|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
28.5.2008 8:46:01   
itata
buči: jaz sem te pa klicala... ne ti tolk na rač bult - tud kej telefon porajtiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
28.5.2008 8:49:45   
Februarka08
Jutro.
Naše spanje je bilo spet fenomenalnouser posted image , zdej pa u šoping. Dons mava obletnico poroke, pa mu nisem še nič kupila.user posted image Še ne vem kaj... Zjutraj me je pa že čakalo presenečenje na mizi, mi je kupu sexi kopalke.user posted image Ne morm verjet...user posted image Upam da bojo pasale na moj žvot.user posted image
Lepo se mejte danes in uživajte v sončku.user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 28.5.2008 8:50:23 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
28.5.2008 8:59:32   
ella79
februarka dajta si duška, k mata obletnico user posted image user posted image user posted image
sem si prav uro naštimala, da sem že vstala user posted image jaz pri jutranjem rituala, zoja še spančka user posted image midve tudi zagotovo mal zamudiva, sam se bom potrudla da bova čim prej user posted image že komaj čakam user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
28.5.2008 9:06:45   
larisa
Kaj pol, a se zdej kasnej dobimo? Da ne bom sama tam sedela?user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
28.5.2008 9:19:09   
dolenjka
Larisa, midve prideva 10.30 10 min + / - user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.5.2008 9:20:49   
ella79
zoja ravno vstala, zdej pa da poje, previjem in greva. midve bova tudi orkog 10:30

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.5.2008 11:19:08   
pina-1
čveke čvekaste a že čvekate.... no lepo se mejte pa dežja glih ni treba priklicat, lahko samo malo nižje temperatureuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
28.5.2008 12:14:48   
kati kati
dan,
mi pa uživamo,se hladimo...čeprav obožujem vročeuser posted image
naš čriček lepo pančka, js pa swm vas za nazaj prebrala...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
28.5.2008 12:31:47   
MetiLu
Dan!

No, mi smo danes pri nevrologu hitro opravili, zaenkrat vse ok, ni čist optimalno, ker baje še preveč rito v luft drži (jo ma po mami, na ven zavihano user posted image ), sicer pa se zelo dobro odziva, trzanja pa ni mogla sprožiti, pa tud zadnje dni opažam, da skoraj nič več ne stresa. Tako, da imamo kontrolni pregled čez 3 mesece, pa če bo takrat še kej "narobe", nas bo dala na telovadbo oz. fizioterapijo. Sicer se pa super razvija in napreduje user posted image  

Na srečanje danes midva nisva šla, ker smo hitro pobegnili domov na hladno user posted image  sej pol mi je bilo mal žal, ker smo tako hitro končali (9.30), da bi vseeno lahko prišla na čvek, samo je bilo treba atija peljat domov, ker ima popoldan šiht, pa se mi nazaj res ni dalo vozit po tej vročini...

Spali smo pa spet super user posted image , zaspal je ob 21.00, jedel ob treh zjutraj, ob 5.30 je nahitro dobil dudico in smo spali do sedmih, ko nas je zbudila budilka user posted image  še zdej ne vem, kako nej ga dam v posteljico, ker mi čist zleze v kot posteljice in ko se nima več kam premaknit, začne pizdit, pa me zbudi user posted image

V glavnem, da bi le trajal tale ritem user posted image  no, pa hranjenje smo spet razmaknili na 3-4 ure user posted image  no, včasih pa tudi na 2 urce papava user posted image  pa včeraj je fajn čajček pil, tako da zdej ga res pije, ko je žejen, drugač pa ne, pa mu ga večkrat ponudim, samo se sam odloči, kdaj mu paše user posted image

Zdele bi pa eno kepico vanilijevega sladoleda v user posted image  

Aja, sem pozabila povedat, da sem včeraj nabavila space bag vreče v merkurju in jih bom dones sprobala, ker pri nas v omarah in stanovanju je res pomanjkanje prostora user posted image  tamal je že tolik cunj prerastel, da jih že v škatlah skladiščim ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.5.2008 12:48:42   
pina-1
meti, samo da je z Janezkom vse ok. Sem prov vesela. Mi smo tudi v hiši ker je nroo vroče. Sva šli ven ob 9 in ob 1 sva že pobegnili v hišo.

MEne pa res zanima če mi ker apove, kako naj prepričam Ano gda bi kej čaja spilauser posted image  Sicer po žlički ga kar pije in full lepo odpira usta, ampak po flaši pa niti slučajnouser posted image  Malo je nerodno ji po žlički odzuni dajatuser posted image

Jaz bi tudi eno fajn  ledeno kavo spila.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.5.2008 13:50:57   
Februarka08
Mmm, jest bi tud ledeno kavo...user posted image Pa glih dons sem bla v trgovini, pa se nism spomnila.user posted image Pina, prej bi jo mogla omenit.user posted image
Meti user posted image da je vse ok z Janezkom.user posted image
Uf, Larisa je končno zaspala. Ni spala že od jutra. Samo kakšnih par minut. In seveda je bla temu primerno tud sitna. Dobr da mam rolete dol, ker drugače bi blo za popuser posted image vroče. Mal ji ni blo jasn, kako sva prišle iz sončka na čisto temo, ampak sem se hitr kar zraven nje ulegla na posteljo in jo podojila ker sem vedela, da samo to še rabi, da zaspi. Zdaj pa lepo pančka na ˝hladnem˝ v spalnici. Jest grem pa hit za user posted image darilo pripravit, čeprav se bova zih vidla šele proti večeru.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.5.2008 14:05:59   
MetiLu
Janez je končno zaspal user posted image  

Sem sprobala vreče ... user posted image user posted image user posted image  bom šla še en paket kupit, jih rabimo user posted image

Pismo, k nimamo nič sladoleda v skrinji user posted image

Pina, kako si ti Ani dvignila vzglavje v košari vozička? Zdej jo moraš imet pod naklonom, ne? Jaz bi tamalmu najrajši nekako podložila podlogo v košari vozička, da bo kej ven vidu, pa da bo še vedno na ravni podlagi, pa ne vem kako naj to naredim user posted image  Ne morem ga skoz v lupinci okol vozit user posted image  V košari se mu pa v budnem stanju kar meša user posted image

februarka, čestitke za obletnico user posted image  katera pa je? Midva bova imela letos komaj 1 leto, pa še dragi ima roj. dan na isti dan user posted image  bo dobil samo eno darilo user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.5.2008 14:13:34   
Februarka08
Meti, a dobre so vreče? Super.user posted image Jest bi jih tud mogla it kupt. Ampak za moje cunje.user posted image Jih je tolk, da glava boli. Pa še ne vem kaj oblečt, ko kam grem.user posted image No, pa od Larise se jih bo tud kmal nabralo... Maš pa fino, da ti ni treba 2 darila kupovat. user posted image user posted image Jest bi tud tko mela. user posted image Sem se dons spet znebila kar nekaj evrčkov v tošnlu.
Drugače je pa to najina 3. obletnica poroke, skupaj sva pa 7 let in pol.

Madoniš, je vroče.user posted image
Jest sem sam v sp. periluuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.5.2008 14:13:54   
nizy
pozdravljene,

pina - naša tudi noče čaja iz flaške , pa sem razmišljala ,da ji kupim flaško s kljunom, al kako se temu reče , .....sam iz kozarca bi pa naša kr pila

meti - v evro spinu  majo te vreče malo cenejše ,.... največje so 80x100 pa po 2 sta not 5.99€, jaz sem jih kupila in sem zadovoljna ,... sem dve preišiti odeji spravla not ,pa še kaj bi se dalo ,...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.5.2008 14:29:55   
mesecnica
Meti - a so to orginal vreče iz Top shopa?

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.5.2008 14:31:58   
mesecnica
A že vse dajete čajčka user posted image ? Jaz še nisem probala... Mi je rekla pediatrinja, da samo dojit 6 mesecev user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.5.2008 14:35:25   
Suzi*
dan.

Mi smo imeli pa danes posvetovalnico in dobili smo prvo pikico. user posted image  Žana je bila pohvaljena, velika je 62 cm in vaga 6.050 g. Prava manekenka. Nas je pa pohvalila, da lepo dajemo D3, da so kosti na glavi fino trde, jaz pa samo kimala, ker je tamala mogoče do sedaj vsega skup dobila samo kakšne 4 kapljice D3-ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hehe, bom ji vseeno zdej dala sem pa tja kakšno kapljico. user posted image  
Sem pa pokazala tiste bele pike v ustih, pa to sploh ni soor, ampak neke "kapilare" al nekej tazga user posted image ...skratka vse normalno. user posted image  

je blo pa zunaj res že vroče, domov smo privozičkale ob pol enih. Upam, da gremo zvečer še mal na luft.....če se bo kaj shladilo.

uuuuu, jaz bi tud ledeno kavo. ste mi lušte nardile. si jo grem jutri takoj kupit. user posted image

pa še za info.....v mullerju nimajo več akcije Pampersk! user posted image user posted image

tako, žana zdaj pančka, kmalu pride domov naš pobalin, pa bo spet luštno. user posted image

aja, pa držte prosim pesti, da sem mogoče našla pravo parcelo za nas! bomo šli čez vikend pogledat. user posted image  

A čveke še zmerom čvekajo???? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
28.5.2008 14:36:32   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

pozdravljene,

pina - naša tudi noče čaja iz flaške , pa sem razmišljala ,da ji kupim flaško s kljunom, al kako se temu reče , .....sam iz kozarca bi pa naša kr pila

meti - v evro spinu  majo te vreče malo cenejše ,.... največje so 80x100 pa po 2 sta not 5.99€, jaz sem jih kupila in sem zadovoljna ,... sem dve preišiti odeji spravla not ,pa še kaj bi se dalo ,...

O Nizy, teksi za info user posted image  res so fajn, sem prec pridobila en predal v komodi, pa še 2 velike škatle in 3 vreče so romale v smeti, ker sem vse v 3 space bag vreče spravila user posted image  user posted image  user posted image  

Ferburaka, mam jest enak problem s svojimi cunjami... ko je treba pa kam it, pa vedno iste hlače in majco navlečem user posted image  mam tok lepih stvari za nosit, pa jih sploh ne znam oblečt user posted image  pol pa skoz eno in isto... nakupujem in zlagam v omaro, ko en hrček user posted image  

Pina, naš Janez tud neki časa ni hotu flaške zagrabit, pa sem se en popoldan matrala, da je dojel, da neki ven teče in da mora vlečt user posted image  je pa res, da mi jo zagrabi samo takrat ko se njemu zazdi, torej ko je res žejen user posted image   Drgač se pa kar zmrduje in cucelj ven pluva. Naredi pa tako faco, ko da sem mu ne vem kaj podtaknila user posted image  Z žlico je res lažje, no vsaj zanjga user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
28.5.2008 14:38:33   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

A že vse dajete čajčka user posted image ? Jaz še nisem probala... Mi je rekla pediatrinja, da samo dojit 6 mesecev user posted image .

oj, mesecnica. user posted image  jaz sem ji probala dat po flaši, pa ni šanse da zagrabi. Včeraj sem kupila pa nove nastavke (mehak "kljun") za magični lonček, pa bom probala ji po tem dat za pit. Drugač pa sploh ni nič narobe, če ne pijejo nič poleg, ko so samo dojeni. pač po potrebi večkrat pristaviš v vročini.

Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.5.2008 14:43:11   
mesecnica
Ej Suzi - kje maš ogledano parcelo?

Pa bravo za Žano user posted image user posted image user posted image .

Pa Pamperske Jumbo paket so ista cena po komadu v Müllerju...

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
28.5.2008 14:48:30   
MetiLu
Mesečnica, ja original so, res fajn. me tale top shop mal preseneča, sem že z dvema zadevama iz njihove prodaje ful zadovoljna user posted image  zdej bom pa res našparala 100€ pa si šla kupit še metlo H2O user posted image

Za čajček je tud men P rekla, da do 6 meseca ne rabim dodajat, samo zdej ko je tako vroče ne mislim met tamalga vsake pol ure ali uro na zizi, predvsem ko kam greva. Pa še nič ne jambra ko je žejen, ko mu pa ponudim čaj bi ga pa kar zeksal ... Tko da sem ga kar začela dajat. Silim ga pa ne, če hoče jošk, mu dam pa jošk user posted image  Sploh pa poglej nas, nam so mame že pri 3 mesecih začele dodajat GH, pa itak takrat niso spodbujali dojenja, pa nam nič ne fali user posted image  Pa naj se že zdej počasi navadi še na kakšen okus, da ne bo potem problem nove stvari probavat, ko bo čas za GH.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
28.5.2008 14:51:28   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Ej Suzi - kje maš ogledano parcelo?

Pa bravo za Žano user posted image user posted image user posted image .

Pa Pamperske Jumbo paket so ista cena po komadu v Müllerju...

v Stopičah. user posted image  
gledam že 2 tedna za jumbo pakete pampersk, pa nimajo št. 2. user posted image user posted image  sem pa danes vidla, da imajo mullerjeve plenice tud št. 3 že novo pakiranje. katere plenice pa ti uporabljaš??

Neposredna povezava do sporočila: 3797
28.5.2008 14:52:44   
MetiLu
Suzi user posted image  za parcelo, držimo pesti. Opažam kako težko je kaj primernega najdt, ker midva tudi malo firbcava, zaenkrat samo po netu... sploh pa pri teh cenah...

Ok, men se počas možgani kuhajo user posted image  pismo je vroče, čeveke pa ziher v senčki Kavala uživajo, bojo kar do večera potegnile, da ne bo prevroče za domov vozit user posted image

Moj malček pa že 1 urco pančka user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
28.5.2008 14:55:33   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mesečnica, ja original so, res fajn. me tale top shop mal preseneča, sem že z dvema zadevama iz njihove prodaje ful zadovoljna user posted image  zdej bom pa res našparala 100€ pa si šla kupit še metlo H2O user posted image

Za čajček je tud men P rekla, da do 6 meseca ne rabim dodajat, samo zdej ko je tako vroče ne mislim met tamalga vsake pol ure ali uro na zizi, predvsem ko kam greva. Pa še nič ne jambra ko je žejen, ko mu pa ponudim čaj bi ga pa kar zeksal ... Tko da sem ga kar začela dajat. Silim ga pa ne, če hoče jošk, mu dam pa jošk user posted image  Sploh pa poglej nas, nam so mame že pri 3 mesecih začele dodajat GH, pa itak takrat niso spodbujali dojenja, pa nam nič ne fali user posted image  Pa naj se že zdej počasi navadi še na kakšen okus, da ne bo potem problem nove stvari probavat, ko bo čas za GH.

Točno tako.user posted image Jaz ji tudi ponudim, če je žejna zagrabi, če pa ni, pa pljune ven. Sem ji pa kupla zadnjič še tist čaj kao za prebavo, tist ji pa ne odgovarja. Popije ene 10 ml in pljune ven, medtem ko bi pa komarčkovega popila tud celo flašo, če bi ji dala. Ji pa probam dat zdaj raje več po mal...
Glede GH - moja mami bi tamali že kar frutke kupovala in ne vem kaj še... Pravi, da so oni to začeli ful kmal in nobenmu nič ne manjka...user posted image Bolj ji govorim, da naj še mal počaka, ona bi že korenčka stiskala...user posted image
Oh, kok je fino klepetat ko je mir v bajti.user posted image Mam pa kar mal bed filing, naši seno spravljajo in se cmarijo na travniku, jaz pa lepo notr na hladnem.user posted image Jah, Larise pa tud ne morm same pustit in it delat ven, kajne? Itak bom vse not prnesla za nazaj...user posted image če ne prej, pa drugo leto...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
28.5.2008 14:56:53   
MetiLu
Suzika, jaz sem tud zadnjič dobila tanove mullerjeve plenice št.3, pa so mi ful fajn, samo so jih pa podražili, prej je bil paket 4 €, zdej je pa 6€ user posted image  so mi pa take kot Huggies, samo 1. elastika pri nogicah je mehkejša, pri Huggies se mi zdi ful "ostra". Premočile nam pa nobene niso že en lep čas user posted image  še vedno pa so daleč najboljše Pampers active fit.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?