Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 21:48:39
|
|
|
|
srursa
|
A danes ni pa nobene gor, ko se meni čveka?????????????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 21:48:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa ste vse danes?Jah pol pa najbolj da kidnem spat v polno posteljo Dajte mi za sedežek povedat-a ga vržem v kontejnar a ga dam kakšnemu?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 21:49:34
|
|
|
|
srursa
|
Ti ga kar daj, mogoče bo komu prišel prav. Saj če jim ni všeč ga lahko še vedno vržejo stran.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 22:00:36
|
|
|
|
Petjana
|
antilopa.a ti delaš na potovalni agenciji?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 22:37:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
oj, jaz kar lahko povem, zakaj me ni blo...je zaspala šele zdele...je čez dan spala več kot 4h in pol mamo takle... pa jaz je ne morem budit čez dan, čeprav tole je pa tud pozno. + pa je, da smo bli vzun do pol9h na pijači iun druge, zakaj vas ni?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 22:38:22
|
|
|
|
zalenka
|
čer
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 22:39:35
|
|
|
|
zalenka
|
nisem brala za nazaj, nalepim pa slikco marele k sem jo kupla preletala 3x pikapolonco in 2x BC, na koncu kupla v turbo limaču ta je edina k je izpolnila vse moje zahteve, dala sem pa 85 eur. pa še dežno prevleko ma, kar mi j etud kr fajn
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 22:50:11
|
|
|
|
LadyB
|
zalenka, super, full lep voziček. a ste ga že sprobal? jaz danes tud nikakor nism mogla uspavat malega, tko da ga je moj v avto dal ter se zapeljal en krog. Ga je v hipu zmanjkal, pa ga je pol sam v posteljo odnesel. Se še ni zbudil.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 22:51:45
|
|
|
|
LadyB
|
nocoj je pa res tuga tuki gor , pa vedno takrat ko se men mal čveka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 22:59:51
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB zalenka, super, full lep voziček. a ste ga že sprobal? jaz danes tud nikakor nism mogla uspavat malega, tko da ga je moj v avto dal ter se zapeljal en krog. Ga je v hipu zmanjkal, pa ga je pol sam v posteljo odnesel. Se še ni zbudil. nič sprobal, ker sm šele mal čez 21h dam pršla, nitka je šla pa ob 19h spat. upam da bo ok, ker po štacunah zdele marele grejo kot za šalo in majo ful mal izbire, ni se mi pa dal še prek neta naročat in pol čakat če bo in kdaj bo. men se zdi kul, barva je bla sam taka. če bi bla izbira bi kako še mal svetlejšo. mi je pa kul ker je rdeča nevtralna. lady držim pesti za jutrišnji izpit. zdej pejd pa spat, da boš mela spočite možgančke jest pa se jutr dobim s šefom. se orva mal pogovort ker se šteje da bom dobila nove predmete
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 28.5.2008 23:01:39
|
|
|
|
zalenka
|
grem spat, nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 7:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Tale naš čvek je pa vsakič bolj žalosten...nič ne dogaja....Sej je logično, če imamo pa toliko dela in take razposajence doma , sej je prav tako. Zlenka, ful lepa marelca, super Jst si že kavico kuham, Tjša se lepo igra, sonček sije, kaj češ lepšega
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:01:10
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Še to sem pozabila povedat kaj je bilo pri P. Je rekla P, da ima kar veliko kg, sicer, da je tudi velik ampak naj mu dajem za jest toliko kot sedaj, ne več. Kako naj mu dajem samo toliko, če pa poje par žličk. Hočem rečt, da enkrat bo itak začel več jest, pa potem ko se tudi čez dan ne bova dojila, bo najbrž več jedel. Res ne vem od česa se toliko redi, najbrž od tega nočnega dojenja, ki ga je še ful veliko. Pa saj zdej sploh ni panike, če imajo več kg, ker bodo itak vse zgubili, ko enkrat začnejo hodit, a ni tako? Pa rekla je še, da naj kar začnem s stročnicami. Grah sem mu že dala, drugega pa še ne. Katere stročnice ste jim še dale in kako pripravljene? Luka je poleg graha že jedel stročji fižol v juhici
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:04:11
|
|
|
|
Sisy
|
jutro čvekice oz. bolj ne-čvekice zadnje čase A se vidmo potem danes? poopsika-jst mojga peljem mal pred deveto v službo pol pa lahko pridem pote...al si že kaj zmenjena? No ko se glih pogovarjate o stročnicah-naša že tut nekaj časa papa stročji fižol...Včeraj je jedla boranjo (sej to veste kaj je ane?) + pire krompirček.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:06:40
|
|
|
|
April
|
mmmm fajn kosilce je jedla sara....jaz razen grahe nisem dala še nič, ker ni bilo priložnosti. drgač mu pa že vse ponujam, razen svinine.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:07:03
|
|
|
|
Sisy
|
Zalenka-ful lepa marelca Čeprov meni je bila una svetla od Baby welta čist malo bolj všeč LadyB-uuu kakšna pijanka bo v petek...Najboljš da si zrihtaš varstvo še za drug dan Srursa-jst sem tut včas ful tekla zdej pa zarad kolena ničesar ne morem več...Razen kolesa seveda....Morm it to koleno enkrat zrihtat pa se nikakor ne spravim...Kdaj pa je DM-ov tek?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:08:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy jutro čvekice oz. bolj ne-čvekice zadnje čase A se vidmo potem danes? poopsika-jst mojga peljem mal pred deveto v službo pol pa lahko pridem pote...al si že kaj zmenjena? No ko se glih pogovarjate o stročnicah-naša že tut nekaj časa papa stročji fižol...Včeraj je jedla boranjo (sej to veste kaj je ane?) + pire krompirček. sem ti mesič poslala ja men bi blo tko super
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:08:41
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa NIč posebnega. Če že si kupi takega, ki ne rabi baterij. Ker jaz jih porabim ogromno. ja na kaj se pa pol napaja...sem gledala ene z aaa baterijo, piše da zdrži do 10 ur. pa ja s škofljice sem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:09:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy No ko se glih pogovarjate o stročnicah-naša že tut nekaj časa papa stročji fižol...Včeraj je jedla boranjo (sej to veste kaj je ane?) + pire krompirček. sisy, dej ti tele recept men zaupaj ..jst sem bla čist ponosna učer k sem ji pelate pa mesek naredila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:09:52
|
|
|
|
April
|
lep dežnik ja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:27:25
|
|
|
|
kawasakica
|
hvaa vsem za čestitke in enako vračava. Luka se je včeraj v bazenčku kopal - sem se jaz bolj veselila kot on
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:27:37
|
|
|
|
Rivi
|
Se vidimo...pridem za kako urco:)
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:27:53
|
|
|
|
mojca 32
|
JUTRO in en lep pozdrav na novem delu
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Se vidimo...pridem za kako urco:) super
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 8:34:28
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Evo jaz sem po 3 dneh službe danes doma....kako paše, sam ko me toliko dela čaka , grema z Avgustinom rajši kar ven, kot pa da bi pospravljala. Saj bo počakalo. Naš je pa zdaj tako priden ratal glede spanja.. včeraj smo se šli vozit z kolesi in je ob 19h kar v sedežu zaspal....vse do 3h ko je malo pozizal in spal naprej do 6.30h. Super!!! Zalenka, krasena marelca!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......