|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del
28.5.2008 17:31:44   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: janana

antigona...sem ti mail poslala pa vidm da si tuki......a je od justa krema   za sončenje  uredu za tamale.

Ja je, jst jo uporabljam in sem ful zadovoljna. A ti jo naročim? Morm glih zase še eno kremo naročit...
ne ni treba, hvala....mi je že mami  naročila.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.5.2008 17:53:50   
LadyB
joj jaz bi jutri full rada prišla, vas že pogrešam, sam mam ob 9-ih izpituser posted image , držte pesti. Mi full mori, k sm se tok mal učila

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.5.2008 17:56:44   
LadyB
Men pa v petek kolegice pripravljajo dekliščino, matjaž ima pa fantovščino user posted image , uu to bo luštn. Tin bo pa prvič pr babici prespal, nevem kako bo zdržal brez joške

A veste kaj sm dubla, bon za mineralno masažo za 50 minut user posted image , so me prejšni teden dve kolegici presenetle pa me še odpeljale na pico. mam res fajn kolegiceuser posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 428
28.5.2008 18:07:07   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Moj je pa v Prekmurju padel po stopnicah in si v zapestju zlomil desno rokouser posted image Za 4 tedne je dober.Ne ve še kako bo domov prišel,ker vozit ne smeuser posted image
cel junij bo doma,za morje imamo pa rezervirano začetek julija-tako da ne bo dobil dopustauser posted image user posted image user posted image Pa res sem se letos veselila dopusta.

Ojej, to pa ni fajn.user posted image user posted image
Edina dobra stvar pri tem je, da bo en mesec doma in boste lahko skupaj. A misliš, da res ne bo dobil dopusta? Pa saj ni sam kriv, da je zdaj na bolniški, naj se zmeni, saj mu morajo it kaj na roko, glede na to, da imata 2 otroka.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
28.5.2008 18:10:15   
Petjana

Moj je pa v Prekmurju padel po stopnicah in si v zapestju zlomil desno rokouser posted image Za 4 tedne je dober.Ne ve še kako bo domov prišel,ker vozit ne smeuser posted image
cel junij bo doma,za morje imamo pa rezervirano začetek julija-tako da ne bo dobil dopustauser posted image user posted image user posted image Pa res sem se letos veselila dopusta.
najbolje da si misliš da je že za neki dobr.....mogoče pa če bi šli,bi se kaj groznega tam zgodilo in vam je zdaj ta roka spremenila usodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.5.2008 18:10:24   
Petjana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.5.2008 18:12:00   
Anonimen
Joj Talika s temi privatniki se ne moreš jituser posted image Še ko je iz porodne klical,da je našel zamenjavo on pa pride malo kasneje,ker punca rojeva-je začela težit,če misli,da se je svet udtavil,če punca rojevauser posted image user posted image user posted image Potem je mogu takoj šibat.Sem bla full žalostnauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
28.5.2008 18:12:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janana

najbolje da si misliš da je že za neki dobr.....mogoče pa če bi šli,bi se kaj groznega tam zgodilo in vam je zdaj ta roka spremenila usodo.

Sem tudi na to pomislila jauser posted image

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
28.5.2008 18:13:05   
abc100

Joj Talika s temi privatniki se ne moreš jituser posted image Še ko je iz porodne klical,da je našel zamenjavo on pa pride malo kasneje,ker punca rojeva-je začela težit,če misli,da se je svet udtavil,če punca rojevauser posted image user posted image user posted image Potem je mogu takoj šibat.Sem bla full žalostnauser posted image

Ma pa dobrega šefa.user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
28.5.2008 18:13:33   
abc100
**** - kje si pa avatar zgubila?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 435
28.5.2008 18:23:52   
LadyB

Moj je pa v Prekmurju padel po stopnicah in si v zapestju zlomil desno roko Za 4 tedne je dober.Ne ve še kako bo domov prišel,ker vozit ne sme
cel junij bo doma,za morje imamo pa rezervirano začetek julija-tako da ne bo dobil dopusta Pa res sem se letos veselila dopusta.

user posted image user posted image , to je pa žalostno

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 436
28.5.2008 18:41:18   
Antilopa
Talika, super, da ste dobili apartma. Kakšna pa je cena, če ni skrivnost? user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 437
28.5.2008 18:49:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

**** - kje si pa avatar zgubila?

Moram dat eno gor jauser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
28.5.2008 18:58:03   
Anonimen
A mislite da naj dam ta avto sedež na Dobrodelnost?Mamic ga je en dal.Je pa full češkiuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
28.5.2008 19:03:23   
abc100
Antilopa imaš ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
28.5.2008 19:43:30   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Talika, super, da ste dobili apartma. Kakšna pa je cena, če ni skrivnost? user posted image

271 eur za en teden, meni se zdi ful malo, neki privatni apartmaji so
joj, a sem ti sploh odgovorila na zs?user posted image  sem v mislih, pa ne vem, če sem napisala
v bistvu nam je do 24. premalo, so samo 3 dnevi

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 441
28.5.2008 19:49:48   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

joj, a sem ti sploh odgovorila na zs?user posted image  sem v mislih, pa ne vem, če sem napisala

Ne, nisi - pa nič zato user posted image   saj se mi je zdelo, da vam bo premalo. Drugače je pa res poceni, ja... mi bomo dali tudi 40 eur na dan, ampak za 5 oseb user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 442
28.5.2008 19:52:43   
Talika19

Ne, nisi - pa nič zato user posted image   saj se mi je zdelo, da vam bo premalo. Drugače je pa res poceni, ja... mi bomo dali tudi 40 eur na dan, ampak za 5 oseb user posted image

joj sorry, nisem zanalašč user posted image , če ne naredim takoj potem kar pozabim in se mogoče spomnim čez en čas user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 443
28.5.2008 20:37:41   
srursa

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Talika, vidim da si gor. A gremo na dm tek?

A veš, da se mi ne da.user posted image  Tudi nisem nič laufala že 14 dni ali več. Ti boš šla?

ja.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 444
28.5.2008 20:38:44   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Talika, vidim da si gor. A gremo na dm tek?

tudi jaz sem razmišljala, da bi šla.

do kdaj so pa prijave??

Do konca. Tudi na dan teka se lahko prijaviš.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 445
28.5.2008 20:50:57   
April
srursa, a ti tečeš? Jaz bi tud rada začela, sam tle po selu mi je kar mal neroden, c gozdu bi me blo pa strah zvečer.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
28.5.2008 21:17:59   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: April

srursa, a ti tečeš? Jaz bi tud rada začela, sam tle po selu mi je kar mal neroden, c gozdu bi me blo pa strah zvečer.

Ja. Čez dan je res nerodno. Jaz grem proti večeru teč, tukaj zraven mene, po makedamu. Če grem pa ponoč, pa okrog Grosuplja, ker je javla luč. Pa obvezno mp3.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 447
28.5.2008 21:35:02   
April
Ja, bo treba začet migat.user posted image  Kaj pa imaš zaen mp3? Jaz moram tud enga kupit in si gor mal muzke za motivacijo naložit.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 448
28.5.2008 21:37:54   
srursa
NIč posebnega. Če že si kupi takega, ki ne rabi baterij. Ker jaz jih porabim ogromno.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 449
28.5.2008 21:39:43   
srursa
April, ti si iz Škofljice?

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......