kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika* Joj, kepica, midve sva na istem . Danes sem si predčasno zborila pregled zaradi tistega svetlo rdečega izcedka. Na UZ se je videla samo vrečka, ploda pa ne. Isto sranje kot v prvo pred nekaj meseci. G mi je dal še nekaj upanja, naročena sem spet čez 14 dni, torej 9.6. Morda sem imela res poznejšo ovulacijo, ker natančno tega nisem mogla vedeti, ker sem imela po čiščenju to eno menstruacijo, potem pa akcija. In se je primlo, morda res kasneje. Kepica, mi lahko prosim napišeš, kako velika vrečka se je videla pri tebi in koliko je takrat trajala nosečnost. Meni je G namreč omenil, da je tudi vrečka tako majhna, da obstala možnost, da se plod še razvije. Uršika, držim pesti zate, pa hitro nam poročaj jutri. dotika, moja vrečka je bila danes velika 0,4 cm, ne vem pa niti, v katerem tednu sem, tako da ti žal ta podatek ne pomaga kaj dosti. Jaz sem se že vdala v usodo in niti ne upam, da bi se še kaj razvilo. Razmišljam pa, da bi šla prej na čiščenje, kot pa šele v ponedeljek, ker imam pogoste bolečine kot pri M, pa tudi, ko grem na wc, mi priteče par kaplic krvi. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Naj kar grem ali počakam..Čeprav ne verjamem, da bo zdržalo do ponedeljka, če že danes tako krvavim... dotika, upam, da bova šli obe čimprej spet v nov krog. Midva z možem sva se odločila, da ne bova čakala. Počakava eno M, potem pa kar takoj v akcijo. Žal, s še več skrbmi V tretje gre rado, a ne Ostalim pa hvala, hvala za vašo spodbudo Pač, narava poskrbi za to, da nas ne prizadane še kaj hujšega. Še dobro, da se vse skupaj tako zgodaj konča, pa čeprav se je s tem težko sprijazniti. Upam čimprej spet na in zdravo pikico. Držim pesti za vas in uživajte v
|