da so včeraj ene mlade mamice pri Kavalu po pivu tolke..

Mislim, kaj vse ne doživiš v Sloveniji..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
29.5.2008 11:00:19   
pina-1

pina ti si Ano tudi poti TBC cepila. Ima morda Ana na mestu vboda kakšno večjo bulico? Jaz sem zdaj prav malo bolj začela našo gledat, pa se mi tist predel ne dopade preveč user posted image . Ima kar večjo bulo in rdeče. Mislite, da bi bilo dobro se it pokazat? Je pa že skoraj 2 meseca odkar je bila cepljena.

bamby naša je mela in še vedno ma rdečo bilico. To je normalno. No nam se je še zagnojilo vmes, pa sem tisti glnoj ven stisnila ( eprav nebi smela) in sedaj je samo rdeča bulica. Je ok. nič bat.

Ej de
j mi libk pošlji od teh sajlijev, ker so noro dobriuser posted image user posted image user posted image

kam ste zdej vse pobegnile??? Midve sva se že navozičkale ins edaj smo doma v hladovini, ker je venih noro vroče..
Pa spet me je glav azačela boleti. Hudič pa ta prehled. Zgleda sem a pošteno fasala... ah evo to se zgodi če se premalo pogovarjate domauser posted image user posted image user posted image .

Moj oče bi reku, da imam pomanjkanje kuramicinauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
29.5.2008 11:01:09   
ella79

Saj boš sama videla po 9. letih user posted image user posted image user posted image . To dogaja očitno, če si poročen, če pa nisi, pa ne vem, če kaj v glavo udari user posted image user posted image user posted image

mi je ravno vročina v glavo stopila user posted image user posted image user posted image user posted image
zunaj je vroče za pop**** user posted image vsa eno uro in pol šibale, zdej pa sam še noge v luft pa pir user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
29.5.2008 11:02:59   
ella79
pina to pa je user posted image če živiš v pomanjkanju user posted image user posted image
tri lekadole sej veš kam dat, pa bo bolje user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
29.5.2008 11:10:22   
larisa
Pa sem šla zastonj do trgovine user posted image  Poletni delovni čas:od 12 h dalje user posted image user posted image user posted image  Pa ne bojo meli tolk biznisa dons, k ob 12h pa ne bom nazaj hodila. Ampak Nejc pa vseen ne bo imel za oblečt user posted image

Ella, katerga bova odprle in nazdravle?user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
29.5.2008 11:16:56   
ella79
sem zdele po hladilniku brskala, pa ni več nobenga piva user posted image

user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
29.5.2008 11:18:14   
larisa

sem zdele po hladilniku brskala, pa ni več nobenga piva user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , tole pa že tko z k Ruglju (naj počiva v miru) zgleda user posted image user posted image user posted image
Prid k meni, jaz ga imam dost! Vabljena!user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
29.5.2008 11:40:12   
ella79
ooo hvala za vabilo, sam sem že zmenjena user posted image
jaz bi mogla tebe povabit, k ti si že včeraj častila user posted image sam morm prej hladilnik napolnit user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
29.5.2008 11:42:31   
MetiLu
babe zmešane user posted image

Mi smo tudi prišli z vozičkanja pred eno urco, smo bili zunaj od devetih, pa smo prišli kuhani nazaj user posted image  sem zdele tamalga dala kar na previjalno blazino brez pleničke, da se mu mal koža nadiha, pa na igralno podlago, da mu ni dolgčas user posted image

Sem mu pa košaro podložila, da ima malo naklona, pa je bilo kar fajn, čeprav bomo pomojem res na športni del prešaltali, ker se mi je v košari skoraj skuhal, nobenega zraka ni notr, strehice mu pa ne morem podret zarad sonca ...

Grem neki pojest, pa na en kofi... še zmeraj sem brez sladoleda user posted image  bo treba v štacuno

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
29.5.2008 11:53:17   
pina-1

pina to pa je user posted image če živiš v pomanjkanju user posted image user posted image
tri lekadole sej veš kam dat, pa bo bolje user posted image

verjetno res, ker lekadole žrem že ene 2 dni pa ni nič haska. sem vsak dan slabša. Uho se je še zamašilo, pa grlo že celo boli. IZ nos apa teče kot pri norcih.
Ej, me kot doječe matere kaj sploh lahko žremo, da nam pomaga za grlo in nosuser posted image

az bi tudi eno pivo sedaj, pa ga niti požret ne moremuser posted image

eno idejo kaj na hitro danes skuhat prosim!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
29.5.2008 11:59:31   
Suzi*
ojla. me smo tud nazaj. smo 2 ure in pol vozičkale. no, vmes sem kolegice srečala, pa smo ob naši lepi Krki sedele in sem si končno ledeno kavo privoščla. user posted image  njam, je bla dobra. pa še tako lepo hladno piha tam ob vodi, da je blo prav carsko.user posted image  

ej, Meti, a si ti kupila tist modrček za dojenje od Lisce, ki je malo s čipko narejen in je samo ob strani skupaj dan, ko se odpne????? ker jaz ga pri nas sploh ne dobim več. user posted image user posted image  pa bi nujno rabla tazga v beli barvi. Imajo samo take, ki so v trikotnik narejeni, ko se odpnejo, jaz pa ne bi tazga, ker ne morem nobene poletne bolj odprte majčke gor oblečt. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
29.5.2008 12:01:05   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Ej, me kot doječe matere kaj sploh lahko žremo, da nam pomaga za grlo in nosuser posted image

antibiotike. user posted image  drugač pa probaj fiziološko al pa kej podobnega v nos, pa angal pršilo za grlo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
29.5.2008 12:03:06   
Neni13
Mi smo že tudi nazaj...

A hodi katera na telovadbo?
Mi je ravno kolegica hvalila telovadbo s svojimi user posted image . Da je full dobr.
Tamalim pa itak full dogaja..

Me je včeraj mama vprašala, če kaj telovadim!?
Da trebušnjake bi pa že lahko začela delat!!!user posted image
Moj se nič ne buni, pol pa mama s tako izjavo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
29.5.2008 12:03:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ojla. me smo tud nazaj. smo 2 ure in pol vozičkale. no, vmes sem kolegice srečala, pa smo ob naši lepi Krki sedele in sem si končno ledeno kavo privoščla. user posted image  njam, je bla dobra. pa še tako lepo hladno piha tam ob vodi, da je blo prav carsko.user posted image  

ej, Meti, a si ti kupila tist modrček za dojenje od Lisce, ki je malo s čipko narejen in je samo ob strani skupaj dan, ko se odpne????? ker jaz ga pri nas sploh ne dobim več. user posted image user posted image  pa bi nujno rabla tazga v beli barvi. Imajo samo take, ki so v trikotnik narejeni, ko se odpnejo, jaz pa ne bi tazga, ker ne morem nobene poletne bolj odprte majčke gor oblečt. user posted image user posted image user posted image

az tudi rabim en modrc bol fini za dojenje. samo v Kp jih ni za dobituser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
29.5.2008 12:20:28   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

bamby naša je mela in še vedno ma rdečo bilico. To je normalno. No nam se je še zagnojilo vmes, pa sem tisti glnoj ven stisnila ( eprav nebi smela) in sedaj je samo rdeča bulica. Je ok. nič bat.

Ej de
j mi libk pošlji od teh sajlijev, ker so noro dobriuser posted image user posted image user posted image

Saj naša ima pa verjetno tudi gnojček noter, ker se v sredini vidi kot bi bilo gnojno user posted image . A pol naj kar pri miru pustim, pa se ni treba it nič pokazat user posted image .

Link od smajlijev je nam pa že vsem poznan

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Pol pa samo iščeš user posted image .

Ne vem pa, kje je ella najdla tisti cool hladilnik user posted image user posted image user posted image

Za kosilo bova midva imela danes kar makaronovo solato (še od včeraj user posted image ) pa mesni narezek bom opohala. Se mi ne da nič pacat user posted image , je prevroče user posted image !

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
29.5.2008 12:21:52   
Februarka08
Evo, midve sva tud že doma. Je vroče zunaj za pop****.
Hvala vsem za voščilo, ja, res je tamala postala pridna.user posted image user posted image user posted image   Sam ne vem kaj jo je pičilo na vozičkanju, ker je bla ful sitna. user posted image user posted image user posted image Zgleda ji je blo prevroče. Jo bom dala zdele v spalnico, kjer je prijetno hladno. Evo, že morm it.
Pina in Suzi, jaz mam za ven kar normaln modrc gor, da dam lahko vsaj kakšno sexi majčko gor, če ne sem ko stara mama.user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
29.5.2008 12:24:31   
dolenjka
Tako, tamala spi že drugo rundo zunaj v senčki med ptički, jaz pa pod tuš in v mesto (beri Ivančno Gorico user posted image  ) v kozmetični salon pa v trgovino, pa mogoče še kam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, do treh bom nazaj, ker mora princeska jest (mi je škoda rezerve v skrinji kurit, če bom tko blizu) , pa še praznik občine je danes in zan bit pol gužva user posted image

AJa, pa 1 pivo si bom privoščila z našim pol ko se vrnem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?