MetiLu
|
Dan! No, mi smo danes pri nevrologu hitro opravili, zaenkrat vse ok, ni čist optimalno, ker baje še preveč rito v luft drži (jo ma po mami, na ven zavihano ), sicer pa se zelo dobro odziva, trzanja pa ni mogla sprožiti, pa tud zadnje dni opažam, da skoraj nič več ne stresa. Tako, da imamo kontrolni pregled čez 3 mesece, pa če bo takrat še kej "narobe", nas bo dala na telovadbo oz. fizioterapijo. Sicer se pa super razvija in napreduje Na srečanje danes midva nisva šla, ker smo hitro pobegnili domov na hladno sej pol mi je bilo mal žal, ker smo tako hitro končali (9.30), da bi vseeno lahko prišla na čvek, samo je bilo treba atija peljat domov, ker ima popoldan šiht, pa se mi nazaj res ni dalo vozit po tej vročini... Spali smo pa spet super , zaspal je ob 21.00, jedel ob treh zjutraj, ob 5.30 je nahitro dobil dudico in smo spali do sedmih, ko nas je zbudila budilka še zdej ne vem, kako nej ga dam v posteljico, ker mi čist zleze v kot posteljice in ko se nima več kam premaknit, začne pizdit, pa me zbudi V glavnem, da bi le trajal tale ritem no, pa hranjenje smo spet razmaknili na 3-4 ure no, včasih pa tudi na 2 urce papava pa včeraj je fajn čajček pil, tako da zdej ga res pije, ko je žejen, drugač pa ne, pa mu ga večkrat ponudim, samo se sam odloči, kdaj mu paše Zdele bi pa eno kepico vanilijevega sladoleda v Aja, sem pozabila povedat, da sem včeraj nabavila space bag vreče v merkurju in jih bom dones sprobala, ker pri nas v omarah in stanovanju je res pomanjkanje prostora tamal je že tolik cunj prerastel, da jih že v škatlah skladiščim ...