Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:02:13
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 ko pa jaz pridem pa vse zbežite nekaj me pa zanima KAJ JE SEDAJ Z SREČANJEM V CELU??????????????? jaz sem takoj za sam prej mi javite ker morem pol priti do avta da mi ga moj slučajno ne bi vzel za v služo!!!! Jaz bi bila kar za naslednji teden, npr, sreda, četrtek..... ker potem se bomo vse težje zmenile (morjeeeee)
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:02:43
|
|
|
|
Rivi
|
Antilopa, a si jutri dopoldne kej doma???
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:03:30
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Sem pa malo nervozna, imam roditeljski za starše, no tako zdravo malo, morm pa še mal ponovit govor, ven padeš to je to Držim pesti, da bo vse lepo in prav
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:09:12
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Antilopa, a si jutri dopoldne kej doma??? težka bo
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:11:12
|
|
|
|
Antilopa
|
Kdaj odrineš iz Ljubljane? Sem namreč na ljubljanskem koncu
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:14:59
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Kdaj odrineš iz Ljubljane? Sem namreč na ljubljanskem koncu zgodaj zjutraj te bom poklicala, se bova zmenili.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:19:36
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 ko pa jaz pridem pa vse zbežite nekaj me pa zanima KAJ JE SEDAJ Z SREČANJEM V CELU??????????????? jaz sem takoj za sam prej mi javite ker morem pol priti do avta da mi ga moj slučajno ne bi vzel za v služo!!!! Jaz bi bila kar za naslednji teden, npr, sreda, četrtek..... ker potem se bomo vse težje zmenile (morjeeeee) Jaz v sredo ne morem - imam uz.......ostale dneve mi je vseeno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:25:01
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Kdaj odrineš iz Ljubljane? Sem namreč na ljubljanskem koncu zgodaj zjutraj te bom poklicala, se bova zmenili. OK, saj jaz naj bi bila že ob 8h na PK
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:27:09
|
|
|
|
Antilopa
|
Aja, sem vam pozabila povedati, da smo dobili vrtec ... moji dve sestri pa ne - edini
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:30:19
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Aja, sem vam pozabila povedati, da smo dobili vrtec ... moji dve sestri pa ne - edini Super za vrtec Saj mogoče pa bo še kdo odpovedal in bosta tudi sestri dobili A ste tri punce v družini? Mi smo štiri.......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:32:50
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Aja, sem vam pozabila povedati, da smo dobili vrtec ... moji dve sestri pa ne - edini Super za vrtec Saj mogoče pa bo še kdo odpovedal in bosta tudi sestri dobili A ste tri punce v družini? Mi smo štiri....... Tudi pri nas štiri... same babe Ah, v vrtcu so pa nekaj mutili... so pošiljali dodatne vprašalnike in se je folk kar lagal in npr. obkrožil, da v občini nima sorodnikov (kar ti je prineslo 4 točke - za občutek - jaz sem jih imela npr. 15).
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:38:47
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Aja, sem vam pozabila povedati, da smo dobili vrtec ... moji dve sestri pa ne - edini Super za vrtec Saj mogoče pa bo še kdo odpovedal in bosta tudi sestri dobili A ste tri punce v družini? Mi smo štiri....... Tudi pri nas štiri... same babe Ah, v vrtcu so pa nekaj mutili... so pošiljali dodatne vprašalnike in se je folk kar lagal in npr. obkrožil, da v občini nima sorodnikov (kar ti je prineslo 4 točke - za občutek - jaz sem jih imela npr. 15). In ko se mi vsi zberemo doma zgleda takole: 3 moški + 8 žensk
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:47:09
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek In ko se mi vsi zberemo doma zgleda takole: 3 moški + 8 žensk Ma, kaj imate še ve same punce, al kako? Pri nas se je vsaj tukaj skoraj izravnalo... od začetka pa je bilo 3 : 1 za punce
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 13:52:46
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Aja, sem vam pozabila povedati, da smo dobili vrtec ... moji dve sestri pa ne - edini Super zate , pa škoda za sestri
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 15:04:57
|
|
|
|
*lenc@*
|
SŽ, pa majo kaj besed ti moški? to mora bit super 3 sestre met, sama mam brata.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 15:13:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
antilopa bravo za vrtec pr nas v grosuplju je tud štala 261 zavrnjenih
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 15:13:52
|
|
|
|
*lenc@*
|
oo sisy, sam bereš a? kak je blo na kafet?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 15:14:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz bom prav zadovoljna če bodo T mal spustle
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 15:15:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
zdaj pa na sestanek, čaw
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 16:47:40
|
|
|
|
Petjana
|
aja malo sem zamešala.potem pa vprašanje za kawasakico....a veš za kakšen apartma na rabu...konec julija ali začetek avgusta...sem se hitr spomnila iskat za dopust ane.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 19:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek ****- naslednjič ko gre tvoj k mami, pridte sabo in boste pri nas-mamo dovolj prostora.......... Pa upam, da boste vseeno šli na morje...... Velja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 19:03:46
|
|
|
|
zalenka
|
čer
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 19:08:56
|
|
|
|
zalenka
|
madoniš hajca. sm prla ob 12.30 iz lajbaha čist kuhana. ker sm bla z maminim twingijem, ki nima klime, mi je nekje na pol poti do doma postalo ful slabo in sm mogla ustavt in sm si šla v štacuno za pit iskat. noro res. tole ni nikamor podobno. no popoldne je vsaj mičken popihalo, sva se z anito zunaj v senčki igrale. nitka je bla sam v bodiju brez rokavov in je švicala zadnjič ste rekle da daste vašim tud v senčki zdej klobuček? jaz nitki nič ne dam. niti za v voziček, ker sam zahajca. ji pa dam tko strehco da ma senčko na glavi. dons sm pa še dežniček od bebe confort za zraven vozička v isti rdeči barvi kupla. sva ble pa zjutri ib 7.20 na probni vožnji preden sm šla v lajbah in je blo prov fajn. tko se naprej stegne in se drži za un lok pa opazuje in firbca
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 19:19:15
|
|
|
|
zalenka
|
2.6 bo v akciji v baby centru (-20%, kar je 141eur-20%) tale maxi cosi SPS2 Zdej me pa zanima če kera ve v čem točno je razlika med SPS2 in Priori XP? Ker XP je pa 180eur. aja 31.5 bo pa tale tobi, če kero zanima: 240eur - 15%
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 29.5.2008 20:57:40 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 29.5.2008 19:30:17
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana aja malo sem zamešala.potem pa vprašanje za kawasakico....a veš za kakšen apartma na rabu...konec julija ali začetek avgusta...sem se hitr spomnila iskat za dopust ane. bom poslala kolegici v službo da ti pogleda, reči za en teden za 4 osebe,ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......