glugluglu
|
ja potem sem bila pozna - v največji vročini, sej sem kar pohitela. Pa hvala za prometne inf. Bastian, to da si odprta 1-2 cm se kar pogosto zgodi in zdrži zadeva do konca, samo res samo počivaj ležeče, a si na bolniški? Bolj se mi zdi kritično, da ti je rekel, da je posteljica čez MV. Mene so v petem mesecu glede tega ful prestrašili in baje ni druge opcije kot CR, če se ti ne popravi do poroda. Neboglasnica, mi smo dali tlake 15. februarja in so se posušili do konca aprila (2% vlage za parket) brez sušilcev, ampak je to sreča, sosedu so se lansko leto enako že skoraj posušili (pa jih je naredil aprila ali maja, potem je prišlo pa poletje, ali je začel kurit oz,. nekaj se je zgodilo - in konec, spet kriza, na koncu je dal sušilce. Vse skupaj je potem trajalo 7 mesecev. Baje se tlaki pozimi bolje sušijo kot poleti. In dostikrat se zgodi, da se vlaga potem poveča, na žalost, ja za nas ni logično. Da te potolažim, mi smo tudi še vedno v razsulu, v dnevni sobi vsi, ne morem še nič rihtati za bebico, ker niso zrihtani zgornji prostori - samo zbiram stvari, v čet. naj bi prišla ograja in potem parket in se tudi bojim, da se ni nazaj kaj navlažilo, ker je vmes centralno zagnal, en radiator je puščal,....., ktudi opalnica še ni dokončana v zgornjem nadstr. V glavnem, samo držim pesti, da bo vse zrihtano vsaj en teden preden rodim, da lahko vsaj dojenčkove stvari operem in spakiram, sicer sem rekla, ko vse naberem bom kar mami odnesla in bo oprala in zlikala in prinesla ko rodim. Ona bo to z veseljem naredila.
|