|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
28.5.2008 14:57:42   
Suzi*
Meti, jaz že 2 leti gledam po netu za parcele user posted image , pa vsake tolk kej takega najdem, ko je za pogledat, pa skos je nekej kar nama ni ok, pa občasno kaj izvem brez neta. Tole je tud mi na uho prišlo, upam, da bo ok. Imava pa problem, ker iščeva mal večjo parcelo, pa ugodno, pa jih ni za dobit. Vse se ful micene prodajajo, cena pa itak do neba navita. Kje bosta pa vidva iskala parcelo? pri nas je v NM cena za m2 enkrat višja kot v okolici NM (samo 10 km ven iz mesta).

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
28.5.2008 14:58:01   
nizy
suzi- jaz sem kupila mullerjeve št.3 , noter je  46kom. 6€ ,pa so kar v redu ,  ampak pamprske so pamprske user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
28.5.2008 15:01:13   
nizy
uuupppss ,ste me že prehitele user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.5.2008 15:01:55   
mesecnica
Suzi - naša je že full dolg na št. 3, ker so nam št. 2 začele prepuščat user posted image . Uporabljam pa sedaj Pamperske - za ponoči Aktiv fit podnevi pa Baby dry-  ker je imela en čas vneto rit - sedaj je pa bolje...

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.5.2008 15:02:26   
Suzi*
A so nove Mullerjeve plenice kaj drugačne kot stare??? Me zanima glede elastike spredaj in ob straneh.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
28.5.2008 15:04:39   
mesecnica
Kolk pa je ta velika parcela? Ker zdaj se bo tud v Župnci nekaj prodajalo, sam ne vem po kakšni ceni in kakšne velikosti?

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
28.5.2008 15:05:09   
Suzi*
v čem se pa aktiv-fit razlikujejo od baby-dry. jaz imam slednje, pa so mi super.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
28.5.2008 15:07:10   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Kolk pa je ta velika parcela? Ker zdaj se bo tud v Župnci nekaj prodajalo, sam ne vem po kakšni ceni in kakšne velikosti?

v župnci se že nekaj časa prodaja, se mi zdi. midva iščeva cca. 1000 m2 veliko parcelo. ta zdaj ugledana je pa 2500 m2 velika, samo ni cela zazidljiva.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
28.5.2008 15:07:19   
mesecnica
Aktiv fitke imajo še mrežico noter, da se drekec ne tišči direkt na kožo user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
28.5.2008 15:08:21   
mesecnica
Zdaj se nekaj na novo parcelizira (mi smo mejniki in vem, ker smo dobili odločbo). Me prav zanima kakšne bodo cene...

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3810
28.5.2008 15:10:43   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Zdaj se nekaj na novo parcelizira (mi smo mejniki in vem, ker smo dobili odločbo). Me prav zanima kakšne bodo cene...

ahaaa. cene bodo po moje nad 100 eur za m2 tam 130. user posted image user posted image user posted image   kdaj bosta pa vidva začela zidat??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3811
28.5.2008 15:12:02   
mesecnica
Mah pojma nimam...očitno se bo zdaj začelo nekaj dogajat tam user posted image . Ker sam nč ne moreš - je treba komunalno uredit... Bomo pa zdaj vidli... Ja se bojim, da bodo res okol 100 EUR user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
28.5.2008 15:22:20   
MetiLu
Suzi, midva malo gledava okolica Grosuplja in okolica Domžal, o cenah pa rajši ne govorim, ker sploh še nimam predstave, da bova midva enkrat sploh lahko parcelo kupila user posted image user posted image user posted image  

Men so active fit ravno zaradi mrežice ful dobre, baby dry imamo pa za ponoč in smo že na št. 4 user posted image  Nove mullerke imajo elastiko pri strani, tako kot pamperske, tanjše so kot prej in malo ožje med nogicami. Men so izboljšali vse pomanjkljivosti, zaradi katerih jih prej nisem marala user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3813
28.5.2008 15:26:33   
MetiLu
midva pa gledava malo manjše parcele, tam do 500 m2, pa se tud še ni nič pametnega najdlo. Ampak prov zelo resno pa tud ne gledava oz. vsaj ne dosledno (vsak dan). Zakaj hudiča nimam v žlahti koga, ki bi mi kej zapisov user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še oženila sem se tko,da tud nč zemlje nimajo, pa 4 otroke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Še dobr, da imava vsaj stanovanje,, ker če bi mogla še najemnino plačevat, pol pa ne vem če bi mela Janeza dons user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
28.5.2008 15:27:53   
MetiLu
Pardon, omožila ... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
28.5.2008 15:48:20   
pina-1
Halo a lahko kdo soncu naroči da malo manj kuriuser posted image user posted image user posted image . Mi2 sv šle samo po Mio k moji teti inza nazaj se je Ana v avtu tako drla da je zašvicalauser posted image  JE bla vsa mokra, pa je danes samo v "pajacku" na kratke rokave in hlačke, brez bodija in nogavic. Je res peklensko.
Mene pa spet glava hoče bolet. Grem takoj en lekadol vzet, da ne bo tako kot včeraj zvečeruser posted image

Meti, Ana že dolgo ni več v košari. JE kar v športnem delu vozička in naklon ima za en zob dvignjen. Sta mi obe pediatrinji ( naa in ta alergologinja, ki je tudi P) rekli da je lahko dvignjena tako. PRedvsem zaradi refluksa. Ko je bila v košari pa je košara mela možnost reguliranja naklona. ČE pa tvoja nima, mu pa eno dej ene dve brisači pod glavo da bo malo višji, čeprav ga po moje lahko daš v športni del vozička.

suzika, upam, da bo parcela taprava in da ko mi k vam pridemo gremo tam na piknikuser posted image user posted image user posted image
Aja, a si bla v BC? Si vidla tisto blazino? Jaz sem si danes ogledovala tisti povšter, ki je za dvig naklona na spetu, pa me je kar zabilo kolko to stane. Celih 33€. Mi bo ena kolegica posodla spužvo že tako oblikovano za poskusit. ČE bo ok, bom pa kar tako naročila. JE samo 10€. Očitna razlika.

Ćveke po moje kar fino čvekajo in brusijo jezike. No valda bojo povedala kaj vse novega so izumileuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
28.5.2008 15:57:57   
MetiLu
Pina, jest sem pa ravno zarad tega, ker se mi voziček ne poleži čist v raven položaj šla nazaj na košaro, ker sem športni del že namontirala, pa spet snela user posted image  A jo v športnem vozičku ti privezuješ?

Ne morem verjet, moj tamalček že 2 uri spi user posted image  user posted image  user posted image  sem mi šla zdele dudo izpod glavice vzet, revček je pomojem čist zaležan, ker je spal ene 20 min na njej user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
28.5.2008 15:58:51   
Februarka08
Tamala nina že 2 uri.user posted image Sem se pa zdele polotila in pospravila mal previjalno. Sem dala vse plišaste pajacke stran in premajhne cune in je zdej skor prazna.user posted image Sem ugotovila da nimam veliko za zdele poleti kakšne pižamice ali kaj podobnega za ponoči. user posted image No, pa saj ko bo huda vročina, je lahko samo v bodiju, al kako? Mah, kakšne žabice morm kupt k se na ramah zapnejo. Sem čist bosa kar se tega tiče. Plišastih pajackov in žabic mam pa za izvoz. Dobesedno. A rabi kera kej?user posted image
Grem še hit kaj narest, pol si pa sladoled zaslužm...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
28.5.2008 16:07:09   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pina, jest sem pa ravno zarad tega, ker se mi voziček ne poleži čist v raven položaj šla nazaj na košaro, ker sem športni del že namontirala, pa spet snela user posted image  A jo v športnem vozičku ti privezuješ?

Ne morem verjet, moj tamalček že 2 uri spi user posted image  user posted image  user posted image  sem mi šla zdele dudo izpod glavice vzet, revček je pomojem čist zaležan, ker je spal ene 20 min na njej user posted image

ne še ne, jo bom pa kmalu, ker mi dol leze. Po moje da ga lahko daš nazaj v športni del. Meni so tako rekli in jaz jo kar dvignem ko je zbujena, ker jo pač moram. Ampak če je ANa lahko pol je tudi Janez lahko. Sej sta ista.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
28.5.2008 16:11:03   
itata
dan, me smo dop ful čvekale. jaz sem šla prva pa sem bila tam 3 ureuser posted image  mi je ratal mal vroče, mali mal siten pa še lačna sem bila - zdej k moram vse doma skuhat je tole res beda. no ja bo že.

drugače se pa danes "poslavljam" od vas za naslednjih 10 dni. grem na morje. v portorož spet. zvečer bom mal pokala, jutr pa ne vem točno kdaj bomo šli, tko da pridne bodite in se čitamo dalje nasl ponedeljek (9.6.) - če bom sploh dojela kateri del moram brat k boste tolk načvekaleuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
28.5.2008 16:12:07   
pina-1
itata lepo da ste se načvekale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
28.5.2008 16:14:10   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08
Dons mava obletnico poroke, pa mu nisem še nič kupila.user posted image

Čestitke!!! Midva jo imava pa jutri. Že 9 let voziva to življenje na 3 leta podlage user posted image . Ne mislim pa nič kupovati. Morda bom šla po kakšno kremšnito user posted image , če se mi bo dalo it user posted image .

meti, super,da je je vse OK z Janezom user posted image . Jaz Anajo že v šprtnem delu kar nekaj časa že vozim. Ji pa včasih malo bolj dvignem vzglavje, da še malo ven gleda, pol ga ji pa tudi spustim. Samo strogo leže bi ji po moje dopizd*** user posted image .

pina, kaj pa če bi ti probala Ani kar iz kozarca dajat pit? Od moževe sestre otroci so vsi kar iz kozarca začeli piti, iz flaše še znali niso user posted image . Saj sprva bo šlo bolj počasi, dokler ne osvoji tehnike, pol bo pa že boljše. Morda ji bo tako bolj všeč.

suzi, user posted image za Žano in da končno najdete primerno lokacijo za vašo hiško!
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
midva iščeva cca. 1000 m2 veliko parcelo. ta zdaj ugledana je pa 2500 m2 velika, samo ni cela zazidljiva.

Saj ne rabiš imet cele zazidljive po mojem user posted image . Toliko da lahko hišo postaviš in za tisti del+0.5m okrog nje + dvorišče narediš pa za spremembo namembnosti. Edino če so kakšni novi zakoni spet user posted image

februarka, za spanje poleti ti ni treba kakih pižamc kupovati, ker ji bo body s kratkimi rokavčki čist OK, če bo pa hladneje, pa z dolgimi. Jaz ji zaenkrat zdaj oblečem še dolg body in bombažne žabice. Ko bo pa topleje pa samo kratek body. Saj imam jaz tudi še ta dolgo pižamo, pa mi še ni bilo prevroče, le kovter sem zamenjala z deko.

Midve sva se šli pa danes slikat za osebno izkaznico. Sva se komaj poslikali, ker ni hotela fotomodela špilat user posted image . Bom verjetno še zdaj nesla vložt za osebno, če mi bo zneslo. Ampak spipa že od približno 12 ure naprej user posted image . Vmes sem ji dala še jest in je kar v spanju pozaugala celo flašo in jesploh ni premaknilo. Ne vem, kdo bo ponoči spal user posted image . Je pa tudi spila pol dcl čaja, ko sva prišli nazaj iz fotosešna. Je bilo noro vroče.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
28.5.2008 16:29:53   
MetiLu
Ok, Janez še vedno spi user posted image  kaj takega se pa že dolg ni zgodilo...

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ne še ne, jo bom pa kmalu, ker mi dol leze. Po moje da ga lahko daš nazaj v športni del. Meni so tako rekli in jaz jo kar dvignem ko je zbujena, ker jo pač moram. Ampak če je ANa lahko pol je tudi Janez lahko. Sej sta ista.....user posted image user posted image user posted image

Ja pol pa res ne vem zakaj jaz kompliciram user posted image  Ker v lupinci se pa super počuti in tud na sperhodih da mir, pa če je zaspan al pa čist buden, ker ful naokol gleda in mu dogaja user posted image  Samo mi ga je pa škoda imet toliko v lupinci user posted image  pa sej ne vem več, eni pravijo čim več, eni pa čim manj... pol pa bod pameten user posted image  najboljš da se prilagodim tamalmu, pa bo zadeva rešena, tko k mu bo pasalo, tako pa bo, a ne? user posted image

Itata, super za čvek, pa uživejta na morju user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
28.5.2008 16:34:09   
Suzi*

Men so active fit ravno zaradi mrežice ful dobre, baby dry imamo pa za ponoč in smo že na št. 4 user posted image  Nove mullerke imajo elastiko pri strani, tako kot pamperske, tanjše so kot prej in malo ožje med nogicami. Men so izboljšali vse pomanjkljivosti, zaradi katerih jih prej nisem marala user posted image  

mi pa še na št. 2. user posted image user posted image user posted image  super za mullerke. user posted image  mene so tudi te stvari motile. bom sprobala.

glede parcele in hiše se bova pa tud midva po moje za celo življenje zapufala...no, razen, če loto zadaneva. user posted image user posted image user posted image user posted image  sanja svinja kukuruz. user posted image aja, imava pa že na to stanovanje kredit. user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 28.5.2008 16:35:37 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
28.5.2008 16:40:23   
Suzi*

mi smo tud že v športnem delu, ki ima malo naklona. jo privežem čez pas in med nogami, ker drugač dol leze.

naša spi že od pol dveh.user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 28.5.2008 16:42:03 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?